Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
Köszi a válaszokat.
-
Pinochet
tag
válasz
FireShadow #18694 üzenetére
Nincs root. Szűz a teló, de nem értem miért kezdte el...
-
Pinochet
tag
Sziasztok. Nekem napok óta frissíteni akarja a biztonsági irányelvet. ÉS letiltja a whatsappot. Hiába megyek rá, keresi a szervert majd nem tud kapcsolódni valami szerverhiba miatt. Ilyenkor mi van?
-
válasz
Maxentius #18686 üzenetére
tudtommal nem időhöz van kötve, hanem készülékhez, típusok alapján, viszont nem csak bejelentkezés kell, mert akkor talán csak 2 gigabyte adott, hanem meghívni valakit, aki el is kezdi használni, illetve telepíteni saját munkaállomásra a dropbox alkalmazást, meg a fene tudja még, hogy miket kért, bár nem minden lépés volt kötelező, de kiírja, ha belépsz a fiókodba.
az a baj, hogy elvileg csak 2 évig jár a + 48 gigabyte samsung bővítés, de addig még elég sok víz lefolyik a dunán...Blaise; azzal nincs gond, rendszeresen használom, és a beállítás sem problémás.
sőt, android alatt minden olyan szinkronizáció is megy ingyenes módozatban is, amiket ios...stb alatt ugye "kinyírtak", utóbbiknál már csak azoknak megy, akik még a meghatározott időpont (2013. január 31.) előtt beállították, és/vagy azonos készülékre adott régi mentést állítják vissza, új telefonon sem új beállítással, sem pedig a korábbi készülékről készült mentés visszaállításával nem okés már. -
válasz
b.bela1 #18683 üzenetére
minden cuccomat tárolom felhőben is, mert a merev-, és az optikai lemez sem örök, bármi elromolhat, de két külön felhőben már biztosnságban van minden.
https tárakat (skydrive, dropbox és google drive, de utóbbit csak közös cuccokra) használok, megfelelő jelszóval, az s4-ről a telefonhoz adott 50 gigabyte kapacitású tárra tolom fel a képeket, videókat...stb.
ja, és az s4-ről is bakolok, átutalok akár nagyobb összegeket is, megfelelő óvatossággal nincs probléma. -
FireShadow
senior tag
válasz
EasyLife #18667 üzenetére
Ha rootoltad: Én a samba filesharing-ot használom, ha sd kartyad is van akkor a 'lidroid file' és 'super mount' kombóval be tudod mountolni az sd kártyát az internal storage-ra. Az eredmény: az egész telót eléred mintha egy hálózati PC lenne, még betűjeles hálózati meghajtót is csinálhatsz belőle windowsban. Hátrány hogy az sd kártyát ujra kell mountolni, sajna nem megy automatán. Illetve nekem lassú (1-2mega/sec), de ha kis fileokat akarok rárakni anélkül hogy rá akarnám dugni a gépre akkor isteni. Előny hogy van wifi whitelist szóval hotspotokon nem lesz látható a telód hogy bárki hozzáférjen.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
FireShadow #18679 üzenetére
Igen van Navigon
-
FireShadow
senior tag
Van olyan navigacios app ami képes arra hogy a kisutcákon át vigyen el valahova, igy elkerülve a dugókat? Csomószor van hogy egy nagyobb bedugult úttal párhuzamosan lazán lehet közlekedni, 30as zóna ide vagy oda, jobb mint a 0.
Illetve az is érdekelne, hogy ha én pl gépen megcsinálok egy google maps utvonalat kézzel át át rendezgetve, be lehet rakni valahogy az S4-be hogy azalapján navigáljon?
-
Zwus
csendes tag
Beégnek..kiégnek..mindegy hogy mondjuk.. a szerves kék pixelek öregszenek
De ahogy írod is..régebben volt ez inkább jellemző..S2/ Note1
Kukkantsd meg, ha elkerülte volna a figyelmed -
EasyLife
aktív tag
Még egy kérdés, fekete háttérnél feltűnt h van egy újnyi folt ami halványan bevilágít, alig észrevehető , de engem kicsit zavar, más tapasztalt ilyet? vigyem szervízbe, csak homogén képernyőnél látszik, fekete meg kék, igazából mikor facebook app először betölt kék hátterénél tünt fel hogy valami nem okés.
-
EasyLife
aktív tag
Hogy lehet összekötni s4-t géppel wifin keresztül? szóval létezik kiesen kívül más megoldás ilyen megosztásdira, mert kies 10 perc mire csatlakozik :S Képeket szeretnék átküldeni gépre telóról.
-
b.bela1
őstag
Ha már színek. Tudtok olyan alkalmazást amivel a status bar-t át lehet színezni. A fenti xplosed nevűt próbáltam de semmi. Lehet valamit nem jól nyomtam. Root van.
-
Padam
aktív tag
Lehet amatőr kérdésem lesz, de már a Galaxy S2-nél is meg akartam kérdezni.
Az normális, hogy navigáció közben a szivargyújtóra dugva csak "lassabban merül" a telefon? Tehát indulásnál pl. 95% az aksi állapota, de mire a célállomásra érek nem 100% lesz, hanem kevesebb mint az indulási?
Ez normális minden telefonnál?
Egyébként ki milyen autós tartót/töltőt használ, ki mit ajánl?
-
Zwus
csendes tag
Sajna lekéstem a szerkesztési időt..de tessék..akik a beégéstől paráznak ---> [link]
kali Bocsánat rosszul fogalmaztam.. Természetesen arra értettem, hogy olyan használat mellett, amit Mi normál felhasználók tudunk adni a kijelzőnek. A több hónapos Non-Stop üzem szerintem megfelel 3 év normál üzemidőnek.
Csak azért írtam, hogy nyugodtan lehet használni bármilyen színű háttérképet..valószínű, hogy hamarabb elavul a készülék mintsem elkezdődne a beégés.. ha egyáltalán elkezdődik.
-
Zwus
csendes tag
Ne keltsetek már rémhíreket...ezek a kijelzők már nem égnek be
-
válasz
b.bela1 #18654 üzenetére
ahová feltölti, ahhoz alapban csak a jogosult fér hozzá, szóval azzal nincs gond, de kikapcsoltam én is mindenhol, manuálisan feltöltöm, amit és amikor szeretném.
ja, előnye is van, lásd az újabb blogokat, amikben az eltulajdonított készülék eredeti tulajdonosa sorra teszi ki a tolvaj által készített fotókat, aki bőszen fényképezget a telefonnal, de a képek feltöltését nem lőtte ki.Zwus; beégethető ez is, hiszen amoled, csak nem olyan egyszerű már, mint az elődök esetén volt.
láttam beégve kiállított készülék kijelzőjét, de az folyamatosan maximum fényerőn megy, még éjszakára se kapcsolják ki, na azon látszott a dolog néhány hónap non stop üzem után. -
zola-
őstag
Ne mar.... Tenyleg beeg a feher szin is? En csak a kekrol tudtam, hogy az az amoled ellensege.
-
b.bela1
őstag
A szinkronizálás a legtrükkösebb. Én magam két hónap után kattintottam rá, magára az xy@gmai.com-ra. Na ott van csoda. Ott csak az email szinkront hagyom. Picassa meg végképp durva. Azt még a galériában is le kell tiltani. Lefényképezik az asszonyt, és nem is tudják, hogy egyből fent van a neten.
-
válasz
Kunsztler #18646 üzenetére
semmi extra; google asszisztens, extra kereső, különböző helyszolgáltatások...stb.
b.bela1; semmi sépci, de sokan pont ott rontják el, hogy bele sem kukkantanak bizonyos funkciókba, pedig az alapban úgy került beállításra, hogy fusson a háttérben, gyűjtse a hasznos infókat - tartózkodási hely...stb -, cserébe a - szerintük, illetve a reklámozók szerint - legideálisabb dolgokat/szolgáltatásokat kínálja fel számomra, meg ilyesmi, de én ezekre nem vagyok kíváncsi, pláne nem folyamatosan, konkrétan rákeresek valamire, ha az érdekel, vagy szükségem van azzal kapcsolatos infóra.
Blaise; ebből a szempontból pont az android kényeztet el, mivel semmi extra igényem nincs, ios alatt is csak a t-s navigon volt fent, semmi más alkalmazás, mivel amikre használom a telefont (telefonálás, sms, e-mail, net...stb), azokra alapban is kiszolgál, android alatt csak a csupasz verzió lenne problémás, attól az ios is több alapban, de a samsung és sony firmware verziók pont azokat a dolgokat tartalmazzák, amik esetleg még hiányozhatnának - viszont ezek is mind a két rendszer alá elérhetők -, de olyan alkalmazás nincs, amit külön kellene letöltenem, illetve amikre mostanában rászoktam, azok szolgáltató specifikusak (t-s műsorújság, meg ilyesmi), de azok ios és android alatt is adottak.
ja, ios 5 alatt volt még azért hiányérzetem, nem volt adott néhány funkció (például; safari alól nem lehetett a telefonról betallózni képet...stb képtárra...stb történő feltöltéshez), de ios 6 óta azok is pótolva lettek. -
b.bela1
őstag
válasz
Kunsztler #18646 üzenetére
Kali biztos tud valami specit. Én úgy duplázom a gyárihoz képest , hogy:
1. Alkalmazások között tiltom amit ismerek(!), és amit lehet.
2. Szinkronizálás-> fiókok, csak gmail, minden más pipa ki.
3.google aszisztenst még soha el sem indítottam.
4. Google beállításoknál szinte minden ki, csak térkép dolgokat hagyok.
5. Sötét tónusú hátteret használok. (nem kéket)
6. My home buttonnal (play) közben lelövöm, de nem muszályból. Kb. ennyi. Működik. -
válasz
Blaise #18642 üzenetére
amikor lakom be a rendszert, akkor minden beállítási lehetőséget és funkciót átfutok, kikapcsolom a számomra felesleges, nem használt, vagy hazánkban amúgy sem működő opciókat - főként google integritások -, hogy ne tekerjék feleslegesen a rendszert, meg ne koslassanak utánam, még az "én érdekemben" sem akarjanak nekem jót, ha én nem szeretném.
az ios viszonylatában, android alatt sokkal több beállítási lehetőség és funkció adott, és ez jó és rossz is egyben, sokkal jobban személyre lehet szabni mindent, jobban kordában tartható a rendszer, cserébe kicsivel több törődést igényel, legalább a rendszer belakásakor. -
zx6r
aktív tag
Felraktam ezt a vision x romot ,de nalam valamièrt a tàccsviz állandóan megadta magát ,ha variáltam a kezdő kèpernyőt
Ìgy ment vissza a jol bevált virgin rom...ha gyorsat ès stabilat akarsz egy próbát mindenkèpp megèr ez is
-
kipróbálom majd hosszasan, bár egyrészt az i4s után egy jó wp8 telefon érdekelt volna, és a lumia 920 volt a kiszemelt, de azt jól elcseszték, várom a következő jó(nak mondható) wp8 rendszeres csúcstelefont, és az i5 sem győzött meg, szóval kérdésekkel áéllok az i5s elé...
néhány hónapig biztosan marad még persze az s4, de "félek", akár jóval tovább is, muszájból, mert nem lesz normális jelölt az utódlásra. -
válasz
nadi94 #18622 üzenetére
több tényező függvénye, nem mindegy, hogy milyen fényerőn használod, milyen alkalmazások vannak még telepítve - a viber például erősen veszélyforrás adott szempontból -, és még lehetne sorolni...
használati szokás kérdése a dolog, nem kell azonnal hardveres hibára gondolni.
tedd fel ezt az alkalmazást, kimutat majd minden részletesen, azt is, hogy melyik folyamatok nyomatják készelnlétben (is) a rendszert...stb, nem kizárt, hogy a kimutatás által csak néhány beállítást kell eszközölni - google folyamatok...stb -, és javulás idézhető elő.
néha már az sokat jelent akkumulátoros üzemidő tekintetében, ha valaki a chrome böngésző helyett a gyárit kezdi el használni, hogy csak egy egyszerű példát mondjak.Blaise; szia, tudod, hogy nekem volt iphone 4s, nos, én friss gyári rendszerrel használom az s4-et, semmi buhera, csak megfelelően beállítok mindent, és nem érzek késztetést az i4s után, hogy ezt eldobjam.
-
stnstn
tag
válasz
norbi93 #18630 üzenetére
Enyém S4, barátomé One. Sokat nyúztuk mind a kettőt. A One sokkal szebb és gyári romokkal talán egy picit gyorsabb. Mindkettőnk szerint minden másban jobb az S4. (nagyobb kijelző, kivehető akksi, kártyával bővíthető, 2 kattintással mindent találsz hozzá a neten, stb.)
-
zola-
őstag
válasz
bee_jay #18631 üzenetére
Ebben egyaltalan nem laggol a telefonkonyv. Tukor sima a gorgetes. Nem semmiert probaltam ki szinte az osszes letezo custom romot. Ez ugye teljesen a gyari feelinget hozza kinezetre csak akadasmentesen. Uzemido is jobbnak nez ki. Egyetlen negativum talan, hogy nincs benne annyi alkalmazas mint a gyari romban. Ami kell azt meg letoltom.Nagyon ajanlom neked! Es utana varok egy beszamolot...(amugy gondolhatod nexus 4 utan mit kinlodtam mire talaltam olyasmi sebessegu romot...)
-
lefkosia
őstag
Kész lett a telefon. Kapott egy új lapot, és kaptam egy új akkumulátort, illetve egy ajándék fóliát
A szervizes fiú nagyon korrekt, és segítőkész volt. -
bee_jay
tag
Szia!
Ez a VISION X ROM elég tetszetős. Lehet, hogy én is kipróbálom. Nekem még a gyári MGA van fent, de egy-ként dolog nagyon zavar benne (legjobban a telefonkönyv laggolása).
A kérdésem az lenne, hogy ebben már javítva lett-e ez a probléma. Illetve használat során milyen hibával találkoztál ebben a romban? Mivel jobb a gyárinál? Esetleg mivel rosszabb? -
norbi93
senior tag
olyanok véleménye érdekelne, akiknek mindkettő volt, galaxy s 4, vagy htc one? pro-kontra, minden jöhet
igen elgondolkodtam hogy lecserélem az s4-et egy one-ra
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy hülye kérdés, de mégicsak:
Megéri egy ilyen telefont teljesen gyári rommal, piszkálás nélkül használni? Mennyire lesznek kompromisszumok?
Kellene valami újabb telefon az iPhone 4 helyett, az S4 is képben van, de csak egy rövid ideig volt Nexus 7-em, abszolút nem értek a haladó androidos dolgokhoz (pl romolás), szóval ne nézzetek hülyének
-
nadi94
csendes tag
Szerintetek az normális hogy 3 óra kijelzőidőt nem tudom atlépni? Fb app nincs semmi különös dolog nincs bekepcsolva. Legfrissebb t-s rom van fent. Gyári visszaállitást is próbáltam de semmit nem javul. Szerintetek lehet aksi probléma? És ha igen garira kaphatok ezért ujj aksit?
-
Muffi
aktív tag
Helo!
Na most untam meg a leak 4.3at! Ez meg nagyon beta...a google maps nem is mukodik na mind1! Higyan tudom visszarakni ra pl a legujabb ts romot (MH7)? Semmi uj BLes rom nincs ami 4 fajlos...azt ugy lehet hogy a 4.3al gyalulok majd ha felallt a rendszer akkor tolok neki egy HRt majd utána Odinbol rathuzom az 1 fajlos MH7es ts romot! Szerintetek ez igy mukodne? Gizmo? -
b.bela1
őstag
-
zola-
őstag
válasz
Kunsztler #18609 üzenetére
Szetcsesztettem a telefonom rendesen. Szinte az osszes custom romot kiprobaltam. Kerestem valahol azt a sebesseget amit az elozo nexus4 tudott. Kicsit fura volt utana. Egy romban talaltam meg ezt meghozza a vision x romban.Hihetetlen gyors probaljatok ki. Ja es felmegy a zart bl-es romokra.VISION X
-
Kunsztler
senior tag
Marad a Gyári rom , én nem játszok vele többet
-
csutizs
tag
Sziasztok!
Milyen tárcsázóba beírt kóddal jön elő a hálózatzár on, off menü.
Tehát, amivel kiderül, hogy függetken-e a telo.
Telenorosom van, de nem tudom, hogy független-e.köszi.
-
Kunsztler
senior tag
Bocsánat már biztos untok
felraktam ezt a romot pont így ahogy a videóba AOSP]Official 4.3- S4 Google Edition- Finaly v2.0 - Feel the Experience of Nexus
Nem tetszett Az odinnal visza raktam PDA X I9505XXUDMH7 samsun galaxy s4 megjelenik utána Tmobile logó utána a Samsung logó villog és nem megy tovább a boot
Mit rontottam el ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest