- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhen
senior tag
elméletileg vissza lehet állítani.
-
-
pitterr
tag
Akkor te az utolsó darabok egyikére csaphattál le, mert most már azt írja a webshop, hogy elfogyott, max kívánságlistára lehet felvenni, tehát nem tudod a kosárba tenni egyik konstrukcióval sem.
Más, vki azt írta modacon, hogy azt mondta a t-mobile, hogy du. 3 körül teszik fel a helyes romot. Remélem nem kamu a hír. szerk. ja látom te be is idézted n00n
-
bucsupeti
senior tag
Nálam nincs ébresztési probléma. (1.5 decupdate romom van)
Viszont egy tapasztalatom van.
A Task Panel lite nevű killert használom és mikor ezt feltelepítettem találkoztam a jelenséggel. Miután ignore listára tettem az Alarm progit akkor sem javult meg. Nem ébresztett a beállított időpontban.
Ezután arra jöttem rá - és reprodukálom bármikor a jelenséget - hogy ha a telót újraindítom, nem fog ébreszteni, viszont ha újraindítás után ha elindítom az Alarm progit (nem kell semmit csinálni benne, csak elindítani és kilépni) akkor már minden rendben lesz.Szóval szerintem task killerek okozzák a problémát. Legalábbis nálam biztosan.
-
Sh4rKy
senior tag
én is az advanced task killert használom, de minél hosszabb ideig megy a teló annál kevesebb a szabad memória... ilyen 50 óra használat után úgy, hogy mindig nyomok egy kill all-t max fél óránként, sokszor már csak azt írja, hogy 19-20mb van... akkor mindig bekell lépnem teljesen a atk-ba és nyomnom egy settings-t, ott várni pár mp-t és úgy visszaugrani a home-ra... na így szokott lenni újra 30mb szabad memória, de azért ez így nem tetszik megint csak...
lehet finnyás vagyok, de a 4 éves htc-m nél egyetlen task killer-el se kellet kilőnöm semmit, csak egy progit kellett feltennem amivel ha X-el zártam, akkor tényleg lelőtte a progit... na mindegy, lehet picit sokat vártam így a htc hero-jához képest... pedig alapvetően ugyan ez a hardware, csak kicsit több a memória... na mindegy, nem panaszkodok ennyiért...
akos727:
az már barátibbnak tűnik
akkor lehet 1.7 vanília lesz meg egy pandahome sense ui szerű témával
vagy esetleg zeam-hez is van valami sense ui style? -
Watt25
veterán
Olyan navigációs szoftver, ami alá nem tettek térképet.
A térképet azzal kell elkészíteni, hogy járod az utakat és a szoftver elküldi a szerverükre a bejárt útvonalat. Otthon ezt szépen megszerkesztgeted, elnevezed az utcákat, stb. Jelenleg budapestnek a fele van meg, kb. és aztán majdnem ki is fújt a magyarországi térkép. Itt extrán látszik az ország vízfejűsége.Van még pár városrészlet, meg főbb utak, az M6-ost Paksig pl. én csináltam.
Navigációra jelenleg teljes mértékig alkalmatlan, mert a házszámokkal eddig kb. senki sem törődött, illetve egy bug miatt jelenleg nem is lehet rögzíteni új házszámokat. A másik ok az alkalmatlanságra a pontatlanság és hiányosság. Egyelőre a 22-es csapdájában vagyunk. Nincs user, mert nincs térkép és nincs térkép, mert nincs user (Kb. 10 aktívabb user van az országban?). Jelenleg csak szórakozásra használható annak, akit érdekel a térképészkedés.
Jah, viszont ha egyszer használhatóvá válik (ami nem biztos, hogy be fog következni), akkor lesz egy olyan előnye, hogy mivel 100%-ig online kapcsolatban áll a szerverekkel, rögtön dugófigyelő is egyben, hiszen a rendszer figyeli, hogy hol halad lassana forgalom. Megfelelő számú user-rel akár a TMC-nél is jobb lehet. (Elvileg.) -
Akron99
aktív tag
Mivel (itt) éppen ingyenes appokról volt szó, az ár nemigen meghatározó.
Ilaszlo: Az Andoid 1.5 valóban kiforratlan ebben igazad van. A PC-t meg nem lehet zsebre tenni és sokat fogyaszt
De pont egy Mac rajongónak mondjam, hogy egy jól összeállított rendszerhez egy átlag felhasználónak hozzá sem kell(ene) nyúlni
Különben nem az a baj, hogy nem jól tud valamit, hanem hogy, azt kommunikálják, hogy mennyi mindent és milyen jól tud
-
CoolBoy323
nagyúr
nem tudom honnan veszitek ezt a sok rémhírt!
ki mondta, h nem lesz 2.1ünk??hivatalosan bejelentették, h van, csinálják!!
nem kell bexarni gyerekek! türelem, 2.1et terem
igaz, h május közepére ígérték, de jobb később, mint soha
és az igazolja, h lesz hivatalos 2.1, h a modaconak megvan
-
rhen
senior tag
Nekem nem érik meg a folyamatos frissítések azt az árkülönbséget ami a két telefon között van.
Én bízom benne, hogy elérhető lesz pulse-ra 2.1 vagy 2.2.
Azzal meg bőven elleszek. Nem akarok csillivilli 3d játékokat játszani rajta. Amire nekem kell, egy 2.1/2.2-vel tökéletesen megfelelne. (nekem ez a készülék az első okostelefonom és tetszik az android, még így 1.5-ös változatában is) -
Sh4rKy
senior tag
-
rhen
senior tag
"Gondolkodom, hogy eladom én is és veszek egy Nexus One-t."
Szerintem aki ilyen telefont vett általában azért választja ezt, mert vagy nincs rá több pénze, vagy nem akar többet kiadni egy telefonra.
Nekem pl. ha lenne pénzem nexus one-ra, biztosan nem vettem volna pulse-t. uh nekem az nem alternatíva. -
rhen
senior tag
A developer.android.com-on, amit linkeltem, ott van, h 2.6.32-es kernellel adják ki.
Persze gondolom, hogy a rendszert portolni lehet 2.6.29 alá, de ebben az esetben szerintem elveszik amit írtam.
De lehet hogy más kernel funkciók is, aminek köszönhetően az új funkciók ugyan bekerülnek, ám a sebesség nem növekszik olyan mértékben, mint az új kernellel. -
rhen
senior tag
Erről a mai napon tsabeeka blogján olvasott bejegyzés jut eszembe.
"Utána is érdeklődtem a szolgáltatónál, hogy ha egyszer a Nokia már kiadott 3 frissebb szoftvert rá, miért nem tetszenek legalább egyet átengedni az ácsingózó tulajdonosoknak. Hogy kerek legyen a sztori, elárulom, hogy is megy ez a frissítős dolog, ha szolgáltatófüggő készülékről van szó. A szolgáltató megkapja a gyártótól a friss szoftvert, amit a felhasználók felé való továbbpasszolás előtt saját programozóik átnéznek. Erre egyrészt a kusztomizáció miatt van szükség (saját szolgáltatások, ikonok belepakolása), másrészt pedig hibakeresési célból. Szóval megérdeklődtem a szolgáltatómnál: mi van már? Mit kell ezeken a szoftverfrissítéseken annyit nézegetni?
A nem hivatalos szolgáltatói válasz így hangzott: bár az új firmware-ek tartalmaznak új funkciókat is, annyi bennük az új hiba, hogy inkább át sem engedik őket. Hö. Miért? Mert az ügyfelek nem a Nokiánál fognak reklamálni, hanem a szolgáltató ügyfélszolgálatosainak és szervizeseinek. Ez utóbbi pedig nem csak idő, hanem költség is. Egyébként logikus, ha szolgáltató lennék én is ezt tenném: ha a feljavított szoftver miatti esetlegesen magasabb készülékeladások nincsenek arányban a később várhatóan (jogosan) reklamáló ügyfelek által okozott költségekkel, akkor szó sem lehet az új szoftverről."Tudom, hogy nem nokia telefonról van szó, de a szoftver kérdés szerintem ugyanaz, mint a fenti esetben. Ebből kifolyólag nem vagyok olyan biztos abban, hogy a t-mobil hivatalosan is elérhetővé teszi a frissítést.
-
n00n
őstag
Ez jelent meg a Huwaei fórumán, de azóta törölték, szóval lehet valaki csak szórakozik. Azért lefordítom hátha valaki nem értené.
Üdv mindenkinek!
Sajnálom, hogy ilyen régóta nem szolgáltunk információval az Android 2.1(Eclair) ROM-ról, a következő napokban néhány modellünk, az U8100, az U8110 , az U8500 és a C8600 (ROM 512M , RAM 256M ) már az Android 2.1 rendszerrel kerülnek a boltokba.
Annak az oka, hogy az U8220 (Pulse) és az U8230 készülékekhez egyre későbbre tolódik a kiadási dátuma több oka is van. A leglényegesebb a kevés memória (192M). Jelenleg ezen a készüléken az Eclair teljesítménye elég rossz. Ez leginkább a kimenő/bejövő hívásoknál és az SMS-eknél, illetve a böngészőben nagyobb oldalak betöltésénél okoz problémát. Szóval több időre van szükségünk, hogy javítani tudjuk ezeket a dolgokat. Sajnos fix megjelenési idővel nem tudunk szolgálni az U82XX-es készülékekhez.Elég nagy csalódás...
Többen is beírtuk, hogy adják ki a ROMjukat béta jelzővel és majd teszteljük, ezután a topik többet nem jött be...
-
n00n
őstag
Valószínűleg működő megoldás (még nincs tesztelve) a fehér órára:
How to install:
unpack services_jar.zip:adb remount
adb push path/to/services.jar /system/framework/
adb shell rebootSajna nincs itt a kábelem, a melóhelyen meg épp ma döglött meg a wifi, így nem tudom kipróbálni, majd csak otthon.
-
Khelben
nagyúr
Nálam megvan az első hiba: eltűnt a market.
Valakinek nincs egy linkje a com.android.vending.apk-ra? Elvileg ezt kellene újratelepítenem, hogy visszajöjjön.
A hiba előidézője az volt, hogy felcsatlakoztam egy wifi hálózatra, amin nem volt internet hozzáférés és így indítottam el a marketet. Lefagyott, majd mikor újraindítottam a telefont, az ikonja is eltűnt. -
tomkabp
csendes tag
szerintem wipe nem formáz, csak a cash-t üríti, meg talán az usr mappa tartalmát..
de logikusan tényleg valószínű, hogy erre van kitalálva, de WinMo-nál is van ugye HardReset, és az okosok szerint a formázás többet nyújt a HR-nél.. lévén nem csak beállításokat töröl, hanem a komplett fájlrendszert is kinulázza.. a wipe az inkább a HardResettel lehet azonos funkció..
Persze lehet 100 millió más oka is, csak én minap pont ebbe botlottam bele a Xperia X1-emen, hogy az új rom csilli vilii, minden tökéletesen megy, csak éppen gyakran nem jön vissza a kijelző, ha kikapcsolt magától.. onnantól meg már csak aksilevét marad...
utána olvastam, ezt az infót találtam, formáztam, újraflasheltem, és most boldog a kicsike.. -
szente
addikt
igen,tuti készülék függő,bár nem értem,hogy hogyan lehet ez...nekem is voltak újraindulások,általában telefonálás után.sebességgel nem voltak gondok,bár néha-néha azért be tudott lassulni egy kicsit.az r6-al próbálkoztam.kiváncsi vagyok,hoy pauléknak sikerül e mindenkinek legalább olyan stabil rendszert alkotniuk mint az 1.7 vanilla.bár ebből a pulse mini romból nem hiszem...
-
Khelben
nagyúr
Én mindenkinél azt olvasom, hogy gyorsabb, mint az MCR 1.7.
Csatlakozom. Kb kétszer gyorsabb a menüben mozgás (pedig 1,7-en ki volt kapcsolva minden animáció, itt meg be van) és az általános programok indítása (kontakt, sms). Mást még mondjuk nem csináltam vele, de próbálgatom.
-
munnergep
senior tag
Tegnap este óta van fent, egy-két fc van, reboot NINCS, a hangminőség jó, vibra nincs, kicsit lassú néha, de szerintem a leghasználhatóbb 2.1es rom. Ma még lesz egy update5 is belőle.
Erre akarnám most felrakni a launcher pro beta-t, apndroidot, advanced task killert, de nincs wifi a közelben
-
munnergep
senior tag
Azért kérdeztem, mert az első verzióban még jó volt a mikrofon, aztán jött egy nagyon bugos verzió, aztán visszatettem az 1.7et, aztán vissza akartam most tenni a jelenlegid, de láttam, hogy mikrofon probléma van. Csak nem tudtam, hogy mindenkinél, vagy ismét csak egyes telefonokon.
-
DarkByte
addikt
Amit csináltam:
- nandroid backup, lementettem a gépre
- újrabootoltam amon ra-ba, nyomtam egy wipe date/factory reset-et.
- újra partícionáltam a kártyát, 512MB ext2-vel.
- felmásoltam USB-n a kártyára az update zip fájlt, majd végig vittem a flash-elést.
- most pedig 10 perce beragadtam az Android logónál.Nem értem mire célzol a változtatással.. légyszíves írd le körülírva.
-
bounty123
őstag
Nyugtass meg, hogy nem jól látom és nem egy t-mobile által módosított home app fut rajta. A bal alsó ikon remélem nem azt a förmedvényes contact-körhintát indítja el.
Áááá "Custom Contacts application (without ability to choose Google contact sync groups)"
Szóval újra kísért az elcseszett contacts is, úgy néz ki ebből is meg kell várni egy vanilla változatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest