- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
van itt olyan aki zárt bootloaderen custom romot használ ?
kellene nekem valami jó rendszer ami gyors "smooth" minden napi használatra tökéletes.
ha tud valaki valami jó megoldást írjon!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Barátnőm telefonjára jött egy 6.2.A.1.100 frissítés, és azt szeretném kérdezni hogy ez 4.2.2 frissítés lenne?
Ha nem az, akkor mit tartalmaz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Frozzy
őstag
meg esik. de ennek ellenére jobban is bírja az akksi. barátnőm tegnap egésznap nyomogatta és este még 65%-on volt
most 58% - 1n2ó akkuhasználat - 3ó56p képernyő.. ez azért brutálisan sok..
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
esküszöm nem találom a T-mobileos JB FTF-jét.. lehet én vagyok a béna vagy nem tudom.. de nem lenne egyszerűbb ha valaki gyorsan be linkelné mint sem, hogy 5-10 hsz-t csinálni ebből ?
-
Frozzy
őstag
válasz werszomjas #11643 üzenetére
köszi szépen. egy játék karaktere van megrajzolva. itt ph-n készítették nekem az arra megfelelő topicban
-
Frozzy
őstag
Sziasztok Srácok!
Ma este felraktam barátnőmnek egy magyar sráctól való rendszert
FireDroid 1.3 a neve és CyanogenMod 9 az alapja. Nagyon gyors és jó a készülék vele ajánlom mindenkinek!
Üdv és jó romolgatást!
-
Frozzy
őstag
válasz dajkapeter #11604 üzenetére
de jó kis rajz. aki tanult műszaki ábrázolást annak könnyen megy
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
tudnátok ajánlani jó custom rendszert? stabil gyors dizájnos kellene..
a telefonról néhány info: T-mobile függő, Zárt Bootloader, 6.1.1.B.1.54 Build, LT22i, van fent CWM-is de nem tudom milyen verzió..
jó lenne AOKP rendszer vagy valami CM9 vagy ha van CM10
előre is köszi mindenkitől.
-
Frozzy
őstag
válasz n000rbi #5616 üzenetére
igen így van ahogyan leírtad. root után kell egy cél program amivel meg tudod ezeket csinálni.. illetve amit linkeltél az a legeslegegyszerűbb Rootolási módszer. kb 1percbe sem telik Barátnőm P-jét is így rootoltam amin ICS van
-
Frozzy
őstag
válasz Dany007 #5530 üzenetére
én szvsz GB alatt nem nagyon éreztem gördülékenynek a telót volt sok hely ahol gondolkodott még maga a menü sem volt olyan szmúúúsz.. aztán go fel ics és voálá tökéletes lett minden.. nem hiába a 2mag kihasználása + GPU használata most már a rendszer animációkhoz is.
-
Frozzy
őstag
válasz n000rbi #5528 üzenetére
simán rakd fel Flashtoolal az ICS-t semmi baja sem lesz. legalább nem lesz tele IWIW-el meg műsorújsággal.. és nem kell várnod a tré szólgáltatóra mert azok szerintem ebben az évben már ki sem adják
-
Frozzy
őstag
-
Frozzy
őstag
na kész is. ICS van fent.. rootolva hamarosan kipucolva jó kis teló lesz ez így
-
Frozzy
őstag
válasz Dead_slow #5369 üzenetére
jó ez az xperia P.. így, hogy ICS van rajta kifejezetten tetszik. bár a kijelző színeivel nem vagyok kibékülve. a sárga kicsit túl van szaturálva a magicbrightnek köszönhetően sajnos. :S majd lehet dobok rá egy ROOT-ot és tökéletes is már csak valami kapcsolós systemui kéne valaki tud ?^^
-
Frozzy
őstag
válasz werszomjas #5364 üzenetére
a GPU az nem ugyan az koránt sem. az S2ben egy Mali400 MP4 tehát 4 fragment processoros grafikus gyorsító van ami eléggé erős. a P-ben pedig egy Mali400 MP1 tehát 1 fragment processoros grafikus gyorsító ami közel sem olyan erős mint ami az S2ben van. ja és attól, hogy a proci 2 magos és 1 GHz vagy 2magos 1.2GHZ megint más-más dolog. mivel az S2-nek így is úgy is erősebb processorja van (és nem csak a +200mhz miatt)
(#5365) Dead_slow: teljesen igazad van. most már szerintem is szebb a kijelző. és nem mindegy, hogy müanyag ház vagy fém. s2 vs SXP-nél én is a P-t választanám de ha tehetném inkább S3 vagy SXS vagy SXT
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
-
Frozzy
őstag
Erre a kérdésemre senki sem tudja a választ ?:S:S:S:S
-
Frozzy
őstag
válasz Ferenczi Áko #5351 üzenetére
hát persze. És egy jó ideig még ezzel fogom. nagyon jó kis teló ez
na de nem tudja senki, hogy azt a .ftf filét t-mobileos gondolom locked BL-re feltudom-e rakni ?
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
barátnőm ma vett egy ilyen Xperia P telefont. 2.3.7-es GB rendszer van rajta. viszont láttam, hogy van már rá ICS frissítés..
rádugtam a gépre a telót és a PC-companion azt írja, hogy napra kész a telefon. tehát akkor T-mobileosoknak még nem elérhető ?
az úgy jó lenne ha simán Flashtool-al feltennék rá egy 4.0.4 ICS-t ?^^
Előre is köszi a válaszokat! Üdv.
Szerk.: már meg is találtam Sony mobile oldala. lt22i_6.1.B.0.544_Central Europe.rar elvileg ez ICS 4.0.4 ez jó lesz rá ?
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz agyas11111 #431 üzenetére
ugyan az az android verzió van mind 2őn tehát kicsit fail :S
-
Frozzy
őstag
-
Frozzy
őstag
Na srácok nem bírtam tovább és elmentem a Debreceni Fórumba ott is a Sony márkaboltba kicsit megtapicskoltam az xperia P-t 2DB is volt tehát van miből viszonyítanom.. mind 2 készülék elment egynek összerakásban tényleg nagyon szép.. de szerintem ez a WhiteMagic technológia kicsit paraszt vakítás sehol sem volt sokkal fényesebb mint egy Desire S kijelzője picit szebb de nem ilyen egetrengetően. a gyorsasága nem győzött meg nem olyan volt mintha egy kétmagos giga ramos telefont fognék a kezemben. szép volt jó volt de már fogtam jobb telefont is a kezemben ( árban hasonlót is meg tudásban hasonlót is és mind jobb volt, tehát most nem egy SGS3-hoz hasonlítok ) aztán a mellette lévő Media Markba is benéztem és megtapicskoltam két darab ARC S készüléket.. a fehéren ICS 4.0.3 a feketén GB 2.3.6 rendszer volt. a GB-s fekete ARC S oda vissza verte az xperia P telefont gyorsaságban tehát nekem sokkal gördülékenyebbnek tűnt szvsz. Minden gyorsabban jött be az arc S-en.. az ICS-s 4.0.3 fehér arc S azért döcögött picit de olyasmi volt mint az xperia P de mint tudjuk még mindig folynak a javítások ARC S körében így azt hiszem ha jól vagyok informálva már 4.0.4 rendszer is létezik ami elvileg már sokkal jobb.
tudom mind a 4 telefon egy kiállított darab volt.. és nem így kell levonni a következtetéseket de én mégis megosztom veletek az észrevételeimet. Mert úgy gondolom, hogy ilyen ár mellet és az ismert hibáival szerintem nem éri meg ez a telefon
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz Smithy1986 #379 üzenetére
nem lehet benne adreno 205 mert az a qualcommé ha jól tudom.. ebben egy Mali400 MP grafikus gyorsító van ami jobb mint az Adreno 205 de nincs anyira jó mint az adreno220
-
Frozzy
őstag
Ma hajnalban megjelent a Sony XPERIA™ P a T-mobile kínálatában
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
szerintem ezt nem kijelző panel cserével hanem szoftveres vagyis hát firmware alapon javítanák tehát szoftverfrissítés útján lenne elvileg elérhető.. dehát ismerjük a mobil gyártókat ilyennel nem szoktak sietni vagy egyáltalán meg sem csinálják
-
Frozzy
őstag
jó kis teszt! remélem megfizethető áron jön (legalábbis számomra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín