- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
RatSon #12499 üzenetére
Ezt megírtam PM-ben, de úgy látom itt vagy most aktív, bemásolom, ha nem baj.
Hello!
Nekem lenne egy általános memóriával kapcsolatos kérdésem, észrevételem.
Egy HTC Legend (gyári ROM 2.1) tulajdonosa vagyok és rettentően idegesít, hogyha sok cuccot nyitok meg, akkor a szabad memória lecsökken 30-35mb-ra és a lelefon úgy viselkedik, mintha elfogyott volna a teljes memória. Tehát belassul, lassan nyitogatja meg a dolgokat, és emiatt a szerencsétlenség miatt nem tudok megszabadulni a task killerektől, mert mindig kell kinyírni.
De nem is az a legnagyobb baj, hogy nem nyírja ki magának a régen használtakat, hanem az, hogy ott van még szerencsétlennek 30 mega szabad helye, és mégis beszar, már bocs a kifejezésért.
Találkoztál már ilyennel? Van valami megoldás, vagy folytassam a nyírogatósdit?
Üdv,
HardRic -
-FreaK-
veterán
válasz
RatSon #12492 üzenetére
Idekukkantottam Hero topicból, inkább ide írok hogy egy helyen legyenek a témával kapcsolatos hsz-ek. (Elnézést a Pulseosoktól)
Egy pár hete már nem használom az Autokillert mert azt tapasztaltam hogy lelövi a sense ui home-ot is, ez úgy jelentkezik hogy mikor egy programból kilépnék, elkezdni tölteni a sense-t amire ugye várni kell, ez meg roppant idegesítő. Nem lehet ezt valami kivételbe tenni?
Konkrétabban egy kivételkezelés kéne (most ez lehet h van csak nem vettem észre idáig?), hogy bizonyos programokat ne lőjön ki vagy hogy prioritást lehessen beállítani hogy mit killelejen utoljára. Ez pl. böngészőnél sem hátrány mert egy agresszív beállításnál ha a böngésző->home-> pl. zenelejátszó lépést végrehajtod tuti hogy mikor visszalépsz böngészőbe a kezdőoldalad kezdi el tölteni és nem az otthagyott oldaltmindezt úgy hogy alig fut program a 288ram mellett.
-
gilfoyle
őstag
válasz
RatSon #12482 üzenetére
A hírolvasóm óránként frissít, a progi bent csücsül a memóriában.
Ahogy fogy a memória, illetve elér egy határt és van igény memória használatra vmi más program által, a rendszer elkezdi kitakarítani a memóriát. Mi lesz a hírolvasó progimmal? Azt is kilövi és én várhatom a a frissítést? Vagy tudja hogy ez egy aktív program és ezt nem bántja?
Pont azért használok task killert, hogy bizonyos alkalmazások fussanak. Rosszul teszem? -
bucsupeti
senior tag
válasz
RatSon #12485 üzenetére
Nekem nagyon sok infót adtál. Köszönöm.
Írod hogy nem lesz két egyforma jó preset. Miért van ez, Mitől lesz más ugyan azon a telón a jó preset? Attól hogy milyen progikat használunk?
És mitől van az hogy belassul a rendszer. Nekem ez az egyik legnagyobb problémám, hogy ahogy írod 2-3 nap után lecsücsül a teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest