- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
bojtix #10710 üzenetére
Többek között ezért is váltottam OnePlus 6t-re valamint azért mert a MIUI-ban feszt vamlami zabálta az akkut hol elindult ill beragadtak alkalmazások hol hetekig jól működtek...mindenki azt mondta h a facebook ill messenger sokat zabál ami igaz tény de pl két nap használat során a OnePlus telón ezek max 2-3 százalékot esznek míg miui alatt volt hogy 10-14 százalékra is felmentek egy nap használat alatt...6t alatt nem tapasztalom a színek túltolását nyugodtan fényképezhet az ember automata üzemmódban is!
-
dime27
őstag
Én is ezen morfondírozom mióta befrissítettem...más.telóimon a security patch max 70-90Mb volt...
-
dime27
őstag
válasz
Peter.70 #9195 üzenetére
Mi 9-ről eddig vagy 5 olyan review-t néztem youtube-on amikben mi 8-al hasonlították össze és szinte mindegyikben nagyjából ezek jöttek ki különbségeknek:
Ujjlenyomatleolvasó mi 8-ban gyorsabb
Kamera hangminőség felvételeknél mi 8-ban sokkal hangosabb a mi 9 hozzá képest olyan mintha sokkal jobban le lenne hallkítva, mintha dobozból szólna...
Videofelvételeken az ois hiánya látható mi 9-nél legfőképp 4k felvételeken a mi 8-on sokkal folyamatosabb mi 9-en néha meg megakad... persze ezt lehet szoftveresen majd javítják később.
Fotóminőség mi 9-en jobb de nem.sokkal.triple kamera ide vagy oda úgy lehetne kb jellemezni h ha a mi 9 a 100%-ék akkor a mi 8 kb 95-97%-ék tehát egy hangyafasznyival van csak lemaradva.
Akkuidőben szinte mindíg a mi 8 jött ki jobbnak snapi 855 ide vagy oda...
Képernyőfeloldás ami gyorsabb a mi 9-nél.meg az antutu pontszám.kb 80erel de ez a rendszersebességen nem.látszódik!
Én úgy látom eddig mintha a xiaomi kicsit elsiette volna a mi 9 kiadását egy mobilarena tesztet mindenképp megvárnék mielőtt vki megvásárlására adná a fejét! Azt meg ne felejtsük el h a mi 8 ára lassan 100e felé közeleg tehát a mi.9 nem.hiszem h majd megérné a cirka 80e-es különbséget! -
dime27
őstag
válasz
CoolBoy323 #9166 üzenetére
Mi max 2-es.telóm kb ennyit zabál 24 óra alatt bekapcsolt simekkel ha nincs se mobilneten se wifin ha repülőgépre teszem akkor pláne semmit nem merül napokig ezért nem.értem a mi 8-at no mindegy...
-
dime27
őstag
Imádom a telót de még mindíg 2%-ot merül éjjelente 9-10 óra alatt repülőgép üzemmódban! Más eddigi telefonjaim kb ennyit merültek éjjelente ennyi idő alatt bekapcsolt simekkel ...Annyira nem.érdekel a dolog csak a miértjére szeretnék rájönni hogy h lehetséges ez...
-
dime27
őstag
Aki akarja Alzánál már rendelhető a mi 9!
Márc 18-ra igérik 183e-es áron, ez a 128/6-os változat! Eközben a mi 8 120-130e! Mindenki döntse el megéri e a mi 9.... -
dime27
őstag
válasz
enginev3.0 #8878 üzenetére
Ha Xiaominál akarsz maradni sztem várd meg a Mi Mix 4-et esetleg a Poco F2-est! Sztem Mi 9-re Mi8-ról nem éri meg átváltani...a mi 9 nem hiszem h megér akkora felárat mint amennyibe fog kerülni idehaza!
-
dime27
őstag
Most néztem átfogó tesztet a mi 9-ről hát hát engem nem győzött meg hogy lecseréljem a már kiforott mi 8-at rá...sok sebből vérzik az a teló és ráadásul még odahaza is túlárazott lett snapi 855 meg három kamera ide vagy oda...
-
dime27
őstag
Én is átállítottam H+-ra a netes karimat a beszélgetőst meg only gsmre meglepődve tapasztalom h azóta készenlétben sem merült egy százalékot sem a teló...mondjuk remélem a későbbiekben kijavítják ezt a hibát...
-
-
dime27
őstag
Frissített a messenger és az új verzió vmiért így felülről buborékban megjeleníti h ki írt ill h mit...baromira idegesít...az előző verziónál sikerült vhogy beállítani a telót hogy csak értesítésikon jelenjen meg a messenger appon ill egy pillanatra a bal felső sarokban óra helyett megjelent egy messenger kis ikon és aztán eltűnt! Hogy mit kéne ezen az új verzión állítani h bejövő üzenetnél így értesítsen?!
-
dime27
őstag
Nekem kezd beállni a teló bár ilyen facebook services néha felbukkan a fogyasztó alkalmazások között de most két simmel egy napja vettem le töltőről auto fényerőn 14 h 4 g mobilnettel két simkarival ma hajnal óta meg folyamatos wifikapcsolattal akksi most van 56%-on és kijelzőidő 3h 34 min.Hozzáteszem a wifi sokkal jevésbé zabálja mint a mobilnet de ez az összes telómnál így volt eddig is valamint az AOD nálam is ki van kapcsolva!
-
dime27
őstag
válasz
retesz147 #7122 üzenetére
Szintén ma érkezett hozzám egy ilyen füles, nagyon durva cucc ezért az árért! 70%-kal vettem.ki a dobozból fél hangerőn majd leviszi a fejem és 20%-ék esett le az akkuból másfél óra zenehallgatással!Viszont a zene a nasomról ment ezidőalatt wifin keresztül az es file commanderrel!Nekem a legnagyobb fülpárnával lett jó így alig nyomja a fület és marhastabilan van benne legalább ahogy a Koss the Plug fülesem de attól jóval tisztábban szól legalább akkora basszustartománnyal csak itt a basszus nem nyomja el a közepeket ill a magasokat! Ennyi pénzért sztem kibaszott jó vétel aki vezetékmentes megoldást keres zenehallgatásra!
-
dime27
őstag
Telenorosokat kérdeznék, hogy a Volte szolgáltatás bekapcsolásához nincs-e esetleg vmi kód amit ha a tárcsázóba beírunk akkor aktiválja a szolgáltatást?!
Nincs kedvem hívogatni őket valamint 14km-re van a legközelebbi telenor bolt lakóhelyemtől..... -
dime27
őstag
Ki mire váltana Mi8-ról ha most muszáj lenne?! Csak úgy felmerült bennem ez a kérdés....
-
dime27
őstag
Pontosan ez a gond nálam is de csak miota a pite megjött!Eddig oreo alatt volt legalább két sim használattal napi 5-6 óra kijelzőidőm folyamatos 4g-n most ez lement inkább 4 órára és hiába csináltam factory resetet és tettem fel szűzen minden alkalmazást meg vagyok már túl a harmadik töltésen nem akar javulni...Megcsináltam ezt is amit ajánlottak lentebb hogy állítsuk át tárcsázós kóddal a dolgokat vmivel jobb lett de sztem nem normális h repülőgép üzemmódben is merül 8 óra alatt a teló 3%-ot...
-
dime27
őstag
Pár héttel ezelőtt vki keresett átlátszó jól védő TPU tokot!
Nos ma érkezett hozzám egy IMAK pontosan erről lenne szó:Doboz ill unboxing képekben:
Adnak hozzá két darab kijelzővédő fóliát is tehát elég korrekt áron maximális védelmet ad a telónak.Nekem már volt rajta egy Spigen üveg így az maradt rajta de voltak itt emberkék akik kimondottan fóliát kerestek Mi 8-ra így két legyet üthetnek egy csapásra!
Pár kép magáról a tokról :
Amit észrevettem az előző (Nillkin Nature Crystal Clear) tokomhoz képest hogy ez az IMAK sokkal passzentosabb nadrágzsebből kivéve a telót erről nem akar leesni a tok.A Nillkinnél sokszor lejött félig a sarkoknál ilyen mozdulatnál az nem ilyen passzentos, ezért ezt a tokot, illetve az IMAK márkát bátran ajánlom mindenkinek jó vétel volt összességében!
-
dime27
őstag
Kukk!
Elméletileg Samsung amoled panel van a MI 8-ban!
Úgy néz ki hamarosan meg fogja kapni a mi mix 3 kameraszoftverét is szóval ha minden jól megy majd mi mi 8-as tulajok se maradunk le semmi jóról!Ajánlott.webshopok:
Smartshop, Firstphone, Eustock, alza,aqua,220volt kb ennyi jutott eszembe....jaaa és lehet már kapni elméletileg a telenornál is...
-
dime27
őstag
válasz
FrankMonzano #2780 üzenetére
Baseus vagy Nillkin fullcover 9h+ üvegek jöttek be eddig itt a felhasználóknak legjobban! Ebayről rendeld meg!
Itt a forumban keress rá! -
dime27
őstag
Messengert hogy kellene beállítani ha azt szeretném elérni hogy csak az értesítés jelző led villogjon ha jött messenger üzim?! Jelenleg sajna feléled a kijelző és egy pillanatra feldobja hogy ki mit üzent aztán elalszik és villog az értesítésjelző led és azt hiszem ez ugyanigy van bejövő emaileknél is...
-
dime27
őstag
Vegyétek a jóféle Mi 8-at Pocoról váltottam de most így egy hét használat után azt mondom megérte baromira!
Ez egy ízig vérig prémium cucc szeretett Mate 8-omat idézi kb utoljára azt a telefont szerettem ennyire! Ha bele tudtak volna tenni 4000-es akksit nah akkor leesne az állam a kijelzőidőktől lehetséges h még a Lenovo P2-őt is meg tudná úgy közelíteni kijelzőidőben! -
dime27
őstag
Global romra mikor érkezhet végleges pie ota-n keresztül?!
-
dime27
őstag
12 órába dolgozom egy nagy multinál ahol fémtető van gondolom ez is számít h mennyire van leárnyékolva a munkahely...viszont az adótorony kb 3-500 méterre van a cégtől ha tényleg igazat mondtak és az a telenoré?!
Nekem az adatkarim az telenor a beszélgetős meg telekomos.Két simkarival a 7 óra SOT nem olyan rossz egy ekkora telónál amibe csak egy 3400-es akku van. -
dime27
őstag
A tegnapi új frissítés után a global romon mintha jobb lenne az akkuidőm, mintha nem merülne a teló annyira 4g-n!
Persze ez majd csak egy két teljes lemerítés és feltöltés után lesz biztos... -
dime27
őstag
Nekem az üzijelző hangok amik nagyon hallkak hiába van csutkára feltolva a hang a Pocomban sokkal hangosabbak ezek a Vibe Z2 Promról nem is beszélve.Egy forgalmasabb utcában nem hallom meg odakint sajna...
Más is tapasztalja ezt?! -
dime27
őstag
válasz
VANESSZA1 #1252 üzenetére
Gyanús h vmilyen hiba de nagyobb a valószínűsége annak h akksi haldoklik mint h szoftveres hiba lenne...
Nekem 13 órás folyamatos 4 g használattal lett 4h 15min sot két simkarival automata fényerőn úgy h reggel mikor hétkor hazaértem akkor úgy tettem töltőre h még maradt az akkuban 43%-ék! -
dime27
őstag
Nekem eddig max 7 óra volt a rekord de még csak 3 napja használom!
Ha 4g be van kapcsolva azt vettem észre h ha nem is használom a telot akkor is óránkét min 2 százalékot lekap az akksibol...cellakészenlét is duplája min ill az androidrendszer is az akkustatisztikában mint amit te küldtél nekem privibe!Fényerő legtöbször automatán volt max akkor huztam picit feljebb mikor ugy éreztem h tul sötétre veszi vissza nem tudom miert lehet ez... -
dime27
őstag
Skacok ugye az h a mi 8 nem tudja videofelvételnél az 1080p/60 fpst az csak elírás????
A három éves mate 8-am tudja.... -
-
dime27
őstag
Használja vki itt a forumban két simkártyával a telót?! Milyen SOT idők jönnek ki kb?!
Ha vki használja így írja már oda azt is hogy melyik szolgáltatónál van!
Előre is köszi! -
dime27
őstag
Hamarosan csatlakozom a klubbhoz egy hófehér változattal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest