- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
awakening87
aktív tag
válasz
migabi24 #60289 üzenetére
Azt csak akkor érdemes, ha 100%-ig megbizonyosodott arról, hogy a firmware .tar fájlja teljesen ép és sértetlen. Valószínűleg azért jelez hibát, mert hiányzik a fájl vége, nem töltődött le rendesen. Ha belenézel pl. Total Commander Listerrel, a fájl végén van md5 aláírás? Vagy az is lehet, hogy memóriahiba van, és azért hibázik.
Melyik Odinnal próbálod, melyik firmware-t?
-
Austin F.
tag
válasz
migabi24 #60171 üzenetére
"Mi a helyzet a telóval?"
Köszönöm kérdésedet, beadtam egy szervizbe alaplapcserére.
(Nem sokkal drágábban vállalták, mint ahogy én is meg tudtam volna venni az alaplapot az Aliexpressen, ezért inkább úgy gondoltam, rakja be a szakember, akinek nálam nagyobb gyakorlata van ebben.)
Viszont sajnos várni kell az alkatrészre 2-3 hetet. -
válasz
migabi24 #60058 üzenetére
Egészen pontosan úgy, hogy feltett egy kérdést ezzel kapcsolatban, én meg elmondtam, hogy a '05-ön ez random restarthoz vezet, szal ha tiltja, és valami csoda folytán ő is beleszalad hasonlóba - annak ellenére, hogy neki '06 van ( ami, mint tudjuk, a csúcsok csúcsa, az okostelefonok Koh-i Noor-ja )- akkor tudja, hogy mitől van.
-
Austin F.
tag
válasz
migabi24 #59934 üzenetére
"itt nem fogunk tudni segíteni"
Mármint konkrétan te nem fogsz tudni segíteni. (Bár szerintem ez sem biztos.
)
Awakening87 kolléga máris segített a belső SD említésével.
(Korábban te is segítettél az ODIN-os újraromolás forszírozásával.)"mert ilyen esetre nem volt példa még"
Ezt ugyebár nem tudhatjuk, csak azt, hogy esetleg 1.) te nem hallottál még ilyen esetről, illetve hogy 2.) a fórumban nem említett még más user ilyen esetet.
De attól még természetesen könnyen lehet, hogy egyik olvtárs már belefutott ilyenbe; illetve nálam jobban hozzáértők jobban átlátják az ügyet akkor is, ha még nem találkoztak pont ilyennel személyesen.Szóval ne írjuk olyan könnyen le ezt a tanácsadást, én bízom a közösségben!
-
Austin F.
tag
válasz
migabi24 #59929 üzenetére
"ez alaplapcsere lesz"
Köszönöm, de ilyen radikális megoldás előtt még valahogyan meg kéne próbálni feléleszteni a belső SD-t.
Sőt, az egyik forrás szerint, kissé meglepő módon, a belső SD halála után is vidáman használható a telefon, ha megmondod neki, hogy a külső SD kártyát kezelje belső SD-ként.
-
zAPAtyin
tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
migabi24 #59796 üzenetére
Ha a gyári 2 amperes fejjel, kábellel táplálod a töltőt, mennyi idő alatt tölti fel?
Mi van pontosan a csomagban?
A "töltőpárna" milyen anyagból van, mert a képek alapján elképzelni sem tudom?
Tennél fel olyan képet amin 2db S4 van egymás mellett, egyik a sima, másik a töltős hátlappal? -
Trespa
tag
válasz
migabi24 #59687 üzenetére
Készülék jó ,de a rendszer egy hányinger a nyalóka úgy akad a Note4-en
legalább is haveromnak igen pedig 180 ezerért vette újonnan s4-et cserélte le és megbánta.
lapozok az note 4 menüjébe és beakad stb..más :
power bankot ne vegyetek ott "e"
egyet rendeltem 5400mhA és S4-et 0-76% tudta feltölteni majd lemerült ... -
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
migabi24 #59517 üzenetére
Itt van mellettem egy S3, simán beléptem a recoverybe...de nem sértődök meg, bár én lennék a hülye...
3 gomb (fel, nagy gom, on/off) egyszerre nyom.
Telefon bekapcs, "zizzen egyet" Galaxy S4 logo bejön, majd bal felső sarokban kék betűkkel
RECOVERY MODE...
Kijelző elsötétül, és addig sötét is marad, amíg el nem engedem a gombokat. Ekkor "zizzen egyet", Galaxy S4 logo, majd feláll a rendszer. Próbáltam azt is, hogy elengedem egyből a gombokat, amikor meglátom a feliratot. Nem segített.
-
Carline
őstag
válasz
migabi24 #59452 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy egy Snapdragon 800 után már ég és föld különbség nem nagyon lehet. Vannak funkciók amik ebben, van olyan ami meg abban jobb, használhatóbb.
Még talán a fényképező rész az, amiben az S4-nek bőven több az állítási lehetősége. Ahhoz képest a stock LG Camera egy fapados érzetét kelti. Volt Galaxy K Zoom telefonom is, az meg még több mindent tudott kamera és képminőség terén is, de az ugye más világ.Szabcsizz Igen, de az AMOLED-hez képest a való világ is fakó.
-
Tomessz85
tag
válasz
migabi24 #59065 üzenetére
Azért vagyok meglepődve, mert gyári tartozék mind a kettő és örültem volna neki, hogy egy hátlap miatt nem kell lemondani a telefon védelméről........
és igen ... feltűnt
Mellesleg messze nem hat órás így a töltés, de reggelig meg úgysem azt számolom, hogy hány perc, hanem alszom.
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
migabi24 #58847 üzenetére
Én is toltam egy fr-t délelőtt mert valami kinyírta a beállitások-at
Megnyitottam, megvillant majd közölte, hogy szorri de leállt. Nem jöttem rá mi okozza, így maradt az fr. Most fasza gyors. Néha nagyon ráfér a droidra
Fr után frissen kipucolva még a frissítések előtt nagyon új telefon szaga van. -
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #58430 üzenetére
2G-re van állítva. Igazából készenlétben annyira nem is merül hanem inkább miután elkezdek rajta bármit csinálni akkor indul meg a merülés jelentősen. Sőt nem is mobilneten van hanem wifi-t használok az meg elvileg kevesebbet fogyaszt. Meg ugye igaz hogy nincs mókolva de úgy tudom hogy az alap 4.3 azért jó kijelzőidőket produkál nem 2 órákat. Olvastam olyanról akinek megvolt a 6 óra is. Szóval valami csak nem normális a működésben.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #58406 üzenetére
Épp az a baj hogy nem az miatt mert volt hogy másodpercekre megállt a kép pedig ha csak bemelegszik a teló akkor nem csinál olyat. Meg mikor megnéztem a ramot akkor pont tele volt. Mióta letiltottam pár appot azóta már nem csinálja viszont olyan a ram fogyós dolog mint 5.0.1en a ramszivárgás pedig teljesen gyári a 4.3 rajta. Most hogy még több app le lett tiltva ráfigyelek hány napot bír ki restart nélkül.
-
válasz
migabi24 #58380 üzenetére
70-80-nál azért kicsivel több [link]
Igazából nem nagyon zavar, mert az akku fogyasztásánál nem is jelzi [link], és a Wakelock detector szerint sem ébresztgeti extrém módon a telót [link].
Egyébként a Diseble Service progiban [link] akár egyesével is le lehet tiltogatni a háttérfolyamatokat, mondjuk sokat segít, ha tudod, melyik micsoda, én még nem szántam rá magam ( és valszeg nem is fogom ), hogy átbogarásszam az összeset.
Nemrég feltettem egy CM11-t, na abban a GPSZ egy pillanatra sem engedte deep sleep-be a telót, ment is a f...ba. -
-
Pietrosz
addikt
válasz
migabi24 #58327 üzenetére
+1 :-) Néha viszket a tenyerem hogy jó lenne már valamit romolni, de szerencsére mindig lebeszelem magam, 4.3 nál úgyse lesz jobb. Egy bugom van amit nem értek, de még nem néztem utána. Ha lezárt kepernyonel zenelejatszas alatt megnyomom a hangerő gombokat akkor olyan mintha be lenne ragadva, vagy elnemul a hang vagy maxra állítja. Valami tipp hogy mi lehet ez?
-
Carline
őstag
válasz
migabi24 #58257 üzenetére
Most semmin nem változtattam, mert örültem hogy garis lett a készülékem.
Offical és knox 0x0.
Nem tudom mi lett vele, de amikor a házhozjövő szervizes volt kinn akkor mondta, hogy az i9506 készülékkel sok a gond. Nagyságrendileg több, mint az i9505-tel.A szervíz jó sokáig nézte a semmit és más javításra beküldött i9506 készülékkel összehasonlítva, ugyanúgy voltak. Hibásan.
-
lafaty80
addikt
válasz
migabi24 #58112 üzenetére
Akkor sorban
Mr X : ott a kép, azon 5.0.1-nél 0x0
woros : mármint 5.0.1-nél FR és megint THM lenne?
migabi24: nem lehetetlen, hidd el, 4.4.2 NEE rom felrakás után THM volt és nem jelzett az OTA (kies szerint is THM volt). FR után egyből jelzett 4x is egymás után. Mindegyiket feltettem, és most kies is NEE-nek mutatja. Gondolom hogy nincs benne THM mint csc, de ez vanÉrdekes volt nekem is, de itt visszaolvasva találtam meg a választ. Volt még ugyebár a root + csc changer, de ezt nem akartam...
Bár melyik részére írtad hogy lehetetlen?!? -
t.dave500
tag
válasz
migabi24 #57924 üzenetére
Én viszont "visszasírom" ezt a meseszerű hatást, egyszerűen "dinamikus"-ban sem olyan élénkek a színek, mint S2-n, és ha már AMOLED, akkor legyen színes- én így vagyok vele.
Persze képeknél esetleg zavaró lehet a túlszaturáltság, de az Asus LED monitorom is túlszaturáltabb, mint az S4-em kijelzője alapból. Erre nincs valami tweaker program? Amivel a "saturation"-t lehet állítani, mint pl egy monitornál? Vagy ehhez kernel szinten kellene belenyúlni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest