- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Szerintetek egy használt Mi8 repedt hátlappal mennyiért menne el? Minden jó rajta csak asszuny használta.. tokban van és fólia is van rajta.
Nem keresni akarok rajta, csupán már sok a halott akkumulátoros mobil a dobozban:D
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Globál stabil romot ha felrakom akkor van rá valami jó módszer hogy a gyártói szemetet letiltsam, töröljem?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Global stabil romot érdemes feltenni?
Jelenleg lineaos van rajta de kezd meghulyulni.. -
noorbertt
őstag
válasz
Napfénysüti #17603 üzenetére
Miui nagyon gagyi rendszer és erőszakosan hazatelefonál amikor csak tud. (Pihole miatt volt mar nehanyszor forro a telefon)
Maradt a rom csere, pixelexperience volt jo egy darabig majd utoljara lineageos, azokkal az elejen nem volt baj de egy ido utan mindig kijött valami idegesítő, pl lineage os 17 android auto nem működik rendesen.
Pixel telefonon minden azonnal ahogyan kell. eSim miatt lehet "benne két kartya is" es a kijelző sem rossz szvsz. Annyi hogy kisebb a telefon, cserébe okosabb es funkció gazdagabb.
-
noorbertt
őstag
Végre letehettem a Mi 8 at!
Asszony teloja meghalt és odaadtam neki én meg vettem egy Pixel 3a-t. Ég és föld! Maradok Pixel vonalon. -
noorbertt
őstag
OnePlus 7t Jo váltás lenne szerintetek?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Mostani LineageOS tapasztalatok vannak? Stabil? AndroidAuto megy rajta?
Esetleg PE? v Pixel3rom? -
noorbertt
őstag
Ismertek valami hasonló megoldást mint a https://dbrand.com/ ? Ez a szutyok állandóan csúszik tok nélkül :( ...
-
noorbertt
őstag
válasz
Zsoleszhun #13244 üzenetére
Ránézek, köszi
-
noorbertt
őstag
voWIFI témában van valami előrelépés? Akár EU miui romon.
Digi szolgáltató:) -
noorbertt
őstag
válasz
HUNited #12335 üzenetére
++100
Egyelőre PE rom és majd kiderül mi lesz a sorsa, mivel ezeknek nagyon gyorsan romlik az ára és használt telefont nem vagyok hajlandó venni.. így várok míg lesz egy árban és minőségben jó pixel.
Miui fanoknak érdemes lenne feltenni egy pihole-t a hálózatra xd a telefon gyári rendszeren képes megfőzni magát ha letiltasz egy egy hazatelefonálást, mert addig próbálkozik amíg el nem küldi és visszajelzést nem kap.
-
noorbertt
őstag
Diginel a WiFi hívást hogyan lehet bekapcsolni?
Nálam sehogyan sem akarja.. -
noorbertt
őstag
Sajnos jah, az Android auto egy kalap kaka azon a romon.. és valószínűleg nem is fog még egy jó ideig változni.
Eudev alatt tökéletesen működik + nova launcher és így már kibírom amíg nem lesz szükség új telora.
És azt sem árt elfelejteni hogy most a kiscsávó kisírta magának a telót, de majd ha jobb dolga akad akkor annyi.. :) Persze arról ne is beszéljünk hogy mi van a szándékosan beépít valamit a rendszerbe xd
-
noorbertt
őstag
válasz
juve600 #10326 üzenetére
Android auto miatt, dev beállításokban van a disable hw overlays aminek a segítségével működik de x alkalmanként újra be kell kapcsolni hogy "rendesen" működjön, mármint az alsó sáv hiányzik de legalább nem villog a kép...
Plusz az assistant se működik mindig, néha nem figyel.
Szóval részemről ugrott a pixel élmény sajnos. -
noorbertt
őstag
Hali,
Global Dev vagy EU?
Pe romrol valtanék, melyik lenne a jobb választás? -
noorbertt
őstag
válasz
enginev3.0 #9697 üzenetére
Nekem már ott csapta ki a biztit hogy romolni kell ahhoz amihez használni akarom baszakodas nélkül, de ott meg a második GPS nem is működik ahogyan kéne xd ergo buktam azt a dolgot ami miatt is vettem ezt a telefont.
Nálam 2evig bírja egy telefon, utána már karcolodik. Addig már csak lesz valami
-
noorbertt
őstag
válasz
enginev3.0 #9684 üzenetére
Dettó, várok egy normális pixelre és szarok a világra xd
-
noorbertt
őstag
Nem tudok frissíteni a jelenlegi pe romra, mert nincs meg a minimum fw 9.2.15. Miui dev vagy mit kéne felrakni? Illetve hogyan?
-
noorbertt
őstag
válasz
enginev3.0 #8928 üzenetére
Kijött a Mi 9
... Valahogy kell ösztönözni a vevőket és ez egy bevett kínai szokás
-
noorbertt
őstag
Ez a pixel experience ROM nagyon bejön, sajnos az Android auto probléma nagyon zavaró.
-
noorbertt
őstag
válasz
juve600 #8390 üzenetére
Tényleg jó és az egész telefon talán kint ha picit pörgősebb lenne.
Egy dolog nagyon zavar és az pedig hogy az android auto nem megy rajta rendesen, erre kell nekem valami megoldás mert a miuira vissza nem akarok menni.Esetleg valakinek valami ötlete? Már beraktam ideiglenesen egy másik telót amin csak net van, jó is lenne mert nem kell a sajatomat kábelre kötni, de így buktam a hívás opciót
-
noorbertt
őstag
Vegre lett egy kis idom, hogy a teloval mokoljak..
Reg romoltam es ez az elso miui telom, szoval hogy megelozzem a bajt inkabb kerdezek ha nem gond
pixelexperience a kiszemelt rom, ez a leirasa:
1. Download ROM zip.
2 . Advanced Wipe: System, Data, Cache and Dalvik/cache
3. Flash latest MIUI or Xiaomi.eu beta.
4. Flash Pixel Experience.
5. Flash Dm-verity and reboot into TWRP (Only if you're coming from MIUI stock. Skip that if you're coming from another custom ROM)
6. Advanced Wipe: Data
7. Reboot & enjoy2. hogyan csinaljam? Elsonek a TWRP-t kell felrakni es onnan?
3. Ezen a linken levo dev rom kell nekem? https://en.miui.com/download-346.html
5. DM-verity megtalalhato magaban a TWRP-n belul vagy ezt honnan kene letoltenem?Koszi
-
noorbertt
őstag
válasz
spiky03 #8288 üzenetére
Én használom és szerencsére ilyen probléma nem volt. Esetleg a fejegység túl gyengusz? (Haver Renault mégane 2018 cc10misi nem tudta rendesen megjeleníteni az android autót, akadt xd )
Viszont miuiban ki kell kapcsolni az aksikimélőt hogy minden rendesen működjön. Nálam pl a waze nem talált GPS-t. -
noorbertt
őstag
válasz
Rudiaszarvas #7764 üzenetére
Én sem értem
ilyenkor csak legyinteni kell. Valakinek ez, valakinek a sok teszt pont a farok keményítő
Nekem nem mindig elég egy napra, de én azok a szánalmas majmok közé tartozom, akik leszarjak és használják a kocsiban vagy az irodában lévő áramot XD
Nem tölti éjszaka, csak ha nagyon muszáj okok de mivan ha reggel arra ébred hogy nincs áram?...
-
noorbertt
őstag
válasz
FrankMonzano #7489 üzenetére
Kereső, apn.
-
noorbertt
őstag
Érdemes az apn beállítást resetelni. Nalam speed test előtte utána nagy különbségek voltak.
-
noorbertt
őstag
Elkezdtem kinyitni a készüléket..
Pixel experience a kiszemelt, de lenne néhány kérdésem
-ha nem flasselem fel a dm-verity abból lehet bármi gondom? Titkosítva szeretném tudni a telefont. Bármi gond mint pl frissítés..-ha egyáltalán működik ott az OTA?-miutan felraktam a romot, vissza lehet zárni a telefont? Ha esetleg eltűnik a teló akkor más ne tudja használni
..
Köszi
-
noorbertt
őstag
válasz
FrankMonzano #5240 üzenetére
mar boccsma, de mit kene visszaolvasnom? mit is keresek?
-
noorbertt
őstag
Gyári rom. Google assistant működik nálatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Gombászkönyvek egyben
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest