Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoltan6
addikt
válasz
Misi1980 #70288 üzenetére
mi a baj ezzel a knox-al? egy átlagfelhasználót,aki nem romolgat reggeltől estig,ez valójában miben korlátozza? probáltam utánaolvasgatni,de nem értem miért beszél itt mindenki úgy róla mintha valami tragédia lenne.
vagy nem erről szól, mint amit ez a cikk ír?
Még biztonságosabb lesz a Samsung üzleti platformja, a Knox -
Zsolaf
addikt
válasz
Misi1980 #67990 üzenetére
1 perc alatt találtam meg neked. Nem véletlenül mondtam h van. És te vagy felháborodva?
Én befejeztem, nekem jön gyorsan..
(#67992) Joshi : engem nem érdekel mert fel sem teszem a romot
-
Gergosz2
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz
Misi1980 #60963 üzenetére
Nagyon menő akartál lenni, de az csak egy darab papír, amivel kb. a popsid tudod kitörölni. 60-70 ezer forintért pereskedni, két évig bíróságra járni, fizetni az ügyvédet? Sokkal többe kerül a végösszeg és ezt a csalók is tudják.
Egyszóval: kb. semmit nem ér az ilyen "papír két tanÚval".
-
Varszegig
veterán
válasz
Misi1980 #60765 üzenetére
Csak root-tal megy, de isten bizony nem fáj a root
Krisz79: Fólia: ha jót akarsz, akkor steinheil curved, minden más csak celofán
Mappába rendezés: TW-t már régen nem használtam, de abban is lehet. De sokkal bulisabb az app drawerben füleket képezni, és úgy csoportosítani. Persze kirakhatsz bármit ikonként, könyvjelzőt is. (Mellesleg próbáld ki az apex, vagy nova launchereket, és máris kidobod az almát az abakon. Felejtsd el azt a béna TW-t
)
-
kovicska
aktív tag
válasz
Misi1980 #60684 üzenetére
Szia !
Sajnos nem tudom vissza tenni az ICS-et, az 1 leírásban szereplő 3 filés nem jó, meghalt tőle a telefon, írod hogy neked sikerült vissza tenni. Hogyan sikerült ?
Tudnál esetleg abban segíteni hogy linkelsz nekem olyat ami működik, és akkor én is megcsinálnám.Nagyon köszönöm.
-
apaszka
veterán
-
havri1
félisten
válasz
Misi1980 #59805 üzenetére
Végleges. De itt ez tilos.
Nullázni így tudod, csak a sorrendre kell vigyázni. Ha nullázás után elindítod a rajta lévő romot, ami nem gyári, vagy a cwm, akkor ugrik egyet a számláló.Megoldás : TA után restart előtt kiveszed az akksit. Akksi vissza, hang le + home + power (Download mód), és egyből tolsz rá egy gyári romot odinnal.
Így marad offical minden. Tehát nem szabad nullázás után nem gyári romot indítani, ez a lényeg. -
jano6220
tag
-
trobi28
addikt
válasz
Misi1980 #57383 üzenetére
madmike: Használd a gyárit mivel ez CM alapú és ha kernelt cserélsz nem fog menni a wifi megosztás.Persze csak ha szükséged van rá
Más: Eddig nem sok újdonságot hozott ez a google sajtótájékoztató.
Ez csak rendszer foltozgatásnak tűnik nekem.
Talán majd az 5.0 hoz valami lényegesebbet -
Zsolaf
addikt
válasz
Misi1980 #57224 üzenetére
Ez a T-s 4.0.4 ezt ha felteszed mindent meg tudsz csinálni rajta.
Elötte wipe!!
-
Varszegig
veterán
válasz
Misi1980 #57130 üzenetére
A kódos módszer már nem megy JB-n, csak a playről letölthet CSC Changeres. De csak olyan romnál tudsz váltani, ami multi-csc-s, jellemzően a szolgáltatói nem ilyen. Volt régebben linkelve 3 file-os repartos XEH rom, na az multi csc-s, ott cserélhetsz. (Mellesleg épp attól áll át ALB-ra, ha nem figyelsz egy picit
)
-
borsodika
őstag
válasz
Misi1980 #56997 üzenetére
Ha letöltötted a zip-et amit linkeltem kicsomagolod és találsz benne 2 file-t. A cwm_recovery.tar-t odinba betallózod a pda részhez telefont download módba teszed és rányomsz, hogy start. Amikor ez megvan a 4.2.2_root_update.zip file-t vagy a telefon belső memóriájába másolod vagy külső sd-re telefont beteszed recovery-be install zip from... megkeresed és feltelepíted. Mindezt persze csak akkor ha az első hsz-ben linkelt driver pakkot feltetted a gépre.
-
-
rankesz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest