- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phreetsie
tag
válasz
razorka777 #11538 üzenetére
koszonom szepen mindenkinek aki segitett itt nekem a teloval kapcsolatban, a telefonomat eladtam
majd meg neha benezek es olvasgatok
koszonok meg1x mindent nektek! -
Phreetsie
tag
válasz
szabeska #10189 üzenetére
ezekkel a hibakkal talalkozott valaki? ill. van hivatalos allaspont vajon?!
-a kamera szar 8mpxen
-az akkutoltottseged neha rosszul mutattja ha a toltom, csak ujraindulas utan irja ki mennyinel is tart (olyan mintha lefagyna az akku % jelzo)
-smart connectbe, ha reggel visszajon nema uzemmodrol a telefon, folyamatosan mig megnem nyomom a lezarobillenytut rezeg (idaig 3x jatszotta el, nagyon idegesito) neha meg semmi bajaja es 4.0.4-es legujabb fw azt hiszem, 54-es
a fenti hibakat amugy mas is jelezte mar egy masik forumba es sajnos nalam is elojottek.
-
Phreetsie
tag
válasz
Pickle Rick #9037 üzenetére
ezt nem is tudtam.. de megneztem es tenyleg. egyre jobban szeretem ezt a telefont
-
Phreetsie
tag
válasz
werszomjas #9016 üzenetére
en is szolgaltatotol vettem, levolt ragasztva valoban
-
Phreetsie
tag
az lenne a kerdesem, hogy hol lehet megnezni, hogy mennyit beszeltem (percben) egy adott honapba? (osszesen)
vagy csak ugy lehet, hogy egyenkent megnezem, hogy kivel mennyit? csak ilyet talaltam a hivaslistaban. eleg szar lenne, ha nekem kene osszeadni a perceket
-
Phreetsie
tag
válasz
Ferenczi Áko #8947 üzenetére
es miert csereled el arra? csak hobbibol vagy van kifejezetten valami oka? csak puszta kivancsisag erdekel
-
Phreetsie
tag
válasz
Pickle Rick #8866 üzenetére
jól sejted sajnos
-
Phreetsie
tag
ti tapasztaltatok olyat, hogy a google play nem frissiti a progikat (vagyis nem keresi oket)? szoval, nem jon uzenet, hogy megjelent 4 frissites pl... hanem nekem kell manualisan rakeresenem az adott progira es manualisan frissiteni.. ez miert van?
-
Phreetsie
tag
megjott a telo! epp most toltom.. alapbol micro simet adott a tmobile. szoval nem volt gond
2.3.7-es szoft van rajta. de teljesen bontatlan volt a csomagolas (vagyis a doboz) ilyen ket sony-s pleccsnis ragasztoval volt lezarva. (tuti nem volt nyitogatva, mert teljesen epp volt a ragasztas es nekem is idobe telt leszedni (szet kellett sniccerrel vagni)
a telefon nagyon tetszik idaig, bar az aljan levo ezust xperia feliratos dologot eleg gagyinak talalom. nem hiszem, hogy kibir 1-2 evet. (mar most az egyik felen pici illesztesi hiba van)
de ettol fuggetlenul szerintem nagyon klafa -
Phreetsie
tag
en is nagyon varom, mint a gyerek a jezuskat
csak remelem 16-nal elobb nem jon a T-s futar, mert elobb nem tudok hazajonni melobol. de ugy is kertuk, hogy 17-20ig. nincs masnap kedvem kivenni szabit emiatt. max ha felhiv, megmondom jojjon kesobb vagy masnap 17-tol. csak en voltam a barom.. mert lehetett volna pick pontba kerni vagy hova, az meg a melohelyemmel van szembe. csak mikor rajottem, mar levolt fixalca a T-vel. bassza meg -
Phreetsie
tag
Koszonom!
Latom igen, hogy van jocskan hozzaszolas.. ..lesz mit atnezni
Nagyon varom mar, mert idaig Samsunggal szenvedtem.. ..volt egy SE Xperia Mini Pro az nagyon tetszett. Utana meg Samsung Galaxy S Plus (ez van a cegnel nalam jelenleg is). Igaz, mind ketto ceges volt. (En nem nagyon cserelem a telefonjaimat 2-3 evnel elobb.) ... es Samsung kicsit fapadosnak tunt a Mini Pro utan. Errol meg f*ngom sincs milyen, elobe nem is lattam meg. Meglepetes lesz, webshopbol csak ugy kivalasztottam. Mindenkepp Sony-t szerettem volna -
Phreetsie
tag
en is Keddtol beallok a xperia p-sek taboraba
t-mobileba vettem, kedden hozza a futar
egy kerdesem lenne.. t-mobile-osra mar elerheto a ICS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest