- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Aktív témák
-
stiggy
tag
Tovább tesztelgettem a wave hangzását és arra jutottam, hogy hangszínbeállítások közül a klasszikus (effekt nélkül) áll a legközelebb ahhoz, ahogyan szólnia kéne alaphelyzetben a masinának.
-
AS
félisten
Ha már Android akkor már megvárnám a Dual Core- mobilokat. LG OPtimus x2 , motorola Artix, és Samsung Galaxy S2, amit hamarosan bemutatnak..
De állítólag a Bada 2.0 ás gép is Dual Core lesz.Hu lesz itt sok finomság.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Lotusomega
senior tag
-
Goldmen75
őstag
Nem adnám el semmi pénzért, pedig csak 4 napja van meg!!!!!!!
-
vendingo
veterán
Ma egy kicsit elővettem a wave-et, csináltam rajta egy master resetet, aztán egy kicsit nyomogattam búcsúzóul. Hiányozni fog, annak ellenére is, hogy a Bada rendszer egy f.s.
Nagyon szerettem, mert gyors volt, semmi szaggatás, minden egyből megnyílt. Elfért a kezembe, könnyű volt kezelni. Az üzemidejéről pedig ódákat lehetne zengeni.
Ha android futna rajta, tuti nem cseréltem volna le, főleg nem egy olyan telefonra, amit naponta 2x-r kell töltőre tenni, alig fér el a kezembe, és néha-néha belaggol.
Jó volt vele az elmúlt 5 hónap.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz gamek!ller #28274 üzenetére
Nekem nem tűnt fel. Én a böngészőben észlelem, hogy mikor bezárom akkor feljebb veszi a fényerőt. Pedig 3-4 esen van a beállításoknál meg a böngészőbe is a fényerő. Érdekes.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
bokrosolajos
őstag
válasz TomWexX #28286 üzenetére
TomWexX: Vista meg a Win7 mondjuk nem egy és ugyanaz! Ráadásul az UAC is be van kapcsolva Ennél nagyobb csapás nem érheti az embert
Köszi! A navinál pont erre voltam kíváncsi! Nem túl biztató, ha sokáig tököl egy új útvonalon .. amerre én járok, egymást követik a körforgalmak, felüljárók, lehajtók ...
[ Szerkesztve ]
-
fkrinya
tag
válasz SlyChocolate #28261 üzenetére
Az érdekes...
Én egy kb 40mb-os playboyt raktam be. kb 120 oldal.
Betöltött 23-at utána kiírta, hogy memory full.
Bezártam a widgeteket és elkezdte tölteni, de kiírta ezután, hogy cannot load és kilépett.
Spoofolt smart office... -
leslieke
Jómunkásember
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #28283 üzenetére
A KIES nálad egyedi gebasz lehetett, mert nekem win7 64bit-em van, és gond nélkül települt.
A navinál az újratervezés úgy működik, hogy nem mondja be hogy "Újratervezés" (hála Istennek), viszonylag elég gyors, de sajnos sokáig csak meg akar fordítani, nem talál ki új útvonalat. Aztán ha már sokadjára sem akarok megfordulni neki, akkor nagy nehezen rájön hogy van másik útvonal is.
Goldmen75: Pedig okostelefonoknál igen csak számít az újraindítás, úgy mint egy PC-nél! Hetente egyszer nem árt resetelni. Te ugyebár mindennap kikapcsolod így nem veszel észre semmit, de hidd el hogy minél tovább van bekapcsolva, annál több a beakadt process, és ez miatt belassul, megőrül stb.
Ezt nekem már a előző SE K850-emnél is mondták hogy néha kapcsoljam ki, pedig az még nem is okos teló...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
wemcme
csendes tag
gamek!ller
Zsír! Köszönöm!
-
bokrosolajos
őstag
A HTC nem tud kamerát gyártani, a koreaiak meg szoftvert megírni
Tegnap fel akartam telepíteni a 2.0 KIES-t, Vista 64 a végén hibával elszállt, és elindította a 102-est. Azóta végtelen ciklusba került és ezerrel darálta a merevlemezt minden boot után. Végül unistalláltam a 102-est is.
Kell ez nekem, egyáltalán ?Feltoltam a javas SDK-t. Ez meg mindig azt mondja, telepítsek egy fullos Sun-os fejlesztőt. Pedig ott van minden rajta. Agyam eldobom...
Más.
Tegnap kedvet kaptam a Route66-hez (Nem a Rolling, vagy a DM kedvéért). Szépen le is jött a készülékre egy Magyarország és egy női hang, amit azt mondta végleg megkaptam. Tök rendes tőlük!
31 napos navigációt nem tudtam letesztelni, fogalmam sincs mi a kupon kód, amit be lehet adni neki ...
Viszont teljesen jónak tűnt menet közben, gyors és szép! Új nyomvonalak is benne vannak.
Főleg az esti témánál a barna-szürke, nagyon el van találva!Ami érdekelne, az újratervezés mennyi idő neki?
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
válasz gamek!ller #28281 üzenetére
Nem tapasztaltam még , hogy újraindítás változtatna valamit is...hm...reggel be este kikapcs...
Napközben tökéletesen műkszik..
lehet azé meg bada 1.0 T-s van még rajta? -
Varszegig
veterán
válasz gamek!ller #28279 üzenetére
a pc-t sűrűbben indítjuk újra, így én sem tudom mi a kérdés
jó persze este én is kikapcsolom, de mióta win7-em van, azért napközben nem kell újraindítani. Persze a linuxos mediaplayer elmegy hetekig restart nélkül
[ Szerkesztve ]
-
-
wemcme
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban,sehol se telálom a beállításoknál, hogy a gmail fiókomat állítottam be, a google fiók szinkronizálással, hogy autómatikussan frissítsen pl. 30 percenként, ne pedig csak manuálisan mikor rányomok. Előre is köszi!
-
Goldmen75
őstag
válasz gamek!ller #28276 üzenetére
Nemá?! mint egy PC-t?
-
Varszegig
veterán
válasz gamek!ller #28274 üzenetére
most kipróbáltam, küldtem egy sms-t de nekem nem csinál ilyet
-
gamek!ller
őstag
Háááháá milyen feature-t találtam. Múltkoriban észrevettem sms küldés után, hogy visszavette magától a fényerőt 1-re. Ez a menüben nem látszik, de a fényerőn igen. Azt hittem valami beakadt, erre most küldök 1 sms és megint. Úgy lehet visszahozni, hogy lezárom a képernyőt és újra feloldom. Mondom ezt kipróbálom megint. Megjött a válasz sms és válaszolok rá én is. Megint leveszi a fényerőt.. Desz@r.. Igazából nem nagy probléma, csak megmosolyogtatott.
-
berendit
csendes tag
-
Goldmen75
őstag
Hm...ahogy elnézem az irományaitokat, problémákat....tényleg megvárom a hivatalos T-mobilos megjelenést, csinálják ők s akkor ha gáz lesz, lesz kit okolni
-
JMC
tag
válasz berendit #28269 üzenetére
Próbáld felflashelni XXJID - XXJK1 - XXLI2 sorrendben Multival. Használd mindháromhoz az OXDJL1 CSC-t. Nálam ez működik (bár megmondom őszintén, wifin még nem próbáltam az XCH szinkront), a lezárós képernyő néha nálam se az igazi, olyankor a fizikai gombot hosszan nyomva kétszer helyrejön.
-
berendit
csendes tag
Sziasztok!
Először is alapjáraton nekem minden szép és jó ... megy minden... 1.2re frissítettem regedites dologgal. Eleinte lassú volt a rendszer nagyon, pár perc alatt magára talált restarttal támogatva, mintahogy itt az elmúlt napok/hét(ek)több embernél is. Aztán kezdődtek a furcsaságok. Billentyűzeten gépelve elkezdett elég sűrűn akadni, persze behozta a lemaradását, de akkoris, 7-8 karakterig nemtudtam mivan. Gmail szinkron wifin semmit nem hozott le, küldeni se küldött...(wifin a net tuti volt, mert telón tudtam böngészni) voda mobilnet: minden pöpec! másik: billzárnál megjön a kép, kifele szokott menni két csík, hogy húzzam el és akkor feloldom. Na itt elég gyakran ez a csík mozgás ( mármint a fehér nyíl) beakad, aztán egyszercsak jön a főképem. Névjegyeknél is a scrollozás bebeakadozik, meg a menüben lévő mászkálás is. CPU terhelést nézem ( %ban) stabil 1, de 10seccenként 17-30%ra felugrik egy másodpercre. widgetek: termine vagy milyen naptár, meg a gyári emailos cucc, gmail link.
Na gondoltam egy reset ártani nem árt. adatok mentve ami kell. 25perc után se indult újra, pedig cask egy momentet kért. meguntam aksi ki, bekapcs nem nyert, GT-S8500feliratnál sziaviszlát. Garijegyet előkerestem ma hajnalban a biztonság kedvéért de hát nem ijedünk meg, szeretjük a kihívásokat. Multizzunk, annyi embernek sikerült hogy nekem miért ne? gondosan utána olvastam a lépéseknek meg ilyenek, milyen buktatók meg stb. mit kell letölteni( köszönöm azoknak akik többször is leírták, meg a kérdezőknek). hát így vagy úgy de vmi működőképes magyar JH3t sikerült összehozni FULLból. csc is vmi hasonló lett (XXJH3 firm, XDJH1 a csc vagy mi) Szépen ment is ahogy kell, KIES2.0 szól is hogy frissíteni kéne. Frissítek, szép és jó újra 1.2. Garijegy elrak csak a gyári emailos widget van kint, ígyis ugyanúgy bebeszaggatgat a fentebb leírtak szerint...mi lehet a gebasz???? mert úgy tűnik eléggé egyedi a dolog...
köszi előre isüdv
-
Binyi01
aktív tag
válasz Tomajdon #28220 üzenetére
Nekem AKG 315 van, nagyon jó. Nem is volt drága.
Szól elég szépen, 14 - es hangerőn hallgatom, 5.1 - gyel, saját hangerőszabályzója is maxon, telefon gyárija 58 - ról átírva 100 db- re, és úgy se torzít."Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
-
Varszegig
veterán
válasz lasarus1988 #28262 üzenetére
próbáld azt, hogy ha be van írva a tartományba a goggle, akkor szedd ki, ha meg nincs akkor írd be Aztán restart a telónak.
-
lasarus1988
tag
Sziasztok!
Tegnap gond nélkül frissítettem a JL2-re KIES 2.0-val reg buhera nélkül. A telefon független.
A probléma a következő: nincs push szinkronizálás a gmail-el.
Gondoltam törlöm a fiókot, újra létrehozom az első hozzászólásban linkeltek alapján, de most sem szedi le az e-maileket. Próbáltam küldeni e-mail-t, de az sem érkezett még meg.
Van valakinek valami tippje?
-
albiosz
őstag
válasz SlyChocolate #28202 üzenetére
500 mega?
Mindezt a gyári programmal? Ha igen, akkor nem aggódom tovább.
Az én legnagyobb pdf fájljaim 1-2 megásak max, igaz semmi kép csak kb. 200 oldal szöveg. -
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #28257 üzenetére
Most már tudom.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szimike79 #28255 üzenetére
Akkor ez a különbség: én nem a gyári fülessel használom, mert mint fentebb írtam, az agyba dugóst utálom. Közben beszéltem egy haverommal, aki mindkettőt használt és ő is azt mondta, hogy az agyas fülessel elég a kisebb hangerő is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #28249 üzenetére
A hangos zene még elmegy, de a gyári fülessel nekem már bántja a hallójárataim.(mindezt persze csendes körülmények között)
Zajosabb környezetben lehet hogy több kakaó is elmegy, hogy elnyomja a külsö zajokat. Azt még nem próbáltam.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
mesa23
aktív tag
válasz gamek!ller #28248 üzenetére
Köszönöm
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
Con Troll
senior tag
Azt észrevettétek Ti is, hogy ha le van némítva a teló és megy a zenelejátszó (fülhallgatón), akkor hívás esetén ugyanúgy csörög, mintha nem is lenne lenémítva?...általában nekem a gyári samus csengőhang szólal meg. Elég idegesítő.
-
válasz Killerlaca #28244 üzenetére
Nem mehet.
JH3 az alap, a pontos sorrendet meg silabizáld ki a samfirmware.com alapján.“All nothings are not equal.”
-
mesa23
aktív tag
válasz Varszegig #28240 üzenetére
Üdv!
Azt megnéznéd nekem, hogy a kamera gomb is feléleszti a kikapcsolt (nem lezárt) képernyőt?
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
Killerlaca
senior tag
válasz gamek!ller #28242 üzenetére
Rendben.
Szeretnék 1.2-ről visszafrissíteni JI3-ra(ezen megy a spoof Varszegig írta) valamit ki szeretnék rajt próbálni csak azért.
Csak nem tudom h a JI3 az egy lépcsőben mehet-e rá multiloaderrel(tehát teljes FW-e vagy nem).Köszi
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
gamek!ller
őstag
válasz Killerlaca #28235 üzenetére
Nyugodtan tedd fel itt a kérdésed bármi is az.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz leslieke #28239 üzenetére
Nem tudom hogy, teljesen be volt rakva a fülembe, 2 vagy 3-as hangerő, és rendesen hallottam mindent a zenéből, meg a külvilágból is. Akkor lehet nekem ilyen jó a hallásom, vagy foggalmam sincs Meg ez a füles nekem nagyon leszigetel, ha berakom, és nincs zene, már akkor a felére csökkenek a külső zajok.
-
Varszegig
veterán
azt ugye mindenki észrevette, hogy az 1.2-től kezdve ismét feléleszti a kikapcsolt (de nem lezárt) képernyőt a menügomb?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
teszt: infrastruktúra szó qwerty állón gépelve 12 mp (egy elgépeléssel), swypepal álló qwerty-n szintén 6 mp a rekordom, pedig még csak most kezdem megismerni
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz Varszegig #28234 üzenetére
Na úgy néz ki, kupálodik a rendszer? Úgy tudom eddig kies 2.0-val nem lehetett 1.2-re frissíteni?!
Ha még a T-s fw is megjönne az mekkora királyság lenne! Akkor lehet hogy én is neki esnék frissíteni.A "nagyot halloknak" : én max 7-8-ason hallgatom, de akkor már a külvilágból semmit nem hallok. Azon felül szerintem már halláskárosult kategória.
Bár nem vagyunk egyformák, kinek a pap, kinek a papné, nekem meg a lánya![ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Killerlaca
senior tag
Tudna nekem valaki írni privátban aki otthon van a FW-k terén és a multiloadert is ismeri?
Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
matthews
aktív tag
válasz peterk #28152 üzenetére
Megértelek téged is persze. Csak azt nem értem, hogy meddig kell még fejleszteni egy okostelefont ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen? Konkrétan szerinted lesz olyan, hogy valaki azt modja erre a telefonra (vagy akármelyikre), hogy ennyi elég, netovább, mert így tökéletes. Miért kell mindjárt azonnal akarni? Előbb utóbb ezt is megunjuk és úgyis váltunk. Aztán meg azzal a másikkal is rengeteg bajunk lesz és feszegetjük a problémáit meg vitakozunk rajta. Ez így van rendjén.
Csak egy kicsit személyes lett az eszköz, az ember meg tárgyias. Szerintem pont fordítva lenne jó."No brain, no problem"
-
chizow
tag
[link] Egy hihetetlenül szép,letisztult kreatív ámulatba ejtő téma S8500-ra!
Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
nyesix
senior tag
válasz nyesix #28167 üzenetére
sziasztok
reg patc után 1.2 fw van a telefonon. Sem a 102 es sem a 2.0 KIES nem látja telefont.... tud valaki megoldást erre? köszVarszegig
ez mi pontosan?
"3) KIES a frissítés után nem ismerte fel a telefont, ugyanúgy mint a regedites frissítéseknél, eszközkezelőben kidobás, és újratelepítés megoldja."[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Na akkor 1.2 gyors élménybeszámoló:
1) Frissítés KIES 2.0-val a frissítés reccsenés nélkül ment. Az elején már olyan hosszan ecseteli, mire vigyázzunk (pl. gyári témát tegyük vissza, ami fontos azt mentsük stb.), hogy az már vicces.
2) Empire defense full verzió is elborult, leszedtem, újra felraktam, azóta ok. Kibírható.
3) KIES a frissítés után nem ismerte fel a telefont, ugyanúgy mint a regedites frissítéseknél, eszközkezelőben kidobás, és újratelepítés megoldja.
4) Egy nagyon idióta bug: ha a BT be van kapcsolva, és úgy akarom csatlakoztatni usb-re, akkor feljön a kérdés, melyik kapcsolatot akarom, majd rögtön agyonveri az ablak, hogy BT mellett nem lehet háttértár, és kész, felcsatlakozik háttértárban. Bocsi, én KIES-t akartam, vazze... Ha kikapcsolom a BT-t akkor enged választani.
5) Tényleg gyorsabb lett az egész.
6) FB kliens is gyorsabb.
7) Böngésző sokkal gyorsabb. Megpróbáltam kiakasztani. Az 5. fülnél mondta azt, hogy sok lesz a jóból, és nem tud nagyítani. Ez elég korrekt.
8) JI5 (és korábban) alatt alap hiba volt, hogy ha egyszer elindítottam a böngészőt, utána már nem indult pl. az empire defense, mert a memory leak miatt nem volt elég mem. restart, és utána ok. Na ez most megjavult: empire def indít, ok, kilép, böngésző, 5 fül, fossá hajtás, minden. Kilép. Empire def. indít, és pengén megy.
Na egyelőre ennyi. Ja a swype érdekes, még szokni kell, de nem reménytelen[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
Amúgy nem tudom hogy miért van, de érdekes. Eddig amikor metrón zenét hallgattam, átlagban 5-6-os hangerőn volt, és a metrón néha nem hallottam a zenét. Normál füles, nem agybadugós, nóném. Ma a wave eredeti fülesével, 2-es (!!44négy) hangerőn tökéletesen hallottam a zenét. Sőt, utcán az 1-es hangerő is hangos volt. Ez elég furcsa. Csak az a gond a wave fülesével, hogy kicsúszik a fülemből. Ráraktam egy kisebb gumit, és azzal. Meg hülyén is néz ki rajtam, főleg ha kijebb csúszik A basszusa viszont nagyon jó, szerintem vetekszik a Sony Mega Bass-ával. Valaki nem tudna ajánlani olyan fülest, amivel alap hangerőn nem hangos, nem agybadugós, és jó a basszusa? Kb. olyan basszus kéne mint a Sony Ericsonoknál. Sennheiser vagy AKG, vagy bármi más, ha olcsó és jó.
-
chizow
tag
Még én is csak bontogatom szárnyaimat szóval ne félj nem vagy vele egyedül!
-
chizow
tag
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000233093 Szerintem kategóriába ez felülmúlhatatlan.Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
-
szebev
senior tag
válasz Binyi01 #28133 üzenetére
Szia! Van egy kisbabad, mint nekem van egy 3honapos.Beallitod a telot, melleteszed es elmehetsz tole akar egy masik emeletre, mert amikor sirni kezd felhivja azt a teloszamot amit beallitottal! Szoval egy babafigyelo, roviden.
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Tomajdon
aktív tag
Azért ez sem rossz játék, és ingyenes: TileStorm
-
stiggy
tag
válasz Killerlaca #28207 üzenetére
Ji3
-
Paca2
senior tag
válasz Viktojka #28204 üzenetére
töröltem a gmail fiókomat(klienst) a telón, majd létrehoztam újra
Email Address: Enter your full Gmail email address
Password: Enter your email password
Incoming Server: pop.gmail.com
Incoming Server Port: 995
Outgoing Server: smtp.gmail.com
Outgoing server (SMTP) port: 465
Encryption: TLSPC-n gmail fiókodban engedélyezed a pop3-at
"pop engedélyezése a mostantól érkezett levelekre"Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy melyik az a legutolsó FW verzió ami jó és megy rajt a spoofolás.
Valamit azt visszalehet-e tolni multival egy lépésben az 1.2-re.Köszönöm
-
Varszegig
veterán
és immáron nálam is 1.2 a bada...
-
Janoex
tag
na itt lehet olvasgatni [link]
-
-
Paca2
senior tag
átállítottam a gmailt imap4-ről pop3-ra, így már nem szedi le még egyszer a már olvasott, majd törölt leveleket
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Robotporszívók
- Kutya topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest