- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Hátha sok app/widgets-et telepítet és csak törölte és előtte nem csinálta meg az adatok törlét.
Akkor bizony teli van szeméttel a rendszer.A gyári visszaállítás is elég, de érdemes a belső tárolót is gyalulni vagy az Android mappát törölni és a LOST.DIR mappát is(bár gyalulás után is le kell törölni).
-
nuvem
csendes tag
kattints arra a sávra, ahol az akkuhasználat idejét látod, azon a képernyőn az awake és a screen on sávok mutatják, h mikor és mennyi ideig volt bekapcsolva a kijelző, és mikor volt ébren a teló ( a kettő nem azonos, lehet úgy is ébren a teló, h nincs bekapcsolva a kijelző).
-
darvinya
titán
Már egyszer leírtam és lehet be kellene rakni az 1 hsz-be.
Ha töltésnél nincs rendes visszajelzés, ne Restart-oljunk.
Mert megint elő jön.
1 óra múlva magától rendezi és utána nem fog egy jó darabig előfordulni.
(eddig 2x jött elő, ebből 1 az én hibámból az biztos ezt nem taglalom, de ennél is 10 perc alatt rendezte magát)
Fw 6.1.1.B.1.54 -
sajo13
senior tag
Ilyennel már én is találkoztam 2x, de szerencsére nagyon ritka. Annyi az egész, hogy beragad valami és emiatt nem tudja frissíteni az akku állapotot (se az akkuikont, se a ledet, se a százalékos kijelzést) Ilyenkor csak a restart segít.
Ettől függetlenül tölti a telót, csak az a processz, ami a frissítést végezné, khm...beakad...
-
bubus66
nagyúr
(#10958) CB
Oké el hiszem csak volt ilyenből már meg lepetés. Én is kérdeztem már meg gyári garnciá a bolt állította, hogy igen az van. de nem jött össze,azt amikor belet adva a Sony szervizbe egy piros vonal kaptam vissza a garancia papít, érdekes, nem? írva gyári garancia, és csak bolti volt rá.
(#10960) darvinya
A T-és nem nyalogatom mert mindig meg csináltak de az ilyen irt pityputy boltokéval már kő keményem ráb@sztam erről ennyi.(#10959) kengyel
Na erről van szó. Csak majd lesz döbbenet na mindegy nem ebbe a topicba való vagyok nem osztom tovább az észt a garancíáról.
-
Ferenczi Áko
addikt
Beállítások / alkalmazások/ futó alkalmazások.
Vagy arra gondolsz, hogy hosszan nyomod a home gombot, és oldalra kihúzod az alkalmazásokat?Bluemirage megelőzött :-) Viszont ha már itt tartunk, hogy tudtad kitenni a kezdőlapra, hogy egyből oda vigyen?
Nem szóltam, megvan, rájöttem! ;-)
-
Beállítások --> Alkalmazások, "Fut" a harmadik fülecske.
Nálam ez ki van rakva az egyik képernyőre, hiszen gyakran kell... és akkor egyből a Beállítások, Alkalmazások menübe visz.Végleg letiltani pedig az utolsó fülön lehet, ahol ABC sorrendben vannak a dolgok. De ezzel óvatosan. Illene előtte tudni, hogy mi mire való és amit letiltasz, az neked vagy egy másik ap.-nak nem fog-e hiányozni valamikor.
-
nintendojet
tag
Az enyém sem volt leragasztva nextel-nél. De nem volt vele gond eddig érintetlen volt és Magyarországra lokalizált. Mondjuk én még nem hívtam fel a Sony - t garancia miatt, de most már így fórumozókkal együtt elég sok embertől hallottam, hogy onnan van a telefonja, de még panaszokat nemigen hallottam rájuk.
-
werszomjas és CB a bontott dobozos telón GB volt vagy ICS?
Ha GB volt, akkor az utolsó tipp is elfogyott, hogy miért volt bontva.Más:
Az enyém holnap jön meg és a hétvégén intézem a micros SIM-esítést. 9V-os elemmel kiütöm és kampec.
Egyébként kérek adaptert is hozzá. Kíváncsi vagyok, hogy mennyibe fog fájni ez a T-nél.. Majd írok.
Az adapter azért, hogy ha szervizbe kerülne a kicsike, akkor is tudjak telefonálni, a régivel vagy egy másik fellelhető cserekészülékkel. -
DraXoN
addikt
Kicsit nagyon off, de csak, hogy mennyire fura egy ország a miénk:
nálunk a bankkártyát kiveszik a kezedből fizetéskor, míg nyugatabbra egy percig sem adod ki a kezedből és ha megpróbálod adja is vissza, nem veheti el tőled (gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy te húzod le/dugod be a kártyát a terminálba).... ez egy ilyen ország sok-sok szempontból nem csak a telefonok dobozait illetőleg (az még nem is jelentős eset szerintem) ...
-
werszomjas
addikt
Ha megkaptad majd írd már meg, hogy a Te dobozod le volt-e zárva valami hivatalos címkével, ragasztóval, vagy simán nyitható volt?
A biztonság kedvéért IMEI-t azért ellenőriztess a Sony-nál, hogy valóban gyártói garisat kaptál-e
(#8754) Pavti # Egész jó minőségű a tok, kívül bőr, belül ilyen bársony, az elején picit passzos, nehéz kivenni belőle a telefon, de idővel gondolom tágul majd picit, én mindenesetre használom.
Itt egy kép, bár nem a legjobb így éjszaka, a vaku miatt, a színe a valóságban szép fekete.
-
werszomjas
addikt
Miért vennél bolti garisat??
Itt van 2év gyártói garanciával:
A tok és a hdmi kábel is a dobozban van és jár a telefonhoz.
Én is innen vettem, első dolgom volt felhívni a Sony Mobile-t, ahol is bediktáltam az IMEI számot, leellenőrizték, és azt mondták rendben van, a készülék nem szürke import, és érvényes rá a 2év magyar gyártói garancia.
Kaptam hozzá egy számlát, mely tartalmazza a telefon pontos típusát, imei számot, vásárlás dátumát, plusz kaptam egy garancia papírt, melyen szintén rajta van a telefon típusa, az imei szám, és a bolt neve, pecsétje, ahonnan vettem a készüléket.
A garancia papír viszont nem sony-s garancia papír, hanem a Telemax GSM szerviz Kft. jótállási jegye, melynek végén ott van a Cordon Electronics neve, címe, elérhetősége, mivel ők a hivatalos garanciás szerviz.
Ja és a doboz nálam sem volt lezárva semmivel (tehát ilyen gyári sony matrica nem volt rajta, simán kinyitottam). Ezen én is meglepődtem, jobban örültem volna, ha én szakíthatom fel a gyári fóliát, dehát ez van, a telefon működik, a garancia rendben, és ez a lényeg. Nem mellesleg kb annyiért lehet most megvenni (75k) mint máshol a bolti garanciás telefonokat, amikből még a tokot és hdmi kábelt is kispórolják. És azok sem hiszem, hogy le vannak zárva.
Ha nem szimpi a nextel, a b-tel gsm is egész jó áron adja már [link]
-
Mister X
tag
Na helló. Megkérdeztem,de két dolog miatt sem tudtak választ adni. Egy: ők csak szórakoztató elektronika szervizeléssel foglalkoznak,másrészről egyszerűen csak nem tudott választ adni.
Azt ajánlotta hogy fel kell hívni az ügyfélszolgálatot és adnak választ. De szerintem ha találsz hivatalos mobilszerviznek telefonszámát,az még jobb mert direktbe hívod őket.
-
Mister X
tag
Szerintem akkor azoknak gyártói garisnak kell lenniük,különben tuti nem foglalkozna velük egy hivatalos szervíz. De hogy a te sony-d az milyen ?
Az oldalukon egyébként ennyit írnak :
Hogyan érvényesíthető a garancia?
Alapszabály szerint, amennyiben egy gyártónak van hazai márkaszervize, hozzájuk kell fordulni. Ám ha ez kényelmetlen, vagy rugalmasabbnak érzi az eXpansys csomagküldő szolgáltatását, a külföldi szakszervizbe juttatást is el tudjuk végezni. Ha a hazai márkaszervizhez fordul, az eXpansys számláin mindig megtalálható az a sorozatszám (telefonoknál IMEI ), mely alapján a szerviz azonosítani tudja és ellenőrizni képes a jótállást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest