- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Miben más a 11-es verzió mint az előző??
-
Tucobe
tag
Nem utdom használni az utalványt! Valaki leírná a menetét? Köszi
-
Tucobe
tag
Vásárlásnál kéri az utalvány számát! Nem tudom hogy kell megadni mert nem látom sehol!
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Reigztem kuponért. Hol tudom a számát megnézni, hog érvényesítsem, vagy kell hozzá bankkártyás regisztráció is? Köszi
-
Tucobe
tag
Ndrive-ot használom de szerintem tökéletes arra amire kell! Autós navival tévedtem már el kivitt olyan helyre, hogy út sem volt
-
Tucobe
tag
Az nem egy Wave II lenne a videon?
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Nekem minden játék akadásmentesen fut. Remélem olyan stílusú mint a Dungeon Hunter lesz még jó pár!
-
Tucobe
tag
A telóra kellene valami! De megnézem mit küldtél! Köszi
-
Tucobe
tag
vagy valami letöltő progit tudtok ajánlani mert ez fizetős lett!
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Volt egy olyan progi amivel Youtube-ról lehetett letölteni telóra és állítani lehetett a minőséget! Nem tudjátok váletlenül mi a progi neve mert nem találom! Köszi
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Ez a téma kellene http://www.mysamsungwave.hu/samsung-wave-bada-eredeti-temak/bluewave/ akinek megvan esetleg küldene egy privit? Köszi
-
Tucobe
tag
Valakinek nincs meg a BlueWave téma, nem mai darab már de az appson sincs fent és nem találom!
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Kellene egy pár jó téma! Tudnátok segíteni? Köszi
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Akinek JK1 firm van az jelentkezne priviben??? Fontos!!! Köszi
-
Tucobe
tag
Mi az a spoofer? Vagy hogy kellene felrakni?
-
Tucobe
tag
Megoldódott a probléma! Köszi! De viszont rakok fel játékot a telóra és nem megy vele mint azelőtt. Na fene
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Raktam új firm-et a telóra és a Kies nem ismeri fel. Mi lehet a baj?
-
Tucobe
tag
Köszi! Feltettem egy régebbit csak úgy meg nem tudom használni az App-ot tehát frissíteni kell arra amelyik nem jó
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Telepíteni szeretnék egy progit és a Kies ezt írja "nincs csatlakoztatott eszköz, ezért az alkalmazás nem tölthető le a telójára" márpedig a telót felismeri. Mi lehet a gond? Köszi
-
Tucobe
tag
http://mobilarena.hu/hir/alkalmazasfejlesztes_badara_helyzetjelentes_a_sams.html
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Mobilarénán taglalják mi a helyzet a Badával! Nézzétek meg ha van kedvetek!
-
Tucobe
tag
Egész délelőtt nyomkodta én meg elővettem a Wave-t, hogy nézze meg. Aztán elcsodálkozott
-
Tucobe
tag
Szerintem le tudod szűrni!
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Összehasonlítottam a Wave-t kollegám i9000-es telójával de csak a kijelzőt. Sokkal szebb. Ő egy picit próbálgatta és azt mondta a Wave gyorsabb sokkal mint az ő készüléke.
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Segítene valaki priviben az NDrive telepítéssel kapcsolatban? Köszi
-
Tucobe
tag
Csak az a gond a frissítés 1.02 vagy milyen nekem meg 1.0 a szoftver
akkor marad a nézegetés vagy majd egyszer elviszem valahova ha lesz időm és megcsináltatom a frissítést! Azért köszi
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem a telón ha belépek a Samsung Apps-ba akkor kiírja van egy frissítésem, de a progit már letöröltem. Akkor mi a teendő, hogy tűnjön el a frissítés?
-
Tucobe
tag
Nagyon szívesen!
-
Tucobe
tag
Faresz! Töröld le és szedd le újra, nekem így műxik!
-
Tucobe
tag
Fantomas! Egyik barátom használja és jó nagyon. De 1 hónapja még 5 papír volt az ára!!
-
Tucobe
tag
Köszi, de most meg már megy
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség win7 alatt nem ismeri fel a kies a telt. Mi lehet az oka?
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Találtatok már valami jó témát a telóra?
-
Tucobe
tag
Ak használta már a témaszerkesztőt segítene nekem annyiban, hogy ikonokat honnan lehet letölteni? Köszi
-
Tucobe
tag
Köszi!
-
Tucobe
tag
A téma szerkesztő linkjét meg tudnátok adni, ahonnan le tudom tölteni? előre is kössz
-
Tucobe
tag
Direkt nem volt USB-n a kütyü, nem is nagyon használom wifizni szoktam. Játszani is szoktam rajta. Nem tudom miért de nekem minden telóm ami eddig volt elég sokáig bírta. S5230 2 hétig lazán elment
-
Tucobe
tag
9 napig ment egy feltöltéssel, beszéltem is vele rendesen + wifi! Egész jó! Ja és neincs soha kikapcsolva!!
-
Tucobe
tag
T-Mob MMS van beállítva
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Kaptam MMS-t és nem tudom megnézni. Mi lehet az oka? Köszi
-
Tucobe
tag
Nekem majdnem egy hetet bír ki a gépsas, pedig wifi-zek vele elég sokat, meg beszélek is rajta. Meg vagyok vele elégedve. Ami ez előtt volt az majdnem 2 hétig bírta, pedig az is kapta az ívet rendesen
-
Tucobe
tag
HAxxika! Nekem gyári samsung tokom van és nagyon jó! Csak ajánlani tudom!
-
Tucobe
tag
Omnia 2-re küldtem át képeket és összehasonlítottuk. Hát látszik a különbség a Wave javára
-
Tucobe
tag
Én gyári samsung tokot vettem hozzá. Szerintem nagyon jó!
-
Tucobe
tag
Helló! Mit kell beírnom, hogy megnézzem milyen szoftver fut a telón? Köszi
-
Tucobe
tag
Ha telefonon nézzük a képeket a Wave-n szebb, de a kijelző miatt. PC-n szerintem egyforma. Hát igen, a videónál életveszélyes különbségek vannak
-
Tucobe
tag
Tegnap az o2 kameráját hasonlítottam össze ezzel. Hát igen csak van különbség
-
Tucobe
tag
Azt mondta előbb ilyet akart, csak nincs hozzá sok progi. De amikor az omniák megjelentek annak idején azok is hasonló cipőben jártak szerintem. Majd szépen kialakul ehhez is minden
-
Tucobe
tag
Barátom vett egy Omnia2 készüléket és ma megmutattam neki a Wave-t. Rendesen csodálkozott rajta, milyen gyönyörű és a kijelzője is sokkal szebb
-
Tucobe
tag
Helló! Tv-t lehet nézni rajta? T-s vagyok de úgy szeretném, hogy nem kérem az ottani mobil tv opciót
-
Tucobe
tag
Köszi
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Msn progit lehet futtatni a készüléken? Köszi
-
Tucobe
tag
Köszi! Egy két dolgot akartam rajta frissíteni, de akkor marad a Wifi.
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Hogy tudok netezni úgy, hogy usb-vel csatlakozok a gépre. Ja és úgy érdekelne a dolog, ha nem a telefonról menne a net eléreés, hanem a gépen használt internet menen a telón. Előre is köszi!
Aktív témák
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest