- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
kuksa90 #20381 üzenetére
Nekem is ellenkezik az elveimmel (pedig simán megengedhetném magamnak szerencsére). Anno sokszor viccelődtünk is a kollégákkal, hogy talán "hiba" volt csúcstelót venni, mert a jót könnyű megszokni, és utána az ember nem akar majd visszább adni ebből. Én most ezt érzem, mert sokat nyomogatom. Szeretnék 200 alatt maradni, majd meglátjuk. Sajnos a csúcstelók ára nem is negyedmillió, hanem több
-
st6969
őstag
válasz
kuksa90 #20379 üzenetére
Én a Oneplus 11-be szerettem bele, de akármerről néztem, nem tudtam lenyelni a 300k feletti árat. A napokban viszont beesett az emag-on 242k-ra. Ha ez hamarabb megtörténik, biztos, hogy meg is veszem, de most már megvárom a 12-t. A másik ok, ami miatt bosszankodtam, hogy nem szeretnék lekerekített kijelzőt, mert nem tudom megvédeni normálisan. A 11 pedig az, a 12 állítólag nem (?). Nézz rá ezekre, hátha megtetszik.
-
st6969
őstag
válasz
kuksa90 #20124 üzenetére
Nincs itt hiszti. Használd boldogan, amíg tudod. Én is ezt teszem.
Aztán, ha a madaras teszkóban visszapattan az NFC-s fizetés azzal, hogy a wallet már nem támogatott az elavult biztonsági csomag miatt, akkor majd lesz hiszti. Én ezt nem akarom megvárni
Ez talán nem mostanában valószínű, de na...
-
Szoszo94
őstag
válasz
kuksa90 #19897 üzenetére
Nem az értesítés a gond, hanem az, hogy csak akkor töröl véglegesen, ha ott is elfogadom. Nem tüneti kezelést szeretnék, hanem végleges megoldást...már ha engedi valahogy a rendszer
Arra rájöttem, hogy a Biztonság app csinálja ezt, de azon belül sem találtam rá opciót, illetve letiltani sem lehet magát az appot.
-
Steve1207
veterán
válasz
kuksa90 #19368 üzenetére
A stabil soha nem fogja elérni a fejlesztői szintet. Van pár dolog, ami a stabilra ki se jöhet vagy nem is létezhet. Viszont az egyes miui verziók miatt belekerült az eu-ba, mert működik gond nélkül, de hivatalos támogatottságban már meg van kötve az adott vonal és nem lehet benne. Vagy másképp működik egy-egy app (akár fejlesztési részből, mert cserélik vagy szintén lokalizáció miatt több minden lehetséges). Ezen kívül más a memóriakezelés, bloatware-ek gyomlálva jobban és reklámok sincsenek.
-
Ájvé
veterán
válasz
kuksa90 #19350 üzenetére
Van rá Android 10 ha jól olvastam, de nem ez miatt írtam hanem a kategorizálás miatt.
Realme már most is telefon és nem csak lehet egyszer majd az lesz (mint amiket felsoroltál), ez a különbség. Minőségében eléri a Realme most is a nagy gyártókat, nem hulladék szintű mint Elephone és társai. Van még persze bőven lemaradása a Realmenek, lehet szoftveres támogatás sem az igazi még, de ez egy új márka most épül csak a brand, olyan mint 3-4 éve a Xiaomi (még csak kezdte bontogatni a szárnyait a nemzetközi piacokon).
Jól van hagyjuk már árúkeresőn mi elérhető vagy nem, lőtéri kutyát nem érdekli és semmit nem számít. Globálisan lehet mérni egy brandet/màrkát nem úgy hogy árúkeresőn rákeresel. Újabb készülékek vannak egyébként, ez egy tavalyi csúcskészülék, minek hoznák be ha már van újabb. -
Reedly
tag
válasz
kuksa90 #19319 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ, sikerült végül felrakni a képeket a xiaomi could-ba, de gyorsabb és egyszerűbb, ha gmailba csatolom és elküldöm magamnak. Néha kell csak, pl jófogás hirdetéshez. A nohon akksi vélemény engem is érdekel, azt tartják a legjobbnak. Az akksi csere meglátszik a hátlapon?
-
huliganboy
addikt
válasz
kuksa90 #19070 üzenetére
Később rájöttem, hogy van TWRP... kicsit szétszórt vagyok!
Egyébként tiszta telepítésként ment fel a 20.9.4. de a sötét mód sehol nem ment rendesen, az alkalmazások össze vissza működtek ilyen tekintetben... Tegnap vissza raktam a 20.9.3.-at és ezzel meg tökéletes... szóval, ahogy ajánlották jelenleg ez a legjobb EU dev...
Más:
Nekem a következő hetekben akkumlátor és hangszóró csere is lesz.... eléggé gyilkolom a telefont, napi 40-100 hívás, 3 email fiók, és a többi sallang...
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
kuksa90 #18691 üzenetére
Nekem is több hétbe telt mire meglett a megoldás, nálam azóta is gond nélkül megy, remélem neked is fog segíteni.
Magisk beállítások:
(Ezekre egyébként lehet nincs is szükség, de nálam így van, azért is írom le)
Magisk főmenüben "Magisk hide" bekapcsolva
kép
"Magisk Hide" főmenüben a CIB alkalmazás rejtve
képLeöltöd az ISLAND alkalmazást.
Engedélyezed a telefon beállításaiban a "Munkaprofil" használatát (Beállítások - Fiókok és szinkronizálás menüpont alján).
Ekkor rá fog kérdezni, hogy mi kezelje ezt a profilt és ilyenkor kell az Island alkalmaást kiválasztani.Ha ez sikeren megtörtént, akko belépsz az Island alkalmazásba.
A "Mainland" ablakban látod az összes telepített alkalmazást.
Itt kikeresed a CIB alkalmazását, és alul rákattintasz a "Plusz" ikonra.
képIlyenkor létrejön a munkaprofilban is egy CIB alkalmazást, ilyen ikonnal.
kép
Ha ezt indítod, akkor nagyon remélem, hogy már nem fog kiabálni semmiért.Ami még szükséges, hogy a "További beállítások - Nyelvek és bevitel" menüpont engedélyezd a munkaprofilnak a billentyűzet használatát.
képNem olyan bonyolúlt mint amilyennek tűnik, pár perc alatt megvan.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
kuksa90 #18691 üzenetére
Nem is a belépés - bár persze tud ott is bénázni.
Legelején a szerződések menüpont működött, voltak ott dokumentek, nagyon régóta semmi. Az üzenetek jelzője kitörölhetetlenül mutat valamit, külön vannak értesítések meg üzenetek menüpont is. myspace_lbl_my_messages és társai szép kiírások a felületen. Nem használom sokat így nem zavar.
Aug-ban teljesen újra raktam és előtte-utána is ilyeneket művelt az app. -
havri1
félisten
válasz
kuksa90 #18351 üzenetére
Nálam rendben ment az upgrade.
Azt kellene megmérni, egy teljes feltöltés alatt mennyi áramot vesz fel az új akksi. Lehet hamis, és felét sem tudja a ráírtnak. Én Mi5-el jártam így, speedhsopban vásároltam eredetinek, és hamis volt. Kalibrálni az akksit nem kell. Egy teljes lemerítés feltöltés után a százalékot megfelelően kéne mutatnia. Az már látszik a képeken, hogy az egyik tuti nem gyári.
-
JoHn123
tag
válasz
kuksa90 #17640 üzenetére
Hivatalos a https://twrp.me/ oldalon biztos nincs, csak hegesztett van.
-
huliganboy
addikt
válasz
kuksa90 #17612 üzenetére
Áh én csak a fájlszerkesztésre gondoltam. Viszont én is abba ütköztem, hogy a megjelölt fájlnév nem létezik, csak hozzá hasonló.
A 3. oldalon az egyik srác ezt írja:
"Hi guys, finalyy i found the spolution...
You need to modify, this file (mixer_paths_overlay_static.xml) In the same site: /system/vendor/etc
<ctl name="RX4 Digital Volume" value="75" />
Then found this line and change the number 75 to 92
II'm using ROM MiuI 11.0.3, but is the same on MIUI 10.3"
A fájl meg is van, de a <ctl name="RX4 Digital Volume" value="75" /> sort nem találom!Ötlet esetleg?
-
Steve1207
veterán
válasz
kuksa90 #17482 üzenetére
Automata hibajelentés? Max a Xiaomi felé küldi, ha FC van valami miatt. (De javíts ki, ha tévedek, így most nem értem, hogy lehet egy általunk vélt hibát automatikusan detektálni és küldeni.) Amúgy, ha eltávolította nem lehet, hogy már van régóta egy másik alkalmazása, amit fejleszt és az vette át a helyét?
Én amúgy tesztből megnéztem egy TruePhone-t tegnap még a link előtt, az nem működött (felvétel), lehet, hogy pont ezt néztem. Ellenben van TruePhone 2020 alkalmazás, esetleg ugyanaz a fejlesztője?
-
Steve1207
veterán
válasz
kuksa90 #17480 üzenetére
De a fejlesztőnek jelentsétek, hogy milyen telefon, milyen rendszerverzió, android verzió, min ment, most nem megy csak néha. Ha néha megy akkor biztos tudják javítani, lehet csak ritkábban kér le valami jogosultságot és azért hiúsul akkor meg az app részéről, nem pedig teljesen esélytelen.
Kell legalább 4-5 mailt váltani, küldtök pár logcat-et, ha nem javul a helyzet 2-3 frissítés után, akkor kell csak barátkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest