Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
szebev
senior tag
válasz
zotymoty #50280 üzenetére
Megoldodott a problema .... Viszont nem igazan ertem , hogy mi volt az ! Vegig a Zotymoty gepen probaltuk felrakni a firmet, de nem sikerult, aztan atmasoltuk ugyanazokat a file-kat az en gepemre es elsore felment a KF3 !Leellenoriztem a softver verziot es ezt irja :1106242233LISS8500XXKF3 ! Ez igy nekem erdekesen hangzik
Ilyennek kell lennie , vagy vmit elrontottam vhol ?
Ja , es Zotymoty a tesom es csak azert en irok helyette, mert neki nem volt turelme es ideje megvarni,hogy vegezzek. Nem is tudja , h kesz a teloja ! ( feligmeddig )
Egyebkent azert raktuk ujra az 1.2, mert mindig jelzett ,h usb kapcsolodas pedig nem is volt semmi radugva a telora... Igy 1 nap alatt lemerult a telo, ugy hogy nem is hasznalta ! A baj az , h ez a problema meg mindig jelentkezik az uj firmnel ! Valakinek vmilyen uj otlet esetleg ?
Ez a hsz. inkabb lesliekenek ment volna !
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest