- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- Nokia XR20 - 220 fölött elhagyod a valóságot
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz NoMagix #28088 üzenetére
SMS: smiley-kat nem tud megjeleníteni.
Háttérbe futó alkalmazások kilőhetőek.
Megadható fix ikon elrendezés, az új app a sor végére kerül.
Bármelyik gombbal feléleszthető.
Van fizikai gomb.
Normál használat mellett 2-3 napot kibír az akksi.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Varszegig
veterán
válasz NoMagix #28088 üzenetére
na menjünk sorban:
Billentyűzet a wave-en: itt a gyárit nem lehet lecserélni, van qwerty, numerikus (a hagyományos nyomós telefonokon lévő tapis megvalósítása), illetve újabban "swype', azaz folyamatos bevitel. Mindez van állóban, fekvőben is. Ha érdekel, rakok be róla képeket.
Én kifejezetten szeretek sms-t írni a wave-vel, még álló qwerty-vel is gyorsan megy.
Háttérben futás: wavenél a rendszer programjai tudnak háttérben futni, illetve egyszerre egy külsős program. A menügomb folyamatos nyomásával lehet előhozni a task managert. Általánosan igaz, hogy ha egy programból a menügombbal lépsz ki, az fut tovább a háttérben, ha a fizikai letevővel, akkor az nem.
Menülerendezés: szabadon átvariálható, illetve van "predektív" elrendezés is, az kerül előre amit legtöbbet használsz.
Fizikai gombok vannak, én is azokra szavazok.
Nekem a rendes használat mellett 2 nap az üzemideje, hétvégi üzemmódban több is. Na jó, ha nekiáll valamelyik gyerekem, vagy én játszani vele, az azért alaposan lehúzza az aksit, tegnap 2 óra empire defense után már csak 2 vonás maradt, de ez azért nem meglepő -
ABal
őstag
válasz NoMagix #5843 üzenetére
Nem hinném, hogy ez az oka. Inkább szerintem kezdik átvenni a külföldön már bevett szokást, hogy a telefont majdnem ingyen adják, cserébe lekötöd magad 2 évre. Persze, valami húzós havidíjas csomagra. Meg talán azért is, mert nem csak náluk lehet kapni, így árversenyben vannak.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Táp ventilátor csere
- Házi hangfal építés
- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- EAFC 25
- Sniper Elite: Resistance - Így kezdődik a játék
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest