Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
hagymas7up #46993 üzenetére
Nem éri meg eladni, mit kérhetnék érte maximum 2000Ft ot? neten újonnan 4-5 között mozog.
(#46992) Petyyyyy Kíváncsi leszek a híres Lolipop ra én is! Olyasmi lesz a felülete és a menüje mint az S5-nek? -
Petyyyyy
addikt
válasz
hagymas7up #46986 üzenetére
Hű, ez tényleg piszkosul jól néz ki, főleg a legelső tok.
Kár, hogy árnyékos.Sammobile szerint már kint a hivatalos L az S5-re kis hazánkban is, talán mi sem vagyunk már túl messze tőle.
-
hagymas7up
tag
válasz
migabi24 #46989 üzenetére
Eddig minden komoly samum ezzel a síkosított-pelenka hátlappal érte el a lecserélést. Ez őszintén szólva már csak a Black Friday miatt lett megvéve.
Jah most esett le, hogy a Black Edition hátlapot mondtad. Az sem jön be annyira, bár a simától ezerszer szebb és jobb. Hát, nem tudom.
-
norrberth
addikt
válasz
migabi24 #46989 üzenetére
Én mikor megvettem a Black Edition S4 esem! vettem rá samsung protective cover + tokot! aztán nem valami szépen pattant bele a gyári tokjába! a varrás miatt kicsit kitartotta a telót, aztán vettem rá gyári Black mist hátlapot azzal már tökéletesen illeszkedett! a zsír új Black Edition hátlapom itt csücsül a fiókba. Nem merem használni tok nélkül! Pedig a BE hátlappal nagyon ütősen nézett ki!
Csak hiányoltam a BE háttereket meg a csengőhangokat! Magyarországon ezek nélkül értékesítik! még a fülese is fehér. a töltő az fekete. -
migabi24
nagyúr
válasz
hagymas7up #46988 üzenetére
A gyári BE hátlaptól nem kell jobb
-
migabi24
nagyúr
válasz
hagymas7up #46986 üzenetére
Garantálom, hogy 1 hét után leszeded a telórol
-
migabi24
nagyúr
válasz
hagymas7up #46983 üzenetére
A gps vevőnek is odacsap
-
TommyNagz
senior tag
válasz
hagymas7up #46983 üzenetére
Azért pár fotót kérnénk
-
hagymas7up
tag
Megjöttek a December elején rendelt fém hátlapjaim. A mobilnetet nem árnyékolja, de a wifit piszokul. Pedig reméltem, hogy faja lesz, mert az egész belseje a hátlapnak, műanyag. De lehet, hogy kitalálok még valamit erre az árnyékolásra, mert ha a felső rész nincs rápattintva, csak alul, már akkor is jó a wifi, tehát lehet, hogy valami trükkel még meg is oldható. Egyébként veszettül jól néznek ki. Nem bazárias. Egy natúr fém színű galaxy s4 felirattal(ezüst), egy fekete szálcsiszolt és króm galaxy s4 felirattal, illetve egy arany szálcsiszolt, ezüst Galaxy S4 felirattal (na ebben kicsit csalódtam, mert sokkal intenzívebb árnyalat mint a képen volt) ezt lehet eladom.
A natúrral mindent visz a telefon kinézetre. -
Goldmen75
őstag
válasz
trobi28 #46977 üzenetére
ok, egyik részről köszönöm, de miért írja ki hogy ....ez hülye...most meg kiírja hogy már telepítve vannak a legújabb frissítések..Tegnap úgy látszik valami apály -dagály, telihold, faraksüvöltés, bermuda 4szög anomália lehetett...
)
Azért köszönöm!
Egyáltalán lesz s4-re lollypop?!
-
Goldmen75
őstag
Srácok!
(#46952) Goldmen75
Erre vki valami infót tud mondani?
Köszi
-
trobi28
addikt
válasz
prtvlogan #46974 üzenetére
Így van, törlődik, bocs ezt elfelejtettem írni.
Böngésző adatok menthetők simán. Ha a gyári böngészőt használja, akkor Samsung fiókkal, ha Chromot akkor google menti.
SMS, híváslist menthető az SMS Backup + -al (ingyenes play-en ).
Névjegyzékeket szintén menti a google fiók ha úgy avn beállítva.
A játék állás már neccesebb. Én csak olyan módszert ismerek amihez root kell (Titanium backup), de olvastam más valahol, hogy van olyan ami ment root nélkül is, jön valaki és megmondja a nevét az appnak -
prtvlogan
aktív tag
válasz
trobi28 #46972 üzenetére
Úgy rémlik, ez esetben törlődik minden a telefonról.. Van esetleg olyan program, amivel teljes biztonsági másolatot tudok készíteni a telefonról? Legutóbb hasonló esetbe azért "kaptam" mert a gyári böngészőből eltűnt kb 200 könyvjelző gondolom, mindenféle "hasznos" dologgal.
Elsősorban nem a programokra gondolok, hanem az azokban rögzített információkra.
Nagyon hülye példa, és nem is erről van szó, de ezzel le tudom érthetően írni: Pl a Pou-ban 60-as szinten van, letörlöm, csinálok egy gyári visszaállítást, visszatelepítem a Play-ből, és nem 0-ról kezdi, hanem onnan, ahonnan a visszaállítás előtt volt. Van esetleg ilyen? -
Wisdome
tag
Van valakinek valami otlete a kovetkezo problemara?
Ismerosomnek van egy S3-as telefonja, nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy betort a kijelzo es nem ad kepet a telo, viszont ha radugja gepre vagy toltore akkor vilagit a led, tehat mukodni mukodik. Szeretne lementeni a dolgait a belso memoriabol viszont az a bokkeno, hogy szamzaras a feloldokepernyo es addig a gepen nem lat semmit amig nincs feloldva.. Mit lehetne tenni? -
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Feleségem S4-e elkezdett egyik napról a másikra érdekes dolgokat csinálni.
1, Magától kikapcsol,
2, „elveszti a hálózatot” és nem is találja meg, csak újraindítás után.
3, Nem ébreszt.Továbbá észrevettem, hogy nagyon zabálja az akksit a futó feladatok között ez: "com.sec.android.app.sbrowser"
Tiltsam le a gyári böngészőt? De akkor eddig miért nem csinálta?? Mindezt 4.4.2-es androiddal (alapsáv: I9505XXUGNE5), ami kb fél éve működött a fenti hibák nélkül. Azóta tudtommal semmilyen frissítés nem került rá…
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
-
FrankMonzano
őstag
válasz
hagymas7up #46944 üzenetére
Egy gyari visszaallitassal kezdenek... ezert ne add meg el szerintem. Lehet valamelyik app hulyiti meg,factory resetet neki,utana okosabbak leszunk!
-
hagymas7up
tag
válasz
Pietrosz #46965 üzenetére
Nagyon szépen köszi a tippet. Megcsinálom, mert tényleg gáz. Kezdeti lelkesedésem már erősen alábbhagyott ezek miatt. Már azon is kezdtem gondolkodni, hogy elcserélem egy M7-re, mert édesapámnál hibátlanul teszi a dolgát pedig friss modellként vette. De ott meg a kamera a gyalázatos és a microSD hiánya.
Jelzem majd, hogy megoldódott e a probléma. -
Pietrosz
addikt
válasz
hagymas7up #46962 üzenetére
Az nem hiszem, hogy okozná, nekem is le van tiltva úgy rémlik. Ez valami wireless átvitelhez kell fittness kiegészítők használják. Factory reset fog segíteni szerintem, egy ideig alapon kell használni, ha úgy nincs gond akkor szép sorban 1-2 nap késéssel felpakolni a programjaidat, hátha kiderül melyik szivat.
-
chubby2o6
senior tag
-
-
chubby2o6
senior tag
válasz
airady #46958 üzenetére
Mit nem tudsz sehogy sem? Keress a készülékednek megfelelő CWM vagy TWRP recoveryt, lehetőleg .tar kiterjesztéssel, azt odinból fel tudod rakni. Ha ez megvan, az új recoverydből már tudsz .zip-es főzelékeket flashelni.
Nem tudom, mennyire vagy jó angolból, de ez a teló ugye amerikai változat, szerintem főleg ottani fórumokon kéne megnézned, ott biztosan találsz linkeket is hozzá. -
Pietrosz
addikt
válasz
hagymas7up #46944 üzenetére
4.3 Stock TMob I9506 nálam is stimmel, root az van és kis gyomlálás is.
Semmi hiba az égvilágon, mióta megvan odáig vagyok meg vissza, se egy fagyás, se egy újraindulás, megakadás, egyszerűen hibátlan minden. (root és piszkálgatás előtt se volt semmi gond) -
migabi24
nagyúr
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt most. Kiírta a telóm hogy a samusng galaxy leállt. előtte még az exdialerre is ezt írta. Aztán mint a windowsnál mikor leáll az explorer majd újraindul, egyszer csak megjelent minden rendesen.
Beléptem a frissítésbe ahol is kiírta hogy ez egy módosított eszköz. frissítés nem elérhető, holott úgy emléxem gyári van rajta s eddig mentek is a gyári frissítések?!?!?!Más:
4.4.2. van rajta,XXUGNG8 ennél van frisebb? LEsz rá 5-ös?Köszi!
-
válasz
airady #46945 üzenetére
szia,
a verziónak megfelelő firmware verziót tudod/lehet csak telepíteni, és ez igaz a moddolt verziókra is.
az sgh-i337 nem minden szükséges hazai frekvenciát kezel, 3g és pláne lte esetén problémás a dolog.
2g (gprs/edge) hálón próbálj rá mobilinternetet varázsolni, esetlegesen manuálisan szükséges az apn beállítása. -
airady
csendes tag
Vki nem tudna segiteni nekem ???? Vettem egy amerikai s4 et.
Nem tudok telepiteni rá fözött romot!!!!
E: failed to verify whole-file signature ........ stb hibákat ir.
Odinnal gyári romot vissza tudom rakni ,de ennyi.
Esetleg ha 18ker fele lakik vki es segitene...megköszönném. (ha kell fizetnék is érte)
Rootolni sikerült.
S3 am volt azzal mentek ezek a dolgok,vhogy összehoztam.
De ezzel nem birok
16 gb os amcsi s4 (i337).Még egy érdekes dolog.
Használnám a gyári romot angolul ,de mobil net nincs!!!!!!!!!!!!!!
Még az ikon is amivel ki--be kapcsolom az se.
-
hagymas7up
tag
válasz
hagymas7up #46826 üzenetére
Hali mindenki!
Most már nyilatkozzatok kérlek titeket, hogy másnál is csinál ilyen gondolkodási időket? 4.3 Stock TMob I9506 no root és bármi. Az előző észrevételemet annyiban pontosítanám, hogy nem 3-4 másodpercre pihen meg, hanem, inkább olyan 7-10 másodperc, de addig tényleg semmi, még a MA fórum mozgó smileyjai is megállnak és a hardveres home gombra is cseszik. Aztán gondol egy merészet és amit a fagyás rémületében elkövettem mozdulatok azokat egyszerre végrehajtja.
???
Ez napi szinten minimum 5-6szor eljátsza.
Egyébként a megtorpanásokat és a nekem nem tetsző kijelzőn kívül nincs vele bajom, de ezek nagyon sok bosszúságot okoznak. -
szasza87
tag
válasz
laca7909af #46942 üzenetére
Matt!
-
RumiTT
tag
Hogy tudom beállítani, hogy a angerő gombokkal ne szabályozzam a csengőhang erejét?
iPhonenál is van ilyen, de ott van egy külön beállítás, ha nem akarjuk szabályozni. -
norrberth
addikt
-
szasza87
tag
válasz
laca7909af #46919 üzenetére
Sztem pont kellemes színű nekem legalább is tetszik! Nem is túl sötét nem is túl világos és nem is rikitó!
Most hirtelen nem tudom mihez hasonlítani!
-
Gedeon31
addikt
válasz
laca7909af #46919 üzenetére
Csak ennyit kellett volna tenned nem okozott volna gondot
[link]
-
henesa
aktív tag
Üdv ! Egy ideje a térképben nem tudok nagyítani lehet elállítottam valamit vagy nem tudom, valahogy csak lehet nem ?
-
szasza87
tag
válasz
laca7909af #46911 üzenetére
Nekem van ilyen szín csak fehér telón! Képet viszont majd csak 5 óra fele tudok felrakni ha kell!
-
-
migabi24
nagyúr
válasz
laca7909af #46914 üzenetére
Bocs eddig nem volt olyan szín forgalomba, csak a fehér és ez a sötét kék
-
laca7909af
tag
válasz
migabi24 #46913 üzenetére
Köszi, de írtam, hogy LIGHT BLUE... Ez pedig navy blue, amit te linkeltél.
Fénykép érdekelne olyantól, akinek van a light blue színű Samsung S4 Protective Cover - ezt is írtam egyébként.
Neten nézegettem, de egyik helyen középkék, másik helyen rikító kék.. és hát jó lenne tudni, hogy milyen árnyalatú is ez a light blue úgy igaziból... -
migabi24
nagyúr
válasz
laca7909af #46911 üzenetére
-
motoflug
őstag
válasz
plaszy #46908 üzenetére
Köszi! Nem teljesen értem a funkció működését. Lezárt kijelzőnél azonnal, kb 2-3 másodperc várakozással elsötétíti a kijelzőt. Ha feloldom a kóddal a kijelzőt, és nézem, majd leteszem az asztalra,akkor ez a várakozási idő felmegy 10-20-30 másodpercre. Mi értelme így a funkciónak?
-
laca7909af
tag
Valaki vett már az S4-esére Light Blue elnevezésű Protective Cover+ tokot ?
Tudna róla képet rakni ide fel (ahogy a fekete telón rajta van, elölről-hátulról) ?
Köszi előre is ! -
brownus
veterán
sziasztok!
nem tudom ismeritek-e ezt az applikációt: https://www.surfeasy.com/
a pcworld cikke, VPN, titkosított csatorna kiépítéséről.a droidra telepíthető app pedig itt található
[ Módosította: radi8tor ]
-
teki91
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést ha volt már ez kérdés és még is lett válaszolva.Szóval ará lettem figyelmes, hogy nem működik a telefonomon a gps(azt tudom, hogy a glonass 4.4.2 nem). A helymeghatározás is csak a nagy pontosság illetve az energiatakarékos módban megy, a gps-ben semmi.
Leszedtem egy teszt programot a play-ről és ott ez kép fogad akár 10 percig megy akár 5...
Szerintetek ez szoftveres hiba vagy hardware-s és akkor szerviz. ?
A készülék i9505 és független magyar nf1 van rajta.
A választ előre is köszönöm.https://www.dropbox.com/sc/csodsqm6q38hc2n/AADRz2XgGGLy1iSyp0MCOshCa
-
krystman
őstag
Van esetleg olyan program amivel meg lehetne nézni, hogy melyik program mennyire pörgeti a procit? Mert pl észrevettem pár napja, hogy a 4 mag is folyamatosan 300mhz en megy mint a 1 mag. Ha újra indítom, akkor már csak az 1 megy 300mhz en ahogy kell mennie.
-
adriennke29
csendes tag
hmm,köszi,majd a boltban futtatok egy tesztet rajta
ha nem ez,akkor G2, az tetszik még Samun kívül,csak hiányolom belőle a drama shot funkciót. az annyira mókás
-
glaci
őstag
Én azt tapasztaltam, hogy működik, de csak akkor, ha a telefon felső részét olvasom / nézem (szemüvegben). Ha lehajtom a fejem, vagy felemelem a készüléket és az alját figyelem, akkor nem.
Viszont ha a tetejére nézek (arra tartom a fejem) és csak a tekintetem viszem le, akkor jó. Csak hogy én a szemüvegben (és nélküle sem) nem igazán szeretek lefelé pillantani. (Inkáb a fejem mozdítom, mint a szemem.) Így általában nem olvasok végig egy lapot, hanem folyamatosan görgetem. (Ami miatt meg amúgy sem kapcsolna le ...) -
Sokee
aktív tag
válasz
adriennke29 #46900 üzenetére
Én most próbáltam ki egy 5-ös szemüveggel és az inteligens képernyőzár nem igazán működik.
-
Keem1
veterán
válasz
adriennke29 #46900 üzenetére
Igen, szemüveget viselek és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest