- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
Valaki gondolkodik NEE 5.0.1-ről THM 5.0.1-re átmenni? Csak a garancia miatt
Fájni fog, vagy FR nélkül is megoldható szerintetek? (csak hogy jól jelezze pl a kies) -
Ateszpapa
addikt
Üdv!
Szeretném rootolni a lolis i9505-öt.
Lehetőleg KNOX mentesen.
Kingo müxik erre is?
A tab S 10.5 remekül rootolta és a KNOX sem ugrott.Vagy erre milyen root kell?
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy 9505 ös telefonom van gyári lollyval. Szeretnék kiprobálni egy két főzött romot, knox nem érdekel. Odinnal probáltam feltenni CWM-et vagy twrp-t, végig is fut a müvelet, de a fel+home+power nél mindig a gyári recovery jön be. Mit csinálok rosszul?
-
whYz
őstag
Sziasztok
Most cm12.1 van a galaxy s4 I9505 telomon de az egesz hasznalhatatlan. Erintokepernyo ossze-vissza reagal.
Hogy tudnam visszarakni a gyari lollipop romot? Lehetseges custom recovery-bol?
-
raziel01
veterán
i9606 loli:
Kamera minőség nem lett rosszabb, mint 4.3-on volt? -
koszegii
tag
A múltkor valaki írta a megoldást arra az esetre ha a telefon szoftverfrissítéskor "Ez egy módosított eszköz.Szoftverfrissítés nem elérhető" szöveget adja,de nem találom sehol.Emlékszik erre valaki?
-
-
meszimark
tag
Most már elég sokat nyomkodtam, hogy el tudjam mondani a tapasztalataimat.
Szerintem gyorsabb lett az egész telefon. Eddig nem tapasztaltam semmi hibát. Programok is gyorsabban indulnak.taky023: Ha úgy telepíted fel az új rendszert, hogy nem állítod vissza a telefont eredeti állapotába, akkor megmarad minden.
-
chubby2o6
senior tag
Szerintem már most mehetne az összefoglalóba, hogy 9506-on hogy lehet visszamenni KK-re.:-)))
-
taky023
tag
T-lolli:
Egyelőre egy negatívum: amikor ki szeretnék rakni egy widgetet, vagy eltávolítani egy ikont, azt írja ki, hogy "A(z) TouchWiz kezdők. leállt"... :/
-
törölt tag
Sammobilra felkerült S szériához jó pár andoid és nem írják oda hogy hanyas droid. Se changelist se verziószám.. Hát innen gratulálok nekik.
-
szeljanos
tag
Nekem ma reggel dobta fel a frissítés lehetőségét 9506-on, el is kezdte leszedni, de a telepítéssel még lehet, hogy várok 1-2 napot. Megvárnám a vállalkozó kedvűek tapasztalatait. Kicsit piszkálja a csőröm a Lolli, de a jelenlegi 4.4.2 nálam nagyon szépen bevált.
-
meszimark
tag
Nekem első benyomás alapján jónak tűnik. Sebességre nincs panasz.
-
Lefty
addikt
Ez mar az 5.1.1?
-
meszimark
tag
Mindenki tölti akkor nem csoda hogy ilyen lassan szedi
Pedig már gondolkoztam hogy elmegyek egy 100/100 netet lopni a szomszédba, de hát azzal is felejtés ezek szerint. -
meszimark
tag
Valami borzasztóan lassan szedi nekem a frissítést OTA-n keresztül. Kiesben meg meg se található, jó lesz így ha 2 órán át szedi.
-
Dj.Mike
senior tag
Nekem is XXUDOF2 van fent és remek üzemideje van. Stabil és nagyon gyors. 4.3-hoz képest megváltás. Bár nekem a Nordic van de legalább nincs tele a Telekom alkalmazásaival. Tiltani se kell semmit rajta.
-
Jancsi11
csendes tag
Most jött nyaloka telecomra I9506
-
hitchins
őstag
válasz
bwin.party #58642 üzenetére
Nem fog talalni semmit. Hivatalos lollipop meg nincs t mobileos 9506ra.Felhivatalos 5.0.1 a sammobilerol szerezheto be. Hogy ez mennyiben erinti a garanciat arrol megoszlanak a velemenyek.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
bwin.party #58622 üzenetére
Sziasztok!
i9506 a készülékem Telekom függő, amin 4.4.2 fut. Új verzióra nem adott ki értesítést, kereséskor nem jelzett. Ha PC-re teszem a telefont, akkor lesz újabb verziójú rendszer? Megéri frissíteni Android 5 feletti verzióra?
-
awakening87
aktív tag
válasz
Sh4rKy #58587 üzenetére
Szia!
Pont mostanában szereztem be egy MHL adaptert S3/S4-hez való fejjel és ugyanez a problémám.
Lehet hogy az a gond, hogy a megjelenítőd nem tudja a 24p-t és ezért nem ismeri fel.
Ha olyan megjelenítőre kötöm rá, ami ismeri a 24p-t, akkor rendben működik az alábbi felbontáson és képfrissítési frekvencián: 1920x1080 @ 24 Hz (progresszív)
Arra még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet megváltoztatni a felbontást, illetve a képfrissítési frekvenciát. Van root jogom, ezért biztosan megoldható a dolog.
pl. nagyon jó lenne 1920x1080 vagy 1280x720 @ 50 vagy 60 Hz (progresszív) -
FlashLed
senior tag
Egy érdekes dolgot fedeztem ma fel a telómon.
A kamera lencsenel mi az a lyuk?Ott karcolódik össze vissza ennek lyukasnak kell lennie ott az üvegnek?Flip tok van rajta.
S3 nem ilyen volt... -
t.dave500
tag
válasz
HELLAFLUSH #58596 üzenetére
Szia!
Nekem is vietnámi S4em van, azt hiszem augusztusi, tegnap elnyalt elég szépen (jó egy méterről betonra, pofával (igaz elég jó tok + üveg fólia van rajta)
Félve vettem fel, de semmi baja nem lett.
Szóval remélem ha ezek után nem tört be, akkor máskor sem fog.. -
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
i9506 a készülékem Telekom függő, amin 4.4.2 fut. Új verzióra nem adott ki értesítést, kereséskor nem jelzett. Ha PC-re teszem a telefont, akkor lesz újabb verziójú rendszer? Megéri frissíteni Android 5 feletti verzióra?
#58621 Myke01: A Sammobile-on azt hiszem fent vannak ország és szolgáltatói részletességgel az újabb és régebbi verziók. LINK
Üdv. bwin.party
-
-
myke01
senior tag
Tegnap felkúszott valami 370-380 MB körüli frissítés ,ami nem igazán tett jót a gyári rendszernek ,mert azóta jobban falja a RAM-ot ,meg szerintem lomhább lett a rendszer . Ezt onnan veszem észre ,hogy lassabb pl. az újraindítás ,lassabban nyitja meg az appokat ,stb.
Mi történhetett , hogyan lehet visszavonni a legutolsó frissítést ? -
xrvman
őstag
válasz
HELLAFLUSH #58601 üzenetére
ETA-U90EWE
Lehet kínai, vagy vietnami is.
Cirill betűkkel is írhatják. -
törölt tag
válasz
HELLAFLUSH #58599 üzenetére
Magától a kijelző nem reped el írhatnak ott bármit.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Viktor0610 #58598 üzenetére
Szerintem a felpúposodott akkuk miatti kijelzőrepedésekre gondolt.Amikor bejött a telefon,akkor ez valós probléma volt!
-
HELLAFLUSH
őstag
sorry, hogy hírtelen így ennyit írok de az előbb kimaradt.
S4 gyári töltőjének mi a pontos típusa illetve mekkora a töltő árama?sajnos tegnap amit kaptam hozzá az nem gyári és nem is jó
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest