- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
huliganboy #9399 üzenetére
360óra
-
laci laci
addikt
Üdvözlök mindenkit.Ma vettem eggyet eme készülékből,úgyhogy egy ideig itt leszek fórumtagként. Köszönöm. Első dolgom, hogy nyitom..
-
balalev
tag
Sziasztok. Global Dev-en vagyok, és Unlockolni szeretném a bootloadert. Mindent megcsináltam, amit írt az 'Összefoglaló', de mikor rányomok a 'Fiók és készülék hozzáadása' gombra, azt írja ki: 'A hitelesítés nem sikerült. Jelentkezzen be újra a fiókjába és kezdje elölről.'
Mi lehet a problem?
Ui: Sikerült.
-
K82
őstag
válasz
eladogeppc #9390 üzenetére
Olvasdd el a hsz-eket #9290-től #9301-ig. Lehet Nálad is az lesz majd mint nálam.
-
eladogeppc
veterán
A Pocophone-omat ami most volt kb 1 hónapja, első körben 72 óra volt csak, pedig semmit nem nyomkodtam.
-
kuksa90
őstag
válasz
eladogeppc #9386 üzenetére
Ahogy DanielK is írja. Ha csirkelábak vannak az unlock progiban, az azt jelenti, hogy nem kerültél megfelelő közelségbe a telóval.
-
DanielK
addikt
válasz
eladogeppc #9386 üzenetére
Nem elég csak várnod azt az időt. A telefont rendszeresen kell nyomkodnod, azaz használnod.
-
kuksa90
őstag
válasz
eladogeppc #9384 üzenetére
Addig nyomogasd bátran a telót, mert az unlock szokott reklamálni, hogy nem nyomkodtad eleget...
-
eladogeppc
veterán
válasz
huliganboy #9381 üzenetére
Köszönöm szépen.
De Xiaomi.eu-ra csak BL unlock után lehet menni.
Az még két hét nálam. -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #9377 üzenetére
Szögelik a dark módot, de van még tennivaló...
Én még mindig megakadtam a hangrögzítő hibáján, ezért nem használnám angolul a telót, így meg kész rémregény kikeresni valamit... szerintem ez már így marad.
A magisk-ot minden frissítés után ujra kell telepíteni twrp-ből? ...mert csak karikázik, a banki app meg prüszköl. -
Srácok, a mi9 128Gb-s változat 135000-ért milyen ajánlat rendes EU garanciával?
Jó, rossz, megéri vagy sem? -
huliganboy
addikt
válasz
eladogeppc #9379 üzenetére
MIUI-nál a stabil ROM-ok lényegében csak szelekció a fejlesztői (heti) kiadások sorozatból a stabil kiadások ütemében, következésképp stabil kiadás nem más, mint régebbi fejlesztői kiadás.
Esetleges hibák később kerülnek bele, de a javítások is és új feature-ök is.
Tehát nagy dolgokat nem kell tulajdonítani a stabil kiadásnak, csak a szó jelentéséből adódó pszichés hatás befolyásoló tényező lehet.Ettől függetlenül stabil vonal azoknak jó alternatíva akiket nem vonz a heti frissítés varázsa, se új funkciók, se változások...stb
Global kiadás pedig alapvetően a butított MIUI tele korlátozásokkal, korlátokkal, reklámokkal, bloatware-el mindemellett a legtöbb hasznos MIUI feature le van tiltva benne. Global kiadás azoknak jó alternatíva akiknek nincsenek nagy elvárásai a ROM-al kapcsolatban sem funkciókban, sem testreszabhatóság terén.
Xiaomi.eu-ban nincs tiltva, korlátozva semmi, minden hasznos MIUI funkció alapból elérhető + jó pár értékes egyedi feature hozzáadva, és sokkal több minden testre szabható egyéni preferencia szerint. Mindemellett menetes reklámoktól, bloatware-től és Analytics adatküldő apptól is. Továbbá network location, mobilhálózat...stb mind EU régióra optimalizálva, míg a Global ROM-ban a 3G hálózatnál még mindig a kínai TD-SCDMA a preferált, a telefon ezt keresi első körben 4G>3G, 2G>3G váltások alkalmával. Nem utolsó sorban xiaomi.eu alapból SafetyNet passed.
Igazából egy MIUI kiadás létezik, az pedig a China MIUI a többi kiadás pedig erre épül, ezt használják alapul Global és Xiaomi.eu-t is beleértve. Legtöbb esetben a felmerülő problémák közösek mindhárom kiadásban, mert china MIUI hordozza, így átkerül xiaomi.eu-ba és global-ba is egyaránt. Tehát Global is kvázi custom MIUI csak éppen hivatalos MIUI támogatással, viszont a fenti okok miatt számomra xiaomi.eu MIUI nagyságrendekkel jobb alternatíva, mint a Global MIUI."
Forrás: Karavik
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
eladogeppc #9379 üzenetére
Összefoglalóban van erről infó.
Fusd át kérlek. -
eladogeppc
veterán
válasz
huliganboy #9377 üzenetére
Értem. És mi a xiaomi.eu és a sima dev között a különbség ?
Más cég fejleszti ? -
huliganboy
addikt
válasz
eladogeppc #9376 üzenetére
Xiaomi mi 8 pro a készülék és xiaomi eu dev a rendszer rajta, at kapott frissítést...
-
eladogeppc
veterán
válasz
huliganboy #9375 üzenetére
Mai update pro esetén. Ez mit jelent ?
Mi 9.3.11-en járunk global beta-n. -
huliganboy
addikt
válasz
eladogeppc #9374 üzenetére
Bocs nem teljesen értem a kérdést.
-
eladogeppc
veterán
válasz
huliganboy #9369 üzenetére
Ez milyen port ?
-
wandows
csendes tag
Sziasztok!
Én iOS-ről váltottam Pro verzióra , eddig nagyon bejön
akku még nem állt be de így se rossz. Van valami beépített egészség alkalmazás miui -on ? (lépésszámláló, alvás figyelő ilyesmi)
-
tojaaji
aktív tag
válasz
enginev3.0 #9365 üzenetére
Gcam: [link] vagy Telegram
Illetve készül már egy gyári kamera port is -
w333
félisten
válasz
DanielK #9364 üzenetére
Hát az úgy elég karcsú ... nekem 2 óra SOT és még van 70%
Cella nekem is 2.5%, pedig én semmit nem állítottam Globan Deven vagyok !
Mármint a hálózatokhoz nem nyúltam, valamelyik frissítéssel megjavult mert kb. 1 hónapja nekem is voltak ilyen 40-60% cellakészenlét akkuhasználat !
-
DanielK
addikt
Ha valakit zavar miuin az üzemidő, annak javaslom a pixel experience romot. Nekem sokkal jobban bevált. Ma nem volt időm nyomkodni a rendszert, így 40p sottal 84%-on vagyok. Ebből 2% a mobilhálózat készenlét. Itt ugye alap az európai hálózatok, nem kell trükközni.
Ja és a fényerő is normálisan működik
-
Kecsotam
tag
Pont ezért venném a 8-ast, mert a sima MI 9 is 160K-nál kezdődik. Abból a pro kizárt! Nekem nem lenne probléma, hogy nem a flagship van, főleg ha a pro mellett döntök. Azért az kinézetre elég ütős.
Láttam bejelentették Kínában, hogy 500 juant engedtek a Pro árából, gondoltam majd hátha meglátszik nálunk is, de nem nagyon akar. Bár Gearbesten is csak 20-30 dodóval ment lejjebb az ára.
Úgy láttam 140.000-ért már meg lehet itthon is venni a 8 Prot. Bíztam benne hátha még lejjebb csorog az Mi 9 megjelenésével.
-
ak76
senior tag
válasz
Kecsotam #9353 üzenetére
Itt van a 9-es, aztán már jön is a 9 pro, nem mennek már lejjebb, egyszerűen kivezetik azt annyi, majd lesz pár zug gsm-ben, pár ezerrel olcsóbban, ez minden, szerintem most vedd meg, vagy várd meg a 9 prót, bár nem tudom minek, a nyolcas nem annyival rosszabb mint amennyivel a 9-es drágább.
..
-
Kecsotam
tag
válasz
JoHn123 #9339 üzenetére
Köszönöm! Ó akkor nem kell a Pro üzemidejétől sem félni. Ha már 6 óra SOT megvan az bőven jó, de neked még több is lesz.
Arra várok hátha csökken a Pro és a sima Mi 8 ára közt a különbség, de nem igazán akar. Az a 30-40K még elég húzós a hátlapért és a kijelzőbe épített újlenyomatolvasóért. -
eladogeppc
veterán
Nálam 4 óra SOT után 37% van még. Mondjuk volt benne egy full update.
-
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #9208 üzenetére
megjött a fólia
akkor szappanos vízzel felrakom és annyi ??? -
Steelers
senior tag
Uraim! Használja valaki az Android Autot?
Nekem minden működik rajta, kivéve a Waze, csak egyhelyben állok rajta,nem frissíti a hely adatokat, pedig helyhozzáférés és minden más engedély meg van adva neki. 4.0.590434 verzió van fent.
Ötlet valakinek? -
Steve1207
veterán
Nos hétfőtől csatlakozok a táborhoz. Flip tok is berendelve mellé (lehet ennek jobban örülök, hogy találtam gyorsan, mert az elmúlt 3-4 telómhoz csak ezt a félét használtam)
Akit érdekel, most akciós: [link] (a fekete, amúgy sötétszürkét takar)
Előnye, hogy nem a hátlapra van ráragasztva egy szilikon tok és abba rakod a telót, hanem a hátlap maga a hardcase, így vékonyka az egész. -
ak76
senior tag
Mi lehet 1.8gb-ban?
Kicsit sok a biztonsági csomaghoz, nem?Fent is van, amit vártam az nincs benne, ellenben semmi egyéb változást sem látok.
-
siskad
őstag
Megérkezett a 9.3.11-es Globál dev.
-
juve600
nagyúr
válasz
eladogeppc #9324 üzenetére
és? felrakod a témát majd vissza állítod
ennyi -
Kecsotam
tag
Sziasztok!
Megtudná adni 1-2 Mi 8 Pro-t használó, hogy kb mennyi SOT-ot lehet elérni a Pro verzióval?
Köszönöm! -
blueye
veterán
A mostani stabil update-ben javult az automata fényerő?
-
juve600
nagyúr
válasz
eladogeppc #9319 üzenetére
téma alkalmazásban
régiót állítsd át honkongra és akkor látni fogod -
Smiro
senior tag
válasz
eladogeppc #9307 üzenetére
Dark Mod V10 Nekem ez van fent, global stabilon.
Biztonsági frissítés: mint ha az üzemidő javult volna. 18 óra alatt nem merült 20 %-ot állandó wifi és bekapcsolt adatforgalom mellett. Oké, közbejött egy éjszaka is... de eléggé kisimult a merülés görbéje.
-
juve600
nagyúr
válasz
eladogeppc #9313 üzenetére
Fejlesztői beállításokban tudod bekapcsolni
-
juve600
nagyúr
válasz
Bekapcsolod a dark módot és kész
-
1Konrad
tag
Volna egy laikus kérdésem:
Mi az a "Xiaomi aktiválás"?
Az alkalmazások, de ha hardverek közül is kimagaslóan a legnagyobb fogyasztó a maga 59%-ával (1n 16ó, maradék 24%, Global Stabil).Ez így jó?
(A fogyasztás részletei: CPU teljes 16 mp, ébrentartás 0%, elküldött adatok 65 kb, fogadott 41 kb)
-
enginev3.0
félisten
válasz
Tegyél fel egy sötét témát
Személy szerint nem szeretem, és igazából értelmetlen is, ha az ember belegondol hogy úgy sem a beállításokat nézegeti ami fekete lesz tőle, hanem netezik stb... Akkor rájön hogy kb 5% javulást hoz max -
ShadowLac
addikt
válasz
eladogeppc #9298 üzenetére
Jó a stabil is.hibamentes.! 60 fps kb pár hét és megkapja. Vagy 60 fps nélkül megáll az élet?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van valahol jó sötét téma ?
Amoled miatt jól jönne.
Köszönöm előre is -
K82
őstag
válasz
kuksa90 #9303 üzenetére
Már rákészültem h végre megszabadulhatok a MIUI-tól, délután a cégnél még rápróbáltam hátha - akkor még hátravolt kettő óra (délben). Hazaértem, letöltöttem mindent amit kell, gondolhatod mekkora pofon volt amikor megláttam a csirkelábakat a couldn't unlock felirat alatt...
De végre fent a jól megszokott stock droid, hála a tippednek! Kár h az ingyenes Google tárhelynek most már búcsút inthetek, de sebaj. Majd ha lesz legalább 6GB RAM a Pixel 4-ben, lehet visszaváltok, egyelőre bőven jó ez is. -
Albi001
tag
Sziasztok!
A napokban felraktam az EU Dev. romot. Még szokni kell, hogy millió beállítás van, de egész jó.
A global stabil romon tetszett, hogy a gyorselérési kártyáknál volt csomó minden, pl árfolyam adatok. Ennél a romnál viszont alig van pár dolog. Valahogyan elő lehetne hozni még párat? Jelen formájában nem sok értelmét látom a funkciónak. Esetleg meg lehet valahogy oldani, hogy egy Google hírfolyamhoz hasonlóan jöjjön elő (kezdőképernyőn balra húzva), mint a PE romon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest