Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Odinnal visszatudom rakni a 4.4.2?
Most 5.0.1 van rajta gyárilag. -
Alister71
nagyúr
Minden gyártó avultatja a korábbi modeljeit, ebben nincs semi meglepő. Ha az S4 az 5.0.2-őn leparkol, akkor se lesz vele semmi bajom. Szerencsére akkora változások nem történnek, egy átlag felhasználónak az sem tűnik fel ha 4.2.2 fut a telefonján mert kb. semmit nem érzékel belőle.
Akár a 4.4.2-vel akár az 5.0.2-vel én nagyon szivesen használom a telefont, mert a formája és a kijelzője nekem nagyon tetszik.
Ugyan azt a 2K-s természetvideót néztük a you tube-on (persze a max felbontás amit a kijelző enged) egy i6-on és az S4-emen. Az i6 gazdája is elismerte, hogy az S4 kijelzője zacskóra veri az i6-ot is. Akinek bejön a samoled, az utána nem szivesen vesz mást. -
Trespa
tag
válasz
migabi24 #59687 üzenetére
Készülék jó ,de a rendszer egy hányinger a nyalóka úgy akad a Note4-en
legalább is haveromnak igen pedig 180 ezerért vette újonnan s4-et cserélte le és megbánta.
lapozok az note 4 menüjébe és beakad stb..más :
power bankot ne vegyetek ott "e"
egyet rendeltem 5400mhA és S4-et 0-76% tudta feltölteni majd lemerült ... -
törölt tag
Hát ez az 5.1.1 nekem egyre gyanúsabb hogy megkapjuk. Kb fél évvel túlléptük a támogatási időt.
-
DriftD1GP
tag
Üdv. Van egy i9505-öm és 4.4.2-es android van rajta. Érdemes frissíteni és ha igen mire? Telenoros nem rootolt teló.
-
t.dave500
tag
Valaki megnézné nekem 4.4.2 alatt 3c toolboxban (másik nevén android tuner), hogy az OOM-nél milyen értékek vannak?
Screenshot is jó, megköszönném!
Legalul System Manager, és jobbra felé van "OMM".
Előre is köszönöm. -
Lehiñito
senior tag
Aki gondolkodik, hogy a közeljövőben s4et szeretne, az ne vesse el a black fiday-t sem, bár csak novemberben lesz de durván jóárasított termékeket lehet kifogni.
Mi 30k-val olcsobban vettünk az alkalom adtán a nejemnek egy s4minit.
Edigital szokott jókat akciózni. Tavasszal vettem náluk s4-et 65ért. -
Keem1
veterán
válasz
gyuri2008 #59671 üzenetére
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.20. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.20. éjfél előtt megtörténik. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Valaki tud megoldást arra, hogy ha hosszan nyomom a vissza gombot, teljesen bezárja az alkalmazást?
Más néven "Long back to kill", van erre külön APK, de ne fogyasszon már egy ilyen sz*r 70 mega ramot, Wanam-ban nem működik, nem érzékeli az érintést, ha be van kapcsolva..
Arter95 féle S6 portot használok.
Előre is köszi! -
chubby2o6
senior tag
-
Deck
titán
A knox csak cwm telepítéskor ugrik? Pl rootolok knox barát módon ami van xdan is. Majd telepítek reklámblokkolót, greenifyt akkor ezektől nem ugrik majd ugye?
-
hr2
őstag
Mehet egyből a 4.3
-
Deck
titán
S4-hez hol találok gyári romot? (4.4 kéne és az 5.0 is) Odinnal mehet fel?
Tiszta telepítésként szeretném felrakni.
-
sayCet
aktív tag
5.0.1-rol ha odinnal downgradelek, 4.4.2-re, majd 4.3-ra ugrik a knox? I9506.. Vagy 5.0.1-rol mehet egybol a 4.3?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Nem tudok most visszaolvasni, szoval nem tudom volt e rola szo, hogy 09:20tol megszunik a hazhozjovos gari... Forras my samsung fiok
-
Szabcsizz
őstag
Valaki telepített már Lollira Xposedet?Xda-n van arter féle leírás,de a letöltéseknél átirányít egy másik topikba,ahol meg azt írják hogy a Samsung ROM-ok bootloppal végződnek..szóval nem igazán értem.
-
Eclips21
őstag
válasz
gyuri2008 #59653 üzenetére
Mert amit te írtál az nem butaság? Ha adnak hozzá egy samsung garancia pappírt számlával az samsung garancia nem más, így a kockázat meg nulla. Persze a Knox-ot meg kell nézni, de erre is van program ha nem menne a 2 gombos módszer. Ha azt nézzük akkor újat venni S4-ből tiszta átverés, csak nem a használtat áruló ver át hanem a samsung
(#59654) chubby2o6 aki hosszútávra tervez annak pont nem jó döntés 5.0 van rajta, most aktuális az 5.1 most jön az 6.0 idén. Hosszútáv az legalább 2 év telefonos szinten el se lehet képzelni mit hoz ez a 2 év.
Na jó de befejezem
Igaz ami igaz mindenki maga dönti el.
-
chubby2o6
senior tag
Szerintem mindenki eldönti maga, mennyit ér meg neki az adott telefon.
Az S4 egy jó teló, hardveresen még jó darabig elég lesz, ha valaki hosszú távra tervez vele, annak jó döntés. -
gyuri2008
veterán
válasz
Eclips21 #59648 üzenetére
Idézlek "hogy csórók a magyarok XD".
Butaság amit írtál, aki csóró, az nem vesz ilyen értékű telefont.
Ha használtan veszi meg, akkor még nagyobb a rizikó, mert vagy teljesen tiszta, értem ezalatt hogy eredeti forrásból samsung garanciás, akkor nincs gond,persze ha szoftveresen is tiszta,ebben az estben rendben.
De! Ha garancia nem teljesen egyértelmű, a származása sem igazolható, akkor van a gond,még ha szép is a telefon akkor van a gáz.
A 40000ft -os telefon rögtön a duplája lesz, ha pl szervizelni kell.
Sajnos en is belefutottam már szerencsére 1 telefonba,a teljes összeget buktam,igaz ez nem mostanaban volt.
Igen lehet venni itt az apron is megbízható tagoktol teljesen tiszta telefont, de sajnos az ördög nem alszik.
Aki nem ért a telefonokhoz annál nagyobb a rizikó. -
-
t.dave500
tag
Mindjárt az ideg megvág.
Minden sz*rt feloldottam, ki sem írja, hogy USB csatlakozása vagy valami, ha megy a rendszer, Odin se látja, amint download módba teszem, egyből "added!!" szóval az usb port jó.. meg a driverek is. -
RolEnD_
tag
válasz
bwin.party #59559 üzenetére
Támogatom a lista létrehozását. Az imént én is megvettem a programot (várom a helyes magyarítást, mert a gyári kritikán aluli). Nagy segítséget nem tudok nyújtani, én csak a nagyon egyértelműnek tűnő felesleges dolgokat/appokat tiltottam le. Ezért szívesen vennék segítséget a többivel kapcsolatban.
-
dredjudge84
őstag
Szétnéztem de 9515re semmit nem találtam sajnos.
-
Eclips21
őstag
válasz
gyuri2008 #59643 üzenetére
Nem azt mondtam nem szabad hanem hogy újat 90ezerért totál pénzkidobásnak látom. Mikor használtan is tökéletes állapotúakat lehet venni garanciával, közel fele ennyiért. Még egy garis S5-is kijönne belőle ami jóval korszerűbb és jön hozzá frissítés is. De akinek van pénze újra és nem zavarja hogy megvétel után a felét éri a telefonja az vegyen, még hogy csórók a magyarok XD
-
t.dave500
tag
válasz
t.dave500 #59646 üzenetére
Már nem volt időm szerkeszteni..
Valamit letiltottam amit nem kellett volna, mert hiába dugom gépre, nem látja.
Melyik szolgáltatás/alkalmazás-nak van köze az USB-s adatátvitelhez?
(Vagy lehet az a baj, hogy átírtam az eszköz nevét?)
Gépház/Eszközöknél megjelenik mint MTP eszköz, meg ki is írja, de nem nyitja meg.. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Még régebben volt szó hogy Snapi 600(I9505) nem lehet FULLHD-ba 60 fps-el felvenni mert nem bírja. Hát ezt most cáfolnám. Albe95 féle S6 portot használok, és bizony fel tudok venni 60 fps-el. Icipicit akad felvétel közben, de a videó mint a vaj! És le van korlátozva a processzor 1.35 Ghz-re.. egyedül ennél a romnál a ram használatot sokallom, 1 giga fölött van mindig egy valahog letiltott alkalmazással, de majd idővel csak lejjebb tudom szorítani. De maga a rom nagyon jó és eddig beton stabil. Semmi FC semmi lag, semmi fagyás. -
Alister71
nagyúr
válasz
dredjudge84 #59644 üzenetére
Ha nincs már rá garancia az xda-n nézz szét.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
I9515re tud valaki egy jó romot? A gyáriból már kezd elegem lenni.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Austin F.
tag
válasz
Mobilman17 #59641 üzenetére
"Mivel ő lány, csak netezésre, zenehallgatásra, facebookra, ask.fm-re, fotózásra fogja csak használni, játékokra egyáltalán nem."
Úgy tudom, manapság már egy lány is játszhat a telefonján, és a hímneműeknek sem kötelező.
"Tehát akkor nem lesz újracsomagolt telefon?"
Néhány éve vettem a Westendben a MediaMarktban egy routert, szerencsére ott helyben az ügyfélszolgálaton kibontották a dobozából a garancialevél miatt; ekkor észrevettem, hogy használati nyomok látszottak az eszközön, például piszkos volt a router kis talpa, mintha kint rohangált volna az utcán - tehát nem volt bontatlan a csomag.
Mondtam nekik azonnal, hogy megálló és geld zurück, mert nem a bolhapiacra fizettem be.Hogy manapság egy ilyen telefonnal eljátsszák-e ezt a műsort, azt nem tudom. Egyébként van a telefon dobozán egy kis matrica, amelyik azt mondja, hogy don't accept if seal broken*, hallgassál rá.
Nem, dehogy fogja romolgatni, ahogy kiveszi a dobozból, úgy fogja használni. Ami az árat illeti: egész nyáron ezért a telefonért dolgozott, használtat nem akar, és neki nem is tetszik az S5. Neki az S4 is bőven megfog felelni. Mivel ő lány, csak netezésre, zenehallgatásra, facebookra, ask.fm-re, fotózásra fogja csak használni, játékokra egyáltalán nem. A média marktban és az euronicsban is 2 év gyártói samsung garanciát adnak rá. Magyarázhatom neki, hogy mennyivel jobb az S5, vagy mennyivel rosszabb, úgy se fogja megérteni.
Tehát akkor nem lesz újracsomagolt telefon?
-
Eclips21
őstag
válasz
bwin.party #59639 üzenetére
Én ennyi pénzt soha nem adnék telóért, nem hogy egy 2-3 éve modellért. Az enyém 40ben van és lassan 1 éve meg van. Össze volt törve hátlap, kijelző csere és mint az új
. Persze akinek van felesleges pénze és inkább vesz s4-et ami használtan a felét éri... Inkább egy használt garis S5 olcsóbban erre legalább jön 6.0.
-
Eclips21
őstag
válasz
Mobilman17 #59635 üzenetére
ennyiért S4-et?
bocs de ez nagyon sok! szerintem nem szabadna 2-3 éves telefon újonnan venni ennyiért. Használtan sokkal jobban megéri egy s5-t venni arra is ugyan úgy lehet garancia.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
Mobilman17 #59635 üzenetére
Szia!
IMÁDOM, SZERETEM, SZERELMEM!
Az eddigi legjobb telefon, amit a Samsung kiadott! Kötődök hozzá, annyira tökéletes! Jó választás, meg kell venni, amíg lehet! Gyári androiddal szerelt készülék, tehát semmi újat nem tud felmutatni, mint a többi. A kijelző nem reped, nálam kettőből egy sem repedt. De nem szabad leejteni... Garancia legyen, ha két év az a legjobb. Szoftvert illetően pedig sokan bohóckodnak, sokan naponta cserélik a romokat, rootolnak. Ha nem buzerálja és szerencséje lesz akkor a 4.4.2-es változat lesz rajt. Az 5.0.1 már mindenki számára elérhető, de az a baj, hogy a memóriakezelése nem épp a legjobb. Ha visszaolvasol a hozzászólások között akkor megtalálok a véleményeket róla. Sokan szidják és visszatértek a 4.4.2-es kiadáshoz. Így én sem frissítettem fel, mert elrontja a telefont. Ha a kezébe veszi és tényleg kell neki, akkor ő is szerelmes lesz úgy, mint mi.
-
Mobilman17
csendes tag
Sziasztok! Testvérem szeretne ilyen telefont venni az Euronicsban/Media Márkban 89 990 FT-ért. Azt szeretném kérdezni, hogy ugye ezekben az üzletben nem újracsomagolt példányok vannak? És ebben a 2 üzletben csak az i9515 típusszámú S4ek vannak, ez miben különbözik az i9505ös S4től? Valamint mire kell figyelni ha megvettük / mielőtt megvesszük a telefont? És a lollipop hogyan működik rajta? A random LCD repedés gyakori? Akár egy hosszú beszámolót is írhattok privátba. A válaszokat előre is köszönöm.
-
bwin.party
aktív tag
Megjött a nyelvi fájl a Package Disabler Pro-hoz... Készüljön belőle a régi iGO-hoz hasonlóan cigány nyelvű (sajnos nem beszélő!) változat is?
Esetleg a normál magyar fordítás elegendő lesz nektek? Dicsak More! Ezt a lopást is leállítod?
-
chubby2o6
senior tag
-
t.dave500
tag
válasz
chubby2o6 #59628 üzenetére
Nem nyomtam be, csak ez tűnt el.
De most olvastam, modem közbe nem szabad az f-resetnek bepipálva lennie, mert nem teszi fel rendesen, és úgy néz ki bootloop, mert nem indul.. szóval reflashelem a modemet is, meg a rendszert is.Szerk:
Túl sok. Majdnem 20 perc volt, kizárt, hogy ennyire tetű legyen. Gondolom Dalvikot csinálja ilyenkor, de hát nincs is rajta semmi.
Biztos hogy a modem miatt nem indul, nem flashelődött fel. -
-
chubby2o6
senior tag
válasz
t.dave500 #59621 üzenetére
Nem nagyon értem, hogy mit csesztél el. A mentést megcsináltad, a modemet feltetted. A romot a belső sd gyökerébe másold, utána TWRP- be belépsz, Wipe alatt csinálsz egy factory resetetet, majd Advanced wipe alatt a cache-t, dalvik cache-t, systemet, datat bepipálod, swype, ha végzett, Install alatt megkeresed a belső sd gyökerében a romot, swype, a többi megy magától.
-
chubby2o6
senior tag
válasz
t.dave500 #59617 üzenetére
Nem kell fosni tőle, a tapasztalat az, hogy előbb-utóbb úgyis felmegy
Megnéztem, a méret alapján ( is ) a CP-hez kell a modemet tallózni.
Én se nagyon vagyok odáig az odinozásért, de ha valami gáz van, a legtutibb egy 4+1 fájlos pucolás, aztán lehet elölről kezdeni a mókolást. -
t.dave500
tag
válasz
chubby2o6 #59616 üzenetére
Mindjárt ráguglizok.
Ez is egy megoldás, de lusta vagyok feltenni odinnal a romot, inkább csinálnám azt, (ha valami sz*r) hogy legrosszabb esetben odinnal TWRP, aztán simán visszaállítom a mentést, ezért akarom hagyni rajta amíg nem megy flottul az új rom.
Félek az Odinos visszaállitástól, S2-n kaptam egy FAIL-t, aztán rágtam a körmöm 2 óráig, mire meg mertem újra csinálni, aztán kaptam még egy FAIL-t, majdnem földhöz vágtam, aztán kiderült, hogy fos a kábel.
Szerk:Ezek alapján jót mondtál, akkor neki kezdek azt hiszem..
-
chubby2o6
senior tag
válasz
t.dave500 #59615 üzenetére
Ezért javasoltam, hogy a mentést tedd át a gépre, a telóról le is törölheted. Ha gond van, felteszel egy KK romot, rootolod, felrakod megint a TWRP-t, és ráérsz akkor visszamásolni a telóra a backup mappát.
A modemet kizárásos alapon a CP rubrikába tallóznám, de ennek azért nézz utána. A pipák így vannak jól, ahogy a képen is van. -
t.dave500
tag
válasz
chubby2o6 #59614 üzenetére
Megtörtént, csináltam teljes mentést, 3,5 Giga lett (System, Data, Cache nemkell, + EFS)
Modemet már gépre leszedtem, Most kb 1,5 Giga hely van a belső SD-n (3,5 Gigás mentés, +1 gigás Albe95 rom vesz el sokat, nem gond?)
Odinba hova rakjam be a modem fájlt, mi legyen kipipálva?
Azt szedtem le, ami XDA-n volt, pontosabban "I9505XXUHOB8_MODEM" Ez az? Mehet? -
chubby2o6
senior tag
Az odin ablakát át lehet méretezni valahogy? Egy 10.1 collos notebookot használok, és az odin ablaka lelóg a képernyőről, a start gomb nem is látszik. Csak úgy tudom használni, hogy elfordítom 90 fokkal a képernyőt, a notit meg az oldalára állítom, mint egy nyitott könyvet. Nem mondom, hogy így használhatatlan, csak kicsit körülményes.
(#59613) t.dave500 A modem előtt csinálj egy teljes backupot, és másold át a gépre, ott mindig meglesz, és pillanatok alatt vissza tudod tenni, ha valami gond van.
-
gyuri2008
veterán
Mi a különbség a i9515 es a i9505 között?
-
Austin F.
tag
Boot loop problémával kapcsolatban várnám a többi tisztelt Kolléga tanácsait, tapasztalatait is köszönettel.
A panaszomat fentebb ecseteltem az 59594-es számú bejegyzésben.
-
-
-
nananuka
csendes tag
Sziasztok!
Kérés, kérdés!
Akinek I9506-osa van lollipop-al és használja a google fotok app-ot, megnézné, hogy a film készítés megjelent-e? (Album, Történet, Animáció, Kollázs és itt kellene lennie a filmnek.)
Köszönöm! -
chubby2o6
senior tag
válasz
chubby2o6 #59599 üzenetére
Igazából a telepített alkalmazások között ezt találtam, de most rákerestem erre a verziószámú driverre, elég réginek tűnik. Win7 alatt, ha rádugtam a gépre, elkezdett illesztőprogramot keresni, ha akkor talált újabbat és letöltötte, akkor lehet, hogy azóta is az van rajta, nem tiszta telepítéssel frissítettem win10-re,szal a win7 alatt letöltött progik megmaradtak. Most hiába nézem meg a Gépház/Rendszer/ Alkalmazások és szolgáltatások alatt, nem ír verziószámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megújult a PROHARDVER!
- Vírusirtó topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest