-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micro
addikt
Sziasztok!
Más is tapasztalja azt a jelenséget, hogy a billentyűzet eltűnik gépeléskor, ha a képernyő szélső felén lévő gombokat használjuk?
Ez csak akkor jön elő, ha a képernyővezérlési mód kézmozdulatokra van állítva.
Olyan mintha a vissza mozdulatot érzékelné gépelés helyett.Talán MIUI 12 óta van, de ebben nem vagyok biztos.
-
micro
addikt
Google Messages app-ot használom SMS kezelésre. Az a gondom, hogy nem tudok egy kontakthoz más SMS hangot beállítani, mint az alapértelmezett.
Ha egy kontaktnál megváltoztatom az üzenet hangját, akkor az összes SMS így jelez, és ez látszik is a beállításokban. Olyan, mintha együtt állítaná a két értesítési hangot.
Más is tapasztalt ilyet? -
micro
addikt
Sziasztok!
Android 10 óta a Gmail késve küld csak értesítést az új levelekről. Van amikor ez több órás késés. Ha belépek a Gmail app-ba, akkor letölti a leveleket, de autmatikusan nagyon véletlenszerűnek tűnik a frissítés. Az alkalmazásbeállításnál minden engedély meg van adva a Gmail-nek, de nem állítható az Akkuhasználat, úgy, mint más alkalmazásoknál. Van erre megoldás?
-
micro
addikt
-
micro
addikt
válasz
Tomtailor85 #10462 üzenetére
Valószínűleg másik készülékkel aktiválták nálad a VOLTE-t és utána váltottál Xiaomira.
-
micro
addikt
EU ROM-on lehet állítni különböző értesítési hangokat a különböző appokhoz?
Globalon ez egy ismert hiba. -
micro
addikt
Lenne egy kérdésem a hálózati módokkal:
Szeretném hanyagolni a kínai hálózat szkennelését, viszont szükségem lenne LTE/WCDMA/GSM üzemmódra. Van ilyen beállítás? Ilyen néven nem találtam. Általában 4G-n vagyok, de van olyan hely, ahol csak 2G van, szóval kellene az is.
Melyik preferált hálózati üzemmódot kellene választanom? -
micro
addikt
Nillkin 3D CP+ üveggel jól működik a proximity és pocket mode?
-
micro
addikt
Nillkin Amazing 3D CP+ Max üvegfóliát használ valaki?
Ki van vágva a proximity szenzornál? Lehet a pocket mode-dal együtt használni, vagy szól, hogy ne takarjam le a tetejét a telefonnak?
A gyári tok nem tolja el a fólia szélét? -
micro
addikt
válasz
HUTCHDB #7962 üzenetére
Én használok Wear OS-t.
A telefon csak egy hete van meg, de az óra régebbi.Mi8-cal sokszor megszakad a BT kapcsolat. Próbáltam a telefonon Wear OS enegriagazdálkodását korlátozás nélkülire kapcsolni és még más fórumok tanácsára BT tetheringet is bekapcsoltam, de nem látok változást.
Sokszor látom az "áthúzott felhő" ikont az órán, és az értesítések is sokszor késnek.Az előző telefonommal nem volt ilyen probléma ugyanezzel az órával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest