Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz Varszegig #28384 üzenetére
Hát hogy mit akarok azt inkább nem írom le! Túl hosszú lenne a lista!
Ezt a témát csak annak szántam aki itt nemegyszer kénköves lángot okádva szidja az app store-t. Közülük lehet nem egy elolvasott egy WP7 hírt hogy ennyi app meg annyi app,és ezen felbuzdulva billentyűzetkalapálásba kezdett hogy ránk szabadítsa Samsunggyalázó átkát. Na és még annyi hogy ennek fényében már egész jó az amit eddig kaptunk ne legyünk türelmetlenek!Nagyon harapósak vagyunk ma, talán elgurult valami pici piros?
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Janoex
tag
válasz leslieke #28393 üzenetére
ezt nem kérdeztem hanem Killerlaca,nem nekem van gondom hanem neki --->Én is visszaraktam egy régebbit JH3 az 1.2 helyett. Tényleg igaz hogy pokoli gyors lett a telefon, de néha random módon felvillant a kijelző és megkérdezte, hogy bekapcsolom-e a csomagkapcsolatokat hát ilyet nekem ne csináljon....
Nem tudom mitől lehetett... <--- idézet töle -
leslieke
Jómunkásember
-
Janoex
tag
válasz Killerlaca #28377 üzenetére
ez más szerintem ,mert nekem akkor ugrik fel ha nincs net kapcsolat (wifi) mobilnet kilőve
-
Varszegig
veterán
válasz karesz560802 #28381 üzenetére
82-es kiesnél a product kódodat át tudod írni a registryben, ld 1. hsz. akkor menni fog. Későbbi kiesek már a telóból olvassák ki, azokat nem lehet átverni.
Karma 28382: ez is hányszor, de hányszor elhangzott már itt...
bexinho23: az akksikivét annyit ér, mint influenzára a hashajtó. Ha a bootot nem bántod a multi soha nem cseszheti el a telefont.
szimike79: most mit akarsz? wp7-es telót a boltokba kiküldött világszerte a MS 1,5M-t, ami lepkefing. (azt hiszem 10 nap alatt megy el annyi androidos teló). Ahhoz képest a badának még súlya is van
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Na pont ez az hogy eddig ezek fizetösek voltak!! Ebből néhány nálunk is volt/van ingyen!! Nem ismerem WP7 store-t mert még nem néztem utána de ha ilyen játékok 5 csillagosak akkor nem tudom milyen lehet a többi ingyenes játék?
Állandó téma hogy ennyi száz meg annyi száz app hetente és ez a felhozatal? A mienk is elég gyászos de ezt legalább nem sztárolják ennyire!
A triál verzió nem rossz ha le is tudod utána tölteni a fullost, így viszont semmi értelme csak mézes madzag a semmire.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
válasz bexinho23 #28380 üzenetére
Multival nem lehet elkúrni, ha nem nyúlsz a boot partícióhoz.
Varszegig: Tudom jól. Ha más nem azért is, mert a pályafutásom során nem egyszer előfordult már. Most is csak azért vettem keményebbre a hangot, mert jött az alaptalan kritika, hogy nem segítek Nem basszus, mi volt az előző 2000 hozzászólásomban ebben a topikban?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Varszegig
veterán
ez komoly türelmet kíván, hogy vannak kifejezetten writeonly tagok, akik ideírják a problémájukat, leírjuk a választ, majd azt már el sem olvassák, de 2 hét múlva jönnek ugyanazzal. Az már csak a hab a tortán, hogy közben 27 hasonló társuk ugyanazt megkérdi, ugyanazt írjuk, ugyanúgy nem olvassák el, és még egymás problémáit se
Aki meg olvassa, azt mondja, hogy de szar ez az 1.2, miközben tényleg jó lett, az egyetlen bug amit írtam a BT+kies mód, az tényleg egy idióta bug, más egyebet még akarva se találtam eddig, a "swype" meg a legnagyobb találmány a mosogatógép óta -
Varszegig
veterán
válasz karesz560802 #28363 üzenetére
a product kódod szinte biztosan nem változott, és emiatt nem ajánlja fel. régebbi kies-szel, vagy multival menni fog.
elkéstem...
[ Szerkesztve ]
-
Cymby
tag
Ingyenes a Tehra Dark Warrior!
Innen szedhetitek,
de lehet hogy máshol is ingyen vancsak a spanyol Apps-on ingyenes:[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
Janoex
tag
válasz Killerlaca #28359 üzenetére
szia ilyet nekem is csinált deha megfigyeled a felugró ablak alján van egy kis kocka betudod jelölni hogy tovább kérdezzen -e rá ha kipipálod szerintem nem fog többé felugrani ,ez csak egy észre vétel
-
TomWexX
addikt
válasz karesz560802 #28369 üzenetére
Akkor lenne elég ha azt vagy JI5 előtt, multival raktál fel egy full szoftvert.
Meg persze ha T-s a telód...
.......
Visszaolvastam = elég lenne![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
válasz karesz560802 #28369 üzenetére
Elég lenne.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
peterk
senior tag
válasz Killerlaca #28364 üzenetére
Neked most már elég frissíteni reghack-el 1.2-re. (Ha full volt az a JH3, de gondolom az volt.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
peterk
senior tag
Milyen az a JI5? (Az előtte levő betűk érdekelnek.)
-
válasz Killerlaca #28364 üzenetére
Kismillió +1-szer leírtam én is, és más is!
Multiloaderrel felteszel egy generikus szoftvert, és arra frissítesz rá.
Vagy akkor már az egész folyamatot lezúzod loaderrel.“All nothings are not equal.”
-
TomWexX
addikt
Nem frissített hiába, csak sajnos a product kód átírhatatlan! Az marad TMH, ezért nem ajánl fel frissítést...2.0-s KIES-sel egyenlőre sehogy, 1. akárhányassal meg reghack-el lehet frissíteni.
Killerlaca: Az előző hsz-emben is leírtam, meg azonkívűl rengetegszer, de sajnos rengetegen nem olvasnak vissza és nem tudják meg hogy nem szabad...
Annyi a lényeg hogy először multival a legutóbbi full-t fel kell nyomatni, és utána pach frissítéssel eljutni a legfrissebbik (Karma ezt ajánlaná) vagy miután fent a független full szoftver, kies reghackel frissíteni!
Mivel te már felraktál egy full szoftvert multival, és ha most újra frissítenél reghack-el akkor már működne rendesen...[ Szerkesztve ]
-
karesz560802
tag
Sziasztok!
T-s a telóm,samsung szrvízben frissítettek JI5-re.A 2.0-ás kies nem ajánlja fel a frissítést 1.2-reAzért mert T-s,hiába frissített a szervíz?Köszi a választ -
-
TomWexX
addikt
válasz Killerlaca #28359 üzenetére
"Nem tudom mitől lehetett.."
"Jah és T-s voltam 1 lépésben kies patch el frissítettem 1.2 re"Hiszen megválaszoltad magadnak a kérdést!
(#28361): Kb. 10 hsz-el ezelőtt Varszegig, én meg kb. vagy 100x leírtam hogy T-s szoftverű telóra nem szabad kies reghack-el frissíteni, mert tele lesz buggal a teló! Nyomhatsz akárhány preconfigot, az se bogózi ki az összekeveredést!
Anno én is így jártam, majd megcsináltam multival, utána már mehet a kies frissítés, és nyoma nincs bugnak (max olyan ami mindenkinél jelentkezik).
De olyan hogy újraindul, villog a kijelző, nem megy az apps...stb. soha nem fordult elő ezidáig![ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
Én is visszaraktam egy régebbit JH3 az 1.2 helyett. Tényleg igaz hogy pokoli gyors lett a telefon, de néha random módon felvillant a kijelző és megkérdezte, hogy bekapcsolom-e a csomagkapcsolatokat hát ilyet nekem ne csináljon....
Nem tudom mitől lehetett...
Jah és T-s voltam 1 lépésben kies patch el frissítettem 1.2 re majd 1 lépésben multival vissza JH3 ra.[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
chizow
tag
Új játék elérhető Samsungapps-en ! Régóta vártam egy hasonló kaliberű játékra.Az iOS-on futó Ninja Jump testvérjátéka! 10/8 [link]
Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
válasz szimike79 #28356 üzenetére
Annak a bejegyzésnek pont az a lényege, hogy az LG tíz fizetős appot ingyen ad Egyébként ott is hasonlóan szegényes a kínálat, csak a játékok vannak többen és jobbak is. Nomeg a fizetős appokat trialként is le lehet szedni, mert látszani látszanak, csak fizetni nem lehet a teljesért.
“All nothings are not equal.”
-
szimike79
őstag
Na igen, érdekes aránya volt az biztos(21:9 ha jól emlékszem) Egérmozinál mondjuk egész jó látvány volt, de filmnézésre inkább a 72 cm képátlót használom. Más 4" telóról (PL.:SGS) nekem egy sütőtepsi jut eszembe, de ez izlések és pofonok kategória! De ott is vannak kétségeim a könnyű egykezes használattal kapcsolatban!
Más: Olvasta valaki az LG Optimus 7 blog új bejegyzését? Ajánlom a háborgok figyelmébe a leírt programokat! Na utána lehet fikázni a bada felhozatalt, mert az ott szereplő progik ha jól emlékszem mind fizetősek, és egy WP7 teló sem olcsó mulatság!
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Goldmen75 #28352 üzenetére
komolyan kérdezzük az 1.0 és az 1.2 között kb. annyi a különbség, mint win 3.1 és win7 között, az 1.0.2 és 1.2 között már csak egy vista-win7-nyi, de aki használt vistát az tudja, hogy ez kb. ég és föld
Úgy értettem, hogy ha már olvasod, akkor emelj ki ami szereinted valós? Mert ugye az nem játszik, hogy regbuherával frissített t fw, kismilliószor megírtuk, az nem megy. Biztosan bugos lesz. Aztán nyesix története is fw független. Akkor meg miben rosszabb az 1.2? (Semmiben, sőt! Engem pl. boldoggá tesz, hogy elindíthatom a böngészőt, és még utána is elindul az empire defense, nem kell telórestart ) -
Janoex
tag
Wave 2 PRO [link]
-
Goldmen75
őstag
Na jó, nem szóltam....hagyjuk! Olvasni tudok azért....
-
peterk
senior tag
válasz nyesix #28338 üzenetére
Ez szerintem nem wave hiba. Kéne tudni, hogy mi történik ilyenkor a szerver oldalon. Nem tudod esetleg megkérni a rendszergazdát, hogy segítsen kideríteni?
Szerk.: Varszegig ugyanezt írta, válaszolj akkor inkább arra.
[ Szerkesztve ]
-
fkrinya
tag
válasz SlyChocolate #28334 üzenetére
Nem tudom mekkora felbontásúak a képek és, hogy hol lehet megnézni, de huszon pár oldalt betölt és azokat lehet nagyítani meg minden.
A gép is megnyitja. -
szimike79
őstag
válasz leslieke #28305 üzenetére
Tapasztalat 4 colos kijelzővel: BL 40-esem akkora volt, de igazából sok előnnyel nem járt, de hátránya volt rendesen. távirányító filing bejátszott, egykezes használat sokszor okozott gondot, pedig nincs kicsi kezem, hosszúsága véget nem mindegyik kabátzsebbe fért el. Sokan megmosolyogták mikor meglátták(bár ezzel nagyon nem foglalkoztam).
Mi tetszene egy új badásban? Max. 3,5", annál nagyobb egy okostelefonnál szerintem már az ergonómia és a használhatoság rovására megy. Aki annál nagyobbat akar az vegyen SG Tab-ot.[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
Lásd a VGA drivereket...ott se mindig a legújabb a jobb
Most már tuti nem váltok 1.2-re! Marad az 1.0 -
nyesix
senior tag
akinek (rajtam kívül ) gondja van az xch szinkronnal, és az új fw re várt, annak elmondanám, hogy ugyanolyan szar a szinkron, mint volt. megbízhatatlan, néha megy néha nem, kiírja, hogy kapcsolódási hiba és kész.
köszi SAMU
nem tudom mi legyen... eddig az 1.2-re vártam mint megváltóra, most várhatok a 2.0-ra... -
bexinho23
őstag
A telefon mindvégig az asztalomon volt, nem a zsebembe, nem olyan helyen, ahol esetleg megnyomódhatott volna bármilyen gomb.
(#28321) Varszegig: Ne haragudj, nem láttam.
Mindent a leírtak szerint végeztem, nincs is cpu ingadozás, minden tökéletesen megy, csak hirtelen újraindul. De mondom, ez amióta frissítettem (körülbelül a megjelenés után pár nappal), azóta 2x fordult elő.Amúgy Kies reg-edittel, nem multival. Ez volt az első hozzányúlás.
[ Szerkesztve ]
-
-
peterk
senior tag
Az imént megnéztem a telefon böngészőjén a mobilarena-s wave 2 tesztet, és le tudtam játszani a tesztben levő videót. Sőt, a youtube oldalról is sikerült ugyanezt a videót lejátszanom. Ugyanakkor a mai LG 1080p videós cikkben viszont nem tudtam lejátszani a videót. Hogy is van ez akkor? Más-más flash verzióval készült a két video, amit pár nap eltéréssel készítettek?
-
peterk
senior tag
Pedig megírtam a választ.
Szerintem az országonkénti appstore azért van, hogy a bürokratikus, jogi/szerzői jogi kérdéseket országonként tudják kezelni. Namost, ha pl. a német appstore-ban engednének magyar bankkártyával vásárolni, akkor tulajdonképpen olyan, mintha nem is lenne országonkénti appstore, mert bárki bármilyen "országba" jelentkezve bármilyen kártyával vásárolhatna. Feltételezem, a fent említett okok miatt ezt a Samsung el szeretné kerülni.
-
AS
félisten
válasz Lotusomega #28329 üzenetére
WP7 és Androidrinak is nagy meló úgy tűnik
Ernyire kis ország vagyunk?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
nyesix
senior tag
Sziasztok!
reg patcherrel frissítettem a telót 1.2-re. Azóta a 2.0 és 102 végű kies sem látja. Próbáltam azt amit javasolt Varszegig (eszközkezelőben a samsungos usb driver leszed, gép restart) de a kies akkor sem látja a telefont.... mit javasoltok? köszi -
Cseles, ezen filoztam is, de nem emlekeztem a szignaturara es teljesen jogos.
Windows oldalon meg irni kell egy webcam drivert. Korabban nezegettem a Windows SDK-t ebben a temaban, illetve ismerek olyat, aki ilyet mar haxolt ossze peldakodok alapjan.“All nothings are not equal.”
-
Dapro
senior tag
Nagy Róbert > Samsung Magyarország
Hello. Biztosan kérdezték már, de remélem vannak frissebb információk arról, hogy mikor várható a samsung apps fizetős részének elérhetősége Magyarországon. Remélem a válasz (ha lesz) nem merül ki annyiban, hogy hamarosan. Köszönöm az információt.
14 órája · Tetszik · HozzászólokSamsung Magyarország > Szia Róbert! Sajnos továbbra sem áll rendelkezésünkre pontos információ a prémium Samsung Apps szolgáltatás indításának időpontjáról. Jelen pillanatban egy április-június időszakban történő indulást valószínűsítünk. Továbbra is megértéseteket és türelmeteket kérjük. Amint ebben a témában új hírrel tudunk szolgálni, azonnal közzétesszük rajongói oldalunkon.
13 perce · Tetszik ·/Ha minden igaz akkor a linkre egy FB komment jön be/
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
Az Osp::Media::ICameraEventListener:: OnCameraPreviewed(Osp:: Base:: ByteBuffer & previewedData, ...)
Notifies periodically, after the Camera:: StartPreview() method is called, at the speed of the camera's frame rate so as to receive the preview data.
Parameters:
[in] previewedData The displayed image data in the viewfinder
The previewed data format is same as the format set by Camera::SetPreviewFormat().Ezt tovabb lehetne kuldeni!
[ Szerkesztve ]
OK
-
Bukoba
tag
Az a helyzet, hogy nagyon vártam az 1.2-es frissítést, de az általatok leírtak alapján azt hiszem, egyelőre várok még vele. A sebesség javulás és a swype nem jelent annyira jelentős vonzerőt számomra, mivel a jelenlegi JH3-as firmmel is elég jól működik. Igaz, ma mikor elővettem a zsebemből, a boot képernyő fogadott, azt hittem, hogy a szokásos reset jelenség, de nem, befagyott keményen, és csak akksi levétel után tért magához. Szóval most várom a 2.0-t, ha lesz egyáltalán, vagy esetleg az 1.2 következő frissítését...
-
bexinho23
őstag
Igaz ma nem volt semmi dolgom, de nem ébresztett 1.2-es T-re frissített telefonom. Hogy miért? Mert kérte a PIN-t. 1kor felébredve ezt láttam
Amióta frissítettem, 2x indult magától újra csak úgy, 1x pedig magától belépett a névjegyekbe. Érdekes....
Valaki tapasztalt már ilyet?
-
peterk
senior tag
válasz vendingo #28303 üzenetére
Mostanában jópár androidos telefon került a környezetembe (kollégák, haverok, stb.), és összességében nekem tetszene, ha ezt a laggolást végre megoldaná a google. Érthetetlen, hogy egy olyan hardveren, ami lazán lejátszik 720p videókat, egy 480x800-as alap 2D UI így laggoljon...
Talán a 2.3 vagy a 3.0 már nem fog.
-
Goldmen75
őstag
Figyuzzatok má! Nem lehetne használni pl PC msn-hez a telcsi kameráját????
-
Goldmen75
őstag
Volt a kezemben pénteken a Galaxy S...nekem már az is nagy volt!! Nem kéne! Ez a Wave pont ideális méret!
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #28309 üzenetére
Valahogy én is így vagyok, már mikor megjelent nagyon tetszett, de nem is gondoltam komolyan rá, az ára miatt. Csak egy szerencsés véletlen miatt sikerült megvenni. (Nem, sajnos nem nyertem 5-öst a lottón ) Méretre ennél nagyobbat nem nagyon tudok elképzelni telefonnak, bár a netezésnél néha jobb lenne még 1-2 cm plussz. De akkor meg buknám a kézbarát, zsebbarát méretet.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
AS
félisten
Szerintem Bada 2,0 telo mivel nem lehet túl drága megint nem lehet 3.8 nál több.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lotusomega #28308 üzenetére
Minek akkora? Palacsintát akarsz rajta sütni?
(#28307) stiggy: Nekem is megfelel a Wave, minden tekintetben. Már akkor kinéztem, amikor még csak az első képek kezdtek megjelenni.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
stiggy
tag
válasz leslieke #28305 üzenetére
Nekem direkt tetszett, hogy ekkora a készülék (a kijelző méretéből fakadóan). Sose szerettem a "palatáblafonokat". Kifejezetten zavarnának ha úgy feszülnének a zsebemben, mint ahogy sokszor látom. Persze lehet tokban is hordani, (elnézést kérek az idősebb generációtól) de huszonévesen mégse fogom az övemen tartani. Táskában, övtáskában meg már rég rossz.
A régi G600-as telefonom tokjában még lötyög is a kicsike. Fél kézzel simán elintézek rajta bármit. Igaz elég vékony ujjaim vannak, így kevesebbet nyúlok félre.
Szóval a kijelző méret nálam közel ideális
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lotusomega #28301 üzenetére
Nekem a 3.3" is elég, de 3,5-3,7" még elmenne, a 4" már nagynak tűnik.
-
stiggy
tag
válasz TomWexX #28302 üzenetére
Ez így van!
Nem is arra gondoltam, hogy milyen beállítások mellett a legélvezetesebb hallgatni. Ez egyéni ízlés és füllhallgató kérdése. Hanem arra, hogy "szűzen", bármilyen bizgerálás nélkül illene úgy szólnia, ha már ilyen jó kis zenei háttere van a készüléknek.
Nagyot mondok, de talán így a legegyszerűbb. Ez a beállítás áll(hat) a legközelebb ahhoz a hangzáshoz, amilyenre hangszerelték eredetileg a dalokat.
Ez sajnos nem jelenti azt, hogy így legélvezetesebbek, legkellemesebbek a számok, mivel ez túlnyomórészt füllhallgató kérdése (és ízlés természetesen).Épp ezért érdemes próbálgatni a többi beállítást és a kombinációkat is. Főleg akkor, ha a fülhallgató nem szól úgy ahogy szeretnénk/kellene (lásd gyári fülesek ) és így megpróbálhatjuk kiegyengetni a hangzást. Illetve ha a gégerezegtető basszusba vagyunk szerelmesek, akkor kiemelhetjük stb.
Ez az infó egyébként csak akkor hasznos, ha pl több fülest akarunk összehasonlítani egymással waveről. Csak gondoltam, megjegyzem.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Nekem a bada-val csak az a bajom, hogy az alkalmazások száma egyenlő a nullával.
Se skype, se msn, se semmi, pedig a mai világban ezeknek az alkalmazások alapszintűek.
Badara max csak jó játékok vannak, amik nem elérhetők itthonról, ráadásul újabb SW alatt nem is fut mindegyik.
Én se tervezek hosszútávra az SGS-el, ez csak egy kényszer lépés volt, mivel 40-ért szerintem bármelyikőtök megvette volna habozás nélkül.
A laggolást meg kompenzálja az a sok ezer HASZNOS alkalmazás, ami nem arabul van
Amint jönnek a 2 magos telefonok, egyből beruházok egy újra. A motorola ATRIX eddig az abszolút befutó, de megvárom, hogy nyárig jön-e valami hasonló dokkolós telefon.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?