- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Xiaomi Mi8 összefoglaló 
 (kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

juve600 nagyúr válasz  huliganboy

üzenetére huliganboy

üzenetére 360óra 360óra
- 

laci laci addikt Üdvözlök mindenkit.Ma vettem eggyet eme készülékből,úgyhogy egy ideig itt leszek fórumtagként. Köszönöm. Első dolgom, hogy nyitom.. 
- 

balalev tag Sziasztok. Global Dev-en vagyok, és Unlockolni szeretném a bootloadert. Mindent megcsináltam, amit írt az 'Összefoglaló', de mikor rányomok a 'Fiók és készülék hozzáadása' gombra, azt írja ki: 'A hitelesítés nem sikerült. Jelentkezzen be újra a fiókjába és kezdje elölről.' Mi lehet a problem? Ui: Sikerült. 
- 

K82 őstag válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreOlvasdd el a hsz-eket #9290-től #9301-ig. Lehet Nálad is az lesz majd mint nálam. 
- 

eladogeppc veterán A Pocophone-omat ami most volt kb 1 hónapja, első körben 72 óra volt csak, pedig semmit nem nyomkodtam. 
- 

kuksa90 őstag válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreAhogy DanielK is írja. Ha csirkelábak vannak az unlock progiban, az azt jelenti, hogy nem kerültél megfelelő közelségbe a telóval.  
- 

DanielK addikt válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreNem elég csak várnod azt az időt. A telefont rendszeresen kell nyomkodnod, azaz használnod. 
- 

kuksa90 őstag válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreAddig nyomogasd bátran a telót, mert az unlock szokott reklamálni, hogy nem nyomkodtad eleget...  
- 

eladogeppc veterán válasz  huliganboy

üzenetére huliganboy

üzenetéreKöszönöm szépen. De Xiaomi.eu-ra csak BL unlock után lehet menni. 
 Az még két hét nálam. 
- 

kuksa90 őstag válasz  huliganboy

üzenetére huliganboy

üzenetéreSzögelik a dark módot, de van még tennivaló...  
 Én még mindig megakadtam a hangrögzítő hibáján, ezért nem használnám angolul a telót, így meg kész rémregény kikeresni valamit... szerintem ez már így marad.
 A magisk-ot minden frissítés után ujra kell telepíteni twrp-ből? ...mert csak karikázik, a banki app meg prüszköl.
- 

VANESSZA1 őstag Srácok, a mi9 128Gb-s változat 135000-ért milyen ajánlat rendes EU garanciával? 
 Jó, rossz, megéri vagy sem? 
- 

huliganboy addikt válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreMIUI-nál a stabil ROM-ok lényegében csak szelekció a fejlesztői (heti) kiadások sorozatból a stabil kiadások ütemében, következésképp stabil kiadás nem más, mint régebbi fejlesztői kiadás. 
 Esetleges hibák később kerülnek bele, de a javítások is és új feature-ök is.
 Tehát nagy dolgokat nem kell tulajdonítani a stabil kiadásnak, csak a szó jelentéséből adódó pszichés hatás befolyásoló tényező lehet.Ettől függetlenül stabil vonal azoknak jó alternatíva akiket nem vonz a heti frissítés varázsa, se új funkciók, se változások...stb Global kiadás pedig alapvetően a butított MIUI tele korlátozásokkal, korlátokkal, reklámokkal, bloatware-el mindemellett a legtöbb hasznos MIUI feature le van tiltva benne. Global kiadás azoknak jó alternatíva akiknek nincsenek nagy elvárásai a ROM-al kapcsolatban sem funkciókban, sem testreszabhatóság terén. Xiaomi.eu-ban nincs tiltva, korlátozva semmi, minden hasznos MIUI funkció alapból elérhető + jó pár értékes egyedi feature hozzáadva, és sokkal több minden testre szabható egyéni preferencia szerint. Mindemellett menetes reklámoktól, bloatware-től és Analytics adatküldő apptól is. Továbbá network location, mobilhálózat...stb mind EU régióra optimalizálva, míg a Global ROM-ban a 3G hálózatnál még mindig a kínai TD-SCDMA a preferált, a telefon ezt keresi első körben 4G>3G, 2G>3G váltások alkalmával. Nem utolsó sorban xiaomi.eu alapból SafetyNet passed. Igazából egy MIUI kiadás létezik, az pedig a China MIUI a többi kiadás pedig erre épül, ezt használják alapul Global és Xiaomi.eu-t is beleértve. Legtöbb esetben a felmerülő problémák közösek mindhárom kiadásban, mert china MIUI hordozza, így átkerül xiaomi.eu-ba és global-ba is egyaránt. Tehát Global is kvázi custom MIUI csak éppen hivatalos MIUI támogatással, viszont a fenti okok miatt számomra xiaomi.eu MIUI nagyságrendekkel jobb alternatíva, mint a Global MIUI." Forrás: Karavik 
- 

g_g_g őstag válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreÖsszefoglalóban van erről infó. 
 Fusd át kérlek.
- 

üzenetére huliganboy

üzenetéreÉrtem. És mi a xiaomi.eu és a sima dev között a különbség ? 
 Más cég fejleszti ?
- 

üzenetére eladogeppc

üzenetéreXiaomi mi 8 pro a készülék és xiaomi eu dev a rendszer rajta, at kapott frissítést... 
- 

üzenetére huliganboy

üzenetéreMai update pro esetén. Ez mit jelent ? 
 Mi 9.3.11-en járunk global beta-n.
- 

üzenetére eladogeppc

üzenetéreBocs nem teljesen értem a kérdést.  
- 

üzenetére huliganboy

üzenetéreEz milyen port ? 
- 

wandows csendes tag Sziasztok! Én iOS-ről váltottam Pro verzióra , eddig nagyon bejön  akku még nem állt be de így se rossz. Van valami beépített egészség alkalmazás miui -on ? (lépésszámláló, alvás figyelő ilyesmi) akku még nem állt be de így se rossz. Van valami beépített egészség alkalmazás miui -on ? (lépésszámláló, alvás figyelő ilyesmi)
- 

tojaaji aktív tag válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreGcam: [link] vagy Telegram 
 Illetve készül már egy gyári kamera port is
- 

w333 félisten válasz  DanielK

üzenetére DanielK

üzenetéreHát az úgy elég karcsú ... nekem 2 óra SOT és még van 70%  Cella nekem is 2.5%, pedig én semmit nem állítottam Globan Deven vagyok !  Mármint a hálózatokhoz nem nyúltam, valamelyik frissítéssel megjavult mert kb. 1 hónapja nekem is voltak ilyen 40-60% cellakészenlét akkuhasználat !  
- 

DanielK addikt Ha valakit zavar miuin az üzemidő, annak javaslom a pixel experience romot. Nekem sokkal jobban bevált. Ma nem volt időm nyomkodni a rendszert, így 40p sottal 84%-on vagyok. Ebből 2% a mobilhálózat készenlét. Itt ugye alap az európai hálózatok, nem kell trükközni. Ja és a fényerő is normálisan működik 
- 

Kecsotam tag Pont ezért venném a 8-ast, mert a sima MI 9 is 160K-nál kezdődik. Abból a pro kizárt! Nekem nem lenne probléma, hogy nem a flagship van, főleg ha a pro mellett döntök. Azért az kinézetre elég ütős. Láttam bejelentették Kínában, hogy 500 juant engedtek a Pro árából, gondoltam majd hátha meglátszik nálunk is, de nem nagyon akar. Bár Gearbesten is csak 20-30 dodóval ment lejjebb az ára. Úgy láttam 140.000-ért már meg lehet itthon is venni a 8 Prot. Bíztam benne hátha még lejjebb csorog az Mi 9 megjelenésével. 
- 

ak76 senior tag válasz  Kecsotam

üzenetére Kecsotam

üzenetéreItt van a 9-es, aztán már jön is a 9 pro, nem mennek már lejjebb, egyszerűen kivezetik azt annyi, majd lesz pár zug gsm-ben, pár ezerrel olcsóbban, ez minden, szerintem most vedd meg, vagy várd meg a 9 prót, bár nem tudom minek, a nyolcas nem annyival rosszabb mint amennyivel a 9-es drágább. .. 
- 

Kecsotam tag válasz  JoHn123

üzenetére JoHn123

üzenetéreKöszönöm! Ó akkor nem kell a Pro üzemidejétől sem félni. Ha már 6 óra SOT megvan az bőven jó, de neked még több is lesz. 
 Arra várok hátha csökken a Pro és a sima Mi 8 ára közt a különbség, de nem igazán akar. Az a 30-40K még elég húzós a hátlapért és a kijelzőbe épített újlenyomatolvasóért.
- 

eladogeppc veterán Nálam 4 óra SOT után 37% van még. Mondjuk volt benne egy full update.  
- 

juve600 nagyúr válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéremegjött a fólia 
 akkor szappanos vízzel felrakom és annyi ??? 
- 

Steelers senior tag Uraim! Használja valaki az Android Autot? 
 Nekem minden működik rajta, kivéve a Waze, csak egyhelyben állok rajta,nem frissíti a hely adatokat, pedig helyhozzáférés és minden más engedély meg van adva neki. 4.0.590434 verzió van fent.
 Ötlet valakinek?
- 

Steve1207 veterán Nos hétfőtől csatlakozok a táborhoz. Flip tok is berendelve mellé (lehet ennek jobban örülök, hogy találtam gyorsan, mert az elmúlt 3-4 telómhoz csak ezt a félét használtam)  Akit érdekel, most akciós: [link] (a fekete, amúgy sötétszürkét takar) 
 Előnye, hogy nem a hátlapra van ráragasztva egy szilikon tok és abba rakod a telót, hanem a hátlap maga a hardcase, így vékonyka az egész.
- 

ak76 senior tag Mi lehet 1.8gb-ban? 
 Kicsit sok a biztonsági csomaghoz, nem?Fent is van, amit vártam az nincs benne, ellenben semmi egyéb változást sem látok. 
- 

siskad őstag Megérkezett a 9.3.11-es Globál dev. 
- 

juve600 nagyúr válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreés? felrakod a témát majd vissza állítod 
 ennyi
- 

Kecsotam tag Sziasztok! Megtudná adni 1-2 Mi 8 Pro-t használó, hogy kb mennyi SOT-ot lehet elérni a Pro verzióval? 
 Köszönöm!
- 

blueye veterán A mostani stabil update-ben javult az automata fényerő? 
- 

üzenetére eladogeppc

üzenetéretéma alkalmazásban 
 régiót állítsd át honkongra és akkor látni fogod
- 

Smiro senior tag válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreDark Mod V10 Nekem ez van fent, global stabilon. Biztonsági frissítés: mint ha az üzemidő javult volna. 18 óra alatt nem merült 20 %-ot állandó wifi és bekapcsolt adatforgalom mellett. Oké, közbejött egy éjszaka is... de eléggé kisimult a merülés görbéje. 
- 

üzenetére eladogeppc

üzenetéreFejlesztői beállításokban tudod bekapcsolni 
- 

üzenetére eladogeppc

üzenetéreBekapcsolod a dark módot és kész 
- 

1Konrad tag Volna egy laikus kérdésem: 
 Mi az a "Xiaomi aktiválás"?
 Az alkalmazások, de ha hardverek közül is kimagaslóan a legnagyobb fogyasztó a maga 59%-ával (1n 16ó, maradék 24%, Global Stabil).Ez így jó? (A fogyasztás részletei: CPU teljes 16 mp, ébrentartás 0%, elküldött adatok 65 kb, fogadott 41 kb) 
- 

enginev3.0 félisten válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreTegyél fel egy sötét témát 
 Személy szerint nem szeretem, és igazából értelmetlen is, ha az ember belegondol hogy úgy sem a beállításokat nézegeti ami fekete lesz tőle, hanem netezik stb... Akkor rájön hogy kb 5% javulást hoz max
- 

ShadowLac addikt válasz  eladogeppc

üzenetére eladogeppc

üzenetéreJó a stabil is.hibamentes.! 60 fps kb pár hét és megkapja. Vagy 60 fps nélkül megáll az élet? 
- 

eladogeppc veterán Sziasztok ! 
 Van valahol jó sötét téma ?
 Amoled miatt jól jönne.
 Köszönöm előre is
- 

K82 őstag válasz  kuksa90

üzenetére kuksa90

üzenetéreMár rákészültem h végre megszabadulhatok a MIUI-tól, délután a cégnél még rápróbáltam hátha - akkor még hátravolt kettő óra (délben). Hazaértem, letöltöttem mindent amit kell, gondolhatod mekkora pofon volt amikor megláttam a csirkelábakat a couldn't unlock felirat alatt... 
 De végre fent a jól megszokott stock droid, hála a tippednek! Kár h az ingyenes Google tárhelynek most már búcsút inthetek, de sebaj. Majd ha lesz legalább 6GB RAM a Pixel 4-ben, lehet visszaváltok, egyelőre bőven jó ez is.
- 

Albi001 tag Sziasztok! A napokban felraktam az EU Dev. romot. Még szokni kell, hogy millió beállítás van, de egész jó. A global stabil romon tetszett, hogy a gyorselérési kártyáknál volt csomó minden, pl árfolyam adatok. Ennél a romnál viszont alig van pár dolog. Valahogyan elő lehetne hozni még párat? Jelen formájában nem sok értelmét látom a funkciónak. Esetleg meg lehet valahogy oldani, hogy egy Google hírfolyamhoz hasonlóan jöjjön elő (kezdőképernyőn balra húzva), mint a PE romon? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

360óra
 360óra