- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spadge
tag
Helótok! Adva van egy vétel, ami minden tekintetben megfelel, csak egy valami aggaszt. Függetlenített. Általában gondolom ilyesmi sufniGSM-es. Mi a tapasztalat? Vissza lehet állítani függővé? Esetleges gariztatástól félek. Gondolom, ilyesmit észrevesznek a szervizben.
-
MurdR
veterán
válasz ittakary #70297 üzenetére
Jah, ne érts félre, nem samsung fan vagyok, nem érdekel a márka. Azt viszont ne felejtsd el hogy az i5 emlékeim szerint hónapokkal utána lett bejelentve
Most néztem, 4hónap. 4hónap múlva már simán veszel 80-90ért i5öt. Simán
És az a 210 kicsit több volt....Jó mindegy, értelmetlenség lenne összehasonlítgatni a két telefont, a lényeg, hogy az iphone is tud az első időszakokban olyan szabadesést mutatni, mint akármelyik másik gyártó készüléke.
(+ túl is van árazva mint az állat )[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
nagyúr
Héhé nagyon kevered a szezont a fazonnal Ne keverd bele a szürkeimportos árakat, ja és kezdőárakat mondtunk = megjelenéskori nyitóár Magyarhonban!
S3 kezdőár 190 volt
i5 kezdőár 210Ezekalapján hasonlítgass Most i5 használtan 100-120 körül simán megy (független) S3 pedig khm... feleennyi Kár ragozni és pont ebbe kötni bele: az Alma jól tartja az értéket szinte minden más készüléknél jobban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pappkarcsi #70294 üzenetére
Bizony, ebben az Apple mindig is erős volt... Samut csakis nagyon nagyon jó áron szabad venni és használtan. Újonnan megjelenéskor csakis az igazán tehetősek veszik.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz havri1 #70240 üzenetére
Teljesen logikus, amit mondasz. Remélem átment, hogy vicceltem
Átgondolom persze. Szerintem marad és használom. csak akkor keríteni kellene 25+55öt egy s4 activehoz..Ezt az egy dolgot sajnálom a samsungban, hogy semmi értékállósága nincs. :/ szűk 1,5 év után a felét vagy annyiért sem lehet eladni.. apple 4s 32gb-ról váltottam, amit 10 hónap után 20 ezerrel olcsóbban adtam el, mint amennyiért vettem. Az, ott és akkor ~15% "veszteség" volt. Ez arányos a samunál ~25 ezret jelente és nem 70et
(#70241) apaszka Köszönöm, nem!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
zoltan6
őstag
válasz Misi1980 #70288 üzenetére
mi a baj ezzel a knox-al? egy átlagfelhasználót,aki nem romolgat reggeltől estig,ez valójában miben korlátozza? probáltam utánaolvasgatni,de nem értem miért beszél itt mindenki úgy róla mintha valami tragédia lenne.
vagy nem erről szól, mint amit ez a cikk ír?
Még biztonságosabb lesz a Samsung üzleti platformja, a Knox -
Garsza
veterán
Helló tud nekem valaki segíteni abban hogy melyik CPU beállítás a legideálisabb? Egyszer találtam egy leírást de már nem találom esetleg ha azt be tudná nekem valaki linkelni megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
snow2014
aktív tag
-
törölt tag
válasz zoltan6 #70263 üzenetére
NEM. havri1, köszönöm, ez a helyzet. Kezdett beégni, én láttam rendesen, a szolgáltatónál a srác nem, szóval abban maradtunk, hogy tuti legyen a csere, várok egy kicsit. Ezalatt már egész szépen alakult a dolog és éppen vittem volna, csak még rá kellett beszélnem a zembert, hogy vegyen vmi normális telefont, hogy addig se legyünk net stb. nélkül, ha úton vagyunk (mert itt min. 2 hétre elviszik). Na, ez nem volt egyszerű, de végre megjött a N5, szóval mehet az SIII az egyetlen szem problémájával a szervizbe. Ennyi a sztori.
-
nagyúr
válasz s.Oliv3r #70284 üzenetére
Nem.. Ha ez beta lett volna, akkor azt mondjuk, hogy ezen még dolgoznak, nem szabad szidni. De ők úgy gondolták, hogy többtízmillió S3 felhasználó nyugodtan telepítse fel ezt az összekatyvasztott szart, mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül, na itt borult ki a bili
Nem még szarabb lett mint a 4.2 volt
Amúgy egyszer csak ki fog sütni a nap, és eljön a frissítés időpontja, de hogy ez mikor lesz... tudja a fene
szerk: Neked tényleg barna telefonod van?!?!
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz ittakary #70283 üzenetére
Ebbol ket dolgot veszek le egyik az h ennyit er a samsung szava a masik meg az h akkor ez egy nagyon beta verzio volt, de akkor miert csodalkozik mindenki azon h szar ? plus azt irta a samu h teljesen megvaltozik az ui vagyis valtozasokon esik at, s4 weather clock stb es semmi a videok alapjan ugyanaz mint a 4.2 volt
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
Akkor ez erdekes kiadas mármint 4.3 mindenhol azt olvastam h benne van a knox, mondjuk en azt sem tudom mi az
-
babhun
aktív tag
Hi! Arra tud valaki megoldást, hogy ha hívnak akkor a csengőhang egyből rendes hangerőn szóljon és ne halkan?
-
Misi1980
senior tag
Szerintetek a javított 4.3-as rendszerben benne lesz a knox?Ennek a nullázására még nincs valami okosság?
-
s.Oliv3r
senior tag
-
snow2014
aktív tag
válasz s.Oliv3r #70266 üzenetére
1 kis off
erre a kerdesre egy masik forumon a moderator azt irta hogy biztos leselkednek utannad sajnos a forumozo nem kapott valaszt es meg jol ki is nevette kulombozo smajlikkal el is koszontem a forumtol de masok is elhagytak a moderatornak koszonhetoen
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Horovic #70262 üzenetére
Menj bele a nyelv es bevitelbe felul nyelv magyar legyen, samsung billentyűzetnel beallitasok es bevitel nyelv ismet magyar ha igy sem jo passzolom :/ meg lehet probalni frissiteni még a nyelvet ha engedi
valaki: az normalis ha hivas kozben a samsung felirat mellett felul a g betunel vmi pirosan világít? most vettem észre sötétben :|
[ Szerkesztve ]
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehet a billentyűzeten hosszú ő-t elővarázsolni. Úgy gondolom, hogy én a gyári bill.-et használom. Köszi!
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz ninjago #70256 üzenetére
Szia nekem a leaked 4.2 van fent de en sem szeretem fagyogat lassabb mint a gyari 4.1.2 xella, mg4-hez meg nem volt meg szerencsem sztem vard meg a 4.3at otan is lesz meg kiesen a sracok ahogy olvasom custom romot hasznalnak, de en a kipucolt gyarira eskuszom dobj fel egy mg4 es 4.1.2 t es elvezd a hivatalos 4.3ig
[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
Helo.
4.2.2 leaked romot használóktól kérdezném elsősorban. Stabilnak mondható a rom? Van esetleg valami hibája? Volt fent, de nem emlészem már rá. És még egy kérdés, ha egyszer csak kijön a 4.3-as lehet rá frissíteni OTA-n, vagy csak odinnal.
Köszi -
törölt tag
Hehe, megkérdeztem, ha csüt.ön leadom, péntek reggel el is viszik a kicsikém szervizbe (itt sajtországban csak ilyen van ). És szifon4-et adnak arra a két hétre. Kérte az elnézést rendesen a csaj, hogy csak ez van, és nem esett le neki, hogy poénkodok, amikor mondtam, hogy hááát, ha a netet viszi, akkó jó lesz. Azért jobb, mint az Ace (ha nem is sokkal), amit odahaza vesztegetnek, de mindenesetre érdekes lesz. Ki fogja szúrni a szemem az a kis kijelző, de majd azért nyüstölöm rendesen, mindig akartam szifont csak egy hétre, játéktelónak.
-
apaszka
veterán
Temasek V9 nél jár! Letöltöttem,de nem tudom fel rakjam e?
(#70251) MaggaNagyon jól leírtad! Remélem olvassák majd sokan,mert napi szinten előjön a téma!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Magga
aktív tag
válasz warezxts #70248 üzenetére
Mivel a mentésed még régi ezért nem tud visszamenni!
Leegyszerűsítve:
- a régi efs tartalma "a"
- az új efs tartalma "b"
Új ROM telepítésénél automatikusan átírja "a"-ról "b"-re. Ha régebbi ROM-ot telepítesz, az nem tudja visszaírni "a"-ra, ekkor kell a mentés amiben "a" van, hogy régebbi ROM telepítése után megfelelő legyen az efs partíció tartalma. -
korcsillio
addikt
válasz pappkarcsi #70237 üzenetére
30-at adok érte!
-
Gizmo94
veterán
40k körül mennek a törött üvegesek, de nem kapkodnak érte. + - 5 ezer.. Vagy veszel egy üveget és kicserélem neked 10k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
Köszönöm Magga!
Érdekes azért hogy bármi ROM ami MG4-es (Neatrom, vagy simán csak MG4es modem/patchelt modem) nem megy a mentésemmel (kelzsoca féle), nem rakja vissza az imei-t egyáltalán. A mostani romomra volt egyedül hajlandó visszamenni, de patchelnem kellett ArizaJB-vel (egyébként omega v46 XXUFME7 v4.2.2) - (mellesleg maximálisan meg vagyok elégedve vele, ezt azoknak mondom akik 4.2.2-es romot szeretnének) -
havri1
félisten
válasz Sholom #70244 üzenetére
Itt megtalálod a gyári romokat.
Magyar független XEH MG4 1 fájlos rom az új efs-es
Magyar független XEH i9300 XXEMC2-XFEMC1 4.1.2 Jelly Bean a régi efs-esÉn a helyedben (mivel elvileg 4.3 után már az új modem van fent, tehát új efs kell neki), már az MG4-et tenném fel. Nem kell tőle félni, nagyon jó.
havri
-
Sholom
tag
4.2.2 romon voltam, onnan mentem fel az UK 4.3-ra! Most custom kernel+root van. Hogyan tudnék visszamenni gyári független magyar romra hogy az serial megmaradjon? 4.2.2-nél csináltam kelzsoca féle mentést és kimásolást is.
-
apaszka
veterán
Garanciás, karistolás mentes Huawei G300? +5000?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
havri1
félisten
válasz pappkarcsi #70239 üzenetére
Nekem jó
Szerintem reális árat nem fogsz érte így kapni.
Ha azt veszed, hogy 60-80 közt látni hirdetéseket, 70 körül mennek el szép állapotban, gyári fügtgetlenek.
Ebből leveszed a hivatalos 35k kijelzőcserét..Na annyiért én nem adnám el.
Ha nem találsz egy olyan (bocsánat) balekot, aki jó áron így megveszi, és nem akarja cseréltetni a kijelzőt, akkor megérné az a 22 misis ebayes cucc, és otthon kicseréled, és meghirdeted 70-ért, vagy használod.
De ez csak az én véleményem..[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
pappkarcsi
senior tag
válasz nggabi #70225 üzenetére
(#70225) nggabi , (#70226) Gizmo94, (#70227) zoltan6 Köszönöm!
Sajnos szemmel látható a repedés, valószínű a fénykép nem adta csak vissza, mert a telefon fóliát sosem látott.
Annyi szerencsém van, hogy magát az lcd-t 1%-ban sem érinti a repedés, tehát takarásban nincs, nem zavar.Eladni szeretném. Mennyiért lehetne így? Ne kíméljetek
[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
-
-
Magga
aktív tag
válasz warezxts #70232 üzenetére
A leaked 4.2.2 még a "régi" efs-nek számít, így feltehetsz rá bármit, mindig vissza fogsz tudni állni régebbi verziókra is. Felfele nyugodtan lépkedhetsz, nem lesz probléma az IMEI-el, csak akkor ha egy újabb (MG2-MG4 és újabbak) után szeretnél visszatérni régebbire! De mivel van mentésed ez téged nem érint!
Azért ezzel ments![ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
erre valaki?
-
-
-
Gizmo94
veterán
válasz pappkarcsi #70224 üzenetére
Nem. Bocs, elfelejtettem, hogy a tiéd volt a törött. Fizikai sérülés garivesztés. Ez nem fog menni, pénzzel sem így.
-
nggabi
félisten
válasz pappkarcsi #70224 üzenetére
a tied nem mert el van repedve az üveg. nem lehet lefizetni a szerelőt, törött kijelzőt nem cserélnek garanciában.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Gizmo94
veterán
válasz pappkarcsi #70222 üzenetére
Ha garanciás, kicseréli zsebbe pénz nélkül is.
tarakos: Egy vékony acéldróttal vágják ki egy századpontos illesztésű, profi géppel. Házilag lehetetlen megoldani, ha pedig egy egészen kicsit is feszül az lcd, azonnal eltörik.
[ Szerkesztve ]
-
pappkarcsi
senior tag
Köszi a sok-sok választ és hozzászólást a csere témához!
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha mondom a szervizes embernek, hogy foltos a kijelzőm és zsebbe mondjuk fizetek neki valamit, van esély, hogy kicseréli? Foltos a kijelzőm, igen szépen, de nem érdekel, mert nincs olyan ahol észrevenném használat közben.
Nem játszottam még ki ezt a dolgot. Esély? Ötlet?Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Pigmeus_1
tag
válasz Gizmo94 #70217 üzenetére
Végignéztem a fent linkelt youtube videót és tényleg profi módon szedik szét meg építik újra a kijelzőt.
Egyetlen dolog nem világos számora (lehet azért, mert hang nélkül néztem végig) mégpedig az, hogy miként szedik ki a műanyag házból törés nélkül a kijelzőket? Mert az itthoni átépítésnek is ez az achilles sarka...
Csak egy lelkes felhasználó...
-
Gizmo94
veterán
válasz fagyalllo #70213 üzenetére
Úgy értetettem az eredetit, hogy nem kisebb felbontású, meg nem kókány, felirat nélküli , stb. Kicsit pontatlanul fogalmaztam, tény, mondjuk úgy, refurbished. De megegyezik a gyárival, nincs eltérés, hibátlan a cucc. Csak ennyire olcsón még nem láttam, de nem is csoda, mert. amint írod, most esett az ára...
tarakos: Ez is ugyanolyan, mint a másik, ez egyik sem kamu, Fagyálló fogalmazta meg pontosan, hogy miről van szó. Megegyezik az eredetivel, vettem már ( sajnos még nem ennyiért) nincs különbség közöttük gyakorlatilag.
[ Szerkesztve ]
-
Pigmeus_1
tag
válasz Gizmo94 #70209 üzenetére
Illetve ez is gyári kijelző ???
A képek alapján igen, de nem tudom 100%-ra eldönteni.
Most akkor hogy is van ez? Tehát akkor használt kijelző van benne egy új házban és új üveggel?
Vagy nem jól értem?[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Gizmo94 #70199 üzenetére
Öööö, nem eredeti, csak a kijelző és az érintő. Megveszik a kínaiak a törött, de működő előlapokat, profin szétszedik, ragasztják, az utóbbi időben nagyon sokatt esett az áruk, nemrég még egy árban volt az új, gyári alkatrésszel. [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Gizmo94
veterán
-
s.Oliv3r
senior tag
Jovoheten cserelik a kijelzom mert beeget akkor azt is cserelni fogjak ?
-
Gizmo94
veterán
válasz Pigmeus_1 #70207 üzenetére
Igen, természetesen meg tudod csinálni, kívülről fehér lesz.. De a fehér kerete is kopik ám, még jobban, mint a kéké, és szerintem a kék S3 szebb, bár ez ízlés dolga. A lényeg: ha ezeket megveszed, kb. 10 perces szerelés és fehér telefonod lesz, külsőleg gyári új állapotban. Ja, ne felejts el még két gombot is rendelni, egy on-offot és egy hangerőt, mert a fehérnél azok ezüstök, a kék hülyén fog mutatni.
suhico: Nem lehet, csak kijelzővel együtt. Bár árulnak brown keretet is, de ne vedd meg, csak kidobod a pénzt. Nem olvastál vissza, pár hsz-szal előbb írtam, hogy nem tudod az lcd-t kivenni a keretből és átrakni az újba, mert eltörik.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Lenne egy olyan kerdesem, h a telefon oldalat ki lehet e cserelni ? Ez az a resz am az uveg es a hatlapja kozott van közvetlen ez a femes resz esetleg ebay link valakinek? Brown-om van. elore is koszi
[ Szerkesztve ]
-
Pigmeus_1
tag
válasz Gizmo94 #70206 üzenetére
Tehát akkor ezzel a kijelzővel és ezzel a hátlappal meg tudnám csinálni. Persze a belseje fekete maradna.
(a szétszedés nem okoz gondot, mert azt már sokszor megejtettem. (a mostani keret is festve van, mert lekopott)
-
Pigmeus_1
tag
válasz Gizmo94 #70203 üzenetére
A wifi antenna nem szedhető ki a mostaniból???
Illetve a hátlapot tudom, hogy meg kell rendelni, de a midframe nem feltétlen kell nekem. (ha a hátlap fent van akkor nem látszik a fekete)
Persze tudom, hogy úgy az igazi, de azt utólag is bármikor le lehet rendelni.Csak egy lelkes felhasználó...
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ma vettem egy ilyen telót. Hol tudom beállítani, hogy alapból meg jelenjenek az ékezetes betűk sms írás közben? -
Pigmeus_1
tag
válasz Gizmo94 #70201 üzenetére
Szerencsére meg tudom én is rendelni!
Tehát ha ezt megveszem, akkor tulajdonképpen egy gyári kijelzőt veszek nem valami utángyártott felirat nélküli vackot?
Mert az enyém már eléggé foltos, garim nincs és akkor átépíteném a kék telefont fehérre. (eleve olyat szerettem volna)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest