Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nadi94 #18998 üzenetére
arra tudok gondolni, hogy a rendszer újraindítása után nem folytatólagosan számol, hanem nulláról kezdi - ez nem feltétlenül jó -, és emiatt csak akkor jelzi ki, ha már elérte azt az értéket, ami arányosan kijelezhető.
írok az illetékeseknek amiatt, hogy nem folytatólagosan méri az akkumulátoros statisztikát, de előtte megnézem független firmware alatt - egy másik készüléken -, mert ha ott is így működik, akkor nem a szolgáltatós firmware a hibás.
az előző firmware verzióknál a szolgáltatós és a független is megfelelően, tehát folytatólagosan mért. -
nadi94
csendes tag
Nagyobb intervallumban mutatja, csak amikor kikapcsolom a telefont,és utána bekapcsolom akkor egy jó 10 percig nem számolja a kijelzőidőt, és nem is mutatja hogy be lenne kapcsolva. Teljesen mindegy hogy hány %on van az aku ha újraindítom akkor tuti hogy nem számolja egy darabig a kijelzőidőt. GSam Battery Monitor appon is ugyan úgy megáll a kijelző bekapcsolt idejének a számlálása. Teljesen friss szoftver, semmi nem volt telepítve és akkor is ezt csinálta.
-
b.bela1
őstag
Még egy kezdő kérdés. Minden romolás előtt újra kell menteni az efs mappát? Vagy elég ha már megvan egyszer? Bocs, mára ennyi lesz a kérdezősködés.
-
csutizs
tag
Léci valaki írja meg, hogy milyen kódot kell a tárcsázóba beírni, hogy megmondja a telefon, hogy függő-e vagy sem...
kerestem neten, de bem találtam.
köszi...
-
válasz
kecsetihunor #18992 üzenetére
nincs közkézen az utolsó - zárt bootloader értékes - 4.2.2 firmware verzióból 3 + 1 + 1 állományos, korábbi - nem zárt bl - verzió meg re-partition kipipálással sem megy fel a zártra.
csak pda módban tedd fel az utolsó (zárt bl) 4.2.2 firmware verziót.Zwus; igen, ők rendes gyártói garival adják.
-
Zwus
csendes tag
Srácok!
Tanácsot kértek tőlem, de gondoltam előtte informálódok.. A Media Markt ill Edigital gari szempontjából rendben van? Normális gyártói gari? -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
kecsetihunor #18982 üzenetére
Na nem vagytok nagyon segítőkészek, mondjátok meg légyszíves melyik a legutolsó 4+1-es ROM, aztán kikísérletezem
-
nadi94
csendes tag
Nos elég fura problémám van. Ma újrahúztam a T-s romot, mert nemvolt vele minden rendben.Ez a hiba ugyan a régi rommal is de viszont az újban is megmaradt. Ha belépek az akkumulátorhasználatba nem mutatja hogy a kijelző be lenne kapcsolva. Más találkozott már ilyen hibával? Ha bekapcsolom vagy újraindítom ,vagy akár csak úgy teljesen magától úgy jelzi mintha nem lenne bekapcsolva
-
b.bela1
őstag
Kérdés. Ha SuperSU-t törlöm a saját eltávolítójával, ahol azt írja "teljes unroot" ,a root megszűnik?
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok.
Segítségért jövök, 4.3 LEAK van a telón és most már mindenképp vissza akarok menni 4.2,2-re, Amíg nem lesz stabilabb, jobb, addig nem eröltetem.
Viszont nem láttam 4 fájlos MH8-at, az 1 fájlossal is mehetek vissza?
-
b.bela1
őstag
válasz
Gizmo94 #18977 üzenetére
Olvasva a hozzászólásokat, kicsit megnyugodtam. Nem csak nekem zárlatos az agyam azon része, amiben a racionális telefonvásárlás kódja rejtőzködik. Vagy dekódja? Mióta az S széria létezik, úgy még nem jöttem ki boltból, hogy ne hülyéztem volna le magam. Fülig érő vigyorral. És ezt ők tudják...
-
Bilux
veterán
Kezd elkurvulni a samsung is...
-
Gizmo94
veterán
válasz
horvathkrisz #18951 üzenetére
Szia!
Szerintem nem kell elfelejtened a Holo témát. Ha rootolni lehet az új zárt bl-es romot, ha a cwm is rámegy, akkor elvileg a téma is módosítható. Habár belepiszkál a keretrendszerbe, de ettől még felmehet. Ha valami gond lenne, visszarakod a romot és kész.
-
válasz
mgTerminator #18956 üzenetére
itt; link, ráadásul re-partition képes kivitelben, tehát felteheted tiszta alappal.
-
zola-
őstag
válasz
frefe58 #18955 üzenetére
Amúgy az imei szám átírásról nagyon könnyen meggyőződhetsz....a telefonba beírod a csillag#06# kódot a tárcsázóba és összeveted a dobozon és az aksi alatt a telefonon......Amúgy meg a csc changer progi nem mondja meg, hogy jelenleg ő mit lát?
mgTerminátor: Ne csak a magyar romoknál nézd. Jó lesz ott más is csak európai legyen. -
frefe58
tag
hát köszönöm a segitségedet akkor ez van a kies elfelejtve na meg irtad is hogy a kies nem biztonságos
-
válasz
frefe58 #18952 üzenetére
az xxx azt jelenti, hogy a kies nem látja, illetve nem tudja beazonosítani a product code értéket.
többet sajnos nem tudok segíteni látatlanban, én még nem találkoztam olyannal adott szituációban - gányolt gsm sufnis rendszer...stb - sem, hogy ne rázódott volna helyre a product code, ha a korábban leírt lépéseket pontosan elvégezte valaki.
amennyiben 5 percen belül akarsz még hozzátenni valamit a korábbi mondandódhoz, úgy nyomj az előző/utolsó hozzászólásodban a szerkesztésre, így kiegészítheted adott tartalmat, és nem lesz egymás után több hozzászólás azonos témában, és átláthatóbb lesz a téma. -
frefe58
tag
annak ellenére hogy többszöri gyári beállitásokra visszarakva és beállitva a XHA kódra
-
frefe58
tag
csak azt nem értem hogy a rendszer miért látja még mindég az (XXX) kódot?
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok,
véletlenül fel lett rakva a zárt bootloader-es 4.3, gondolom ezt a témát elfelejthetem:
[link] -
frefe58
tag
vagy is az akkor nem kavarhat be?
-
válasz
frefe58 #18947 üzenetére
attól függetlenül is módosítható a szoftveres része ilyen szinten.
nadi94; a friss firmware verziók - és nem csak a t-s - már zárt bootloader értékkel rendelkeznek, ezért korábbi firmware még re-partition módozatban sem tehető fel, tiszta telepítés meg csak re-partition útján lehetséges, de az új firmware verzió viszont nem forog közkézen 3 + 1 + 1 állományos módozatban, így teljesen tiszta telepítési lehetőség nem adott, csak annyit tudsz csinálni, hogy visszaállítod gyári állapotra a rendszert, esetleg újrahúzod utána a friss t-s firmware verziót, majd ismét mehet rá a gyári beállítások visszaállítása.
-
nadi94
csendes tag
Hali olyan kérdésem lenne hogy a T-s legfrissebb gyári rom van fent, és szeretném ujratelepíteni teljesen tisztán a romot. Meg tudnám úgy csinálni hogy a garancia megmaradjon?
-
frefe58
tag
az nem lehet hogy az IMEI számot átirták mert itt az oldalon olvastam hogy pontosan ilyen hibák jöttek elő
-
frefe58
tag
igen de még sem az akkor vágjam ki az ablakon akkor biztosan megjavul
-
mgTerminator
veterán
na megvan a hófehér S4! Nyitott a bootloader, most az XXUAMDM van rajta, melyik a legfrissebb nyitott?
-
frefe58
tag
Szia Kali!
Mindent úgy csináltam ahogyan leirtad és sajnos a kies a készülék rendszeréből még mindég a (XXX) olvassa ki és nem az (XHA) kódot. Nem értem hogy akkor mi lehet a baja mi van még elálitva rajta de
gondolom rajtad nem fog ki mit kell tennem továbbiakban? -
makra79
csendes tag
Sziasztok.
összeszedtem a 46 000ft-ot az lcd cserére ,szerdán elvitte a futár,pénteken vagy hétfőn kapom vissza.
Tudnátok ajánlani,hagyományos/nem érintős mobilt?/ vagy azok végleg halottak? Tudása azért legyen.(wifi,gps min 3g ,min 5mp cam.) -
lajki7
senior tag
Ha esetleg valakit erdekel akkor lehet ugyan abba a designben kirakni orat es idojarast mint ami magaban az s4ben van
ime
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok ismét!
Megkérhetnék valakit, akinek az új 4.3 leak firm van fent (XXUEMI8) nézze már meg, hogy a beállítások-saját eszköz-zárolt képernyő opciói között van-e neki olyan opció, amivel alkalmazásokat lehet kitenni a zárolt képernyőre. (nem a "több widget" opcióra gondolok) Én ha fejen állok sem találom és nem emlékszem, hogy 4.3 alatt van-e.
Előre is köszönöm a segítséget. -
zola-
őstag
Mennyire erdekes ez a dolog... Nekem regi simem van kivagva es nem tul jo allapotban es megsincs semmi gondom vele. Amugy olyan mintha ez a hiba csak a magenta szolgaltatonal lenne gyakori...
Tegnap mas modon nyitottam meg a Dropboxot es maris felkinalta az 50gb bonusz tarhelyet. -
zseko
veterán
Az a gond ebben, hogy van mikor napokig nem jön elő (legalábbis nem veszem észre). Így meg azt mondani havernak, add már kölcsön a sim kártyádat pár napra...
Egyébként S2 alatt is előfordult, talán-talán valamivel ritkábban, de az meg a régi kártya volt. Itt legalább helyreáll ~fél perc alatt, S2-n legtöbbször ki-be kapcsolás segített.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Kunsztler #18906 üzenetére
Sajnos attól hogy valakinek a kezébe kerül egy okos telefon , a tulaj maga még nem biztos hogy hozza azt a szintet amivel (ki) tudja használni...
Már nem azért de lassan a telefon vásárláshoz is tesztet kéne kitöltetni egyesekkel, csak a mihez tartás végett ....
1. tudják-e pontosan milyen telefont vesznek
2. tudják-e azt hogy mire való és mit tud
3. és lehetne még sorolni!!!Ha ez mind meglenne akkor el lehetne kerülni a hülye kérdéseket a és a többiek (felesleges) fárasztását , hogy így f0s a telefon meg úgy f0s ,ez nem megy az nem megy stb stb ...
Nem mellesleg ott az 1.hsz amiben minden benne van!
Kunsztler: Ez persze Nem Neked szól hanem csak úgy általánosságban ,de már nagyon ki kívánkozott ..
(mert majd ezek a "hozzáértők" terjesztik majd az igét hogy milyen sz@r az S4 ..... és ilyenkor ki megy a bizti nálam.... )
-
Horovic
aktív tag
A fényképező objektívjén van vmi fólia a közepén lyukkal? Ha van, le lehet szedni? Nagyon rá van gyógyulva.
-
válasz
Dare2Live #18921 üzenetére
akkor annak a korából adódó hibalehetőség kizárt, de attól még lehet hibás a jelenlegi sim kártya, ezért érdemes kipróbálni a készüléket másikkal, hogy leszűkíthető legyen a probléma a készülékre vagy a sim kártyára.
adott sim kártyát is érdemes lenne kipróbálni azonos helyen és időben másik készülékkel, hogy a hálózati hiba (is) kizárható legyen.
szélsőséges eset is volt már; hasonló hálózati szakadásos hiba, többször cserélték a sim kártyát, a hiba nem oldódott meg, már a szolgáltatós készüléket is bevizsgálták, mert alaplapi hibára gondoltak, csak az volt a "gond", hogy másik sim kártyával megfelelően működött a készülék, és a megoldás csak később született meg, adott előfizetői szolgáltatás "beállításaiban" kellett módosítani valamit, és megszűnt a hiba. -
Dare2Live
félisten
olyannal találkozott már vki, hogy eldobálja a hálozatot az S4 és utána 2-3 percig nincs is semmi, pedig ahol vagyok ott fixen van hálózat?
Legutolsó Ts rom van rajta semmi hackolás nincs.
-
lefkosia
őstag
válasz
kavics325i #18917 üzenetére
Garanciaval eddig csak boltba talaltam, ami sajnos nem olcso, de nezz korul itt a hardveren.Lehet talalni garisat eleg jo aron. En garancia nelkul vettem 10-ert. Nem hinnem, hogy megfelelo hasznalat mellett tonkre mennenek.
-
válasz
sarkany92 #18915 üzenetére
menü alól is jó, de eltérő rendszer alól nem minden esetben javasolt belakott memóriakártyát átteni másik készülékbe, mert azon vannak/lehetnek olyan címzések, (rész)alkalmazások...stb, amik problémát okozhatnak!
nyomd vissza gyári állapotra a rendszert a telefonon, használd úgy, nem lesz gond, utána meg látod majd, hogy mikor és miért jelentkezik a hiba, adott memóriakártya használatának a megkezdését követően. -
válasz
sarkany92 #18913 üzenetére
ez friss telekom firmware, jelenleg ezt használom én is, kifogástalanul fut!
valami módosítás vagy utólag telepített alkalmazás nagyon odavágott rendszernek, ha gond van.
milyen módon lett visszaállítva a rendszer gyári állapotra?
menü alól, vagy a recovry két wipe funkciójával? -
válasz
sarkany92 #18904 üzenetére
szia,
ott valami nem kerek!
friss firmware felhúzása, persze megfelelően tiszta alapra.
milyen firmware verzió van most fent?
a *#1234# kódra miket ír ki?Kunsztler; olyan sok panasz azért nincs, ahol meg van, ott jellemzően csak rendbe kellene tenni a rendszert.
néha látok szörnyű dolgokat, s4 is érkezik néha szoftverezésre, és bizony van olyan, ahol legszívesebben vissza serm adnám a készüléket a tulajdonosnak, olyanokat művelt a rendszerrel, de egyrészt nincs közöm hozzá, másrészt mondanám, hogy csak az ő baja, de ez sajnos csak részint igaz, mert ok nélkül kelti rossz hírét a készüléknek/rendszernek/firmware verziónak, pedig csak ő tehet róla - és ezt szinte bármelyik csúcskategóriás készülékre elmondhatnám.
tettem be régebben néhány példát, amikor valaki felcserélte az i9500 és az i9505 firmware verziókat, vagy s2 kernelt húzott az s3 rendszerére, mert az tetszett neki s2 alatt...stb, de kaptam a fejemre, így nem írok továbbiakat. -
zola-
őstag
Hasznal valaki wanamlite v1.5 romot? Nem tudom sehogysem engedélyezni a google fiokom szinkronizalasat. Alapbol ki vannak a fiokok szinkronja kapcsolva. Ez nem is baj, de a gmail leveleimet azert szeretnem megkapni. Amugy iszonyu gyors rom ez is. Ajanlom azoknak akiknek "lassu" az s4
-
ted_mosby
senior tag
Milyen romot tunkoljak föl rá?
-
lefkosia
őstag
válasz
FIREBLADE78 #18907 üzenetére
nem azt írtam, hogy 20 e ft-ért kell megvenni. 10 e ft-ért vettem itt a hardveren, csak a kérdésedre válaszoltam.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #18907 üzenetére
-
lefkosia
őstag
válasz
FIREBLADE78 #18903 üzenetére
Véleményem szerint a legjobb, csak ajánlani tudom. 64Gb Samsung Pro
-
sarkany92
tag
üdv. már egy hete s4 tulaj vagyok.. volt már s2 de az sokkal gyorsabb volt mint ez.
játékok befagynak, alkalmazások lassuak. valami ötlet ? rendszer visszaállítás volt de nem változtatott
4.2.2 androidbvan rajta. sima gyári samsung firmware..
-
FIREBLADE78
addikt
Melyik a best buy sd kari?
-
frefe58
tag
rendszer belak = vagy is használatra kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Apple MacBook
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest