- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
tothbalazs88 #72617 üzenetére
Nincs ra esely mivel ugyanaz a rendszer ugyanaz a modem uaz az efs.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
tothbalazs88 #72609 üzenetére
Szerintem nem lesz semmi kulonbseg a ketto kozt. De artani nem art neki egy 4 fajlos odinos ujrahuzas
-
s.Oliv3r
senior tag
Értem
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Synaptic #72599 üzenetére
Apaszkat nem akarom bantani felreertes ne essen de o mas teszta. Neki a custom romok jonnek be ha jol tudom/olvastam. Ahhoz kepest minden gyári rom lassu. De latod itt is sokan irjak h semmi baj nincs vele, nekem ugyan mar s4em van amivel tenyleg semmi problema de az mk6os s3asommal sem volt. Gyors volt, jol birta.
Ui.: vicc h s4en gyari 4.3 ala nem kell gyomlalas se root semmi es nagyon gyors/birja a telo.
-
s.Oliv3r
senior tag
En valakitol azt is hallottam h a samsung szervizben ingyen is utannad dobnak egy hatlapot. De tenyleg, kulonben filleres tema.
-
s.Oliv3r
senior tag
Na sracok en elkoszonok. valtottam s4re
a legeslegfrissebb 4.3 fut rajta elegge tokeletesen
knox van rajta de semmit nem zavar. Sok sikert mindenkinek a 3ashoz, es jo butykolgetest!!!
Es megvalami. Nagyon szepen koszonom mindenkinek a segitseget es a temazgatast
)
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
#63068790 #71537 üzenetére
Ma reggel sikerult feltenni az mk6ot mondom h hogyan. Felrakod a full szuz mj9et. Utanna azonnal egy cwmet. Install zip from sdcard eloszor az update.zipet aztan a modemet nekem ugyanazt csinalta mint neked. Mivel fent volt a kinai kernel. Probald meg 6.0.3.2 es cwmel nekem avval ment
-
s.Oliv3r
senior tag
Valaki
az update.zipet meg a modemet h lejet felrakni? Mert nekem tolt egy kicsit majd abort es error. Cwm bol próbáltam install zip from sdcardal
-
s.Oliv3r
senior tag
tudna vki linkelni esetleg egy legujabb touch cwmet? preferált a tar-os amit odinbol tudnék flashelni
-
s.Oliv3r
senior tag
viszont van egy érdekes dolog, a cscnél a stock recoverybe vmirt kor-t ir, ez miért lehet? áttettem csc selectrorral BTU ra
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
a baj továbbra is fent áll. kérném valaki segitségét vagy ötletét a javitáshoz, feltettem odin 3.07el az MJ9et elindult semmi baja nem volt de azt irja csak segélyhivás indithato (4.2.2 leakről indulrtunk) nemtudok telozni, nincs regisztrálva a hálozaton szöveg vár. most kapott rootot
-
s.Oliv3r
senior tag
HELP me
feltettem a MJ9 et odinnal minden stimmel
egy valami nem. nemtudok hivni. nincs regisztrálva a hálozaton szöveg vár, imei szám van. efs managerrel állitsam vissza az efsbackupot ?
kelzsoca: azt irja nekem is h hivatalos az MJ9 de otan nem engedi frissiteni : unsupported rom , the rom developer has not enabled support for the ota updater
-
-
s.Oliv3r
senior tag
Ha vki feltette az mk6ot jelezzen mar h milyen
-
s.Oliv3r
senior tag
A 4.3 BTU + chinese kernel a legstabilabb
-
s.Oliv3r
senior tag
Edesapapmnak s4 minije van
nagyon nem eszi meg az s3at
es a gorgetes sem smoothos. Akkor sem volt az amikor kicsomagoltuk es most h tele van rakva minden dologgal, most sem. Kisebb is
csunyabb is es szerintem lassabb is.
Jobbat mondok. Barátnőmnek s4-e van, (i9505) nap mint nap hasznalom es azon sem veszem eszre h gyorsabb lenne. Van benne sok erzekelo, talan szebb kijelzo, minden hülyeség de semmit nemtu rajta gyorsabban megcsinalni mint s3on. Mindenesetre nekem volt SGS em, most s3am, a kovi az 5 lesz ez mar biztos. A fem haz nagyon magahoz dedelgetett :$
-
s.Oliv3r
senior tag
Meddig szenvednek meg avval h valahova feltoltik a MK6 BTU-t ?
-
s.Oliv3r
senior tag
Jo reggelt
tudunk vmit. 4.3 rol ? Lett vegul normális ?Valaki feltette ?
am attol fuggetlenul hogy UK BTU lesz benne magyar nyelv
mivel international
-
s.Oliv3r
senior tag
Akinek azt irja h invalid md5 az nevezze at a fajlt tar.md5-rol .tar-ra es menni fog a flash
most azt irjak h fake rom mert 4.1.2 t ir nekik, meg 2013 6.hoban volt mosositva
-
s.Oliv3r
senior tag
Es mi a kulonbseg a BTU es az XEH kozt ?
-
s.Oliv3r
senior tag
Sracok [link]
-
s.Oliv3r
senior tag
Megneztem ezt a galaxy charging currentet en is
a kozepso ertek stabilan 999 en all akarhogy frissitem. mondjuk a masik ketto meg 800 on all
na mindegy
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
balazs1022 #70811 üzenetére
Bootloopot nekem multkor sikerult kinyomatni egy wipe dalvik cachel vagy egy factory resettel
megprobaltad ?
-
s.Oliv3r
senior tag
Hasznal valaki 4.3 BTU-t. chinese kernellel esetleg ? Ha igen mondjatok mar tapasztalatokat pls
-
s.Oliv3r
senior tag
.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
havri1 #70669 üzenetére
Havri
nemtudod miert lehet az h reggel levettem toltorol a telot, 4 es fel ora alatt 34%on vagyok? Akkumulatorhasznalatban azt irja hogy 50% ban a kijelzo eszi meg , 18ban az android rendszer 8ban pedig a facebook. Letezik esetleg h a begett kijelzom kozrejatszik ebben??
-
s.Oliv3r
senior tag
En nemtudom ti h vagytok vele de nekem a havi 2 giga is keves az utobbi 4 honapban 2szer lassitottak be mert tulleptem a keretet
-
s.Oliv3r
senior tag
Meg meg erdekelne az uj billentyűzet
ami olyan mint az s4ben h a számok kulon vannak fent es nem kell miattuk allandoan atlepkedni
ezt is mondtak ugye , de ahogy neztem tesztvideokban egyik dolog sem szerepel
havri.: koszi, de custom romot megegyszer nem szeretnek feltenni :/ azt hittem van ra vmi app vagy esetleg flashelheto zip
-
s.Oliv3r
senior tag
Egy hulye kerdes
az s4 orajat sehogy nem lehet beletenni az s3ba? Vagy nem ezt igertek a 4.3ba? Nagyon bejon az az ora :$ plane h animalt
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
#63068790 #70304 üzenetére
Nem viccnek szantam haver
regen a sima sgsen ez ment mivel magamnak csinaltam
mint ahofy azt irtam is h regen igy volt az sgs3on nemtudom h lehet. De ha te oly okos vagy mint aminek latszol akkor miert nem irsz neki pü-t es segitesz neki ?? ahelyett h az ebayrol rendelt csodakijelzoddel lennel elfoglalva
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
spadge #70300 üzenetére
Elvileg vissza
ha felraksz ra egy fuggoo romot sammobilerol
peldaul ha egy telenoros 4.1.2t felraksz ra akkor telenoros lesz
elmeletben. regen igy volt ui.: nekem meg haveromnak is akarhanyszor volt szervizben egyszer sem neztek h fuggetlen e vagy fuggo pedig telenoros papirt adtunk oda es fuggetlen volt a telo
nem nagyon foglalkoznak avval sem h milyen szoftver van rajta
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
ittakary #70283 üzenetére
Ebbol ket dolgot veszek le
egyik az h ennyit er a samsung szava
a masik meg az h akkor ez egy nagyon beta verzio volt, de akkor miert csodalkozik mindenki azon h szar ?
plus azt irta a samu h teljesen megvaltozik az ui vagyis valtozasokon esik at, s4 weather clock stb es semmi a videok alapjan ugyanaz mint a 4.2 volt
-
s.Oliv3r
senior tag
Akkor ez erdekes kiadas mármint 4.3
mindenhol azt olvastam h benne van a knox, mondjuk en azt sem tudom mi az
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Horovic #70262 üzenetére
Menj bele a nyelv es bevitelbe
felul nyelv magyar legyen, samsung billentyűzetnel beallitasok es bevitel nyelv ismet magyar
ha igy sem jo passzolom :/ meg lehet probalni frissiteni még a nyelvet ha engedi
valaki: az normalis ha hivas kozben a samsung felirat mellett felul a g betunel vmi pirosan világít? most vettem észre sötétben :|
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
ninjago #70256 üzenetére
Szia
nekem a leaked 4.2 van fent de en sem szeretem
fagyogat lassabb mint a gyari 4.1.2 xella, mg4-hez meg nem volt meg szerencsem
sztem vard meg a 4.3at otan is lesz meg kiesen
a sracok ahogy olvasom custom romot hasznalnak, de en a kipucolt gyarira eskuszom
dobj fel egy mg4 es 4.1.2 t es elvezd a hivatalos 4.3ig
-
s.Oliv3r
senior tag
Jovoheten cserelik a kijelzom mert beeget
akkor azt is cserelni fogjak ?
-
s.Oliv3r
senior tag
Lenne egy olyan kerdesem, h a telefon oldalat ki lehet e cserelni ? Ez az a resz am az uveg es a hatlapja kozott van közvetlen
ez a femes resz
esetleg ebay link valakinek? Brown-om van. elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest