- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
xiaomi.eu romom van most ha ki akarom probalni a Pixel 3 romot csak letoltom es twrp-bol felinstalalom majd wipeolok mindent es kesz?
xda-n a romnal ir valami ilyesmi : 4. Flash DM Verity & Force Encrypt disabler
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Piazza
tag
Csinaltam tesztet ujra, le11 fel0,7 nem balami sok.
Csinaltam uj APN beallitast, beirtam a internet.telekomot nem volt elog kert nevet is oda meg hogy Telekom HU LTE, igy mar elmentette, majd kivalasztottam. Un teszt. Le31,5 fel 3,8.
Mindez ido alatt meg sem mozdultam telefonnal a kezemben.Erdekes h most ez a kartya full tereton van a masik meg 1-2kozott ingadozik...
-
tibi020
tag
válasz
juve600 #7668 üzenetére
a 11,2%/óra az 9 óra kijelző idő, nem tudom kell e ennél több, vagy lehet e ebből az aksiból.
a 6,2%/óra általános felhasználás pedig 16-17 óra, ami meg talán kevés, de ez folyamatosan változik, ha van mélyalvás akkor kikapcsolt kijelzőnél elméletileg nem meríti semmi a telefont.
a programoknál pedig írja a mA-ben melyik alkalmazás fogyasztott sokat, de nekem is volt már más telefonon is hasonló battery drain, és még ezzel sem lehet egyértelműen kideríteni, már csak azért sem mert a programok egy csomó mindent nem is maguk csinálnak, hanem megkérik az oprendszert vagy a google apk.-at a különböző feladatokra, így te csak azt látod, hogy valami szívja az aksit de gyakorlatilag, nehezen kideríthető az esetek többségében, hogy melyik azaz alkalmazás ami folyamatosan kéri a rendszert hogy dolgozzon. -
szabog74
aktív tag
4G+ Déli pályaudvarnál Telekommal, sebesség 23/10MBit volt csak.
[link] -
Griff55
senior tag
Durva is lett volna, ha ennyiért jobb mint a Mi8. Eléggé verhetetlen árral és felszereltséggel fog jönni ez a Redmi 7. Kíváncsi vagyok mit tartogatnak a Mi9-re vagy a Redmi X-re. Komoly, hogy már ilyen szintű telefon van 60ezer ft környékén...
Teljes méretben se rosszak egyébként a képek, még az éjszakaiak is jók. -
Piazza
tag
Én nem tudom hogy mi hogy állt be, nem értek hozzá, de tényleg semmit. Honnan tudhatom meg hogy a többi érték helyes-e?
Szolgáltatónál automatikus hálózatválasztás van és Telekom-HU amit ír, nyilván.
Ha rányomok hogy új APN (ott alul a visszaállítás mellett) és az üres APN mezőbe beírom az internet.telekom-ot akkor elvileg jó lesz, ennyi, mást nem kell írni, mert azok ott vannak. El tudok valamit rontani?
-
Piazza
tag
Ezt láttátok már?
-
Piazza
tag
Akkor ott az általános résznél lépjek be a web részbe ahol van a sok-sok kitölthető rész és ott az APN-hez írjam az internet.telekom és ennyi? Többit nem kell, mint ahogy Tkom oldalon is vannak?
Amúgy ez a telefonon múlik, hogy alapból mit állít be, vagy a kártyán, szolgáltatón? Most tettem bele egy új kártyát 2.nak, beállítva azt internetre ott is wnw van. Frissíti ez magát valahogy?
-
válasz
1Konrad #7675 üzenetére
Ilyen gond sincs, sokat használjuk Budapesten (a belvárosban is) is navigációra az említett telefonokkal a Google Térképet és tökéletesen működnek.
Piazza: Bizonyos esetekben számíthat. A web'n'walk nagyon régi, az internet.telekom újabb és javasoltabb. A többi értéket (PAP...stb.) automatikusan kitölti elvileg a telefon, bár ha a wnw lett alapból beírva, akkor érdemes minden mást is ellenőrizni, mert régi adatbázisból dolgozhat.
-
Piazza
tag
Ezen a hozzáférési mód (APN) beállításon ezekszerint múlhat a telefon internetes sebessége?
Most hogy beszéltetek róla én is nyomtam egy speed testet, és hát nem valami fényes. Tkom Bp LTE és 16.9le 2.0fel , tegnap este 6.9le 3.9fel. Most megnéztem és nekem az van hogy sim k beáll, mobilhálózat, hozzáférési ponotk nevei, APN-ek, itt van mms és általános, az MMS az T-Mob MMS és mms, belépve az APN itt mms, az Általános résznél Web és wnw itt belépve az APN az wnw.
Akkor ez még régi beállítás és jobb áttárni az internet.telekomra?Innen melyik részt kell beírogatni a mezőkbe?
[link] -
1Konrad
tag
Az eldobáláson nem azt értem - s szerintem az előzmény sem (ha igen, akkor selejt a telója) - hogy elveszti a jelet, hanem azt, ha közelben - 10-20 méteren belül - van másik út (le-felhajtó, szervizút, parkoló, stb..) akkor a gmap átugrik oda, és újratervez hülyeségeket.
No ezt látom a Note9-en is, így sajnos a gmap jelen állapotában nem ajánlható jó szívvel navigációnak...
-
Karavik
veterán
Nekem Android Auto az egyik leghasznosabb appom. Telón telepített Android Auto kompatibilis appokat az autó multimédiás kijelzőjéről lehet vezérelni felhasználóbarát, könnyen kezelhető, nagy ikonos erre a célra tervezett felületen keresztül a biztosságos használatot szemelőt tárva.
Android Auto nagy előnye, hogy nem szükséges, hogy az autóban legyen integrált navigáció, mert Google maps navigációként simán futtatható az autó multimédiás kijelzőjén. Nem kell telefon tartóval vacakolni, nem kell a telót kitenni szélvédőre, műszerfalra...teló bárhol lehet kikapcsolt kijelzővel.
Továbbá Ok Google hangvezérlés szintén működik autón keresztül így érintés nélkül el lehet indítani zenét, navigációt, beállítani úti célt, hívást kezdeményezni...stb. SMS üzeneteket is felolvas, szal Google Assistant tesz annak érdekében, hogy a sofőrnek ne kelljen levenni a szemét az útról vezetés közben.
-
tibi020
tag
válasz
juve600 #7650 üzenetére
[kép]
Nálam ezt produkálta reggel óta.
Lehet van jobb is, ha miui kilövi mindig a programokat.
De nekem ez így megfelel.
Android auto apk. nem használom így arról nem tudok véleményt mondani.
Amúgy pedig a driver és egyéb át emelések miatt sokszor ugyanazok a hibák mint a gyári miuiba. -
havri1
félisten
Köszi, így már érthető az android auto.
-
válasz
n.karoly #7641 üzenetére
Szia,
A Vodafone rendszere ilyen, új előfizetésnél, vagy a meglévő kapcsolódó módosításánál nincs azonnal 4G, csak 2G és 3G, aztán ha a rendszer érzékeli a 4G képes készüléket, akkor 1 - 2 nap elteltével bekapcsolja a 4G elérést is.
Amennyiben nem szeretnél várni, telefonos vagy személyes ügyfélszolgálaton engedélyezteted. -
havri1
félisten
-
DanielK
addikt
A miui gyári időjárás appja milyen gyakran frissíti az időjárási adatokat?
A widget az órával sokszor még mást mutat mint ami a valóság. Ilyenkor bemegyek és frissítem manuálisan.
Vagy állítsam be, hogy ne lőjje ki a háttérben és el is indulhasson automatikusan?
Tetszik a widget, így nem szívesen cserélem le. Csak jó lenne tudni, hogy milyen gyakran frissíti. -
-
juve600
nagyúr
van új twrp
TWRP-3.2.3.1-FireDance-Edition (English)
Quote:
1. start in english
2. 21 languages include
3. lineago compatible
4. no dm_verity disabler need
5. twrp can read crypted rom
6. Global Rom compatible -
havri1
félisten
válasz
n.karoly #7641 üzenetére
Ugyanez volt nálam is, 1270-et hívtam, kiküldtek rá egy új beállítást, restart telefon, és jó lett.
-
n.karoly
csendes tag
Sziasztok!
A 4G témához kérdeznék, Globális stabilon (10.2.2.0) pár hete nem látok 4G jelölés csak H +, felraktam az ajánlott app-ot, ami csak 3G mutat több helyszínen is ellenőriztem. Közben volt egy Vodafone hűségidő hosszabbítás, de az előfizetéses nem változott. Szerintetek mi okozhatja?
Köszi -
Danex
addikt
PE rom AndroidAuto megy de mikor lekapcsolod elkezd vibralni a kijelző és csak újraindítás segít.
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7634 üzenetére
-
tibi020
tag
válasz
juve600 #7632 üzenetére
Már múltkor is gondod volt a ezzel, nem lehet hogy nem hagyja valami deepslepbe menni a telefont. Próbáld kideríteni. Az előfordulhat hogy miui rom esetén ugyanazon programoknál van mélyalvás mert a xiaomi kilövi a progit így is úgy is, de lehet PE ezt nem teszi, másra nem tudok gondolni, nálam megfelelően megy és ahogy látom itt másnak sincs ezzel gondja
-
enginev3.0
félisten
Huuu, na ez baba kamera
-
tibi020
tag
válasz
juve600 #7626 üzenetére
Saját vélemény az én telefonomon, mert sokszor ez is számít.
Sok Rom van egyszerre fent és egybe írtam mindegyikről valamit.
Szóval a pixel3rom egy ténylegesen pixel3, teljes klón, a pixel experience pedig egy összerakott rom ami ugyanúgy néz ki, mit a google pixel3.
Emiatt mondtam, hogy a pixel3rom talán jobban adja a pixel élményt, de igazából alig lehet megmondani, melyik melyik. Azt hogy frissűl e magától, még nem vártam mega PE az biztos.
Hiba sztem egyikben sincs, főleg olyan ami miatt le kellene cserélni.
A Havoc és az új RR rom már teljesen AOSP alapú és az látszik is rajtuk (kinézetben). Tárcsázóban, sms progiban, stb... talán a beállítás menü hasonló, csak a két Hacker romban van saját beállítás fűl, beépítve. Egyébként ez teljesen magyar, így bárki számára jól értelmezhető, hogy mi mit állít. Ezekben a Romokban van itt ott némi hiba, de nagyon gyorsan javítják is. -
tibi020
tag
válasz
#12681728 #7602 üzenetére
Én sok mindent próbálgatok, szerintem legalább olyan jó mint a gyári rom.
A Havoc is ugyanez csak sokkal több a testre szabási lehetőség, de azért ebbe már van néhány hiba, persze telefonálni, meg az alap dolgokat mindegyik rommal lehet
Még olyan is van hogy Pixel3rom, ez talán a legjobb, ez egy az egyben pixel 3, olyannyira, hogy a rom annak is ismerteti fel magát.
De itt valami saját google-s titkosítás, meg talán más partíciók is vannak, vagy csak ezeket is titkosítja, nem is tudom, de emiatt multiba nem lehet használni, vagy csak fő romként. -
havri1
félisten
Holnap tudok segíteni linkekkel, már nem vagyok gép előtt.
MI flash pro appal le lehet szedni a legfrissebb global dev fastboot romot.
Összefoglalóban lévő adb-t, meg drivereket fel, de gyanítom ez megvan már hisz kellett.
A pro appal még nem flasheltem, csak a simával. Telefon fastbootba, miflash indít, rom betallóz, jobb alul format all.bat (ne zárja vissza), és flash.
Ha kész, újraindul magától.
Remélem nem hagytam ki semmit.Amúgy várj még, hiszen simán lehet, elkerülhetető. Először próbáld még Twrp-t felrakni újra, hátha.
-
Kleroo
veterán
-
havri1
félisten
Én ilyen esetben, ha semmi nem jó, szedek egy fastboot gyári romot, és tolom.
Az formáz mindent, gyári recoveryvel. (csak vigyázni kell, ne zárja vissza, delete all, de be zárja vissza)
És kezdem elölről.
Nálam ilyen gond nem volt, viszont nemrég valaki szintén panaszkodott ilyenre itt, hogy twrp nem érezte az érintést. -
V.Dave
senior tag
Hogyan lehet a gyors elérési kártyákat kikapcsolni?
-
Danex
addikt
Öhm lehet gáz van kicsit.
Unlockoltam a telefont, majd a leirás szerint ment volna fel a TWRP, ki is irta, hogy success, majd mikor inditanám újra recovery-be, egy pillanatra felvillan a TWRP képe, majd újraindul a telefon, majd eltelik egy kis idő és bejön a TWRP.
Azonban hiába szedtem le az angol verziót kinai szöveggel, de bár csak ez lenne a legnagyobb bajom, a probléma az, hogy egyáltalán nem reagál a kijelző az érintésre a recoveryben. Az óra ketyeg, szóval nem kifagyva van.
Any tipp? Próbáltam már 1-el régebbi recovery-t is felrakni de ugyan ez.
Ja igen és Globál Dev-en voltam előtte.
-
tibi020
tag
Amúgy azt figyeltem meg, hogy ha használod az aod-t akkor ki égeti a szemed sötétben, de ha a bekapcsoló gombot megnyomod akkor még erősebb lesz majd ha még egyszer akkor már megfelelően leveszi a fényerőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest