Hirdetés

Aktív témák

  • Varszegig

    veterán

    Na akkor 1.2 gyors élménybeszámoló:

    1) Frissítés KIES 2.0-val a frissítés reccsenés nélkül ment. Az elején már olyan hosszan ecseteli, mire vigyázzunk (pl. gyári témát tegyük vissza, ami fontos azt mentsük stb.), hogy az már vicces.
    2) Empire defense full verzió is elborult, leszedtem, újra felraktam, azóta ok. Kibírható.
    3) KIES a frissítés után nem ismerte fel a telefont, ugyanúgy mint a regedites frissítéseknél, eszközkezelőben kidobás, és újratelepítés megoldja.
    4) Egy nagyon idióta bug: ha a BT be van kapcsolva, és úgy akarom csatlakoztatni usb-re, akkor feljön a kérdés, melyik kapcsolatot akarom, majd rögtön agyonveri az ablak, hogy BT mellett nem lehet háttértár, és kész, felcsatlakozik háttértárban. :W :W Bocsi, én KIES-t akartam, vazze... Ha kikapcsolom a BT-t akkor enged választani.
    5) Tényleg gyorsabb lett az egész.
    6) FB kliens is gyorsabb.
    7) Böngésző sokkal gyorsabb. Megpróbáltam kiakasztani. Az 5. fülnél mondta azt, hogy sok lesz a jóból, és nem tud nagyítani. Ez elég korrekt.
    8) JI5 (és korábban) alatt alap hiba volt, hogy ha egyszer elindítottam a böngészőt, utána már nem indult pl. az empire defense, mert a memory leak miatt nem volt elég mem. restart, és utána ok. Na ez most megjavult: empire def indít, ok, kilép, böngésző, 5 fül, fossá hajtás, minden. Kilép. Empire def. indít, és pengén megy. :R :R
    Na egyelőre ennyi. Ja a swype érdekes, még szokni kell, de nem reménytelen:)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák