- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterfon
csendes tag
válasz
Jodanovich #15808 üzenetére
Hello,
detto így voltam mint most te.
Ezt a telot akartam, mert tetszett.
Aztán elkezdetem olvasgatni nemzetközi fórumokat és teszteket. A tesztekben jóformán agyondícsérték, de a tesztek alatti hozzászólásokban nem ez tükröződött. Elég sok bajról írtak, persze az betudható volt a ICS hiányának is.
Kétszer majdnem megvettem a boltban, aztán harmadjára Samsung galaxy s3 mini lett belőle. Alapból 4.1.1 a kijelző pixeles de színesebb, nekem jobban is tetszik, és ráadásul az alsó hitvány rész sincs rajta. Jó pár haverom használ ilyet, mindnek lötyög az alja.Erősen gondold meg, nem rossz telefon, de egy htc one v (ha még kapható) vagy s3 mini talán jobb vétel.
-
törölt tag
válasz
Egyrészt sosem fogsz 2.3-at használni rajta, mert most is ICS van rajta ès jön a JB is. Az alsó sáv tud buborékos lenni, de ez is javítható, míg a lötyögést sem veszed észre ha ragasztócsík van a kupak alatt.
De mindenkinek jobb is, ha inkább egy kínai vagy kóreai telefont veszel neki, mert azok mind tökéletesek ugye. -
yodamester10
őstag
válasz
Én novemberben vettem 2 év hűséggel a telenornál a p-t,és semmi gondja.Teljesen gyári egy-két app-ot raktam fel rá ami tetszik.Nincs buborék,nálam elmegy két napot egy töltéssel,és nem mozog a kupak.Én nokia 5630-ról váltottam első érintős telómra és meg vagyok vele elégedve,amire nekem kell.Néha fotózok vele egy két dolgot de nem lógok rajta, arra ott az otthoni gép.Egy iphone 4 mellé rakva sokkal szebb a képe a P-nek pont megfelelő a 4"-os kijelző.Z-t is vehetnék,csak kérdés minek?5" kijelző?Minek?85%-ban a zsebemben lapul a készülék.Persze van a másik alternatíva is,aki kockul egész nap a telefonon és szidja,hogy milyen hamar lemerül.
Ezeket itthon fotóztam,nem olyan rossz ez.
-
werszomjas
addikt
válasz
Jodanovich #15806 üzenetére
Egy samsung galaxy s 3 mini tökéletes lesz neked ehelyett a trágya helyett
-
kuk@c
tag
válasz
Jodanovich #15801 üzenetére
Összefoglaló kinyitása...
@
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest