Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Aktív témák
-
Pumpkinhead
csendes tag
Másfél hete egy elbaszott kies frissítés után multival frissítettem S8500XXJID-re, azóta ez teljesen jó. Láttam van három újabb firmware is, van bármi értelme azokat is felfrissítgetni?
-
Pumpkinhead
csendes tag
Nem akarok senkit privátban zaklatni, de kéne egy kis infó az ndrive okosságról, köszi!
-
Dapro
senior tag
Semmit ne telepítsetek a telefon memóriájára. 300 mega szabad hely kell. nekem is kiírta mikor 250 volt csak szabad. Felszabadítottam 300 megáig és jó lett. Nem véletlen.
-
szimike79
őstag
válasz
Lotusomega
üzenetére
Én is így jártam!
Mennyi szabad memória volt a telefonodon?(nem a kártyán) -
Lotusomega
senior tag
Az miért van hogy ha akiesből appsból akarok telepíteni egy alkalmazást akkor azt írja ki hogy insufficient memory blabla, iylenkor mit kell állítani?

-
-
Varszegig
veterán
válasz
Spoortcyty
üzenetére
3D Compass, vagy a fizetős 3D Compass Plus (az még AR-t is tud)
A kezeddel kéne 8-asokat leírni, nem a lábaddal
Megfogod a telefont, és ugyanazzal a kezeddel 8-asokat rajzolsz a kezeddel a levegőbe. 
Más: Új 2.0-s KIES van 2.0.0.11014_49. 1 perc alatt hiba nélkül frissül.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Kösz. Majd megnézem.
-
Spoortcyty
tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Áhhh .. ráse ránt a kicsike

R66 is mindig kéri az interferencia hiba miatt .. hiába körzök semmi nem történik.
/volt olyan h 8as alakba futkoztam(!) a teszkó parkolóba. ./
..ettől független ~4 perc alatt mindig van műhold.
Na de visszatérve az iránytűhöz: nekem egy olyan progi kéne amire rányomok és ott az iránytű és semmi egyéb funkció. 'Ompass-lite' nem éppen ilyen volt: 10/8 lefagyot és kilépett, nem reagált az érintésre stb. -
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Varszegig: ok, bocs akkor félre értettelek

Azt elfelejtettem mondani, hogy az sTune-nal a
AppEx/User/Widget/WRT/....... alatt azt a mappát keressétek,aminek az images alkönyvtárában bg_opt2.png található -így a legegyszerűbb azonosítaniLeslieke: magyarítást a main.js-ben lehet, tetszés szerint a 7-ből az egyiket kell átírni
if (bondi.appconfig.get('lng')=="1"){
var weekday = new Array("Su", "Mo", "Tu", "We", "Th", "Fr", "Sa");
var month = new Array("JANUARY","FEBRUARY","MARCH","APRIL","MAY","JUNE","JULY","AUGUST","SEPTEMBER","OCTOBER","NOVEMBER","DECEMBER");
}
if (bondi.appconfig.get('lng')=="2") {
var weekday = new Array ("Вс", "Пн", "Вт", "Ср", "Чт", "Пт", "Сб");
var month = new Array("ЯНВАРЬ","ФЕВРАЛЬ","МАРТ","АПРЕЛЬ","МАЙ","ИЮНЬ","ИЮЛЬ","АВГУСТ","СЕНТЯБРЬ","ОКТЯБРЬ","НОЯБРЬ","ДЕКАБРЬ");
} -
kacsuszka
aktív tag
hali
ti nem vettétek észre h Nokiához képest viszonylag gyengébb a WiFi-je?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
PofaJenö
üzenetére
Nem rossz ez!
Vissza térve erre a memóriakártyás ügyemre. Bevittem a kártyát a boltba ahonnan vettem, mondtam mi a gondom, és csávóka beledugta a gépbe a memória kártyát, és másolt fel rá valamit. Szépen megvolt a maximális írás sebesség stb.. jól szuperált a kártya. Szóval akkor lehet a telefonnak van valami gondja a memória kártyával, vagy nem volt valami mindenre kiterjedő a memória kártya ellenőrzése ?

-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos
üzenetére
tudom mi a wgt

csak azt hittem appsról van, és nincs meg eredetiben. mára kész vagyok, mert az egyik fejlesztőm összekutyulta a párhuzamos fejlesztéseket az svn-ben, megőszültem, mire szétszedtem, de holnap belenézek leslieke linkjébe.Spoortcyty: írjál le 8-asokat a telefonnal a kezedben, és jó lesz mindegyik iránytű.
-
Spoortcyty
tag
üdv!
-szerintetek melyik a legstabilabb iránytű progi?
/az általam próbáltaknál még a moha keresés célra vezetőbb/
-photopickup "no photo" kínjára van valami megoldás?thanks

-
Bobó_20
aktív tag
válasz
gamek!ller
üzenetére
de hiába

tudod minél többször le van írva annál nagyobb a népokító hatás...

(meg nem tudtam szó nélkül hagyni...
) -
Bobó_20
aktív tag
Léccike ndrive-ot telepíteni óhajtók!
Ne itt kunyeráljatok már! Szerintem említve volt egy oldal, oda marha sokáig tart regelni ( gyökkettőperc) és onnantól egyértelmű az egész!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elég idegesítő volt végigolvasni a kommenteket 3 nap lemaradás után úgy, hogy minden második könyörgés szétszabdalta a hosszabb témákat!

Bár tudom hiába írom le ezt mert a felhasználók 80%-a write-only...így ezt se olvassák el...

Bocs az offért! -
bokrosolajos
őstag
Varszegig: a .wgt az egy .zip ha átnevezed winfossal is látoda tartalmát!
Az sTune ahhoz kell, hogy ne kelljen folyton újra telepítened a wgt-t. hanem on-the-fly érzékeld a módosítást.
Leslieke: összejöttünk egy páran, akiket érdekel

a Main.js-ben var txtp ha minden igaz, ami viszi azt az értéket, amit a user a 4 gomb nyomogatásával beállított értékből választ
De
style. css-ben:
body {
margin: 0;
padding: 0;
font: 16pt sans-serif;
}Elvileg elég addig, amíg nem nyúlkál valaki a widget beállításaihoz
Viszont nem nagyon működik! Frissítés után láttam egy apró átméretezést, de 16-44-re lépéskor nem ezt várnám -
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos
üzenetére
ki tudod szedni a wgt-t stunes-sal? akkor talán tudok valamit tenni.
-
bokrosolajos
őstag
Gyerekek!
A Privátban kérd nem azt jelenti, hogy itt nyilvánosan beírjátok, valaki adja meg privátban!
Mivel nem mindenkinek barátja a Google, annyit segítek, hogy a teló memóriájára kell telepíteni, akkor elvileg megszűnik a laggolás. Akinek így sem elég jó, fizessen r66-ért, ami klasszisokkal jobb! A másik badásnak van egyébként témaVisszatérve EVmemo problémámra: sTune-nal átírom a css-t, benne a font méretét, de érdemi változást nem látok! Nem tudom mekkora font méretet lehet használni, találomra 44 nem nyert (alapból 16)
Nem tudna valaki nekem ebben segíteni? -
DjBlero
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
ment pü
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
pü ment!
-
chizow
tag
válasz
the radish
üzenetére
Fantasztikus !

-
szimike79
őstag
válasz
the radish
üzenetére
RTL KLUB ill.TV2 ip címét nem tudod leírni nekem?
-
chizow
tag
válasz
the radish
üzenetére
Hmmm erről nem is tudtam ! Ilyen Eurosport és társai adók is elérhetők?
-
-
DjBlero
őstag
sziasztok,szeretném kérdezni hogy az ndrive hoz csak 1 hang van ami müködik?mert térképet fel lehet tenni töbet is mert ki probáltam boszniát az müködöt rendesen
-
chizow
tag
Az SPBTv nagyon jó kis alkalmazás,de sajnos a kereskedelmi TV-k szennyét nem nézhetem rajta. Kár, hogy csak m1 m2 és Duna tv van rajta

Amúgy Tunein hatalmas ötlet!!! Végre tudok külföldi adókat is hallgatni,habár nagyon eszi akksit

-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Kössz gyilkos akkor már szedem is a samu apps-ból. Ez viszont nagyon jól fog jönni ha pici fiam valamelyik kedvenc meséjét nézi dvd-n századszor. Na ilyenkor kényszermegoldásnak elfogadható a telón tévézni.

-
TomWexX
addikt
Gyerekek!

A micro SDHC-ban a HC annyit jelent hogy High Capacity, vagyis nagy kapacitás. Ez 4Gb-tól felfelé minden kártyára ráírják, mert nagy a kapacitása. Ezen kívül semmi más különbség nincs azzal amelyiken nincs rajta.szerk.: És megint lassú voltam, + ráadásul pontatlan is.

-
Varszegig
veterán
Az hogy az android megelőzte a symbit, az nem egy nagy dolog, várható volt. De a microsoft mekkorát esett pofára, az számomra még meglepőbb. Az otherben vajon benne van a bada? Vagy mi más lehet még benne?
-
szimike79
őstag
válasz
the radish
üzenetére
Milyen magyar adókat tud? Wifi-vel milyen letöltési sebesség kell neki?
leslieke: Nem kötekedni akarok de a méret és a kapacitás nem ugyan az?

Így már értem, akkor hülyeséget kérdeztem.
-
szimike79
őstag
A Tunel radio app nagyon bejött. Nem tudja valaki nincs esetleg hasonló program csak a tévé műsorokra?
Nekem sima micro sd kártyám van nem sdhc, és működik vele.
-
-
gamek!ller
őstag
válasz
István100
üzenetére
Fogalmam sincs hogy lövi be az árakat? Az az ember amiről te beszélsz majdnem én vagyok annyi különbséggel, hogy használt autót veszek és nem BKV-zok és veszek használt cuccokat. De ha még mindig nem érted, utoljára megpróbálom elmagyarázni máshogy: Nincs pénzem arra, hogy bármit megjavítassak rajta ha bármi baj van vele..
Egy Ndrive-os privátot csapjatok nekem is légyszi.
-
the radish
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Na, na, csak nekem, senki másnak, kérlek, please.
Hülyéskedek.
Egyébként feltettem, de szerintem a R66 sokkal kifinomultabb, arról nem beszélve, hogy a zsuzsi hangja "recsegve" undorító.
A térkép is csúszik, az R66-ban nem!!! (Ez nem a katonai GPS-el van összefüggésben, az R66 pontos, az NDRIVE említett verziója valóban csúszik vagy 50 m-t)
Nem bántok senkit, Én az Ndrive-t csak kíváncsiságból telepítettem, de le is szedtem. Marad az örök R66, oroszba meg úgyis viszem magammal a pda-m.
-
mrhitoshi
veterán
Én nem tudom mi a baja a hülye memória kártyámnak, felvenni felvesz most már normálisan 720p-s videót, de hogy fel rakjon egy 200Mb-os játék nem tud, az biztos.
Történet újra: megvettem a Modern Combat Sandstormot elindítom a telepítést, és utánna olyan 99%-nál
kiírja, hogy a telepítés nem sikerült. Játszani nem lehet vele, mert lefagy. Most akkor minek lehet baja a telefonnak, vagy csak túl lassú a Kingston 4Gb -os CL4-es memóriakártya ? A memória kártya elvileg normálisan működik. 
-
leslieke
Jómunkásember
OK! Mostantól vége! Bezárt a bazár! Aki érti tudja mire gondolok, aki nem, az majd rájön!
-
-
anrab
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Szia mégegyszer!
Van itt egy magaslabda!
A leírtak szerint csináltam. Letöltöttem az NDrive /Fin Promo/
Majd mikor megnyitom ezt a mappát hogy bemásolgassam a letöltött fájlokat /y0250j52st/ kijön három másik mappa, ami nem is lenne baj ha azok lennének amit írtál.
Ezek a mappák jelennek meg: /Data/
/Share/
/Trust Share/
Mind a három mappa üres.
Már formáztam is a karit. Vagy háromszor letöltöttem de még a Spanyol-lal is megpróbálkoztam kínomba.
Valami ötlet? Köszi!
-
chizow
tag
Rohamosan közeledik február 15.!!!!! Remélem jó híreket hoz

-
-
AS
félisten
Figyelem, itt az első főzött ROM Badára:
S8500XXJL2
LINKAki bemeri vállalni hajrá

Premium Social Hub-ot ígérnek különben. -
Kobe
veterán
lehet erre a téglára valahogy appot telepiteni ha a Kies nem ismeri fel a cuccot ?
régebbi és ujabb frissitett Kies is csak pörög pörög a csatlakozás fázisban és ennyi
(teló persze kies módban) -
rObika8802
aktív tag
ez az Ndrive ingyenes és van rajta rendesen m.o térkép is meg minden?? engem is érdekelne köszi előre is ha vki leírja püben

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
victorio79
üzenetére
Hotmail-t én is ajánlom! Nagyon stabil. Hónapok óta működik minden hiba nélkül.
-
HBandyta
csendes tag
Engem is.Köszi előre is
-
csokiss
csendes tag
Hi.
Engem is érdekelne privátban az Ndrive! Köszi!
-
victorio79
tag
Próbáld ki a hotmail-t. Nekem - bár az elmúlt hónapban 2x kellett újraraknom - előtte 2 hónapig kifogástalanul ment. Át is irányítottam az összes címemet erre.
Egyébként azt vettem észre, hogy ez is csak akkor akadt ki amikor egy adott wifi-n keresztül próbáltam (anyóséknál
. De amikor kijött az 1.2 akkor halt be először, úgyhogy elég rejtély ez az egész. Talán a samu is állított valamit a szerverein akkor? Talány.De a gmail-t átlagban 2-3 naponként kellett újrarakni, ez azért még mindig jobb. Ráadásul nem akadt még be ami azért rosszabb mint ha csak szimplán nem tölti le a leveleket.
-
Kobe
veterán
válasz
consono
üzenetére
azt hogy nem mindig kapcsol ki magától a képernyő....írtam korábban hogy nem tudtam mitől merl kurvagyorsan a telóm....a minap rájöttem, miután egész nap égett a kijelző a tokban és csutkára húzta a frissen fullra töltött telefont. Egyszerűen nem kapcsol ki a félperces tétlenség után
-
consono
nagyúr
-
Kobe
veterán
aki azt hitte, 1.2 alatt megoldódik a gmail szinkronizáció, el kell keserítsem. Nálam ma behalt a szink is, csak most nem akadt be és generált több100 mega forgalmat a neten, de ugyanúgy nem tölti le a leveleket
ez az 1.2 megint egyet előre kettőt hátra játéknak tűnik nekem, ez már a második baromi nagy hiba amit bennehagytak / még midnig nem oldottak meg
-
bokrosolajos
őstag
Widget témában járatos valaki?
Találtam egy olyat, hogy Evmemo. Tök jó, be lehet álíltani, hogy scak 1 eseményt mutasson, az nekem épp elég... azonban a betűméretet hiába állítom 20-ra, még így is olyan apró

Nem lehet ezt valahogy jó kövér betűméretre állítani akár sTune-nal, vagy Eclipse-szel mit bánom én, de legalább akkora betűk legyenek, mint amit a Wave használ??
Akksi téma: tegnapelőtt épp autóversenyeztem, mikor kiírta, hogy lemerül, és elsötétült. Feltettem a töltőre, aztán el is feledkeztem róla. Másnap leveszem töltőről, képernyőzár kiold és ott figyelt a játék, ugyanabban a fázisban és lehetett is folytatni

-
rp1983
csendes tag
-
gerobi
csendes tag
Engem is érdekelne privátban az Ndrive! Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megfogod a telefont, és ugyanazzal a kezeddel 8-asokat rajzolsz a kezeddel a levegőbe. 

)

nem hittem volna, hogy ekkora különbség lenne a class 4 és a class 6 között.