Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz SteveJobs #70998 üzenetére
azt, h nincs se közelembe, se távolamba' htc. most lett s4 active, meg lesz s4, de mindkettő ugyanolyan kalap szar, a wave-et meg már sajna rég eladtam.
ez amúgy csak ideiglenes, ide melóba jó.Kerio: értem. kösz.
hh bekeményítettek?esetleg valaki tudja, honnan érdemes megvenni azt az akkucsomagot? ami megbízható? magyar/ebay, mindegy.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
na, én már tényleg nem tudok kiigazodni ezen a töltős mizérián
most megint úgy jött ki a lépés, h melóban töltöttem a bosch töltővel, most ugyanúgy, mint az s4 active töltője, 560/666/560-al tölti a program szerint, de 3 óra alatt felnyomta.
mindegy, úgyis meg akarom keresni ebay-en a samu 3 Ah-s akkucsomagot, aztán max rendelek egy töltőt hozzá.
pár kérdés:
valaki tudja, milyen cikkszámon keressem, hogy tényleg az eredetit kapjam?
mik a tapasztalatok vele? van olyan tartós, mint a gyári akksi?
gondolom azt nem tudja senki, h s4 vagy későbbi telóba jó lesz-e?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
babhun
aktív tag
válasz tothbalazs88 #70994 üzenetére
Nincs mit. Ha van root, esetleg custom recovery, attól lehet.
-
babhun
aktív tag
válasz tothbalazs88 #70991 üzenetére
Jaja, így van.
-
tothbalazs88
csendes tag
válasz babhun #70988 üzenetére
Értem. amúgy a régi T-s 4.1.2-ről van recovery-s backup mentésem de nem megy az imei azzal sem ahgy ugye mondtad mivel felülírtam az alapsávot a 4.3-al. Tehát ha jól értem és kijön majd esetleg valamikor a T-s 4.3 akkor ha annak ismg4 lessz az alapsávja akkor azt már tehetem.
Akkor megpróbálkozok ezzel az mg4-el
(#70992) babhun: Az gondolom nem probléma hogy a modem meg a csc az a t-s 3 fájlos romból van fent ? Erre mehet odinnal az mg4 ugye ?
[ Szerkesztve ]
-
Bubukain
senior tag
-
babhun
aktív tag
válasz tothbalazs88 #70986 üzenetére
Ha érkezik frissítés, akkor neked a független verziót fogja jelezni. Biztos ki fog jönni a 4.3-ból a T-Mobileos is és azzal már újra lesz garanciád. Én így gondolom, de lehet a jobban hozzáértők többet tudnak segíteni neked. Ha a régi T-mobile-osról nincs mentésed, mert annak az alapsávja: XXEMC2, régebbi formátumú EFS mappát tartalmaz, te felülírtad a 4.3-al, ami már újabb, akkor nem tudsz visszatérni.
-
babhun
aktív tag
válasz tothbalazs88 #70983 üzenetére
Akkor ez a baj! Keressél 4.1.2-ből független XXEMG4-es ROM-ot, azzal jó lesz.
Itt találsz olyat.
Itt van független ROM MG4-es, T-s-re nem tudsz.
[ Szerkesztve ]
-
tothbalazs88
csendes tag
válasz babhun #70982 üzenetére
Ahha. Akkor ott a probléma. Mert az efs mentést már a 4.3-al csináltam.
És akkor nincs is rá mód hogy visszatérjek a gyári 4.1-re ?
Lényeg hogy a lehető legfrissebb stabil rom legyen úgy hogy ha valami van akkor legyen rajta garancia.
De ha nagyon nincs más választás akkor maradok valami customnál csak legyen egy stabil gyors rendszer(#70984) babhunÍ: és ha azt feltettem akkor visszatérhetek a t-s 4.1.2-re ?
Esetleg tudnál nekem linket ajánlani ? Vagy a sammobile-on nézelődjek ?[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
válasz tothbalazs88 #70979 üzenetére
EFS mentésed is erről a T-s ROM-ról van? Ha nem, akkor csak újabb MG4-es modemre tudsz visszatérni, mert a 4.3 is azt használ.
-
tothbalazs88
csendes tag
a ktool-al is ugyanaz a helyzet.
Ha minden kötél szakad akkor esetleg valaki ajánlhatna nekem egy stabil custom 4.3-at ami leginkább hajaz a gyári rendszerre és akkor nem kellene downgradelni.
Amúgy ezt a mizériát már tegnap elkezdtem csak azért szerettem volna visszatérni teamsekről mert egyrészt kevesebb belső tárhelyet lát másrészt a felébredés néha akad. Tegnap amikor elment az imeim és visszapakoltam a teamseket akkor előjött, csakhogy én a gyári rendszerrel szeretném ha van rá esély
[ Szerkesztve ]
-
eastone1
senior tag
válasz tothbalazs88 #70974 üzenetére
Engedéjezned kell a fejlesztői beállításban az usb hibakeresést, ha jól emlékszem.
-
tothbalazs88
csendes tag
válasz babhun #70978 üzenetére
gyári T-s 4.1.2-re :
CODE_I9300XXEMC2_1042335_REV00_user_low_ship.tar.md5
CSC_TMH_I9300TMHEMD1_1099878_REV00_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9300XXEMC2_REV02_REV04_CL1214143.tar.md5Biztos hogy van root jog. kiírja hogy megkapja a root jogot de teszteltem azóta terminal emulator-al is és az is írja hogy megkapta a root jogot
A superuser-ben is kilistázza a progit hogy elviekbe megvan a root jog
(#70980) eastone1: bekapcsoltam de így sem
[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
válasz tothbalazs88 #70976 üzenetére
És melyik 4.1-re akarsz visszatérni? MG4-es modem?
Szerk.: Vagy biztos van root jog?
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Próbáld meg a kTool nevű alkalmazással.
-
babhun
aktív tag
Ha jól tudom akkor nem a gyökérmappába kell tenni, hanem a belső memóriában egy efsbackup nevű mappába!
-
tothbalazs88
csendes tag
Üdv az Uraknak !
Lenne egy kis problémám:
Teamsek 4.3-ról vissza szeretnk térni gyéri 4.1-re de az imei számom elszállt
Kelzsoca efs manager progijával van efs mentésem de nem akarja root joggal sem visszaállítani pedig ott van az efs a gyökérkönyvtárban
-
Smylei30
tag
Probaljatok betémázni, theme chooserrel mennek a temak cm11en es eleg jol kipofozza. Am tudna nekem valaki Yank555 kernelt cm11hez feltolteni dropboxra v akarhova mert nemtudok beregelni a forumjara es leszedni onna. Koszi elore is.
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
eastone1
senior tag
válasz apaszka #70971 üzenetére
Elég jónak tűnik, csak arra számítottam mint a "gyári" 4.3 esetében, hogy kinézetre is egy szebb kezelő felületet kapok. Hiába van engedélyezve a 4xmsaa nem sokat segít. Lehet, hogy csak a késői óra hatása, de a you tube is olyan pixeles és kóka. De tény és való, hogy gyorsan teszi a dolgát a billentyűzettel meg élvezet írni, össze sem lehet hasonlítani a régivel.
Sikerült alaposan elb@szni. Közel húszezer pontot hozott antutu-n, gondolom alapból.Na mondom kap egy kis tuningot. Trickster valahogy nem komálja a rendszert, stweaks meg hiányolta a siyah kernelt. Felbátorodva, tudatlanul adtam neki! Azóta meg sem nyikkan. Mehet vissza a 4fájlos.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
-
Lehiñito
senior tag
Sziaszok.
Csak gondoltam megoszom veletek érdekességként, hogy én a vodás 4.1.2-vel mértem 17789-et.
Még nincs rootolva sem. -
will5
tag
-
sid87
senior tag
CM-et ajánlanám, bitang gyors!
Én WiFi Key Recovery használom wifi adatok kimentésére. Root kell!.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
eastone1
senior tag
válasz murrencs11 #70956 üzenetére
Mobil odinnal sikerült a kernel telepítése, viszont én az stweaks telepítettem. Nekem csak 15400 pontot ért el. Pedig 1800 ra állítottam. Meglepő módon itt engedte a gpu tuningot 700 mhz re állítani, így a gyári 3700 ról megugrott 4800ra.
Bootoláskor nektek is van egy piros felkiáltójel a bal felső sarokban?
[ Szerkesztve ]
-
will5
tag
Sziasztok!
Mostanában úgy érzem kicsit belassult a telefonom. Túl sok minden nincsen rajta, de gondolom azért jó pár szemetet összeszedett majd egy év alatt. Szerintetek egy gyári beállítás visszaállítás +egy memóriakártya formázás megoldhatja a problémát?
Viszont ha erre kerül a sor, akkor a mentett wifi jelszavakat amik meg vannak jegyeztetve azt ki tudom nyerni valahogyan? Vagy esetleg azokat lementeni le lehet?
Köszi.
-
Rocky975
senior tag
Na sikerült falrakni a siyah kernelt.
Kicsit gyorsabb mint a gyári de nem sokkal.
Akksira leszek majd kiváncsi.
Ezek szerint a samu ennél a telefonnál nem cseszte el a kernelt.Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
apaszka
veterán
válasz viktorhu #70957 üzenetére
Az már kicsit régebbi mert megy a videó lejátszás a képnézegetből is. A youtube is rendesen.
Temasek 11 cm rom jobb, mint a "CM hivatalos 10.2" .
A cm -ben pl a wifit ugyan úgy bekapcsolva látja, mint régen, és a kamera hiába nagyon okos verzió, a videó felvétel kifagyasztja az egész telefont.Temasek félre marha jó, egyedül a 2g/3g kapcsolója a n.bar ban kicsit bugos. Tartani kell rajta az ujjad, és a menübe visz , és onnan tökéletes.
Szerk.
Most nézem a v15 ben ezt javította!
Így már nem tudok hibát benne.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
viktorhu
veterán
válasz apaszka #70819 üzenetére
Mi az eddigi tapasztalat? Én is majdnem felraktam, de aztán láttam a Cyanogenmod oldalon, hogy S3-on nem tud videókat lejászani a 10.2:
"Can't view videos on video player nor on google photos. They can only be heard."
http://wiki.cyanogenmod.org/w/Known_Issues_page_for_i9300
Ez hogy néz ki a gyakorlatban? Mert engem ez most elriasztott tőle.
-
Yeffy
veterán
na, kipróbáltam már s4 active töltőjével is, amit ma vett sógor
ez sem győzött meg
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van esetleg valakinek Tmobilos 4.1.2-es rom amit le tudnék tőlteni?A sammobilos hotlife letőltés nem működik ahogy amuba kolléga is írta.
-
eastone1
senior tag
válasz murrencs11 #70947 üzenetére
ezt a kernelt honnan lehet letölteni? Odinnal kell vagy gyári recoveryből telepíteni?
Mivel húzod a procit?[ Szerkesztve ]
-
murrencs11
csendes tag
Nekem 21105ot tud mg4 es 4.1.2vel es siyah kernellel. Igaz a cpu szukseg eseten 1800mhz-en megy.
-
doe2
tag
Mi van már a 4.3-mal?
Valaki hallott róla? -
apaszka
veterán
válasz eastone1 #70940 üzenetére
Szerintem nem számítanak igazán a pontok.
Le is töröltem a teszt progit. Nem szoktam nézegetni, tesztelgetni.
Ha tetszik egy rom, és mindennapi használata alkalmas, akkor használom.
Ez most bejön.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
eastone1
senior tag
válasz apaszka #70937 üzenetére
Nincs kipucolva, minden úgy fut ahogy a gyári beállította, illetve a root és a trickster módosította. Az eddigi hozzászólások alapján, úgy vettem észre, hogy a nem gyáriaknak valahol mindíg sántít a működés. 4.3 esetében lehet váltani fogok.
Van ott egy két érdekes eredmény a top 20 ban. Mit csináltak ezek? 30 akárhányezer pont.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
srácok,
nálam kb. 2 napja nem jelez az sms. Se nem rezeg, se nem szól, bármit csinálok.
Beállításokat átnéztem, clear data megvolt, újraindítottam. de semmi eredmény.
Van valami egyéb ötlet?
Vagy fel kellene raknom egy másik appot esetleg?
De eddig soha semmi gond nem volt..9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
apaszka
veterán
-
spadge
tag
Nem tudom linkelte-é már valaki, de úgy gondolom sokaknak érdekes kis cikk lehet a droid memória kezeléséről.
http://androbit.net/articles/142/az_android_memoriakezelese.html
Bocs a linkért. Mobilról írtam.
-
PeterPH
senior tag
Háznál javítás csak prémium garancia esetén van, amennyiben garanciális hibáról van szó (törött kijelző nem az).
Nem garanciális javításnál vagy beviszed magad, vagy futár hozza-viszi, és cserekészülék sincs. Viszont ez esetben nem hiszem, hogy érdekelné őket hogy milyen buhera rom van rajta.[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Ha valaki tudna nekem segíteni a gyári rom visszaállításában ma délután, az irjon nekem egy privátot.
Köszönöm előre is a segítséget
-
tothbalazs88
csendes tag
Üdv az uraknak !
Olyan kérdésem lenne hogy az mitől lehet hogy gyári t-s rom alatt is és neatrom 4.3 alatt is a gallériában a kameraalbumban az összes videót helyezi előre ?
-
Tenager18
senior tag
Köszi a válaszokat ... romcsere lesz Remélem menni fog
-
nagyúr
Felraktam tisztán a TemasekV15öt erre nincs Clock ?!
-
Zsolaf
addikt
Szolgálati közlemény!
Sammobile gondban van, mert a hotfile-t leállították egy jogi vita miatt, (nem a romok miatt, azok legálisak) most áthelyezik a Terafile.co -ra, egy darabig nem lehet majd romokat sehonnan leszedni.
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Üdv srácok.
Birtokomba került egy SIII-as. Nagyon patent, minden okés, kivéve egy valamit : nem tudok videót készíteni. Fényképezni tökéletesen lehet vele, de amint átváltanék vidire, kiírja, hogy a felvétel nem sikerült, és kidob ... remélem nem nagy a baj
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EA Sports WRC '23
- Mobil flották
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest