Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #26863 üzenetére
Megnézem, mindenesetre.
A chrome gyorsabb lett azt vettem reggel észre.
Itt van pár lollipop-os screenshot. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #26861 üzenetére
Svéd szolgáltatóst raktam fel, valahogy ellehetett kk-n tüntetni, de akkor a smart connectnél tudtam csak állítgatni.
Nagyon jó a billentyűzet is, végre magyarosabban írok. (most is teloról írok.)
A számológép álló pozicióban is tud tudományost végre.
Zárt képernyőn az albumborító a háttér, gyárilag a zenelejátszóban van sony headset profilok.
rakok fel majd pár screenshotot.
De eddig nagyon pozitiv a véleményem a dupla tapos feloldas hiányzik, de megvagyok nélküle is. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #26810 üzenetére
Miután kitakarítod root-al az alap dolgokat, plusz adaway utána már én se nagyon, csak file explorernél ugrik fel.
Nekem a gyári rendszerben sok a felesleges dolog, illetve az automatán induló appokat is kiszoktam lőni, így hogy smartwatch2-vel használom a telot 1,5 napig simán elmegy a telefon. (az óra meg 4-5 napig.) -
lbence
aktív tag
válasz
#03372544 #26697 üzenetére
Hét közepén leszinkronizáltam a dolgokat róla, képek nagy részét leszedtem, így lett rajta 3-4 giga szabad tárhely. Azóta nem tapasztaltam lassulást, valószínűleg nem szereti, ha tartósan tele van, vagy pedig a tárhely végességét jelző értesítő bug-os, és azért lassul.
-
lbence
aktív tag
válasz
#03372544 #26697 üzenetére
Akkor nálam valami nincs teljesen rendben.
Pedig csak alap programokat használok, naponta egyszer töltöm /este/, mondjuk általában figyelmeztet, hogy a tároló 75% vagy éppen 95%-a tele van.
(annyi van még, hogy nem a gyári töltővel használom - mert az tönkrement, hanem egy samsung gyorstöltővel, és amíg be van dugva addig összevissza működik az érintő, de talán ez nem érinti a működést) -
pászka
tag
válasz
#03372544 #26501 üzenetére
Ja olvasom az összefoglalóban hogy nem fog menni.
Igazából a sok fölösleges előtelepített appot szeretném kiírtani, úgy látom rootolni kell. Ha kirootolom akkor az törli az egész rendszert? Vagy azzal a supesuval kirootolom ás engedi törölni az előtelepített appokat?
-
lmisi
senior tag
válasz
#03372544 #26486 üzenetére
Ha dokkolót használsz Z-hez nagyon sokáig kibírják a takarófedelek gumitömítései. Kb. 2 hónapja romcsere miatt nyitottam ki utoljára az usb takarólemezét. A jack aljzatot talán egyszer kiváncsiságból. SIM kártyát meg bizergálja az ember. Persze nem árt 3 dokkoló (Otthon, melo, kocsi), de hát otthonra eredeti sony a többi olcsó kínai.
Audió élményhez szintén blútyúk, kocsiba lecseréltem a rádiót blútyúkosra, így végre egészen normálisan tudok telefonálni kocsiból és a navi hangja is normálisabb a gépkocsihangszórókon. Elötte blútyúk füles és fejhalgató.
A hátlapleválás ellen ima, pozitív gondolkodás)). Komolyabban, olcsó kínai bumper aminek nem kár hanaponta kétszer ki be rakom bele a telefont.
Perszer ezek kompromisszumok tudom, de az élet maga is egy nagy kompromisszum
-
-
thebencus90
csendes tag
válasz
#03372544 #26246 üzenetére
Megtaláltam a megoldást arra, hogy képernyőtükrözés alatt mért nem kapcsolódik a wifi hez a teló, valamelyik angol fórumon bogarásztam ki, hogy ha le van tiltva a mobilhálózati adatforgalom akkor valamiért a wifi-hez se csatlakozik a teló, mivel nekem nincs mobilnetem ezért ez a funkció alapból letiltva volt és azért nem ment a wifi képernyőtükrözés alatt, most hogy bekapcsoltam a mobilnetet a wifi is működik képernyőtükrözés alatt
bár nemtom miköze van egymáshoz a kettőnek
A tévéhez nem nyúltam hozzá valószínüleg valami bug lehet vagy nemtudom. -
thebencus90
csendes tag
válasz
#03372544 #26241 üzenetére
Értem, nekem tévébe van benn alapból ez a funkció és csak azt vettem észre hogy néha megy a telón a net tükrözés közben (nem mobilnet), de nem mindig, és arra próbálok rájönni, hogy mitől függ. Na mostha itt is úgyvan ahogy te leírtad akkor elvileg a tévébe kell keresnem a megoldást.
Csak nemtom hol -
-
Smiro
senior tag
válasz
#03372544 #25892 üzenetére
Nem mertem "megtápolni"
....és müxik.
Na akkor jelentem: 1-2 hete volt ezekről szó, és belinkelt valaki egy kütyüt 2 font alatt. Siettem, mennem kellett és berendeltem. Néhány hsz után - amit utólag olvastam - valami olyan derült ki, hogy az eladó tévesen jelentette meg a hirdetést, a Z-hez nem jó. Gondoltam, akkor eladom, na meg van LG is a családban. Meg is jött 800 HUF alatti áron és örömködés. Mondanom sem kell, jó volt a hirdetés és müxik. LG a tévé.
Szóval akinek kell, csak bátran...
-
törölt tag
válasz
#03372544 #25717 üzenetére
elképzelhető hogy z1-re is vonatkozik, mert a cikk amit linkeltél 1 hónappal idősebb mint Z1 kiadási ideje, és ha ez Z-nél előjön akkor elképzelhető hogy a Z1-nél is, de elvileg ha nem külső behatás miatt reped a kijelző akkor azt kötelesek javítani gariban ha nincs külsérelmi nyoma.....
tegnap néztem a neten, az S5 megkapta a lollipop-ot...késő este fel is tettem a feleségemnek..., szép dizájnos, gyors, csak egy baj van vele, hogy nem kiessel kellett volna frissítenem, mert ráfrissít a 4.4.2-re, és néha csinál hülyeséget...ha Z-re kijön a 5.0 jobban járunk ha Flashtool-lal frissítjük, mert az legalább rendesen nyers oprendszerként teszi fel
-
zsoleszkai
tag
válasz
#03372544 #25647 üzenetére
Mikor felveszem a telefont akkor olyan mit ha átállna automatikusan headsetre, mivel se engemet nem hallanak se én akit hívok vagy aki hívott. Viszont van amikor ki sem cseng tehát már ott sincs hang, viszont ha bedugom a headsetet és kihúzom utána valameddig megint jó.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#03372544 #25204 üzenetére
nekem ilyen nincs, csak sima mhl kábel, képet és hangot visz telefonról monitorba/tvbe. ennyi
ugyanilyent vettem, 1800 volt az sp/z/z1 stb verzió
-
harry3
őstag
válasz
#03372544 #25129 üzenetére
Felesleges, mert az eladó azt mondja, hogy nála jó volt, főleg, hogy a megvétel előtt meg lehetett nézni, hogy minden jó-e.
Én úgy látom, hogy a lencse kicsit karcos, illetve ha az a pont kívülről is látszik, akkor biztos, hogy ezek miatt homályos a kép és nem szoftveres a baj. Mindenképp meg kellene próbálni a szervizt. -
törölt tag
válasz
#03372544 #25099 üzenetére
akku üzemidő növelés miatt, mivel fut a háttérben, eszi a proci időt,memóriát ...mióta le van tiltva jobban bírja az aksi....
amúgy az normális hogy gyenge fényviszonyok mellett automata üzemben és vakuval a kamera fakó és homályos képet készít, de normál módban 13 megapixel 4:3-as beállításban is?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#03372544 #24879 üzenetére
Kb. egy hete tapasztaltam ezt (gondoltam rákérdek ma mi is ez) kártyával nincs gond (Crucial 64Gb extra gyors kis kártya) és "Made In Japan"
, most töröltem róla 40+GB zenét
"x" ezer track kicsit lefogja a telefont (lejátszás, számra katt lejátszás közben tapasztalható)L
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest