- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
szebev #34423 üzenetére
Szebev: Felejtsd el! Töltsd le az ingyenes Freemake video convertert, válaszd az Android-ot a profilból, és az max minőségben, 840x400 mp4--ben pillanatok alatt átkonvertálja!
Ha Youtube-ról tölltötted, akkor még annyit javaslok, hogy FF alátegyél fel egy video download helpert, és akkor a forgó golyócskák ikon alatt eleve ki tudod választani, hogy mp4-ben mentsen
Nekem is az Avatar IMAX 3D kombó jött be, de volt nekem is tériszonyom egyes jelenetekben szétmarkoltam a kartámaszt
-
Sógi
addikt
válasz
szebev #29945 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel a kártyám, gyors jó és megbízható
Ár/érték arányban is átment a vizsgán
De ha netán egyszer elavul akkor kipróbálom a scandisket is, kösz az infótAKKU téma: Megfigyeltem, hogy ha USB-vel töltöm a telefont nem bírja annyi ideig, mintha hálózati töltővel tenném (lehet, h csak beképzelem?
), pl. tegnap usbvel feltöltött és 10 perc múlva 96%-on volt, hálózatinál még ilyet nem tapasztaltam...
-
TomWexX
addikt
válasz
szebev #20899 üzenetére
Nem még nem vettem meg. Majd jövőhéten megnézem...(empire defense)
Akkor valószínű hogy az a gond hogy a kis rekeszben volt, mert amikor a báttyám kocsijában teszteltük a navit, akkor ott a kezemben fogtam és amikor beraktam a rekeszbe akkor elszürkült a kis parabola ikon. Majd mikor kivettem onnan, akkor kapásból zöldé vált.
A szélvédőnél már szerintem nem lesz ilyen gondod.leslieke: Akkor neked vagy kabriód van, vagy (régi) suzukid.
Amúgy anyósülésen nekem is csak egy pillanatra szakadt meg a jel, de egyből vissza is jött. De a kis rekesz már elég zártnak tűnik, ott már elvesztheti a jelet.
-
TomWexX
addikt
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
szebev #14050 üzenetére
Valaki le tudná gyorsan írni, hogy hol tudom azt beállítani, hogy mindent(kép, hang, játékok stb.) a memóriakártyára tegyen alapból?
Ezen felül a már telefonra telepített Appsokat át tudom valahogy mozgatni a mem karira anélkül, hogy újra kelljen telepíteni ill. lényegében változtassam, tegyem indíthatatlanná a programot?
Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest