- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
pappkarcsi #84779 üzenetére
Nekem is fent van,de a play szerint is azótais kompatibilis mindenemmel,pedig az xperia mini nemigen egy csúcshardver(1mag-1GHz...)
Csak lenne több nézhető csatorna,akár pénzért,és mégha kódoltan,de lehetne felvenni is,milyen jól jönne most pl.a meccseknél...Tv-m képcsöves van,de minek,a gépet meg nem járathatom egész nap,hogy este 10kor felvegyen valamit...telón viszont... -
szunyi777
őstag
válasz
pappkarcsi #84779 üzenetére
HHmmm. érdekes
Semmi hókuszpok, Google Play Patch, Xposed modul ...
Nekem engedi, most is próbáltam..Valamilyen xposed modul létezik ilyen esetre, ami enged a Playről letölteni, csak nem ugrik be a neve...
-
róland
veterán
válasz
pappkarcsi #84760 üzenetére
Működik az, pl. gyári rendszeren.
-
szunyi777
őstag
válasz
pappkarcsi #84760 üzenetére
Én most töltöttem le, működik! L-droid.
-
válasz
pappkarcsi #70294 üzenetére
Bizony, ebben az Apple mindig is erős volt... Samut csakis nagyon nagyon jó áron szabad venni és használtan. Újonnan megjelenéskor csakis az igazán tehetősek veszik.
-
korcsillio
addikt
válasz
pappkarcsi #70237 üzenetére
30-at adok érte!
-
Gizmo94
veterán
válasz
40k körül mennek a törött üvegesek, de nem kapkodnak érte. + - 5 ezer.. Vagy veszel egy üveget és kicserélem neked 10k-ért.
-
apaszka
veterán
válasz
Garanciás, karistolás mentes Huawei G300? +5000?
-
havri1
félisten
válasz
pappkarcsi #70239 üzenetére
Nekem jó
Szerintem reális árat nem fogsz érte így kapni.
Ha azt veszed, hogy 60-80 közt látni hirdetéseket, 70 körül mennek el szép állapotban, gyári fügtgetlenek.
Ebből leveszed a hivatalos 35k kijelzőcserét..Na annyiért én nem adnám el.
Ha nem találsz egy olyan (bocsánat) balekot, aki jó áron így megveszi, és nem akarja cseréltetni a kijelzőt, akkor megérné az a 22 misis ebayes cucc, és otthon kicseréled, és meghirdeted 70-ért, vagy használod.
De ez csak az én véleményem.. -
havri1
félisten
válasz
10esért megveszem bármikor
-
Gizmo94
veterán
válasz
pappkarcsi #70224 üzenetére
Nem. Bocs, elfelejtettem, hogy a tiéd volt a törött. Fizikai sérülés garivesztés. Ez nem fog menni, pénzzel sem így.
-
nggabi
félisten
válasz
pappkarcsi #70224 üzenetére
a tied nem mert el van repedve az üveg. nem lehet lefizetni a szerelőt, törött kijelzőt nem cserélnek garanciában.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pappkarcsi #70222 üzenetére
Ha garanciás, kicseréli zsebbe pénz nélkül is.
tarakos: Egy vékony acéldróttal vágják ki egy századpontos illesztésű, profi géppel. Házilag lehetetlen megoldani, ha pedig egy egészen kicsit is feszül az lcd, azonnal eltörik.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pappkarcsi #70177 üzenetére
.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pappkarcsi #70179 üzenetére
Egyik sem jó neked. A middle frame azért nem, mert nézegetni ugyan tudod az ép keretet, de nem lesz ember itthon aki átrakja neked az lcd-t az új keretbe, mivel 99.9 és még egy fél százalék, hogy a mutatvány közben eltörik. Középső keretet ezért hiába veszel, semmire nem mégy vele. Az üveget megveheted, le is tudod cserélni, de attól a keret sérült marad, ez félsiker. Vagy megelégszel ennyivel, vagy komplett kijelzőt tudsz cserélni kerettel, kb.35.000 Ft. a legolcsóbb amit tudok, véleményem szerint erősen a nem éri meg kategória.....
-
törölt tag
válasz
Eggyik sem lesz jó neked!
Az üveget még csak csak leoperálod egy youtube videó segítségével, de a keret nem cserélhető sajnos. Ezek e rendelhető keretek semmit sem érnek. (nelem is van itthon egy kék, de kijelzőt nem tudok hozzá szerezni)
Szóval vagy használod így, vagy 35eFt-ért komplett kijelzőt cseréltetsz. -
Zsolaf
addikt
válasz
Youtube nézd végig és látod majd.
-
Zsolaf
addikt
válasz
pappkarcsi #70177 üzenetére
Szerintem jókat néztél ezek kellenek a javításhoz, a bökkenő csak az hogy magát az lcd-t nem lehet áttenni sajnos.
(#70179) Virtualista: Csak olyat vegyél amin van lcd is akkor tudsz keretet cserélni, rá van ragasztva a keretre és nem lehet leszedni csak darabokban.
-
apaszka
veterán
válasz
pappkarcsi #62126 üzenetére
Rakj fel gyári ROM -ot. Vagy valami arról hajazóst.
-
ginobácsi
csendes tag
válasz
pappkarcsi #44432 üzenetére
Nekem is bejön
Kaptam egy jútúb linket:
[link] -
Varszegig
veterán
válasz
pappkarcsi #44136 üzenetére
A wifi beállíásokat a gmail fiókodba menti, ha engedélyezted a mentéseket a fiókba. Az appokat is onnan fogja visszarakni. Tehát újratelepítés után amikor beállítod a fiókodat vagy beállítod az első wifit, a többit letölti, vagy 3g-n letölti az egész mindenséget.
-
okoska74
senior tag
válasz
pappkarcsi #44042 üzenetére
Ha rootolt a telefonod akkor mondjuk Es explorerben bemész /data/misc/wifi/ -be és a wpa_supplicant.conf fájlt lemented.
Ha újra akarod rakni akkor csak visszamásolod.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pappkarcsi #44042 üzenetére
Titanium Backuppal le, mint mindent, de mi értelme van? Egy perc alatt beírod újra akár a proxyt is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pappkarcsi #43989 üzenetére
Autoroot az egyszerűbb és nem kell semmi, csak wipe, ha akarod. Ha nem kell semmi, egy wipe-os telepítés mindig sokkal!! jobb, mint egy anélküli.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pappkarcsi #43978 üzenetére
Akkor az van, hogy cwm -ből tudod feltenni root után. Playről megvan cwm ingyen. Vagy felraksz egy siyah kernelt, abban van root is, cwm is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pappkarcsi #41864 üzenetére
Értem a problémát... Akkor ajánlom neked Seatone kolléga romját, egy igen jól kitakarított és stabil rom. Próbáld ki.
-
rankesz
veterán
válasz
pappkarcsi #24803 üzenetére
Perseus kernel = 857 MB
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ha neked három csík elég, nézegesd azt. 2012-ben egy csúcstelefontól ez lenne a vicc. Más.. estére fel szoktad dugni a telefont? Hm...ki ne moderáljanak, mert ez felnőtt tartalom, de mindenesetre ízlés dolga... Gondolom ilyenkor vibration on..
-
zozyk
addikt
válasz
Ha van root-od,akkor nem kell felrakni semmit,egy egyszerű text editorral megnyitod a build.prop fájlt,átírod amit kell,majd restart után felrakod a CWM-zip-et,és már kész is...
Tovább tartott ezt legépelnem,mint megcsinálni az egészet...
-
zozyk
addikt
válasz
pappkarcsi #24753 üzenetére
Van már pár link itt a topikban,de azért kösz a torrentes megoldást is...
Mi a baj az odinnal?
-
zozyk
addikt
válasz
pappkarcsi #24750 üzenetére
Odinnal felraksz egy 1fájlos romot,pl a lengyel 4.1.2-őt,megmarad minden adatod,programod...
-
Caaabi
senior tag
válasz
pappkarcsi #18283 üzenetére
Nekem ma jött meg de estefelé leszek otthon amikor feltöltöm utána kezdem el csak használni, remélem pozitív dolgokat fogsz tapasztalni vele
-
Yeffy
veterán
válasz
naa... ez engem is érdekelne majd. várom nagyon miket tapasztalsz vele.
mennyibe fájt, ha szabad tudni? ebayes? v kínából van?
kellene egy ilyen bikább akku nekem is, ha nem károsítja a telót...p06: az első kép tetszik, jó lett
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Neked mennyi idő alatt jött meg? Három hete én is rendeltem egyet.
-
Varszegig
veterán
válasz
pappkarcsi #17438 üzenetére
OTA is mehet, azt nem zavarja a root
-
spawn21
veterán
válasz
pappkarcsi #17434 üzenetére
gondolom észleli, hogy valami nem stimmel a telefonoddal
-
lafaty80
addikt
válasz
pappkarcsi #14747 üzenetére
recoveryben próbáld meg formázni a system-et (cwm), aztán egyből odin, hátha segít. Mintha nálam 1-2 odin-os telepítés után sem tűntek volna el az appjaim/adataim (még system szinte se)...
#14752) Gizmo94: sajnos futottam bele hasonló jelenségbe én is... semmi sem segített, csak a wipe+formatok+odin.... addig semmi csak a logó meg a f@sás hogy működjön
-
Gizmo94
veterán
válasz
A végén leválasztotta újra csatlakoztatta és leválasztotta a telefont az Odin, egyébként megcsinálta amit kellett. Menni fog a telefon, csak várj a rebootnál pár percet, ne légy türelmetlen. A logonál sokáig tud állni ilyenkor, de utána indul. Ha nem tenné, nyomd ki az on-off gombbal (folyamatosan nyomod) utána újraindul és menni fog.
pistakiss: Kicsit sarkos a véleményed, mert nem biztos, hogy aki telefont romol az nem sportol semmit és buzi.
Egyébiránt nem csak apró és észrevehetetlen különbségek vannak egy custom romban, amitől másik hasonló érdeklődésű előtt lehet nagyobbnak látszani (ez a vélemény tetszett a legjobban)hanem sok extra featuret és egyéni testreszabhatóságot, megjelenést is kapsz. Másrészről ezen az alapon mit tudsz igazán ebbe a topikba írni? Hogy felhívtam a scitec dealeremet, vagy az aktuális b.nőmet és tökjól működött a teló?
Tehát ne sarkítsunk már ennyire... -
rankesz
veterán
válasz
CWM-ben wipe-olj mindent, úgy valószínűleg el fog indulni
-
Piwi
veterán
válasz
vegyél nem okostelefont
-
Zsolaf
addikt
válasz
pappkarcsi #14740 üzenetére
Húzd újra a romot ami rajta van, akkor vissza áll.
-
Yeffy
veterán
válasz
pappkarcsi #14474 üzenetére
köszi szépen, írtam is vissza...
érdekel majd mindenképp, kérlek itt is, hogy egy mittudomén hét múlva írd meg a tapasztalataidat, aztán valószínűleg kereslek. főleg, mivel fém hátlapon/fólián is agyalok... -
mycso
veterán
válasz
pappkarcsi #14327 üzenetére
Én már nagyon régóta, csak is a wanam romokat használom már S2 óta.
Stock szerű customból a legjobb és mindenféle szir-szar kiegészítő, téma rárakható. -
R2D20208
addikt
válasz
pappkarcsi #14327 üzenetére
Köszke. Van egy Transparent Zip. Ajánlom felrakni.
Kint van a V28 Omega
-
Varszegig
veterán
válasz
pappkarcsi #13879 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy utángyártott akksival ugrik az NFC?
-
Caaabi
senior tag
válasz
pappkarcsi #13864 üzenetére
Tegnap megrendeltem énis, meglátjuk kinek ér ide előbb
S2-be cimborámnak ugynailyen aksi volt és mai napig semmi baja vele, a gyárinál jobban bírja, hát ne gondoljunk egyből a legrosszabbra, nekem fontos a cserélhetö aksi és ha ez névlegesen 3250 már annak is örülni fogok ha annyit tud mint a gyári 2100 as, mellesleg ha csak pár órát bírna is sok esetben "életmentő" lehet, de remélem pozitív élményekkel számolhatok be kb egy hónap múlva ha a visszajezők az eladónál dícsérték csak nem fogok ki egy hibás darabot
-
R2D20208
addikt
válasz
pappkarcsi #13865 üzenetére
Ha CWM - be recoveryt nyomsz , akkor Recovery módba lép a telefonod. Picit félreérthető volt a kérdés, de sejtem mit akartál. És ha oda belépett, ott tudsz csinálni egy Backupot. Az lementi a telefonod teljes tartalmát / beállításait. Ugyanígy visszalépve, egy Restorét nyomva, és az adott dátumot kiválasztva ( amikor a Backupot csináltad ) ez visszahozható.
-
agabe
addikt
válasz
pappkarcsi #13864 üzenetére
Baromi olcso, de soha nem vennek utangyartott akksit.
Rossz esetben zarlatos is lehet egyszercsak, es utana dobhatod ki a telefont.
Az a 3250mAh ami meg ra van irva....hat jo ha fele tenyleg.
Ilyen aron persze meg azert sem hoborognek a vasarlok termeszetesen....de (most)140ezer forintos teloba gagyi akksit nem raknek. olyan mintha ferrariba tesco kutnal 95-os benzint tankolnal mer az olcsobb... -
migabi24
nagyúr
válasz
szerintem a nandroid mentésre gondolsz,
az a modemen kívül mindent ment
-
Piwi
veterán
válasz
CWM-be recoveryt?
-
RAID 2
aktív tag
válasz
pappkarcsi #13656 üzenetére
Engem érdekel, ha lesz rá lehetőségem és megfelelő lesz, akkor a Nexus S-t talán le is cserélem rá.
-
lafaty80
addikt
válasz
Valaki mondja már meg, hogy ez miért lett Galaxy S3 mini.... egyetlen hasonlóság a mienkkel a kinézet. És ennyi. Ezenkívül egy középkategóriás tucat-telefon lesz. Minek ez a sok hw? Pl.: ott van a galaxy S Advance
-
Zsolaf
addikt
válasz
Ma mutatják be!! Azért jóval gyengébb lesz mint a miénk.
-
Bilux
veterán
válasz
pappkarcsi #11847 üzenetére
Torrentet ne keverjük ide. Meg, hogy okosba megszerzed az nem jelent semmit.
Nem ez a standard. -
kircso13
senior tag
válasz
pappkarcsi #11779 üzenetére
2g-3g lite appal. alapon 2g-n van, de ha 3g kell akkor átkapcsolom. wolt egy widget amint egy klikkel kapcsoltam a 2 és a 3 g, de sajna az nem mügszik JB
-
Psytech
őstag
válasz
pappkarcsi #11779 üzenetére
2G az a beállítások/egyéb beállításko (adathasználat alatt)/mobilhálózatok és azon belül a csak gsm kiválasztva.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
pappkarcsi #11761 üzenetére
Kicsit hihetetlen ez nekem. Mindez folyamatos 3G kapcsolat mellett és nincs bekapcsolva 1 energiatakarékos opció sem?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
pappkarcsi #11763 üzenetére
De, csak előfordulhat olyan, hogy a kettőt egyszerre kell töltened. Nyilván ez csak akkor lehet, ha a gyári mellett, és nem pedig helyette használod.
-
Caaabi
senior tag
válasz
pappkarcsi #11626 üzenetére
Próbáltad már ? Remélem nem csak névleges a 4400Mah
(#11637) iSonic : ez a gyári hátlap alá ha bemegy az igen nagy előreugrás.. 2100 mah tényleges kapacitása biztos hogy van, te nem vettél még hozzá ?
Az igazat megvallva ha tényleg bemegy a gyári hátlap alá és 1A-el erősebb mint a gyári akkor az már nagyon megfelelő, már cska egy EU-s falitöltő kell hozzá és minden olyan mint régen az S2-vel
Vagy érdemesebb dokkolós töltöt venni amibe van aksitöltö is ?
-
iSonic
addikt
válasz
3250mAh akku hasonló van apum S2-ébe, csak ott 2450-es, de eléggé durván megdobta az üzemidőt
mellesleg japán gyártmány szóval nem kell félni, hogyha Kínából szállítják..
-
Piwi
veterán
válasz
Jó is lenne a dupla üzemidő de utángyártott akksitól az felejtős lesz
-
Gold_fish
tag
válasz
pappkarcsi #11035 üzenetére
Indukciós töltéshez másik hátlap kell majd? A leendő gyári töltőnél?
-
rankesz
veterán
válasz
pappkarcsi #11035 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
válasz
pappkarcsi #11032 üzenetére
NFC -hez vagy a vezeték nélküli töltéshez lehet köze.
-
rankesz
veterán
válasz
pappkarcsi #10663 üzenetére
Gyári visszaállítást javasolnék
-
válasz
pappkarcsi #10663 üzenetére
Valami program okozhatja. Csináltál full wipe-ot?
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
pappkarcsi #10656 üzenetére
hosszú nyomásra sem reagál, duplára bejön a s voice.
5let?
-
Psytech
őstag
válasz
pappkarcsi #10588 üzenetére
Például ezekkel lehet másolni ide-oda.
-
válasz
pappkarcsi #10588 üzenetére
Airdroid. Kukázd a kiest hamahama!
-
SN2O
aktív tag
válasz
pappkarcsi #10326 üzenetére
Sziasztok!
Anno már olvastam valahol,hogy a galaxy s3-as 11pin-es usb-je képes egyszerre hdmi képet továbbítani és OTG portként is működni...de most ez a videó nagyon felvillanyozott
Samsung Spider Laptop for Galaxy S3Vajon akkor egy kábellel meg jó sok forrasztással az is megoldható,hogy rákössem a tv-mre és még egy billentyűzetet is rádugjak?
Szerk:
Bocsi, véletlen a válaszra nyomtam, az új helyett -
DaveNo1
veterán
válasz
pappkarcsi #10315 üzenetére
juice defender nevű programmal mindez automatikusan kezelhető
-
Laraxior
titán
válasz
pappkarcsi #10298 üzenetére
Nekem nem tette fel sajna
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
A független rom verzió egyben azt is jelenti, hogy bármely sim használható a készülékben?
Nem, ettől még nem lesz független a készüléked.
-
rjg
őstag
válasz
Nem, a független itt csak azt jelenti, hogy független készülékekre adják ki. Azért a megkülönböztetés, mert vannak szolgáltatói ROM verziók is.
A másik kérdésed valóban reális probléma, a hiba oka szerintem a gyárilag rosszul optimalizált / elcseszett memóriakezelés. Ezen több módon lehet segíteni.
A legbiztonságosabb szerintem, ha a beállítások - alkalmazások - mind fülön belül a letiltással "lefagyasztod" a feleskeges alkalmazásokat, pl Yahoo Finance (ha csak nem tőzsdézel). Ezzel memóriát nyersz, mert nem fog minden alkalommal betöltődni, teljesen feleslegesen.
Másrészt valamilyen alkalmazással, pl Autorun Manager vagy Autostarts - root esetén - be tudod állítani, hogy mely alkalmazások induljanak el a telefon bekapcsolásakor. Szintén memóriát nyerhetsz.
Harmadrészt - amíg ezt nem orvosolja a Samsung - tudsz játszani a Heap Size-al, legegyszerűbben talán az AutoKiller Memory Optimizer segítségével, bár ez utóbbira már nem volt szükségem két éve; akkor a HTC Hero 192 MB RAM-ja miatt kellett használnom. Egyébként nekem kevés RAM-ról szóló üzenetem még egyszer sem volt, de az oldalak újratöltődése a böngészőben, e-book readerben nálam is előfordul. -
rjg
őstag
válasz
pappkarcsi #10282 üzenetére
Szerintem - és ez igaz volt már az S2-re is - a gyári ROM-ok bőven olyan minőségűek, hogy nem kell főzöttet használni. Azt javaslom, amíg meg nem ismered a rendszert, maradj a legutolsó hivatalos, független ROM verziónál, maximum root-old a telefonod. Ne egy béta vagy főzött verziót használj, mert ezekben nagyobb eséllyel fogsz hibákkal találkozni, amit az Androidnak fogsz felróni. Ha már valóban kihasználod a rendszert és kísérletezgetni akarsz, (feszültségek állítgatása, egyszerre két ROM dualboot-tal, stb.) ráérsz akkor váltani.
-
Laraxior
titán
válasz
pappkarcsi #10284 üzenetére
Kösz... utálom ha fél napig tölt
-
rankesz
veterán
válasz
pappkarcsi #10283 üzenetére
Nem kell figyelni a független romokra, max annyi lehet a para hogy az okosban fuggetlenitett telefonokat az ujabb romok visszazarhatjak...
Ha van félnivalod, akkor se itt keress segítséget, mert ez a téma itt a fórumon tiltott. -
válasz
pappkarcsi #10278 üzenetére
Hali!
Első hsz! Ha valami nem világos utána kérdezz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest