- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
Sziasztok! Gyári töltőkábelt (Adatmásolásra) hol tudnéka legolcsóbban szerezni? Köszi
-
JayZ
tag
AOSP rom akkuidő, főként wifi használattal. (addig volt mobilneten míg lementem szombaton sparba meg kutyát sétáltatni). 50% alatt jobban merül, de a 3 óra kijelzőidő még mobilneten is kihúzható, de ha teheti az ember, melóhelyen használja wifin, és akkor nem kell tölteni napközben (kivéve ha sokat nyomkodod persze
). Nemsokára írok egy szösszenetet arról, milyen beállításokat használok stweaks-ben. Nemsokára jön az xposed-ot támogató stabil v2 build.
-
JayZ
tag
Hali! Nekem egy trident aegis tokom van. Belső puha gumi, hátán van egy műanyag lap, párszor már esett le, nem lett baja. Szép vastag perem van kijelző előtt, egy 300ft-os kínai üveg kijelzővédővel van nekem, nagyon szeretem.
Egy baja van: a kezem ráizzad a műanyag hátlapra, így meg kell tisztítgatni időközönként. Ha valakinek van jobb strapabíró tokja, kíváncsian hallgatom én is.(aqua nevű boltban vettem asszem 3-4 k körül
)
-
JayZ
tag
válasz
#61600768 #60423 üzenetére
Látom belegázoltam a lelki világodba, én kérek elnézést.
Brownus: adj neki 3-4 töltést, mire a kernel beáll. Eleinte nagyon merülhet. Amit ajánlok, az stweaks-others-trim cache, miután felraktál mindent a telefonra, tárhely-gyorsítótárazott adatok törlése, reboot. Ez ajánlott kb minden app reinstall-törlés-telepítés után, illetve ha érzed, hogy kicsit lassabb a telefon.
Ha van igény, írok majd egy kis listát, mit érdemes beállítani, elég régóta használom a fejlesztők romjait, ötlet lehet másoknak. -
JayZ
tag
válasz
#61600768 #60421 üzenetére
Azért a snapdragon 600 minden csak nem új..
Snapdragon 800-801-805 jól bevált darabok, a 600 ezekhez képest erős középkategória, nem beszélve arról hogy kb 3 éves modell. Omega/Imperium romot nem láttam még működni mert a TW hidegen hagy, de a gyári rom egy lagtenger, és ez a legstabilabb/legsimább nem-TW custom rom, és ez is tud gondolkozni néha..
-
JayZ
tag
válasz
brownus #60396 üzenetére
Első stabil verzió, ez sokmindent elárul.
Alapvetően jó, nagyon szép a changelist, ha elolvasod, de pl az xposed nem működik ezen a verzión. Wifit nem dobál, adathálókat szépen váltja ahogy kell, néha megröccen picit, de szerintem már régi vas ez. Ha rám hallgatsz, ez a legtöbb, amit ki lehet hozni a telefonból rom szempontjából, ami nem touchwiz alapú. Ajánlott! De még két-három build/végleges lollipop és akkor hátra lehet dőlni.
Én nagyon szeretem ezt a romot és a csapatot, komolyan foglalkoznak vele, és az AOSP alapú rom kincs. Ezért sem kellene pl s5, arra nincs, csak cm alapú ahogy láttam, hiába jobb proci, erősebb akku, stb.(Esetleg majd egy új nexus vagy moto, többet az életben nem kell gyári ui-on kívül mást futtató telefon..)
Akku: 1ó45p kijelző kb 20%-os fix fényerőn, 18 óra készenlét, wifi, 4/3g, zene, chrome, messenger -> 50%.
-
JayZ
tag
Hello! Összesen kb két hete, nem kell tőle gyári stabilitást várni, de összességében nagyon jó, és még fejlesztik. Memóriakezelést is lehet állítani kernel szinten (tartson-e több appot benn: kevesebb free ram és jobb multitasking, vagy lőjön ki több appot a gyorsabb elérésért és több free ramért). Default értéken egész szépen tartja benn háttérben az appokat. Lényeg a clean install és fejlesztők által ajánlott gapps.
-
JayZ
tag
Sziasztok! Sok xda-s romot kipróbáltam, a legtöbb potenciál a következő romban van: [AOSP 5.1.1 from JDCTeam]
Egy egész kis csapat foglalkozik az optimalizált CM, Slim, valamint AOSP rommal. CM idő után lassul és bugos, Slim romok nekem szintén nem jöttek be stabilitás szempontjából, míg ez az AOSP rom szinte tökéletes. Mindegyik romban közös az Stweaks, amivel a kernelt lehet állítgatni össze-vissza kedvünk szerint, nagyon-nagyon jó.
A 3-4 óra kijelzőidő simán elérhető, nekem 4g-s netet használva egész nap, a három óra hozható, wifi-vel persze több. Nagyon-nagyon ritkán lagol be, viszonylag stabil, pedig még Beta. Hamarosan jönnek a stabil buildjei. CM alapokat használó romokkal gyakran volt nálam netprobléma (nem tud váltani 4/3/2 g között, eldobja, nem kapcsol vissza) itt nincs.
Egy szó mint száz, nexus közeli élmény a telefonunkra.
-
JayZ
tag
Sziasztok!
Valamelyik vodafone-os kolléga tudna screenshotolni a hozzáférési pontok (APN) beállításairól? Lollin olyan problémám van ugyanis, hogy nem mindig akar fellépni 3g-re, miután mondjuk 2-3x manuálisan ki-be volt kapcsolgatva a mobilnet. Köszi szépen! (ja és 9505)
-
JayZ
tag
Bevállalósaknak. De-bloated touchwiz rom knox trip nélkül. Kicsit macerás felrakni de valszeg megéri.
-
JayZ
tag
Ééédes istenem..katasztrófa egy cm-es telefon után visszajönni Touchwiz-re. Amennyi felesleges BS van ezeken még mindig...valakinek nincs egy listája, hogy mik azok az appok amik nyugodtan tilthatóak?
-
JayZ
tag
Sziasztok! Héten s4 tulaj leszek, sammonile-on nézem, van magyar lollipop build -voda
Valaki használta/próbálta már? Gondolom telepítés odinnal, előtte wipe mindent. -
JayZ
tag
Sziasztok! Jelenlegi ace 3 tulajként gondokozok s4-en. Az lenne a kérdésem, hogy a gyári szoftvert ha nem engedem frissíteni (ha jól tudom 4.2.2 van rajta alapból), hanem egyből megy rá CM, úgy ki lehet kerülni a knox számláló ugrást? Lényegében: ez a knox rémálom hányas verziótól van az OS-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest