- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmfizikus
tag
válasz
Dany007 #7098 üzenetére
Aluház ide vagy oda, a minap alvás közben véletlenül lelöktem a telót az ágyról, tehát nem esett túl magasról. De sajnos ez is elég volt ahhoz, hogy behorpadjon a sarka hátul és lepattanjon egy pici darab az üvegből elől!
Pedig úgy vigyáztam rá mint a hímes tojásra. A szívem szakadt meg.
Szóval sztem semmiféleképpen sem szabad tok nélkül hordozni ezt a gyönyörű telefont, aminél szebbet nem nagyon találni jelenleg.Valaki!!!
Azonnal egy Nillkin tokot! Máris fizetem! -
fmfizikus
tag
Érdekes dolog ez a sárgulás!
Én T-s GB alatt semmit sem tapasztaltam. Amióta felfrissítettem ICS-re azóta sajnos megjelent nálam is. A legjobban a billentyűzet használatánál látszanak a foltok, pl, email írásnál. A szürke háttér sajna nem homogén szürke. És teljes sötét képernyőnél tök zavaró a háttérvilágítás miatti foltosodás a sarkokban.Kedves "P" Guruk!
Az létezhet, hogy a szoftver frissítés miatt jelentek meg ezek a hibák? Hogy gondoljátok?
Egyébként ICS alatt sajnos továbbra is lassúbb a telefon. Főképpen valamilyen alkalmazás használata után a főképernyők visszatöltése idegesítő. Hiába volt full újratelepítés. Össze sem lehet hasonlítani a GB-s sebességgel. Én visszasírom
.
-
fmfizikus
tag
Én is így jártam párszor, de meguntam és letöltöttem a Play-ről az EXdialert. Na ezzel aztán nincs baj.
Ami engem sokkal jobban idegesít, hogy az ICS alatt bekapcsolás után a bejelentkező sötét kijelző sarkaiban sárgás foltok jelentek meg, melyek eddig GB-n nem voltak. Olyan tipikus LCD háttér világításos foltok, vagy mintha mágneseződött volna a panel. Na erre varjatok gombot!
Másnál valami változás?
-
fmfizikus
tag
Túl vagyok a frissítésen!
Az első tapasztalatok lesújtóak sajna!
Akadás hegyek. Szörnyű!!! -
fmfizikus
tag
válasz
werszomjas #6268 üzenetére
Úgy ám!
-
fmfizikus
tag
Nos én is rákészültem a T-s ICS frissítésre! De lenne egy kérdésem. Hiába olvastam elejétől a fórumot lelkiismeretesen, sajna azt nem tudom mit kell ahhoz tennem ha esetleg visszaszeretném majd a régit rakni?
-
fmfizikus
tag
válasz
werszomjas #6242 üzenetére
Nem írtam, hogy debreceni ! De az! Tippelj! Úgy kezdődik,hogy FM...:-P
-
fmfizikus
tag
Üdv kedves P-s Barátaim !
Jelentem 4 % ! (88-ról 84-re) Jelenleg még GB-s, a Tré mobil ICS-jére várva.
Hát Dany !
Egy nagy piros pont az ötletért! Egy annál nagyon nagyobb fekete a zenéért!
Én egy zenei kereskedelmi rádióban tolom itt a keleti végeken, és állítom, hogy ezzel a kis 10 perces szösszenettel az összes épelméjű hallgatónkat átűznénk a konkurenciához! -
fmfizikus
tag
Sziasztok "P" fanok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tegnaptól én is csatlakoztam e kedves kis közösségbe egy,a T-nél vásárolt P-vel. Persze a végleges döntés előtt - jól felkészítve magamat ezzel az esetleges nem kívánatos szövődményekre- végig olvastam a fórum hozzászólásokat.
Ezért is lepődtem meg, hogy egy olyan valamiben kellett csalódnom, amit többen kimagasló minőségűnek írtatok le. Ez pedig a telefonálás közben hallható beszédhang.
Lehet, hogy csak egyedi hiba, vagy nem is az? De még három napon belül vagyok, ezért kérem a tanácsotokat, mit tegyek?
Tehát egyáltalán nem vagyok megelégedve azzal, amit telefonálás közben hallok. Ez ugyanis legmagasabb hangerőn torz, kicsit olyan "bödönös". De halkabbra véve sem tökéletes, Olyan mintha a fém készülékház rezonálna.Vagy a hangszóró membránja .
Ez azért egyértelmű számomra, mert tegnapig egy Xperia Ray-t használtam, aminek valóban tökéletes volt a hangja, és így most nagy a kontraszt.
Nem tudom, hogy ez egyedi hardveres vagy valamilyen szoftveres hiba vagy teljesen normális? Más tapasztalt esetleg hasonlót?
Vigyem vissza vagy inkább ne, mert kiröhögnek?
Egyébként a telefon gyönyörű, a kijelző káprázatos. Egy picit azért idegesít, hogy a T-nél még nincs kész az ICS, mert a Ray is T-s, és azzal már hetek óta a szendvicset ropogtatom.
Előre is köszönöm a kreatív hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest