- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
fmfizikus #7110 üzenetére
Az aluházat a legtöbben extraként emlegetik minden topikban. Lásd SGS3 vs iPhone 5.
Ennek igazából annyi a lényege, hogy egyben van az egész. Nem darabokból összerakva. Nem recseg, nem ropog. Összességében lesz tőle stabilabb a telefon. Nem törik a hátlap. Minőségibb érzetet és kellemesebb fogást nyújt.
Ettől függetlenül persze nem lesz törhetetlen. Nem azért használnak alu unibody házat egy telefonnál, hogy jobban bírja az ütődéseket.Nem azért van. Arra való a tok.
Nekem egyébként annyira nem számít, de ha már van örülök neki. Tény, jobban örültem volna olcsóbb árnak.
@(#7108) Zigi :
Egyébként ez így van.
El kell fogadni, aktívabb használat mellett egy nap. Átlagban ki lehet húzni 1,5 napot. Ha meg spórol az ember akkor kettőt is. Ez van sajnos. Én minden este ráteszem töltőre. Még akkoris ha mondjuk van még benne 30-40%. -
válasz
fmfizikus #6272 üzenetére
Ugye Te sem teljesen alapállapotra (gyári visszaállítás) húztad fel az ICS-t.
Sajnos nem egy app, azok bejegyzései megakasztják az ICS-t, ha az már belakott GB-re kerül fel.
Ha akad, akkor sms és app backup, majd gyári beállítások visszaállítása - és érdemese SUS-szal újra feltelepíteni az ICS-t.Tisztán (szűz rendszerre) telepítve nem lesz gond.
-
baradi
senior tag
válasz
fmfizikus #4750 üzenetére
En anno ugyan igy jartam E6-al. Ott sajna mindegyik ilyen volt, de valakit nem zavart es irta, hogy jo a hangja. Aztan amikor meghallottam, majdnem rosszul lettem, olyan doboz hangja volt. Konkretan volt olysn, hogy valakit, ha pont olyan hangmelysege volt, nem is ertettem es vissza kellett kerdezn allandoan. Mondrak, hogy meg lehet szokni, hat kosz nem, egy telefonnal nekem alap, hogy jo legyen a hangminosege. Itt is ketdeztem parszor es a valasz az volt, hogy jo a hangjs. DE te vagy a masodik, aki megemliti a rossz hangot, ami valoszinu nem veletlen. Ha szervizbe vinned, lsz majd jelezz vissza, mi volt, koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest