- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi222
senior tag
-
Peter.70
addikt
Érdemes még venni MI8-at, vagy már MI9-et?
-
Kleroo
veterán
válasz fanfunes #9180 üzenetére
Attol fugg.
ha 2-3percekbol all ossze akkor remek.
ha egyhuzamban 5-6ora , mondjuk filmek nezese, az gyenge. hacsaknem full fenyeroEn nagyon elegedett vagyok.5-6ora megvan ugy hogy mindem letezo vacak megy egesz nap, csak hasznalom es kesz.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
lovas93
tag
Sziasztok! Jól érzékelem, hogy megjavult az automata fényerő állítás, vagy csak mostanában pont olyan helyen használtam, hogy ne vegye le teljesen? Másnál is jól működik? Mert ennek javítására már a telefon megvétele óta várok (január).
Javítok: még mindig leveszi néha teljesen, de már nem minden alkalommal, szóval már teljesen hektikus nálam
[ Szerkesztve ]
-
fanfunes
csendes tag
válasz enginev3.0 #9181 üzenetére
nekem ejjel is merul siman 10%ot.. pedig mindig ugyan azokat hasznalom.. honor 10 max. 3-4%ot merult. fura. igaz, mindig van kozelembe aramforras..
-
-
fanfunes
csendes tag
nekem 5-6 ora kepernyoido jon ossze. az mennyire szamit jonal?
-
juve600
nagyúr
válasz enginev3.0 #9178 üzenetére
-
Matyi222
senior tag
válasz DanielK #9164 üzenetére
A face unlock nálam jó, még korom sötétben is teszteltem és úgyis jó.
1. Ezt nem próbáltam, mert a töltéshez kikapcsolom mindig a ledet ne zavarjon a sötétben.
2. Ha gyári töltőt használod ez teljesen normális, próbáld ki valami gyengébb töltővel ha ott is kiírja, akkor nem jó. MIUI rendszernél is kell egy kis idő és utána írja ki, hogy gyorstöltés. Mondjuk én még egy nap után nem tudok nagyon mit írni mást, de ha tapasztalok valamit, akkor leírom.Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
DanielK
addikt
Aki pixel Experience romot használ az az aosp vagy caf editiont tette fel?
Melyik a jobb, melyiket érdemes feltenni?Elhangzott a custom kernel is. Érdemes feltenni olyat pixel Experience alá? Ha igen, hogyan és melyiket?
-
dime27
őstag
válasz CoolBoy323 #9166 üzenetére
Mi max 2-es.telóm kb ennyit zabál 24 óra alatt bekapcsolt simekkel ha nincs se mobilneten se wifin ha repülőgépre teszem akkor pláne semmit nem merül napokig ezért nem.értem a mi 8-at no mindegy...
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
DanielK
addikt
A face unlock hol megy, hol nem megy pixel Experience romon. A miértjére nem jöttem rá.
Ami nem megy eddig:
1. Ha feltöltött, a led nem alszik el.
2. Minden töltésre egy idő után azt írja ki, hogy gyors töltés.Majd még nézegetem hogy esetleg mi nem megy. Ha valakinek van még tapasztalata a pixel experience rommal, az ossza meg. Köszi
-
TTom65
tag
válasz juve600 #9155 üzenetére
Én ilyet rakattam fel a Média Markt-ban mindkét oldalra.
Hasonló mint amit te szeretnél feltenni. Ott készítik méretre kb. 15 perc és 12 óra száradás kell neki addig nem tettem vissza a tokot. Régebbi telefonokon van Screen Knight fólia és jók csak kicsit "hullámos narancsbőrős" lesz.
Kíváncsi leszek ez milyen lesz hosszú távon.[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Imádom a telót de még mindíg 2%-ot merül éjjelente 9-10 óra alatt repülőgép üzemmódban! Más eddigi telefonjaim kb ennyit merültek éjjelente ennyi idő alatt bekapcsolt simekkel ...Annyira nem.érdekel a dolog csak a miértjére szeretnék rájönni hogy h lehetséges ez...
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Matyi222
senior tag
válasz DanielK #9157 üzenetére
nekem is tetszik. Én meg sem találom, hogy hol kell beállítani az arcalapú feloldást
Írd le légyszi
Köszi!
Amúgy tényleg jó ez a rom, nekem az értesítések megjelenése a zárolt képernyőn ami igazán bejön, tök jó, hogy letudom rendesen olvasni, hogy érdekes-e számomra.
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
retesz147
addikt
válasz enginev3.0 #9158 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy mivel fólia, így ragadós, nem csúszik úgy mint egy üveg, és huplis lesz egy idő után, mint a narancsbőr.
S3 minimen ez van a mai napig, szóval időtálló, az biztos, mindent túlélt, de szvsz a csúszási élmény nem jó, egy jó 5D-s üveg sztem jobb.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
-
DanielK
addikt
Az arc feloldás nektek megy pixel experience romon? Valamiért nekem nem megy, illetve vagy 2-3x ment és aztán semmi.
Amúgy nekem nagyon bejön ez a rom. Sokkal jobb szerintem, mint a miui. Örülök, hogy feltettem.
Ja és ez végre rendesen kezeli a munkahelyi profilt! -
juve600
nagyúr
válasz enginev3.0 #9152 üzenetére
mennyire nehéz feltenni ?
ha jól olvasom sima fólia ? nem üvegfólia ? -
válasz juve600 #9150 üzenetére
Én több telefonomra használtam előre hátra
Barátnő mi8 lite telefonján is ez vanSzeretem nagyon
És 99% pontos illeszkedés volt eddig minden telefonra, még az Edge részeket is szépen védte S7 edgenélA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
g_g_g
Topikgazda
válasz juve600 #9150 üzenetére
Ezen ajánlásra került be.
ScreenknightIlletve más fórumtárs is ajánlotta mikor privátban gyűjtöttem őket.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
üdv
[link]
ezt az összefoglalóban ajánlott dolgot használja valaki ? -
Matyi222
senior tag
válasz Steve1207 #9147 üzenetére
Köszi!
Felraktam, szerintem is hozza amit kell.Értesítéseket tényleg hagyhatnák a MIUI-ban úgy ahogy van eredetileg az androidban, így valóban sokkal jobban átlátható. Na pár napig gondolkodom mi legyen, most marad a PE.
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Steve1207
veterán
válasz Matyi222 #9142 üzenetére
Pixel Experience és minden más romon én ezt használom már vagy háromnegyed éve, ha a MIUI-hoz hasonló vezérlés kell. Igaz nem Mi 8-on, de nem is ez a lényeg. Kb mindet végigpróbálgattam ezek közül a vezérlők közül, talán egy ismert említésre méltó volt, de ahhoz Xposed kellett. Az ingyenes verzió mindemellett hozza a MIUI élményét és tulajdonságait, az extra fizus funkciók nem is kellenek.
Szerk.: most látom, hogy linkeltétek már.
[ Szerkesztve ]
.
-
Matyi222
senior tag
válasz tojaaji #9143 üzenetére
Köszi, azért elég jól beállítható. Másik probléma a hívásrögzítő. A Google tiltja, az áruházban lévők hozzáférését. A miuiban a gyári viszont gond nélkül működik. Hát ez nálam elég nagy gond, mert utólag szoktam kiírni ha épp nem tudtam jegyzetelni...
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz tojaaji #9143 üzenetére
Én meg pont a MIUI sajátját nem használom. A Fluid mellett alternatíva még a OnePlus Gestures is; használtam a Fluidot is, de egy dologban biztos jobb a Oneplus Gestures: működik a jobbra/balra swipe a kijelző alján, így hamar vissza lehet váltani az előző appra.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Matyi222
senior tag
PE romon nem lehet a gombok nélküli vezérlést használni?
Kezdem belakni, nekem még mindig bejön, csak jó lenne ha menne ez legyintéses vezérlés.Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
DanielK
addikt
A lednél az értesítések mellől kivettem a jelölőt. Majd visszatettem, és úgy látom, hogy nem megy most. Meg tudom nézni hogy apponként ezt hol tudom állítani mint miui esetén? Lehet csak nem mindegyik appnál megy...
-
tojaaji
aktív tag
válasz enginev3.0 #9136 üzenetére
AOSiP alatt, ami elvileg gyengébb akksi időben, mint a miui. Sima flash twrp-ből, ha nem tetszik vissza tudod állítani gyári állapotra, ha a full rom zipet flasheled wipe nélkül. És itt is érvényes az, hogy ne indítsd újra a telefont, amíg be van kapcsolva a bluetooth.
-
Matyi222
senior tag
válasz DanielK #9137 üzenetére
Led nálam is fényesebb, de mondjuk nekem jobban tetszik így. A többi kérdésedre, látom már írtak. Én is csak most próbálom először a PE romot, még be sem laktam, de eddig tetszik.
-
DanielK
addikt
Pixel Experience led értesítés esetén mindenkinél világosabb mint miuin? Ezt lehet állítani? Nem zavaró annyira, cxsk feltűnt. Töltésnél sokkal kevésbé világos
-
-
Corsa02
őstag
válasz Sgt. Chris #9134 üzenetére
Szia! Nekem ez a 3. telefonom a Turbado-tól. Az elsővel nem volt gondom, ezzel sincs, viszont a 2. tőlük vásárolt, pont a második évben ment tönkre, alaplaphiba volt. Simán cserélték a telefont, nem volt semmi kekeckedés... Ezért rendeltem meg a 3.-at is tőlük, Xiaomira sajnos nincs jobb lehetőség szerintem.
The Truth Is Out There --->
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz Falconer #9130 üzenetére
Ohhh...köszönöm, ebben a formában még nem gondoltam végig...! Na ezért szeretem előtte fórumon megvitatni a kérdéseimet...jobb előbb tudni, mint utóbb bánni... Thx!
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 7 5800x, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
DanielK
addikt
válasz ghiottone #9132 üzenetére
Igen, mindkettő 4G, bár én a 2. simet csak GSM-re raktam. Itt szerencse trükközés nélkül be lehet állítani a GSM/WCDMA/LTE. Sőt ez az alap.
Csak hívásra lehet beállítani hogy megkérdezze, meg is kérdezi. Adatra és üzenetre meg kell adni alapértelemezettet. Sim1 vagy Sim2.
Nekem a sim2-nél nem jelzi a telefonszámot, de működik, csak ismeretlen telefonszámnak írja.
-
tojaaji
aktív tag
válasz enginev3.0 #9127 üzenetére
Én pont ezt használom. 6 óra sot minden nap megvan.
-
Falconer
aktív tag
válasz Sgt. Chris #9112 üzenetére
Turbado szerintem trukkozik a ket ev garival, az ASZFben egy szo sincs rola, ugyhogy szerintem a jogszabalyban eloirt kotelezo ket ev szavatossagra gondolnak. Ez minden cegnel van.
Ha extrat nyujtananak akkor azt irnak hogy egy ev helyett ket ev jotallas, vagyis vitas esetben oket terheli a bizonyitasi kotelezettseg a masodik evben is. -
ghiottone
nagyúr
Pixel Experience romot használok közül van aki 2 simmel használja?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Smiro
senior tag
válasz Sgt. Chris #9112 üzenetére
Ahol több a gari rá, esetleg kiterjesztett + ZS-ért. Én Turbadotól vettem ily módon.
-
tojaaji
aktív tag
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #9094 üzenetére
Semmi baj az eudev-vel, nálam stabilak a csoportképek a viberben.
True Phone-t használok, alapértelmezetten kijelölt SIM-mel, nem jön fel a gyári választó, azonnal tárcsáz.
Chrome "C" vágányon, Brave a favorit, az nem omlik, nem fagy...»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Matyi222
senior tag
válasz tojaaji #9118 üzenetére
Addig felraktam a PE-t, ha már annyira dicsérik, na meg kíváncsi is voltam milyen, de most kidőlök, majd holnap tesztelem. Ránézésre tetszik, meg picit untam is a Miuit, mert fél éve csak azt nyúztam, teszek egy kis kitérőt
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz tojaaji #9104 üzenetére
Olyan stabil, hogy a MI logónál tovább nem is hajlandó menni Stabilan tartja ezt a pozíciót egy 10-15 percet és utána visszamegy a TWRP-be Ez most nem annyira sikerült nekik így elsőre
-
DanielK
addikt
Gondolkodom a Pixel Experience romon, hogy feltegyem. Milyen? Van valami ami nem működik? Akksi idő milyen?
Hogyan kellene feltenni? Ez a dm verify micsoda?A lineageos milyen cucc? Mit tud?
Köszönöm!
-
Indian74
senior tag
18. Ha bebootolt recoverybe és továbbra is global romot szeretnél használni, TWRP-ben Advanced Menüpont => Disable DM-Verify, boot problémák elkerülésére. Custom romok esetén nincs rá szükség.
Miért is van erre szükség gyári romoknál: [link]
Bocs de nekem a TWRP-BE ez nincs benne
És ha újra indítom a telefonom,nem marad meg[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
Sgt. Chris
aktív tag
Beszerzési forrásra szeretnék tanácsot kérni! Turbado, Xiaomishop.hu, Firstphone, Smartshop, erősségi sorrendben amik közül gondoltam választani. Tegnap estig meccsben volt a hivatalos Mistore is, de azt írták, hogy már nem lesz készleten a 8-as, áprilisban jön a 9-es, érdemesebb arra várnom.....
A 2 év gari miatt hajlok a Turbado-ra, a Firstpone-nak meg van üzlete helyben...És persze az árak közt is van szórás elég szépen.... 110k-130k közt...
Tipp? Minden boltról van pro és kontra is a vélemények közt.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 7 5800x, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
-
ShadowLac
addikt
válasz FrankMonzano #9083 üzenetére
Miui megszokod..p20 pro gyengébb.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #9105 üzenetére
Én nem tudom mi van. Laptopon, másik telefonon ok. Ezen néha az 5ghz nem is látja, konyhában nincs Wifi térerő, aztán wipe után kicsit jó, aztán megint nem..
[ Szerkesztve ]
havri
-
-
tojaaji
aktív tag
Viszont megérkezett a telefonunkra a hivatalos Lineage OS. (atomstabil stock android napi frissítésekkel)
-
havri1
félisten
Wifi sebesség mindenkinél rendben van?
Nálam annyira lassú, hogy a speedtest alkalmazást nem képes wifin leszedni. Valami nem ok.havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Napelem
- Külpolitika
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- További aktív témák...