Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Ki hogy áll az akkuval?
Nekem 2 éves, pro. Always on megy, fél órás pulzus, alvásfigyelés, sok értesítés, kb 3 napot tud még. Legalábbis tegnap délután töltöttem, és most 65% az akku. -
draco31
veterán
Akku idővel hogy álltok?
Nekem megy az always on, fél óránként pulzus, éjszaka alvásfigyelés, elég sok az értesítésem is, így 4-5 nap.
Tegnap múlt 2 éves, pro változat. -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Az óràn csak értesítések jönnek de a messenger nem írja ki az üzenet tartalmàt!
Tudtok segíteni? -
draco31
veterán
Pro van nekem Note 12 Pro-val, és ma észrevettem, hogy elfelejt jelezgetni, amiket kellene neki.
Volt már óra és telefon újraindítás is. -
draco31
veterán
Ahol a szíj csatlakozik az órához, az a tengely. Az egyik nekem kicsit kotyog, a másik meg sem mozdul kb.
Másnak is ilyen, vagy nekem kezd az elfáradni, és kezdjek el jobban figyelni rá. -
-
-
draco31
veterán
Frissült a zepp, óra a karomon, szerinte meg épp töltöm.
Na majd javítják -
-
Breki
veterán
Ilyet érdemes az órára rendelni?
-
Breki
veterán
Sziasztok
Tegnap érkezett meg az új
Amazfit T-Rex pro órám, az első kérdésem az lenne miben különbözik a pro, gondolom nincs külön topikja.
Második a Zeep-ben miért fizetősek a számlapok a GTR2-esnél ingyenesek voltak
Harmadik, lehet zenét mp3-at másolni az órára? -
kicsizee
aktív tag
Az első generációs Bipem nekem is volt, mai napig megvan és működik, always on displayel simán kibír még 12-14 napot. Nagyon szerettem, első gps-s cuccom. Épp tegnap került a kezembe, mikor kerestem a T-Rex pótszíját. Hajh, nosztalgia
Nem az a baj, hogy a frissítésnél beakadt valami, hanem hogy tud róla a Zepp és 2 hete semmit se csinál. Egyszer van egy jó verzió, frissítik, aztán elromlik. És folyamatosan mindig így van. Valamit megjavítanak, ami jó volt azt meg elbarmolják. Nincs két egymást követő frissítés után stabil verzió.
-
draco31
veterán
válasz
kicsizee #585 üzenetére
Nekem korábban más márkával volt így 3 cuccal is, aztán 10 évig nem is engedtem be semmi olyat a házba.
Nekem előtte is Amazfitem volt, első generációs Bip, ott szériahiba volt a kijelző ragasztó elengedése, 2 éve elmúlt amikor újra lett ragasztva, de aztán 1 év múlva kb. megint kezdett elengedni, és vizet kapott, egyébként még úgy 3 évesen is simán hozta a 20 nap környékét, szerettem nagyon azt.
A Band-ek is szeretnek olyat csinálni, több is van a családban, hogy egyik másik frissítés után egy kicsit nem működnek normálisan, aztán hirtelen csak helyreállnak. -
kicsizee
aktív tag
Na most ott tartunk, hogy az értesítések megjelennek az órán (T-Rex), de az óra nem rezeg. Működik a rezgés, ébresztésnél minden nap rezeg. Alakul ez. Hamarosan eldől marad e vagy új óra
-
kicsizee
aktív tag
nem, sajna több minden engedélyezve van, mint ami lehetséges
ahogy nézem másoknál is más eszközöknél is eltűnt az értesítések, úgyhogy valszeg valami beakadt az appban, meglátjuk kövi frissítés megoldja e. mert órával nincs problémám, nem igazán cserélném le, bár most megmozgatta a fantáziámat az actice edge, és már kapható is nálunk kb 150 €-ért.
-
kicsizee
aktív tag
nekm sima t-rexem van. kb 7-8 nap egy két edzéssel, és csak alvásfigyelés, napközbeni pulzusfigyelés nincs. most hogy nem edzettem gps-el és csak alvásfigyelés értesítés legutoljára 12 napot "sajtoltam" ki a 2 éves T-Rexből
-
kicsizee
aktív tag
Sziasztok, a T-Rexem Zepp utolsó frisítése után nem küldi az értesítéseket. Megvolt óra, teló újraíndítva, párosítás törlés, bluetooth ki-be, gyorsítótár törlés, és semmi, írja kapcsolódik a telóhoz, fel is oldja, de értesítés nem akar jönni. másnál is előjött. vagy ez már jelzés ideje új órát vanni
-
draco31
veterán
Kicsit máshogy van a menüben, de van ilyen, hogy a jobb felsőre a timer rakható. Settings-Preferences-Quick start up.
Lejár, rezeg. Ez pipa.
Viszont van benne alapból pár beállított, 1-3-5-10-15-20-30-60 perc.
Illetve rakhatsz egyénit. De azt hogy nézem mindig beállítós, ha pl 8 percet akarsz. De megnézem az appot, nem látok módosításra opciót.
Illetve ha random fogom most az órát, jobb felső gomb, első nyomás, feléled, másodikra timer az előre beállított értékekkel, harmadikra behozza azt, hogy állítsak be egyéni időt, itt persze tapizás jön.Így akkor azt mondanám, hogy gyorsan elérhető, de kell állítani is.
Esetleg ha kell, csinálhatok róla kis videót. -
dmon
aktív tag
Sziasztok !
Edzéshez keresek valami strapabíró órát a sorozatok közti pihenő idők mérésére, a mostani megadta magát és olyan már nem kapható.
A T-REX PRO-n meg lehet oldani hogy a jobb felső gombbal elindítom a timert, amikor véget ér a timer rezeg, majd amikor akarom a gombbal újraindítom anélkül hogy a képernyőt kellene matatnom ?
Ezzel a beállítással ezt meg lehet csinálni rajta ?
[link]
Settings -> Quick startup -> Timer -
O.CS
aktív tag
Szerntetek megér egy 1.5 éves Trex Pro 20.000FT-ot?
-
Tc_81
csendes tag
Nálam egy ideje ez van
-
phrenetiX
tag
Sziasztok! T-Rex Pro használókhoz szól leginkább a kérdésem. Ki milyen számlapot használ az óráján? Én perpill a lenti linkeken lévők között váltogatok, de egyik sem jön be igazán. Valami olyasmi kellene, ahol középpontban az óra van és körülötte látom a lépést és a dátumot és persze jól nézzen ki.
-
draco31
veterán
Kinek hogy bírja az akku?
Nekem pro változat van, 4 max 5 napot hozok ki belőle, sok sok értesítéssel, a pulzusfigyelés be van kapcsolva, más nincs. -
kicsizee
aktív tag
válasz
kicsizee #562 üzenetére
UPDATE
azt hiszem megoldódott a talány, nem az óra a Zepp app a ludas.
Eddig Redmi Note 8on futott a Zepp lite app erre volt rákötve a miband5. A Motorola moto g32-őn futott a zepp app ezen pedig a t-rex. A Note 8 ment a süllyesztőbe, helyette lett egy Redmi Note 11S. Mind a Zeppbe, mind pedig a Zepp lite-ba uganaz a felhasználónév és jelszó volt, tehát egy belépési adattal ment gond nélkül mind a két app.
A Redmi Note 11 S-re került a Zepp és a T-rex, míg a Motorola g32-re az Zepp lite és a miband 5. Valamiért a két külön appnak, de egy felhasználói fióknak most már nem tetszik ez a dolog, így hiába két külön app, két külön teló, de vagy csak a T-Rexet vagy csak a Mibadn5öt engedi használni, egyszerre a kettő nem megy. Amint az egyiket pároítom, a másikat automatikusan ledobja és fordítva. MIóta kilőttem a mibandot, azóta gond nélkül megy a T-Rex. Frissítés volt az appokba, gondolom az kavart be, sőt most nem is írja, hogy mikor volt utoljára feltöltve az órám, hány napja, eddig írta az utolsó töltés óta eltelt időt. Gondoltam leírom nektek, bár kevés ember van aki egyszerre két telóval két okoskarkötőt használ. Köszi az eddigi tanácsokat, észrevételeket.
-
kicsizee
aktív tag
igen, csak azzal. a t-rex zeppel műxik, a mi band zepp liteval, de mindenkettőnél van ez az inaktivitás mizérie.. remélem jön majd valami app frissítés, aztán kiderül az volt e a hiba. kb mibandot azóta használok, hogy kijött az első, lassan 10 éve kezemen fityeg, eddig jobbá kevésbé jól működött mindig, ezért is tippelek az appra
-
kicsizee
aktív tag
Sajnos a helyzet változatlan. Párosítom/aktiválom a t-rexet, kezemben a teló, pár perc múlva az app írja, hogy a t-rex nincs aktiválva, megszűnt a kapcsolat. Nem értem eddig note 8on, motorola g32-őn hibátlanul működött. Én az appra gyanakszom, a mi band 5öm is vacakaol a zelp lifeval... Csak sajna így értelmét veszti maga az óra legtöbb funkciója... Valamint napok óta nem tudja szinkronizálni az a-gpst. 3%nál folyton elakad
-
draco31
veterán
válasz
kicsizee #559 üzenetére
Nekem Note 9 pro van, és rex pro.
Zepp-nél engedélyek, csak a mikrofon és naptár nincs megadva, még nem kérte őket.
Egyéb engedély Bluetooth, Kezdőképernyő..., Képernyőzár, Állandó értesítés, felugró ablak,
Nincs akkukorlátozás, és automata indítás van.
Illetve GPS, Bluetooth, WiFi, mobilnetem mindig bekapcsolva. -
-
kicsizee
aktív tag
Hali. telefoncserét követően állandóan "leválasztódik a T-rex a redmi note11s-emről. néha megy, de sokszor azt veszem észre, hogy inaktívvá vált, és újra aktiválni kell. zeppben nincs akkumulátor kímélő se és automatikus indításnál is szerepel a zepp. eddigi telefonokon jól működött (redmi note 8, redmi 9t, motorola g32). Hasonló inaktivitás gonddal küzd a mi band5-öm is a motorolával. lehet valami app hiba a zepben és a zepp liteban is? mász találkozott vele?
-
mistvan68
tag
Sziasztok! Mivel nem találtam T-Rex 2 prohardver fórumot, ezért itt tenném fela kérdést! Használja valaki iPhonnal? Nekem iPhon6S is és iphon11-n is a Zepp-el csak a hívást a névvel jelzi az óra.Se sms se más nem jelenik meg, de ez volt az Amazfit GTR és az Amazfit GTS minivel is.Bármi van bejelölve csak a hívás van.Még valami a Huawei helth alkalmazással is ez van,mert azzal is csak a hívást jelzi a 2 huawei órám(Huawei watch GT2 és Huawei watch fit elegant).Android alatt jók.Üdv.István
-
draco31
veterán
Egy dolog ami zavar még, az értesítéseknél van.
Be van kapcsolva az, ha felemelem a kezem, beakpcsol a kijelző.
Viszont ha értesítés jön, kiirja ahogy kell, de a csuklómozdulatra azonnal átvált az óralapra.
Ha nincs mozgatás akkor annyi ideig mutatja, hogy el lehessen olvasni mi volt az.
Erre nem találtam beállitást. -
-
kicsizee
aktív tag
Nem tudom más is tapasztalta-e, de nálam T-Rex nagyon nehezen pozicionál, nehezen talál GPS jelet. Ugyanúgy szabad ég alatt túrázás közben meg simán el tudja veszíteni. Állandó kapcsolatban van az órával, találja az A-GPS frissítéseket, úgyhogy valszeg nem ez lesz a gond.
-
dr.laci1
tag
Torx 6.Én azzal cseréltem.
-
iceman007
aktív tag
Esetleg tudja valaki, hogy mekkora imbusz kulcs való a szíjhoz?
-
-
-
draco31
veterán
-
insomnias
csendes tag
Gondoltam T-Rex félét. Szerinted Bemegyek egy órás boltba, azt mondom:
-Csókolom! Szeretnék Amazfit T-rex-re egy szilikon bújtatót.
Legjobb esetben azt mondja:
-Tudunk rendelni 1890,- Ft-ért.
Úgyhogy kb. rájöttem, hogy megint Ali fog segíteni és kb 1200,- Ft-ért komplett szíjat hoznak március 20-ig.Kapís? Apropó kell valakinek T-rex-re, vagy bármire szilikon szíj? Mert akkor úgy rendelem a napokban.
-
PeteePeti
őstag
Üdv! T-rex 2-es órán az olvasatlan értesítések kijelzésére van lehetőség az óraszámlapon? Úgy értem, ha nem tudom egyből megnézni, akkor utána, ha ránézek legyen egy jelölés, egy ikon, hogy hé ember van egy olvasatlan notification!
-
insomnias
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki szilikon szíjra bújtatót?
Honnan szerezzek csak külön bújtatót?¯\_(ツ)_/¯
Előre is köszi. -
atosan
veterán
-
zvolite80
tag
Sziasztok!
T-rex pro.
Nálatok is a messenger üzenetnél csak azt jelzi az óra hogy 1 üzenet,de elolvasni nem lehet?
Többi alkalmazás értesítéseit lehet az órán olvasni! -
-
-
-
draco31
veterán
Ezt az óralapot használom. Pro-m van.
Tetszik, stb. Viszont még mindig szeptember van rajta. Ha óralapot akarok váltani, akkor kicsiben jól mutatja, hogy november. Mi lehet a gondja? -
kicsizee
aktív tag
válasz
baitsee23 #511 üzenetére
az órán nekem a 17-es végződésű van, az már régebben települt, az appom pedig 7.2.1. november 2-ai frissítés volt az utolsó. az órával nincs gond, az ébresztés hiánya kicsit kiábrándító, bár kelek így is korábban, mint az óra azt mondhatná. na de azóta kipróbáltam egy újraindítást, elvileg megoldotta...gépek, höh
-
kicsizee
aktív tag
válasz
baitsee23 #508 üzenetére
bocsi, azt hittem hogy ha ide írok a t-rex-es topicba akkor az egyértelműsíti. A klasszikus t-rexről van szó, kb most 11 hónapos a kicsike. eddig minden oké volt vele, sőt hogy az a k@ki redmi 9t-m elvérzett, most még használhatóbb a bt-os értesítés. nem próbálkzotam újraindítani még, csak érdekelt hogy frissítési vagy egyedi hiba
-
kicsizee
aktív tag
nem tudom észleltétek e, de nálam előjött, hogy nem ébreszt. be van állítva, appban is írja, hogy ébresztés xy perc múlva, aztán nagy csend. a legutóbbi frissítés óta játssza ezt?! remélem a következő frissítés megoldja. ti tapasztalátok ezt?
-
draco31
veterán
válasz
phrenetiX #504 üzenetére
Szerintem ott közre játszott a sós víz is, azt is írta a tulaj ha jól emlékszem.
Nekem 1 hetes csak, így nem nagyon tudok hosszútávú tapasztalatot mondani róla, illetve ez eddig a legdrágább órám is.
Esetleg Youtube-on érdemes megnézni teszteket erről, láttam olyan index képet, ahol jégkockában volt, és hasonlók, vagy hátha reddit vagy más külföldi oldal. -
phrenetiX
tag
Még mindig nem tudtam döntőre jutni az órával kapcsolatban. Van már több automata órám, több G-Shock is, kronográf, analóg kvarc, digitális kvarc, rádió vezérelt, napelemes, szóval tényleg minden. Volt okosórám is régebben, de túladtam rajta, mert sosem használtam ki igazán. Viszont a T-rex Pro most nagyon jó árban van szerintem, annyit bőven megérne nekem. Egy G-Shockhoz képest mennyire ellenálló? Nem mintha azokat ütném-vágnám, de azért mégis? Fentebb olvastam, hogy valakinek csak azért adta meg magát a tömítés, mert az izzadtság megette. Egy sportóránál, ami ráadásul strapa órának van hirdetve ez nagyon gáz szerintem.
-
draco31
veterán
Ha szerkeszteni szeretnék óralapot, azt hogy lehet?
Konkréten jó az óralap, de a hozzá tartozó always on rész kb. a kijelző harmadát használja, és azon változtatnék valahogy úgy, hogy csak a számok körvonala látszódjon, ne kitöltve az egész. -
insomnias
csendes tag
Az a gáz, hogy 5,2 km-es Balatonátúszáson 8 km-t mért nyílvízi úszásként. Ez kiábrándító,
-
draco31
veterán
Mennyi számlapot lehet rárakni egyébként? Mert akkor párat lehet rátöltök, és váltogatom alkalom adtán, vagy lehet kedvencezni abban az appban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bemutatták, odaadták, kipróbáltuk. Nem drága, sokat tud, sokáig bírja, de vannak hiányosságai, a neve és a külseje pedig kissé megosztó.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest