- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky975
senior tag
Na felraktam a 4.3-at,brutál jó.
na jó csak vicceltem...
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Weeman1
veterán
Sziasztok
Úgy néz ki csatlakozom én is hozzátok.
Xiaomi 11T Pro
-
foxymaxy
senior tag
Na mit mondtam még mindig csak a "füst" és semmi konkrét kézzel fogható dolog, pedig már izzítanám már a 4.3 - at
e pluribus unum
-
-
Frozzy
őstag
valahonnan tölthető már az új 4.3 ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Piwi
veterán
válasz korcsillio #71182 üzenetére
Note 2 mellett igazából felesleges
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Piwi
veterán
válasz korcsillio #71179 üzenetére
Szutyok S4 mini megeszi sebességben reggelire az S3-at
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
korcsillio
addikt
Lesz majd 4.4
Ha meg kapja a sok(szutyok)mini,akkor gondol a nagyobb testvérek is....[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Tenager18 #71175 üzenetére
Én fájlmásolásra a MyPhoneExplorer-t használom Wifin keresztül, nyilván nem olyan gyors mint az USB de pár száz megára is jó lehet. Hozzáteszem hogy más funkciói is nagyon hasznosak. Kipróbálhatod USB-vel is.
PC verzió
Telefonos verzióHa úgy döntesz hogy kipróbálod akkor az alábbi képen látható beállításokat ejtsd meg használat előtt.
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok.
Szükségem lenne a segítségetekre a következőben:
Szeretnék egy új telefont karácsonyra és arra a telefonra esett a választásom mint ami bátyámnak van, ez mégpedig ahogy a topik is írja a Samsung Galaxy S3. Ehhez lenne 1-2 kérdésem.
1. Sima S3 nem kapható a T-mobilnál, csak az LTE verziójú. Mi a különbség a kettő között? Olvasgattam róla és annyi biztos, hogy az LTE 2GB RAM-mal rendelkezik (még a sima csak 1) és nincs benne FM rádió. De még olvastam olyat is, hogy az LTE csak 2 maggal rendelkezik. T-mobilnál azt írják, hogy 4 magos a készülék akkor csak valami fals adatot olvastam?
2. Nem tudom, hogy romot szeretnék-e cserélni rajta, de ha igen, akkor az LTE-re is van annyi (vagy majdnem annyi) mint a simához? Mert ugye az I9300as ROM-ja nem jó az I9305öshöz, és emiatt ér valami hátrány, hogy nem a "népszerűbb" példányt veszem meg?
3. Esetleg arra gondoltam, hogy veszek egy Sony Z-t, mert még olcsóbb is 3-4 ezer forinttal mint a fent említett Samsung. Mit gondoltok? Megérné inkább az? Sokan Istenítik ezt a Samsungot és gondolom nem véletlenül, de azért a Z jobb CPU, GPU, 1080p kijelző -> sokkal jobb képsűrűség, 13MP-es kamera (bár azt olvastam hogy a Samu-é jobb) és vízállóság.
4. Ezt a T-mobile "akciós kalendárium" alatt akarnám megvenni, mert először úgy volt hogy a Next M által lesz apa jóvoltából, de ott nincs semmi akció a készülékre, dominós áron kapjuk meg, de ha így kifognám a 20%-os leárazást akkor máris jobban járunk 22-23ezer forinttal, amiből szeretnék venni egy SSD-t . Érdemes várnom a Z-re, hogy azt akciózzák le vagy inkább ha a S3-at akciózzák le előbb akkor azt vegyem meg, nehogy a két szék között a földre essek? Vagy inkább válasszam az S3-at? Annyira nem tudok már napok óta dönteni...
Előre is köszönöm! -
Vovi1
aktív tag
válasz Tenager18 #71168 üzenetére
Médiaeszközként látja az szgép. Explorerrel tudsz másolgatni. Mindenki ezt ismeri.
Ennél sokkal jobb, ha a TotalCommanderben engedélyezed a szülőmappa megjelenítése opciót. Általános beállítások, képernyő sorban van. Ekkor mintha önálló háttértár lenne a belső és a külső memória, síma TC módszerekkel tudsz másolni, törölni stb.
-
Tenager18
senior tag
Hogyan lehet számítógéphez csatlakoztatni az S3-at ? Valahogy filmet szeretnék rá másolni, de sehogy sem ismeri fel normálisan a gép. KIES-el próbáltam, azzal sem sikerült
-
apaszka
veterán
válasz Norbi8719 #71163 üzenetére
Nem vertél be neki egyet?
Én anno a Nokia n8 javításra leadáskor ilyenért kirúgattam a verebet. Majd megöltem azonnal. Én vigyázok a telefonra,ő meg oda ba@@za az asztalra?
Szerk.
Sőt ,a földön landolt, és azt mondta, bocs előforduló dolog, ezt bírja.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Norbi8719
tag
Ha valakinek T-s a telefonja , és sz.r a töltője vigye a T szervízbe...
Egyből csere és nem is nézik.
De...(!!!) ne a Westendbe...
Csávó a 10 cm-es körmével lefeszegette az Sgp tokot félig...
Utána kijelzővel az asztalra , kétszer végighúzta az asztalra , meg egy kicsit le is ejtette...
Úgyhogy oda semmiképp ne menjetek...!!![ Szerkesztve ]
-
twohacker
csendes tag
Sammobile jelezte a frissìtést csak halott az oldal ahová feltöltenék. Belinkeljem a forrást?
[ Szerkesztve ]
-
twohacker
csendes tag
2 òrás keresés eredménye, 33 perce rakták fel. Nagyon remélem nem fake.
-
twohacker
csendes tag
http://s20.dfs.su/s20_be87l1b/I9300XXUGMK6.rar Mindenkinek mikura szeretettel ) Remélem jò lesz... Nem volt gyenge megszerezni
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Smylei30 #71117 üzenetére
Állítólag a kamera bugos volt valakinél.
A Nexus 5 kamerát flasheld rá. Minden 100% osan működik benne. Én a gyárit töröltem is. Gömb panoráma, és gyorsított videó is megy rendesen.
https://www.dropbox.com/s/n66tgjam73wjwia/Nexus_5_camera_photosphere.zipSzerk.
amuba
Nem adom olcsón, de drágán sem. Családban marad. Így 130 ért az övé. Tudod neki ennyit megér.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
doe2
tag
Sziasztok ez történt a telefonnal.Az érzékelést érzékeli.Melyik kijelzőt vegyem ebayen?
köszi!http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_6_dcvcpxfaek.jpg
-
apaszka
veterán
válasz #01696768 #71135 üzenetére
"szoftveres visszamaradottsága ellenére szeretem az S3-at. "
Dettó!
A kis feleségem pályázik a telefonomra,és azt mondta,hogy megkeresi az árát! Fűzi a gyöngyöket,és készít mindent,hogy ha eladja őket a melóhelyen megtudja venni tőlem az S3 am!
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
válasz Capricorne #71141 üzenetére
Az mindig mind a két helyen megvan, össze szinkronizál, hacsak nem kikapcsolod a telefonon a szinkronizálást. Fiókoknál ki kell szedni a pipát.
[ Szerkesztve ]
-
Capricorne
csendes tag
Létezik az, hogy a Google fiókban tárolt fényképek offline módban is elérthetőek?....Kikapcsolt wifinél a galériában az albumoknál látom az összes oda feltöltött képet. Azt viszont kizártnak tartom, hogy valamikor onnan letöltötte
-
Zsolaf
addikt
Ha valakinek fent van (de nem hiszem) a régi 4.3 BTU elvileg OTA-n kijött a frissítés 24mb az MJ9 romra, mert ha igaz akkor fel kell csak tenni a rossz MJ9-et BTU ccs-el utána lefrissíteni MK6-ra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz korcsillio #71127 üzenetére
Remélem, N6-ig kihúzom valahogy, muszáj, h jobb telóm legyen, mint a zembernek. Szemmel tartom, hogy mit alkota samu, meg a többiek, de az az igazság, hogy amióta N5 van a házban, esz a sárga irigység. Van most nálam egy S4 pár hétig, na erre pl. nem cserélnék (alig tud többet), Note3 meg hiába tetszik, batár nagy, egy kézzel sosem tudnám még a hívást felvenni sem... Szóval nem egyszerű. De ebből is az látszik, hogy a szoftveres visszamaradottsága ellenére szeretem az S3-at.
-
Varszegig
veterán
válasz tothbalazs88 #71133 üzenetére
igen
-
Varszegig
veterán
válasz tothbalazs88 #71131 üzenetére
root, és csc changer a playről.
-
Varszegig
veterán
válasz tothbalazs88 #71129 üzenetére
Igen, vagy azt megteheted, hogy a CSC-t XEH-ra állítod. Viszont az gyári resettel jár.
-
Varszegig
veterán
válasz tothbalazs88 #71125 üzenetére
MG4 nem volt a TMH-ra. Ezért ezt a kombót nem fogja frissíteni sem KIES, sem OTA. Odinnal egyszer rendbeteszed, és jó lesz.
-
tothbalazs88
csendes tag
Üdv az uraknak !
Ez van most fent a telón :
Aktuális készülék-szoftver verzió: PDA:MG4 / PHONE: MG4 / CSC: MG2 (TMH)És ezt írja a kies :
Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott stoftverfrissítést.Kérdésem az lenne hogy frissítés érkezésekor OTA-n meg fog érkezni a frissítés vagy csak Odinnal tudok majd flashelni ?
Esetleg nem tud valaki 3 fájlos MG4 romot ? Ebből csak 1 fájlos létezik ?
-
törölt tag
válasz korcsillio #71122 üzenetére
Nem feltétlen, főleg mivel azt nem ígérték be. Mint a 4.2t 4.4 majd lesz a következő telómon, de ez járt már rég. Én meg nem romolhatok, mert nem bírok leírásokat követni, és a türelmetlenségemmel hazavágom.
-
Yeffy
veterán
köszi a válaszokat, ba
**kkerBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Rocky975
senior tag
válasz korcsillio #71118 üzenetére
Én pl. igen.
Kipucolva Siyah kernellel tökéletes a telefon.
Számomra minden funkció benne van,de nem vagyunk egyformák.Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Smylei30
tag
Nalam szepen muzsikal Temaek v16 CM11 je. Celra megfelelo, am ha kijon a stabil 4.3 megvarom meg az Omegasok kicsit megpucoljak aztan szerintem lehet kiprobalom ,habar szerintem addigra Tema romja jobb lesz.
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
babhun
aktív tag
válasz SteveJobs #71115 üzenetére
Nekem meg ha beállítottam valami hátteret, körbevágta kirakta háttérnek, aztán volt mikor a menüből visszalépve a főképernyőre tök rá volt zoomolva a háttérképre, nem úgy volt ahogy beállítottam. Újra be kellett állítani, de volt hogy az is "zoom"-os lett, tehát csak az újraindítás segített.
-
SteveJobs
őstag
válasz Bubukain #71111 üzenetére
Sms írásközben hívtak aztán tovább nem tudtam írni ki kellett kapcsolnom a telefont.Vagy már leírtam többször
a tálcáról eltűnik néha egy két ikon.Én a tálcán beállítottam,hogy hét ikon legyen.De azt se értem ,hogy a tálcák számát nem lehet vagy én vagyok béna nem tudom be állítani. -
foxymaxy
senior tag
NYÍHIHI 1 újabb fellángolás, de ennek is csak a füstje nagy
e pluribus unum
-
Zsolaf
addikt
-
törölt tag
Én csak azt nem értem, h sammobile-on még csak az MJ9 látszik, ami ugye novemberi, és megegyezik a korábbi szériával. Na most akkor amit itt próbálgat(ná)nak egyesek az 1 leak? :?
(Remélem, mire kijön a szervizből lesz svájci OTA...)
-
RAID 2
aktív tag
Igaz, hogy nem kimondottan S3... Frissítettem a gmail appot, azóta a rolóról nem tudom egyből törölni a frissen jött e-maileket. Mi volt az előző verzió száma? Beállítást erre nem találtam.
-
Rocky975
senior tag
Reggelt!
Jutyubon néztem videót 4.3-ról,elég meggyőző lett a sebessége.Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Zsolaf
addikt
Most akkor van valahol uj 4.3?
sokan most kelnek.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Jo reggelt tudunk vmit. 4.3 rol ? Lett vegul normális ?Valaki feltette ?
am attol fuggetlenul hogy UK BTU lesz benne magyar nyelv mivel international
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Linux kezdőknek
- Politika
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- TCL LCD és LED TV-k
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest