- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
makesz1989
tag
válasz
werszomjas #9216 üzenetére
Röviden, tömören. Metro(pol).
-
makesz1989
tag
válasz
darvinya #9176 üzenetére
Közben kicsit utána olvasgattam a dolgoknak és az NXT sorozat az első, ami megkapta az új szabványt. A jó hír viszont, hogy a mostani a gyakrabban használt kialakítás, az Apple is ezt használja az összes Iphone-ban és Ipod-ban. Tehát azon headsetek, amik kompatibilisek az almás márka termékeivel, azoknak szintén kompatibilisnek kell lennie a P-vel (S-sel, U-val). Szerencsére az általam kinézett füles is ilyen szabvánnyal rendelkezik
Mindenesetre kössz a segítséget még egyszer
-
makesz1989
tag
válasz
darvinya #9173 üzenetére
Igen, x10 minijét dugtam már rá, amire a válasz: "A headset nem támogatott. Használjon másik headsetet....." Ezért merült fel bennem a kérdés, hogy vajon egy szimpla (nem kifejezetten sony telefonokhoz kifejlesztett) headset-tel mi lehet a helyzet. Ugyanis van egy Xears fülesem (mikrofon nélküli verzió) és azt mindkettő megeszi rendesen.
-
makesz1989
tag
Sziasztok!
Bocsi, ha láma a kérdés, de számomra nem teljesen világos a dolog.Tudtommal a Sony nem rég mókolt valamit a jack dugó kialakításával, volt némi változás, így pl az x10 minimhez kapott füles nem megy a P-vel. Ettől függetlenül persze egy "normál", pl Sennheiser mikrofon nélküli fülessel mindkét telefon hibátlanul működik. Na most ha teszem azt veszek én a fent említett márkából egy mikrofonnal is ellátott modellt, akkor se lesz semmi baj a kompatibilitással?
(sosem próbáltam még hasonló attrakciót egyik telefonommal sem, szal nincs erről tapasztalatom, bár tippem szerint működnie kéne a dolognak...)
-
makesz1989
tag
válasz
Ferenczi Áko #8161 üzenetére
Köszi, de ezt már én is próbáltam, de sajnos semmit nem segít. Attól még ugyanúgy futnak a háttérben a programok tök fölöslegesen...
Az a gond, hogy ugyebár itthon 90%-ban a szgépet használom netezésre, facebookra, e-mailekre, a telefon általában ilyenkor ténylegesen "csak telefonként" van használva, fölösleges a szinkronizálás, és hiába lövöm ki elvileg a szinkronizálást, mégis fut néhány app a héttérben teljesen értelmetlenül.
-
makesz1989
tag
Hello!
Tud nekem valaki olyan programot ajánlani, amiben be tudom állítani, hogy ha nincs internet kapcsolat, akkor milyen programokat tiltson AUTOMATIKUSAN? Csak mert pl. fölösleges hogy menjen az e-mail a facebook akkor, ha se wifin, se mobilhálózaton nincs a telefon, és vélhetően meg lehetne vele spórolni némi akkumulátor használatot. -
makesz1989
tag
Sziasztok!
Hétfő óta én is egy Xperia P boldog tulajdonosa vagyok, sikerült is egész beállítgatnom a dolgokat, viszont két dologgal kapcsolatban kérném segítségeteket.
1, ICS-ben elvileg lehet olyat, hogy adott widgeteket át lehet méretezni. Namost vagy én nem ismerem a technikáját
, vagy a 6-7 widget, amiket próbáltam pont nem átméretezhető, de valahogy nem jutok a dologgal dűlőre. Melyeket lehet egyáltalán átméretezni és mi a technikája?
2, Tud valaki arra valami programot/módszert/megoldást, hogy youtube-on pl ha lejátszási listát hallgatok (vagy akár csak egyetlen számot), akkor meglehessen oldani azt, hogy lezárt képernyő mellett is menjen maga a zene? Mert teljesen fölöslegesen megy a video is mellé, hiszen úgyis csak a zenét hallgatom, az akksit ez meg elég szépen tudja meríteni...
Kössz a segítséget előre is!
-
makesz1989
tag
Sziasztok!
Mostanában nagyon erősen gondolkodom, hogy beszerezzek én is egy Xperia P-t, mert elég szimpi kis készülék, azonban ma mikor bementem kicsit megnyomogatni a T-mobile-nál, feltűnt 1-2 dolog.
Egyfelől, hogy annyira nem volt könnyű megakasztani a szoftvert...bár valszeg ez a millió féle programnak, meg a millió ember általi nyomkodásnak volt köszönhető, hiszen a teszt videókban, amiket nézegettem, sehol akadásnak nyoma sincs, meg ahogy olvasgattam Ti sem nagyon panaszkodtok erre, de ha vmi infót mondanátok erről, azt megköszönném (a telón még GB volt)
A másik problémám pedig a sárga szín...ami igazából nem is sárga, hanem inkább valami zöldes árnyalat. Annyit olvastam a dologról, hogy ez a technológia miatt van, és ELVILEG csak a white magic bekapcsolása esetén, full fényerőn jelentkezik, de hiába vettem lejjebb a fényerő, nem tapasztaltam ilyen téren semmilyen azonnali változást (azt leszámítva, hogy sötétebb lett a képernyő) A kérdésem az lenne, hogy egyfelől ezen a problémám változtatott-e vmit a ICS frissítés, illetve hogy ezzel a jelenséggel kapcsolatban mi az általános tapasztalatotok?
előre is köszi az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest