Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
-
Varszegig
veterán
válasz
NoMagix #28088 üzenetére
na menjünk sorban:
Billentyűzet a wave-en: itt a gyárit nem lehet lecserélni, van qwerty, numerikus (a hagyományos nyomós telefonokon lévő tapis megvalósítása), illetve újabban "swype', azaz folyamatos bevitel. Mindez van állóban, fekvőben is. Ha érdekel, rakok be róla képeket.
Én kifejezetten szeretek sms-t írni a wave-vel, még álló qwerty-vel is gyorsan megy.
Háttérben futás: wavenél a rendszer programjai tudnak háttérben futni, illetve egyszerre egy külsős program. A menügomb folyamatos nyomásával lehet előhozni a task managert. Általánosan igaz, hogy ha egy programból a menügombbal lépsz ki, az fut tovább a háttérben, ha a fizikai letevővel, akkor az nem.
Menülerendezés: szabadon átvariálható, illetve van "predektív" elrendezés is, az kerül előre amit legtöbbet használsz.
Fizikai gombok vannak, én is azokra szavazok.
Nekem a rendes használat mellett 2 nap az üzemideje, hétvégi üzemmódban több is. Na jó, ha nekiáll valamelyik gyerekem, vagy én játszani vele, az azért alaposan lehúzza az aksit, tegnap 2 óra empire defense után már csak 2 vonás maradt, de ez azért nem meglepő -
ABal
őstag
válasz
NoMagix #5843 üzenetére
Nem hinném, hogy ez az oka. Inkább szerintem kezdik átvenni a külföldön már bevett szokást, hogy a telefont majdnem ingyen adják, cserébe lekötöd magad 2 évre. Persze, valami húzós havidíjas csomagra. Meg talán azért is, mert nem csak náluk lehet kapni, így árversenyben vannak.
Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest