- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #47350 üzenetére
Mivel a térkép használatáért kell fizetni, nehéz ezen túl sokat agyalni
Vagy mondhatnám úgy is, hogy nem a gyártó oldaláról való linkelt térképek esetén nincs sok vita, hogy warez-e
Köszi Foursquare választ, nem is olyan rossz. Ügyesek voltak a fejlesztők, hogy felismerték a piaci rést!
Ár: Annyiért is hülyeség lenne adni, mint a Galakszi eSS, mivel jóval behatároltabbak a lehetőségei egy badás készüléknek. A végén kiderül, hogy veszteséggel tudja csak eladni a Samsung, ami azt jelenti, hogy ...
-
Kaji
tag
válasz
consono #47326 üzenetére
Én tegnap 2.0-án próbáltam ki. Kép nekem is késett, de hang teljesen korrekt volt. Mindig jókor mondta a letérőket.
Csak egy problémám van. Nem tudom a magyar hangot beállítani. Bemásoltam memkarira, de nem látja ndrive. Store-ból meg nem engedi letölteni. Vmi megoldást tudtok rá?Köszi
-
Ferdzsoo
addikt
-
MrCsiT
addikt
válasz
consono #47149 üzenetére
..és az aktiválást simán megcsinálta ? Ahhoz kell neki, hogy találjon műholdat, vagy elég a net ?
( Feltettem Kies-sel a telóra, elindítottam, és nálam most 3-4 persze "Activating NDrive" felirat + homokóra van a telón, de itt árnyékolva vagyok, nem talál műholdat)
Update: telón bezártam, restart -oltam, és most nem írja, hogy Activating, hanem elindult a töltögetés a netről..
-
Attelah
tag
válasz
consono #47200 üzenetére
Az ndri3-at sztem megcisnálta Ő is, én is. Térkép pedig a Leslieke által linkelt HUN.map.
Te a Tomajdon féle 1 gigás kelet európából raktad fel a Magyarország térképet?
Ha nem akkor szívesen letölteném a Te, működő térképedet.NDrive-al kapcsolatban első véleményem: sokkal gyorsabban talál jelet mint a R66, viszont nem támogatja a két ujjas zoomot.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #47152 üzenetére
Az a nagy gond, hogyha bemegyek a Saját Ndrive -> Névjegy -> Saját térképek részbe, akkor ott a HUN, de ha rámegyek hogy feloldás, nem csinál semmit... Lehet hogy a magyar térkép nem kompatibilis az ndrive 11-el?
szerk.: Megpróbálom ezt letölteni, itt van egy eastern europe térkép, 1 GB de azt írja hogy kompatibilis ndrive 11-el. Egy próbát megér, csak 20 perc mire letölti
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #47146 üzenetére
Működik az NDrive 11
Van benne facebook places, és foursquare is!
Magyar térkép, magyar hang, az Iránit mindjárt letörlöm! Úgy látszik a Hamachi zavart be neki. Lépek is be facebookra, foursquarre és kipróbálom!
consono: igen. Most nézem hogy kell-e aktiválni.
Dudva7: Háttértár módban csatlakoztat a telód -> megkeresed a memóriakártya meghajtóját pl. E:\memkari. ->rámész -> @@bada_applications@@ mappát megnyitod -> dátum szerint megkeresed a ma felrakott appokat, és megnézed hogy melyik az ndrive (érdemes a bin mappát megnyitni, ott kiírja )-> akkor ha megvan, rámész arra hogy ndrive-> maps-> oda átmásolod a HUN.map-at, a WORLD kivételével kitörlöd a többit -> voices mappa zsuzsannahu átmásol, többi igény szerint törölhető-> telóról elindítod és elvileg meg is van. Bocs hogy ilyen gyenge leírást adok, de fejből nem emlékszem egy két dologra. Ha nagyon nem megy, akkor írj és segítünk.
-
dave182
senior tag
válasz
consono #47110 üzenetére
2.0-ás bétát használok amióta lehet,de ha telo cserére kerül a sor nem biztos hogy a w3 annyira meggyőző lesz,eddig nagyon szerettem a badát de amikor ezt vettem már akkor is vonzott a wp7 és a bada eddig nem hozta a vártat...de ezalatt a fél év alatt még bizonyíthat a bada és bizony nagy előnnyel indul mert a szívembe zártam már...
-
István100
tag
válasz
consono #46959 üzenetére
TomWexX is említi, hogy a pc-vel nem tudom csatlakoztatni.. Rohadtul kicsik az igényeim. Egy kis naptár, telefonkönyv szinkronizálás stb. Nem akarok leveleket írogatni, internetezni. Arra ott van a mindig nálam lévő laptop. Volt egy Nokia 6700, igaz az nem volt okos. Azzal a kapcsolódás a PC-hez gond nélkül ment. Pl. nem kellet ki-behuzogatni a kábelt, ha valamit a telóban meg akartam nézni. Szóval ezek nekem így érthetetlenek, macerásak. Magát a telefont nagyon szeretném. Jól néz ki, a menü felépítése egyszerű, logikus stb.
De nagyon dühítő ez a tehetetlenkedés. -
TomWexX
addikt
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #46884 üzenetére
Nem baj, én a temetkezési vállalkozó vagyok a tök hülye, nem akiket átb&szott mint sz&rt a palánkon a Samsung...
Még hogy nem halott a bada?
Ennek cáfolásában már csak a megvezetettek hisznek
Nagy kamugép a koreai gyártó, mindenkit becsapott: vevőt, befektetőt, fejlesztőt, mindenkit!
Fele annyi sem fogyott a készülékből, mint amennyit bekajáltattak a fizetett híreikkel.Okostelefon... pff
-
Goldmen75
őstag
-
happy555
aktív tag
válasz
consono #46651 üzenetére
hát megnyugtatlak nem azért mert bármi baj van a rendszerrel! A customok extrákat tartalmaznak, és hozzá rengeteg témát. Nem kellenek, csak bearanyozzák a mindennapjaink változatosságukkal!
10 perc alatt kicserélem,és visszamentem rá mindenem, és olyan mintha egy másik teló lenne...
"Ráadásul hetek óta nem elérhető az android forrása"
Ezt meg nem is értem...Ez mit jelent?? Mi kell hogy legyen a bajom?
-
unrealnoise
senior tag
válasz
consono #46586 üzenetére
Hát figy, 1.2-ben is ugrál a címsor és sorolhatnám. Az, meg hogy egy év alatt még mindig ott tartunk, hogy a böngésző sebessége kritikán aluli önmagában vicc. Jah, tudom, láttam videót, hogy gyorsabb lesz. De kötve hiszem, hogy beelőzi tempóban az androidot, amit gőzerővel fejlesztenek folyamatosan. Ennyi pénzért ilyen telefont nem kapsz, az tuti, de ha választanom kellene akkor is inkább egy Xperia mini pro II-t vennék. Igaz ennek kisebb a felbontása, de hardveresen ez is erősebb mint a Wave I és II. Múlt héten fogtam a kezemben és nyomogattam, lenyűgözött az a tempó amit láttam, az én 1.2-esemhez képest. És a kijelző sem volt annyira vészes. Sőt. Aztán ez a teló is "csak" 58 ezer forint.
Meg az a gáz a Bada-val, ha jön egy app amire nagyon vártál, vagy kellene, akkor mire jön ki először? Hát nem valószinű hogy Bada-ra. Tegyük fel fél év múlva már tényleg kóser lesz a Google Plus (+), de alkalmazásunk Bada-soknak még mindig nem lesz...
Szóval az a baj, hogy nekem is vannak olyan nagyon várt alkalmazásaim, aminek örülnék, ha megjelennének végre, de mivel még senki nem csinálta meg őket, ezért valószínű, ha kész is lesz egyszer, akkor először Droid-ra lesz meg... Ezzel nincs is baj, csak ha bada-s vagy, nem tudsz mást csinálni mint várni, várni, várni, és addig sem használod majd azt, amit pedig akár nap mint nap, előszeretettel tennél.
megj.: Persze mindenki maga dönti el mire van szüksége, de ha most kellene telefont vennem, nem ezt venném, mert eddig a Bada nem más, mint ígéret. a 2.0 még odébb van, ha biztosra akarnék menni, akkor Droidos telefont vennék... Negatív meglepetés nem fog érni, és hát a felhasználói élményért mindent...
-
F-ECT$
titán
válasz
consono #46397 üzenetére
Végre elkezdik megtenni azokat a lépéseket, amiket az elejtől fogva meg kellett volna. (És ami miatt a legtöbb kritikát kapták worldwide és itt a fórumban is.)
Az igazságot én ebben a mondatban látom: "Saját jóslatunk szerint a Samsung egy 2-4 éves stratégia közepén áll most." Kb másfél éve jelent meg a bada és szerintem is kb ennyi kell még, hogy robbanjon.
-
ABal
őstag
válasz
consono #46388 üzenetére
Én is így vagyok vele. Először paráztam miatta, aztán bebizonyosodott, hogy igazából nem nagyon látszik, csak ha direkt észre akarom venni. Az értesítősávon kívül eddig nem bukkantam beégésre, és szerintem az se lett durvább, mióta felfedeztem.
leslieke: Szerencsés ember! Legközelebb én is ott veszek telót, ahonnan a tied származik.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #46263 üzenetére
Nem hogy fölösleges, hanem idióta is. Kezel a droid 4 magot ?
Arról nem is beszélve, hogy 4 mag 2.0GHz-en ??? melyik bolygón élnek ezek ?
Viszont a true HD super amoled 3 kijelző hihető, meg a 2xxx mAh -s akku.
Szóval jó jó lenne egy ilyen teló, de nem tudnánk kihasználni sajnos, pedig lassan 2012-t írunk. -
szimike79
őstag
válasz
consono #46218 üzenetére
Akkor mit szóljak én mikor megjött párom minije! Az egyedüli hátránya, hogy kisebb a kijelzője, de minden másban ott leheg a Wave nyakán. A legfrissebb droidot meg ne is említsem, mert az már nekem is elfogadható. Tudom másfél év hátrányban van a Wave az új minivel szemben. Nagyon remélem, hogy ha már ennyit kell várnunk a 2.0-ra, megcsinálják úgy, hogy újra ütőképes lesz a konkurenciával szemben valamilyen szinten a bada.
-
válasz
consono #46224 üzenetére
Nem sok értelme lenne.
Egy egyszerű nokia képernyővédő koppintás (pl N8-on is van), fél életemet nokiásként éltem le, és mivel azóta eléggé hiányzik ez a feature a nem-nokia telefonokról, megpróbáltam pótolni. Az amoled kijelző tökéletes lenne a célra, egész nap is mehetne, ha vki meg tudná írni programnak, hogy ne engedje elaludni a kijelzőt és ne látszódjon a status bar. Nekem ennyire telt.
-
gelbelex
őstag
válasz
consono #46218 üzenetére
Ismerős helyzet. Nemrég vettem a WaveII-t, a Galaxy Ace volt az alternatíva, árban most nem akartam feljebb menni. Elsősorban a kijelző és a multimédia miatt lett a Wave, ezt Androidban sokkal drágábban kaptam volna meg. Ezenkívül most nincs időm a rendszert testreszabogatni.
Tud valaki egy (jó) hangprofil-váltó widget-et..? Előre is köszönöm!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
consono #45975 üzenetére
Ma délelőtt feloldottam a képernyőt, akartam bemenni a menübe és semmi. Próbáltam huzigálni a képernyőn az ujjam és semmi. Azt hittem helyrerázódik de nem akart. Újraindítottam és azóta megáll a bada logónál! Elég nagy szívás mert nagyon régi mentést találtam meg a gépen. Egyszerűen nem találom az augusztusi mentést a névjegyekről sem semmi másról. Ez lenne a legfontosabb. Karmával közben diskurálunk privibe de gondoltam itt is megkérdezem, hátha tud valaki valami okosat mondani.
JF4 volt rajtaAkksi ki/be sim ki-be és semmi. Ott mindig megáll.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- foobar2000
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest