- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
LA_COSTE #46406 üzenetére
Ha összerakjuk az utóbbi időkben megjelent információ morzsákat, akkor minden jel arra mutat, hogy a badára fókuszálnak samsungék és ezt akarják elsődleges platformmá fejleszteni. A lehető legrövidebb időn belül.
Mint láthattuk, az IFA óta magasabb sebességbe kapcsoltak a badával:
-nemzetközi szintem folynak a fejlesztői napok
-októberben Bada reklámkampány indul több országban is
-megújítják az appstoret
-jönnek az új készülékek
-saját chat alkalmazást fejlesztettek multi platformra ( ChatON )
-már most készül a hamarosan megjelenő 2.0 szoftver utódja a 3.0
-nyílt forráskódúvá akarják tenni a badát
-pletyka szinten ugyan, de felmerült egy saját Dél Koreai OS 5lete (ez lehetne a bada is)
Az irány jó. Reméljük a minőséggel is minden rendben lesz -
Attelah
tag
-
Tomajdon
aktív tag
-
István100
tag
válasz
LA_COSTE #25818 üzenetére
Buék mindenkinek!!!
Tegnap felraktam a Kies-t. Műkdött, mostanáig. Atelón kiírja, hogy csatlakoztatva a pc-n meg a nagy semmi.Ha a Kies-ben inditanék valamit (pl: névjegyek), kéri a csatlakozatást.
Létezik Badára más program hasonló esetleg jobb funkciókkal. A Kies-szel tele a ...öm.
Ekkora rakás sz...rt. Ja!!! Persze most újra raktam, de eredmény semmi. Lehet,hogy megint én vagyok hülye, de ez a Kies se egy IQ bajnok. A kiagyalóiról nem is beszélve. -
zack
nagyúr
válasz
LA_COSTE #24747 üzenetére
Elolvastad és értelmezted amit írtam?
Sztem nem.
A levelezés manapság igen fontos dolog, ezzel együtt az activesync is. Ez alap dolog. Szinte az összes okosteló tudja a középkategóriában is. Ez nem hibakeresés, hanem egy olyan funkció amit az okostelót használók többsége kihasználna, ahogy én is próbáltam.
Én a névjegyzéket is szinkronizáltam, amíg működött, de ha a névjegyzékem mentése is bizonytalan és nem naprakész a Samu szerverei miatt az szerintem blamázs. Nem kell sok telefon. Lesz egy I4 32Gb ez biztos, és mivel veszélyes a melóm, lesz egy olcsóbb melóba járós telefonom is ami jelenleg egy N86 ha megbarátkozom vele hosszú távon.
Ez miért számít soknak?Függő a nép? Kétlem. Csak ki akarják használni a pénzükért a világba óbégatott és reklámozott fícsöröket. 120%? Micsoda? Egy normál szinkronizáció a gmail klienssel? Vagy a 720p felvétel megbízhatósága?
Valamit nagyon félreértelmeztél...
-
zack
nagyúr
válasz
LA_COSTE #24299 üzenetére
Kicsit így utólag másképp látom.
Ez egy multimédiában erős okostelefon. Miért nem lehett egy istenverte zenelejátszót, video playert, vagy egy extra kamera, video recorder szoftvert, írni alá?
Pl. Android se tudja alapból a FLAC-ot lejátszani, de külső lejátszóval megoldották. Míg itt még az 1.2 Bada is csak annyit ír a FLAC formátumra rányomva, hogy majd egyszer lejátszható lesz.
Egy normális divX-Xvid lejátszó szintén hiányzik mint egy falat kenyér. Szóval nem gond hogy nyáron volt 10 fajta vuvuzela szoftver, amiből hetente jött ki új, ha esetleg mellette a fontosabb dolgokat is pótolják szép lassan, senkinek se lett volna problémája az appok minőségével. A fejlesztői verseny nem túl rég véget ért amit mindenki nagyon várt, de ezekből úgy tudom csak 1 árva kameraszoftver érkezett. Mi több én hiányoltam normálisan működő aksi üzemidőt csekkoló progit is. Persze elérhető több is, csak éppen mind irreális hülyeségeket ír.
Tehát az átlag júzer aki multimédiás okostelót vesz, ezeket mindenképpen elvárná.
Ettől függetlenül, talán az elmúlt 1,5 hónapban tényleg megmozult valami jó irányban, de arra leszek majd kíváncsi, jövő nyárrra mennyivel több esszenciális progi lesz, amiknek rendszer hiányosságokat kiegészitő feladatuk lesz elsősorban. -
peterk
senior tag
válasz
LA_COSTE #24175 üzenetére
Vita volt már eddig is, ez nem újdonság, és kibírjuk.
Azt a kérdést viszont tényleg nem ártott volna feltenni, hogy cori14-nek milyen funkciókra van szüksége.
Mert ha a telefonálás mellett főként filmet néz, zenét hallgat, fényképez, videózik, akkor más a válasz, mintha főként böngészik, sok alkalmazást telepít, és navigál.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest