Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Attelah
tag
Hali!
Lehet úgy frissíteni 1.0-ról 1.2-re hogy csak a natív delfin ne frissüljön? Mert nekem így tetszik hogy eltűnik alulról-felülről a menüsor. Csak mert ez a Kint Messenger csak 1.2-re jó.
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
szimike79
őstag
válasz TomWexX #41595 üzenetére
Nagy gubanc nincs mert a boot-ot nem bántotta.
Alaplapi usb csati használata ajánlott! Lehet még egyszer le kell szednie firmet, aztán azzal próbálni. De ha újra megpróbálja azzal amivel próbálta elöfordul hogy jó lesz, valamint amíg megy a multizás ne használjon mást, pl: internetezés, zenehallgatás, biztos ami biztos.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
TomWexX
addikt
Kis segítség kéne!!!!
kengyel frissíteni akarta a Wave II-ét multival, és ezt dobta ki!
Mi lehet a gond?
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
senior tag
jeee.. újra netközelben illetve látom van bada 2 beta fel is tenném csak nem találok magyar leírást, akinek esetleg van az plz dobjon linket köszönöm !
-
Tomajdon
aktív tag
"SamFirmware
What a damn crazy week world exclsuives with bada roms and we are still not done..."
-Micsoda őrült hét, világ premierek bada rom-okkal, és még mindig nincs vége... | valamit még tartogathatnak."badaworldpl
@samsungbada When new Samsung Theme Designer for bada 2.0 ?"
- Mikor lesz új témakészítő bada 2.0-hoz? | neee, úgy látom nem fogjuk megúszni témák nélkül...[ Szerkesztve ]
-
gazfickó
tag
Ami azt illeti ez a 37ezer meg gyanúsan alacsony ár, meg tényleg tele van csomó hülyeséggel, talán ezért is nem licitál rá senki.Én se merek sose ilyenekbe beleugrani.Ennyiért mondjuk sajnálnám is eladni, de ha kapok érte egy 47k-t akkor jó.Na mindegy majd meglátom még.
appel,snecizero: kösz a tippet
-
TomWexX
addikt
Kint Messenger:
The free discount is finishing in less 24h. Hurry up!Magyarul már csak egy napig ingyenes a Kint Messenger, akinek kell, most töltse!!!
-
consono
nagyúr
válasz Wheeler87 #41584 üzenetére
Tényleg Milyen jó, hogy legalább még egy évig nem akarok/tudok másik telefont, nincs ilyen problémám, hogy mennyiért menne el... De szerintem marad akkor is ha lesz később valami új, max megkapja a kölök játszani (főleg, ha teljes lesz rá az Android)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
snecizero
senior tag
válasz gazfickó #41579 üzenetére
Szerintem nem fog menni. Ha eladod biztosan meg fogod bánni. Te hűtlen gaz
Viccet félre rakva. Szerintem max 40000 ft ha eltudod adni. A vaterán lehet utána nézni milyen érdeklődés van iránta. Én néztem olyan s8500 wave-et a vaterán ami 35000 ft-ért volt fent. És rá sem licitáltak.Itt egy link a vaterán fix 37000 ft-ért és senkinek nem kell.
[link][ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
gazfickó
tag
Üdv!
Nézegettem a használt wave árakat, és elég nyomasztóak ami azt illet
kérdésem az lenne, h szerintetek egy hibátlan állapotú, minden tartozékával felszerelt, kártyafüggetlen wavet 16gb-os memkarival,navival (esetleg tokkal) el lehet e nyomni 48/50e JMF környékén? Egyenlőre még nem adom el, csak tájékozódni akarok, hogy miként kalkuláljak,így telefoncsere téren. Köszi a válaszokat előre is -
SlyChocolate
senior tag
válasz bokrosolajos #41558 üzenetére
Köszi Lajos az őszinte véleményt.
Mivel volt már szerencsém más gépek felvételeihez ezért bátorkodtam írni azt amit. -
SlyChocolate
senior tag
válasz TomWexX #41559 üzenetére
Na ezt gyorsan ki is próbáltam.
És JÉÉÉ tényleg ahova teszem felvétel közben az ujjam ott élesíti a képet.
Köszi az infót.
Jah és közben vettem észre a front kamera is elérhető végre a kamera menüjében.
Magyarán át lehet váltani az előlapi kamcsira is.
Nagyon okos![ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Sajnos nincs jó hírem a magyar CSC-vel, mivel az én verizómmal folyton rebootolt, megkérdeztem az eredeti készítőjét, és ezt a választ kaptam: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15898876&postcount=13
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Dhampir #41571 üzenetére
Badára is van hasonló: Wamo Camera Legelején ingyenes volt, le is töltöttem, de leszedtem mert lassú volt.
-
snecizero
senior tag
Most jobban utána néztem a SGS telefonnak És arra a megállapításra jutottam ,hogy a kamerája egy nagy kalap f....s. A wave -hez képest. És nekem nem tud annyival többet nyújtani mint a wave. Most döntöttem és ez a végleges marad. Veszek bele egy 16gb kártyát meg a route 66 licenset megveszem azt ennyi. Na megyek alszom 1 -et. E nehéz döntés után elfáradtam.
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Eljött az idő ,hogy tovább lépjek. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Fél éves samsung wave s8500 telómat függetlent karcmentes állapotban +35000 ft adnék egy Samsung galaxy s i9000 telefonért. A telefon bontatlan állapotban garanciás ! Szerintetek megéri ?[ Szerkesztve ]
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Aki letöltötte a Spiderman-t, az hogy tudta átállítani a feliratot a menüben és a játékban?
Mert ezeket a krikszkrakszokat nem értem... -
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #41560 üzenetére
Legyen igaza.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
válasz bokrosolajos #41560 üzenetére
Igazából egy kicsit az a "merne mást mondani" érzésem van.
“All nothings are not equal.”
-
bokrosolajos
őstag
bocha szerint a bada mindenképpen győztes lehet a harcban
-
TomWexX
addikt
Eme videó szerint a bada 2.0-ban már lesz lehetőség a felvétel közbeni touch focusra is.
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
"lajosbá" megmondja, hogy a Wave készíti a legjobb éjjeli videókat (is)! Ez is döntő érv volt anno, a vásárlás mellett
720p-ben nézzétek! Sajnos a YT a feltöltött videok minsőgét mindenképpen rontja, ezért érdemesebb tárhyelekre feltolni az mp4 verziótWave éjjeli video van képzaj, de csak mert szoftveresen nem maszatolja el, a videokamerák sem készítenek jobbat lámpa nélkül
Ugyanez iphone4-gyel állandó képzaj, blockosodás , emosódott színek, hang ?Szóval, a videó és fényképező éjjel a legjobb a Wave-en, Sajnos zenei felvételre alapból használhatatlan,mert túlvezérli
/ Az SGS vs Wave "ugyanaz a hardver" elmélet sántít, mind fotó, mind video tekintetében jelentősen elmarad az áfjon-klón a badástól /
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #41551 üzenetére
Kijelzőméretre lehet hogy szűr, de X8-cal jártam már úgy hogy a leszedet játék multi-touch-ot igényelt volna, ezért játszhatatlan lett a játék. Tudom ez nem az android hibája, hanem inkább a telefoné.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
s4tch
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Wheelbarrow #41526 üzenetére
A droidos témába belekötök, bár nem vagyok fan de jobban bejön mint a bada..
A market telefon kijelzőre szűr, meg elm procira is ergo nem tudsz olyat felrakni ami ne futna.
Főleg hogy sgs rom-ot moddolnak ami csutka ugyanaz a hw. -
leslieke
Jómunkásember
És persze "lajosbá" külön kategória
LOL! Ez mindent visz! "lajosbá" néha olyan, mintha 31 napos mensije lenne...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
F-ECT$
titán
Nem jött meg ma sem a levél
Dive ever, work never.
-
snecizero
senior tag
Töltsétek jó kis magyar emlékesztető kijelző. (A kép az nem magyaros )
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
LOL (különösen "lajosbá" tetszett)
Ma meg még úgysem volt: AB akarok!!
És nem java-s verziót![ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
TomWexX
addikt
válasz Olyasmi #41532 üzenetére
Firmware frissítés multiloaderrel
Preconfig: A tárcsázóba üsd be *#272*IDŐ# (az idő helyére a telefonodon látható aktuális idő ÓÓPP formátumban!) válaszd ki az XEH-t, nyomj rá a balra lent lévő telepítés gombra és várj türelmesen.) Előfordulhat hogy a teló nem indul újra magától, ilyenkor aksi ki-be 20 perc után és működni fog.
Igazából kezdheted a preconfiggal is, és ha XEH lesz, már fel kell ajánlania a frissítés lehetőségét. Vigyázz, mert minden adat törlődik.
-
Tucobe
tag
Ndrive-ot használom de szerintem tökéletes arra amire kell! Autós navival tévedtem már el kivitt olyan helyre, hogy út sem volt
-
anrab
addikt
valami nagyon zörög abban a telóban
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Keresek egy-két progit ,hátha találkozott valaki ilyennel. Szeretnék találni egy hívás emlékeztető progit ,ami az elmulasztott hívásokat hanggal jelzi ,és jó lenne egy időre beállítható profil váltó is. Opera mini van badára? Köszönöm
-
-
Tomajdon
aktív tag
Egész jó vidit csinál sötétben.
(Jaj, ezek a tipikus bkv-s busz-nyekergés hangok is elég jól hallatszanak.. )
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz eladogeppc #41493 üzenetére
Ezt Wave I-el csináltam. A TeCsöved sokat ront a minőségen, a valóságban szebb. Egyedül a kontrasztot vettem vissza mást nem babráltam.
Azokat a DivX filmeket amiket az asztali lejátszó lejátszik simán viszi.
Nem rossz telefon csak néhányan eret vágnak magukon ha nem megy a FB és külön ideg-elme osztály van az AB mániásoknak akik nem győzik kivárni a Badás verziót. (java-s van rá és működik is)
És persze "lajosbá" külön kategória
A droidfanok mindig a rengeteg alkalmazással jönnek. Persze arról nem beszélnek, hogy droidra mindenből több verzió kell mert sokféle kijelző és verzió van. A szabadalmi per meg veszni látszik így a droidnak az USA-ban reszeltek
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Felraktam az Ndrive-ot, és azt kell mondanom, hogy ezerszer jobban tetszik mint a route66. A menüje, és a kezelhetősége, megkockáztatom, hogy még talán az igo-nál is jobb.
Szóval nagyon tetszik. leszámítva, hogy Zsuzsanna félúton egyszer csak elhallgat.[ Szerkesztve ]
-
-
Olyasmi
aktív tag
Elvileg a Kies jelzi,ha lehet frissíteni a telót?
-
SlyChocolate
senior tag
Jó igazad van.
Akad benne némi zaj ez tény.
Amibe bele lehet köti ha akar az ember de bőven az élvezhető kategória.
A minap egy htc hd7-es vidiét néztem ami verőfényes napsütésben készűlt.
Na az siralmas volt, sem nem színhelyes, sem nem kontrasztos sőt hatalmas fókuszálási gondokkal küzdött a közeli és távoli téma váltásoknál.
Olyan volt mint egy vízfestéket néznék.
Jah és 3gp-nek írt mpeg4-es fájl volt.[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
Leslieke logout blogja a R66-ról szól. Ott megtalálsz mindent.
-
-
anrab
addikt
Skype-ról még semmi hír?
"A Samsung S8500 fog ez működni a firmware verzió: JH1 és JH3 mi nem teszt más firmware még."mindent megtalálok a könyvjelzőimben csak a route66 linkjét nem amit a sz. gépre töltenék le.
kéznél van valakinek?[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
válasz SlyChocolate #41508 üzenetére
Osztom ezt a véleményt. Nekem nagyon bejön a wave még az 1.2 op rendszerrel is.
Még az is lehet ,hogy nem fogom frissíteni. De azért én is letöltöttem a 2.0 beta verziót.
Megalázó a használt ára. De azt is tudom ,hogy super amoled alá már nem adom
Én is lőttem egy videót még fonyódon. Aki még nem látta: [link]Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
JMC
tag
válasz SlyChocolate #41508 üzenetére
Nem kell összevetni a hollywoodi spéci cuccokkal, senki nem mondta. Egy kifejezetten videofelvételre alkalmas eszközzel sem. És tényleg jó felvételeket készít a wave. Ettől eltekintve erre a videora azt mondani, hogy nem zajos minimum elvakultságra vall.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz SlyChocolate #41507 üzenetére
Csak, hogy nem beszéljek hülyeségeket gyorsan megnéztem pár vididt.
És meg kell, hogy állapítsam még mindig nincs mit szégyenkeznie a wave-ek. -
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SlyChocolate #41503 üzenetére
Nekem megfelel, nem fényképezőgép csak sokan nem látják be. Nekem az N9 meg az i4 kamerája tetszik igazán azokkal már lehet szépeket lőni.
Szerintem baromi zajos a videó (gondolom stabilizátorral lőtted) de ez szubjektív ha megfelel neked a minősége hát legyen, én nem erre használom első sorban csak egy plusz funkció számomra.. -
anrab
addikt
TomWexX: Én is így vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz eladogeppc #41496 üzenetére
Ahogy consono is mondja, neked kell eldöntened hogy belevágsz e a badába, én összességében nem bántam meg hogy ezt választottam, + már nagyon várom a 2.0-t ami talán egy kis előrelépés lesz a mostani álláshoz képest.
-
anrab
addikt
válasz eladogeppc #41499 üzenetére
nem jó a lejátszód vagy a beállításod.
nem szaggat. legfeljebb a kezem ahogy mozog de az más és nem lehet összekeverni.
nálam intel core i3, 2.53GHz, 4GB ram, win7 64 bit, windows media player. és szépen nyomja a 42"-ra ami még fel is konvertálja 1080p-re.[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest