Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Goldmen75 #19392 üzenetére
én ilyet nem írtam, annyira nem, hogy nem is használok fóliát, sem pedig tokot, csak egy mobilos zonkiba dobom be, mielőtt megy a zsebbe, illetve asztalra...stb is arra teszem le.
GLOCK34; ezért írtam egy korábbi hozzászólásoban, hogy akár feszülhet is ilyen esetben a belső panel, és elég egy tompa ütődés vagy ilyesmi, ami kívül nem is hagy nyomot.
szervizest kellett volna hívni, házhoz.Blaise; összeszámoltad, hogy hány tényleges károsult van, és abból a fényképek és leírások alapján mennyi lehet az olyan, ahol tényleg nem történt külső behatás?
amely pédát utóbb linkeltem, ott egyértelműen kellett külső behatás, mégis javították díjmentesen. -
-
Blaise
veterán
Én is vigyáztam az eddigi összes telefonomra, lekopogom, hogy nem is volt eddig baj, de beleolvastam a kijelzőkárosult topicba, ahova elég sokan írtak, ráadásul XDA-n is sokan foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Sima zsebben hordásnál is megtörténhet a baj a fentiek szerint, külön féltégla tokot meg emiatt hozzá venni azért túlzás lehet.
-
Goldmen75
őstag
Most olvastam GLOCK34- esetét...asszem megy rá a fólia meg a tok
) Biztos ami tuti
-
GLOCK34
aktív tag
Pont emiatt nem értem az egészet. Nekem úgy tűnt hogy az üveg felület eléggé merev-nem rugalmas. Gondolom alatta vagy egyben azzal ott a panel közvetlenül. Hogy lehet az,hogy belül eltörik,kívül pedig nem.?
Ha hátulról kapott volna akkor viszont szerintem az a pár tized mm vastag plasztik hátlap eléggé megviselt lenne. -
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Mai nappal beléptem a "klubba"
Kérdéseim lennének:- kijelzővédő fóliát érdemes ezekre a gorilla glass-okra tenni?
- gondolom "sokan " használnak IGO-t, ehhez kell valami spéci verzió (felbontás miatt) vagy mehet ami eddig s2-s3-asomon volt?
- úgy tudom a gyári rom elég jó, főleg a legutolsó frissítiés után, gondolom nem feltétlen érdemes variált romokkal kisérletezgetni, max root-olni?!Egyenlőre ennnyi s köszönöm!
-
válasz
poli27 #19365 üzenetére
mert mobiltelefon esetén nem jellemző a mimo, illetve nehéz rávenni a gyorsabb kapcsolatra, az s4 persze kezeli már az ac hálózatot is.
most néztem, nekem 20 megahertz beállítással 72 megabit/sec kapcsolat jön létre.álarc; a szolgáltató szerviztese nem megy ki háthoz szerelni, de nem is kell, hiszen szolgáltatós jótállás esetén nem csak a szolgáltatóhoz viheted a készüléket, hanem közvetlenül a gyártói/szerződéses szervizbe is, illetve szolgáltatós készülékre is érvényes a prémium szerviz, tehát pont úgy kihívható hozzá a samsung szervizese/futárja.
iphone esetén más a helyzet, ott a szolgáltatós készüléket csak és kizárólag adott szolgáltatóhoz lehet vinni cserére, a független iphone szervizes ügyet is intéző üzletekbe nem!Blaise; akkor ne is vegyél, ha már megfogant benned a negítv gondolat, bár én továbbra is tartom, hogy csak néhány darabról van szó - ahogy az xpreia z...stb típusok hasonló esete kapcsán is -, és nem teljesen magától történik a dolog, még akkor sem, ha a tulaj nem tud róla. lehet ezért szidni engem, és bár én nagyon vigyázok az enyémre, de több készülék is van a környezetemben, amiknél sajnálattal veszem tudomásul a használat módját, nem nagyon vigyáznak rájuk, dobálják...stb, és bizony nem pattog a keret, és nem törik/reped a kijelző.
én is azért nem vettem - többek között - iphone 5 típust, mert kopik a keret, és bár nem mindegyik - ezt is tapasztalom a környezetben -, de ha csak néhány is problémás - és bizony sokkal több az, mint s4 esetén az összes ilyesmi hiba -, akkor már félhet az ember, hogy bizony problémásat fog ki, és kopás miatt az iphone viszont nem cserés gariban.
s4 esetén azért szélsőséges problémákat - fizikai sérüléseket - is sokszor díjmentesen orvosoltak, nálam ez viszi a pálmát, magától ilyen nem keletkezhet; link -
GLOCK34
aktív tag
Most jöttem vissza a debreceni szervizből,átvették a telefont és Pestre küldik bevizsgálásra.
Kicsit azért érdekes volt számomra a szervizes véleményezése,mert még a dobozból sem vette ki és azonnal megmondta,hogy erős nyomás hatására sérült a kijelző.
Aztán kivette,alaposan átnézte és azt elismerte,hogy külsérelmi nyom nem található a készüléken,teljesen sérülésmentes,ez szerepel az átvételi elismervényen is. Ennek ellenére kitartott a "pontszerű erős nyomás hatására sérült" véleménye mellett.
Csütörtökön várható,hogy a központi szerviz keresni fog mi lett a vizsgálat eredménye.
Kíváncsi vagyok azért,hogy mekkora nyomás kell,hogy megsérüljön a panel. Gondolom azt én is megéreztem volna,ha odanyomom valamihez.
Ez a gorilla glass vagy mi a túró mire hivatott egyébként? Nem annak kellene előbb sérülni vagy legalább egyidejűleg a kijelzővel?
Most nem igazán tudom mit tegyek. Már most melegében vegyem fel a kapcsolatot a gyártóval vagy várjam meg mi lesz a szakvélemény?
Gondolom sokakban felmerül a kérdés,hogy biztosan nem történt-e semmi.... A válasz tényleg nem.
Ha én lennék a ludas be sem vittem volna,hanem intézem a biztosítást és kész.
Nem tudom mi okozhat ilyet,nem értek hozzá. Attól viszont tartok,hogy ha ki is cserélik akármilyen úton a kijelzőt és megint pár óra használat után tönkremegy akkor mi lesz?
Valahol olvastam,hogy talán a gyártás helyéből is lehet következtetni dolgokra,de már nem emlékszem pontosan mire vonatkozott.
Ez Viet. cucc,ha valakinek mond valamit. -
gatto_
senior tag
válasz
mgTerminator #19384 üzenetére
Ezt majd akkor próbálom ki, ha kijött a kitkat.
Addig igen nagy motiváció kéne, hogy elkezdjem újrarakni az alapoktól a rendszert.
-
gatto_
senior tag
válasz
mgTerminator #19381 üzenetére
Jó lenne, mert azért nagy megnyugvás volt a HTC-m esetében, hogy bármit elrontottam, kipróbáltam, 10 perc, és újra ott volt a belakott rendszerem. Így rizikós...
-
Pár alkalmazást letiltottam az alkalmazáskezelőből, mint pl: az Svoice, na most a kérdésem az lenne, ha jön ki egy rendszerfrissítés, hamarosan 4.3, akkor ezeket kell nekem újra engedélyezni, mielőtt lefrissítem a telót az új rendszerre ?
-
Blaise
veterán
Na, ez a hétvégi "magától betörik a kijelző" thread eléggé elbizonytalanított az S4-től
-
gatto_
senior tag
válasz
mgTerminator #19377 üzenetére
Nem apránként mentettem, hanem globális backup, majd restore volt. Több is. Többféle recovery-vel. De csak a loop. A mentés sikerült, látszólag a visszaállítás is, de nem bootolt be soha, csak a logo jelent meg, rezzent egyet, kikapcsolt, majd újra logo, rezzent, stb... míg ki nem vettem az aksit.
-
gatto_
senior tag
válasz
mgTerminator #19375 üzenetére
Akkor neked még biztos nyitott a bootloadered. Én többféle recoveryvel, többféle mentést csináltam, amit visszaállítottam, és minden esetben loop lett a vége. Csak a friss rom felrakása segített. Azóta nem merem piszkálni, és nyugodtabb az életem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
gatto_ #19374 üzenetére
Nekem visszaállítja, gond nélkül, de elég idegesítő hogy nem tudja normálisan kiolvasni a dátumot. Azt hittem hogy a telóval van már valami baj, de akkor ezek szerint a TWRP szar
Nekem amúgy a teljes rendszerről 14 percig csinálta a mentést (2204Mb-ot mentett. most hogy ki van herélve bár nem teljesen, így 1680Mb a system, de van még bőven eltávolítani való)
-
gatto_
senior tag
válasz
mgTerminator #19371 üzenetére
Nekem is 1970-et írt az összes mentésre. De legalább visszaállítás után nem is indult el a rendszer.
Te már próbáltad visszaállítani a mentést?
Ugyanakkor megnyugtató, hogy szerinte akkor indult az élet, mert én is akkor születtem. -
Bilux
veterán
válasz
mgTerminator #19359 üzenetére
Ezt nem dobnák vissza Pesten se.
Könnyen megvezettek a haverGSM-ben... -
lefkosia
őstag
Knox értesítések letiltása. Root joggal rendelkező telefonokra.
-
Max_218
tag
tartozékot cserél a t.mobile? csakmert meghallt a fullhallgato egyik fele.vagyis halkan szól. hogy történik a csere?
-
kengyel
nagyúr
Jó reggelt !
I9505XXUEMJ3 – Leaked Android 4.3 Itt egy újabb Asiai verzió.
Hamarosan reméljük érkezikBocsi most néztem ez tegnap délutáni verzió !
-
válasz
tuti, hogy nem dobnák vissza, simán cserélnék!
poli27; a telefonon nem tudod külön állítani, ellenoldal és annak beállítási függvénye minden wifi beállítás.
-
tothl
addikt
válasz
Pedig azonnali csere
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok. Lefagy a play aruhaz a telomon,mar volt ujrainditas is de az se segitett. Hely van a telomon,es nem buheraltam semmit. Masnal is van/volt ilyen problema? HELP!!!
-
poli27
veterán
hogyan tudom rávenni a wifit, hogy ne 65mbit el csatlakozzon fel? Csak 20mhz es sávot használ nem 40mhz et, valahol lehet állítani ezt?
-
GLOCK34
aktív tag
Köszönöm az infókat,hozzászólásokat! Elküldtem a hibabejelentőt,majd kiderül mi lesz.
Egyébként a T-s garancialevél az érvényes? Én nem kaptam mást,tehát olyan nincs hozzá mint a független készülékekhez. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
mgTerminator #19348 üzenetére
Mit is?
-
nggabi
félisten
válasz
mgTerminator #19346 üzenetére
án is azt néztem, de nem jövök rá. talán egy kör alakú korlát végének csapta zsebben, vagy nem tudom
-
tucsok.
senior tag
válasz
MunezXBK #19343 üzenetére
Vasárnap este írtam az e-mailt , hogy csütörtökre kérek helyszíni javítás. Hétfőn hívtak, hogy már kedden jönnének ha jó nekem. Jöttek, lepatogzott keretű kijelzőt szó nélkül cserélték, illetve a mikrofont cserélték garanciában. Teljesen elégedett vagyok a szervizzel. A szervizes udvarias volt és minden kérdésemre válaszolt.
-
MunezXBK
nagyúr
Aha...ez akkor sem állja meg a helyét. S3-hoz hívtam őket, töltés gond miatt. Meg most az elrepedt S4 üveg...ezzel mi rosszat tettem? S-től kezdve volt mindegyik széria...ráadásul otthon mindenem Samsung. De le lesz cserélve. Én nem tömöm olyan cég zsebét, aki így áll az "eltartó" ügyfelekhez.
Ne...nem kell az előadás, nem hiszem, hogy meg tudsz győzni a korrektségükről. 27 nap alatt ért ki a szervizes is...ráadásul a központ rá 1 hétre hívott, hogy most akkor mi van a telefonommal? Ez a prémium szerviz...
-
válasz
nggabi #19341 üzenetére
láttad ezt; link
a madagaszkár pingvinjei szabályos kört véstek a kijelző üvegébe üvegvágóval, de a samsung méltányossági alapon javította!MunezXBK; csak tippet írtam, engem nem is igazán érdekel az oka, amíg személyes problémámn nincs egy céggel, neked nem jött be, másoknak igen, számtalan ellenpéldát linkeltem, akikkel korrekt módon jártak el, akár saját kárukra, ez van...
-
válasz
GLOCK34 #19338 üzenetére
volt már rá példa, nem viccből írtam, hogy valakinek javították, másnak meg nem.
bevizsgálják, mondanak rá valamit, lehet, hogy simán cserélik a kijelzőt, de az is előfordulhat, hogy azt mondják, ütés/feszülés határása keletkezett a sérülés, ezért nem javítják gariban, vagy amit korábban is linkeltem példát, felajánlják az egyszeri méltányossági díjmentes javítást, de akár el utasíthatják a díjmentes javítás minden formáját.
utóbbi esetben is van még olyan lehetőséged, hogy független szakértővel bevizsgáltatod, de ez saját költség, és csak akkor térül meg, ha ha végül a javadra döntenek az eljárás végén.
a prémium garancia korrekt dolog, más gyártó nem csinál ilyet, hogy házhoz is kimegy a szervizes, de azért ez sem terjed ki mindenre, és mivel sokan nem csak élnek, hanem visszaélnek a lehetőséggel, ezért fenntartásokkal kezeli a samsung is a dolgot, valahol ez is megérthető.
nehogy félreérts, nem vádaskodni akarok, de előfordulhatott esetedben is, hogy bár nem szándékosan, de odakoppant valahová a telefon abban zsebben, és bár nem vetted észre, de csak külső behatás miatt keletkezett a sérülés. ellenben az sem kizárt, hogy eleve úgy rakták össze, hogy feszült a kijelző, és csak a pillanatra várt, hogy elrepedhessen, különösebb külső behatás sem kellett neki, így hiába vigyáztál rá, hiába nem kapott még apróbb külső behatást sem, mondhatni magától elrepedt a kijelző.
50 - 50% és ugye a szerviz illetékese dönt ebben, alapesetben pont annyira ráfoghatja külső behatásra, mint te mondod azt, hogy nem kapott ütést vagy feszülést.gatto_; ott sincs nagyon sok "sértett", ráadásul ott is van olyan, akinek díjmentesen javították a repedt/sérült kijelzőt.
-
GLOCK34
aktív tag
Ez most nagyon fájó pont...
A Padfone 2 eladtam,mert a szerviz olyan volt amilyen,nem akarom ragozni. Most megbarátkoztam a samu nem túl kecses külsejével,cserébe a prémium garanciáért. Remélem nem kell csalódnom. Nem vagyok egy suttyó tini aki sportot űz a telefonok cserélgetéséből. Nem tudom mi történt vele,a kabátom zsebében volt és legközelebb mikor elővettem már ez a kép fogadott. Ilyen esetben nekem kell bizonyítani,hogy pl. nem esett pofára vagy a gyártó bevizsgáltatja?
Volt már példa egyáltalán ilyen jellegű hibára? -
válasz
poli27 #19332 üzenetére
van itt olyan, aki konkrétan tudna erről mesélni, de ugye maga a "vesztegetés" is jogszabályt sért, tehát nem valószínű, hogy leírja. hallani ilyet is, meg olyat is...
nem, magyarországon nincs "vesztegetés", és "korrupció" sincs!MunezXBK; az sem teljesen kizárható, hogy az ügyfél "előéletét" is nézik, de ez csak tipp részemről.
-
Szakiii
addikt
Mivel a legpraktikusabb törölni a kijelzőt? (Kicsit hülye kérdés de kíváncsi vagyok ki mivel szokta amikor pl úton van.)
-
válasz
nggabi #19329 üzenetére
az s advance kijelzője is konkrétan repedt volt, egy leejtés miatt, és gariban cserélték.
a méltányossági javítást is hivatalosan leírták, nem kell a nyakukra mászni, bőven elég egy normálisan megfogalmazott e-mail a megfelelő címre, nem pedig a "telefonközpontos gizikével" kell vitatkozni, akinek csak néhány dolgot tanítottak be, amolyan automata módban...
akinek a néhány napos s4 kijelzője külső fizikai sérülés nyoma nélkül elreped, annak nem éri meg, hogy akár többször telelefonáljon, vagy több e-mail útján rendezze, ha végül csak cserélik igyen a kijelzőt?
igen, legyen nyomulós, ha csak úgy éri el a sikert, nem csak néhány ezresről van szó. -
válasz
MunezXBK #19324 üzenetére
a szervizes hozzáállásától kezdve, sok dolog befolyásolja.
nem kötelesek bizonyos fizikai sérüléseket javítani, de törvényesen eltérhetnek a szabályozástól az ügyfél számára kedvező irányba, és számtalanszor meg is teszik ezt, ráadásul nem csak csúcskategóriás készülékeknél, hanem mint írtam, az olcsóbb kategóriában is!
nem keresgélek sokáig, csak néhány példát linkelek be; link, link, linknggabi; a fent linkelt hozzászólások között van olyan, ahol fizikai sérüléshez is kiment házhoz a szervizes, és javított is gariban, és én is tudok több ilyenről, szóval nem teljesen kizárt a dolog.
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
A galériába a képek nézegetése közben a képernyő elforgatásával a kép nem tölti be a teljes képernyőt hanem a kép a képernyő kb1/5- ét tölti be. A galéria alkalmazás befagy. A készülék újraindításával megoldódik a probléma amíg be nem lépek ismét az alkalmazásba. Az aksit is kivettem de a probléma így sem oldódo.tt meg. A képeket sd kártyára menti a telefon. Tud valaki valamilyen megoldást? Köszi! -
-
poli27
veterán
van rá valami lehetőség, hogy a kamerát visszavegyem mondjuk 1 megára, mert túl nagy képeket készít (melómhoz kell, és elég a kis felbontás,mert különben sok ideig kell feltölteni a netre
) Csak 2,4 mega a minimum, a párom s3 -asát egészen 0,3m le lehet vinni....
Mennyivel gyengébb a vaku, mint az s3 ba....
akartam még valamit kérdezni de most nem jut fejembe -
válasz
MunezXBK #19320 üzenetére
attól, hogy neked - vagy valakinek - nem javították, még több példát is tudok, ahol ellenkezőleg tettek, és kérdés nélkül orvosolták gariban a problémát.
több tényező függvénye ez...
igaz, ezen fórumon is találsz olyan hozzászólást, akinek javították a törött/repedt kijelzőt, nem is feltétlenül kell az én néhány példám.
jut eszembe, még a nem csúcskategóriás s advance típus témájában is jelezték, hogy történt ilyen garis javítás. -
válasz
GLOCK34 #19317 üzenetére
amennyiben nincs külső sérülés, úgy próbáld be gariban javíttatni, legfeljebb bevizsgálják, hogy mi a helyzet, hátha kapott ütést vagy feszítést, többet is javítottak már így gariban, mert nem volt külső sérülés...stb - pedig konkrétan olyan is volt, ahol bevallotta a srác, hogy bár a dszekije zsebében volt, de odakoppantotta a fémből készült bejárati ajtóhoz, és megrepedt a kijelző, de ezt gondolom csak nekünk mondta, a szervizesnek nem.
a szolgáltatóval nem foglalkozz, közvetlenül a gyártói szervizzel kezdj. -
GLOCK34
aktív tag
Képek.
Még nincs egy napja,hogy használom a telefont. -
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok! Nekem is kijelző problémám van. Külsérelmi nyom nincs a kijelzőn,nem ejtettem le. A felülete sértetlen,karcmentes de a kijelző 3/4 részén nincs kép. A jobb felső sarokban látható,hogy repedés van,de azon a területen van kép. Nem értem mi történt.
Most mi a teendő?
Képet nemsokára készítek,hátha többet mond. Ha találkoztatok hasonló jelenséggel jó lenne ha segítenétek mi a teendő.
Köszönöm! -
chester99
aktív tag
Üdv
3 hónapja vagyok tulajdonosa a telefonnak, vigyáztam rá hiszen nem volt olcsó, kemény tok, fólia, minden.
Sajnos egy váratlan helyzetben a kijelző kapott egy ütést, és a kijelző alsó részén egy pici síkban belilult.
A kérdés most mi tévő legyek, megrendeltem a szervízest szerdára, szerintetek van rá esély, hogy cserélje vagy javítsa a kijelzőt, vagy elhajt? -
válasz
nadi94 #19305 üzenetére
az android szolgáltatásoknál jellemzően a google asszisztens, kereső, g+, tartózkodási hely jelentése, helyelőzmények, android eszközkezelő és a személyre szabott hirdetések problémásak, ha nincsenek megfelelően beállítva vagy kikapcsolva.
az android rendszeren keresztül nagyon sok folyamat dolgozik, rengeteg utólag telepített alkalmazá is, ezért írtam, hogy azt csak részletezés után lehet pontosítani.
a samsung push folyamat esetén a szoftver frissítése forgalmaz, kikapcsolhatod a frissítések automatikus keresését - aljas módoon akkor is jelez, ha van elérhető friss firmware, de legalább nem kérdezi le olyan sűrűn, csak konkrét szerveres csomagra válaszol -, illetve a samsung emlékeztetők, naptár, névjegyek, könyvjelzők, biztosnsági mentés...stb, ezeket is érdemes megfelelően beállítani, nem mindent automatán hagyni, hogy állandóan automatikusan szinkronizáljanak mindent.Sn00k; biztos több alkalmazást telepítettél. pont az előbb hasonlítottunk össze egy azonos tmh firmware verziós telefont az enyémmel, frissen húztam fel a friss tmh firmware verziót a srác telefonjára, lefrissített rajta minden gyári alkalmazást, beállítgatta, csak a viber és a facebook alkalmazásokat tette fel, amik az enyémen nincsenek rajta, és máris látványos lett a különbség, de még úgy sem vészes a dolog, ennyit simán beáldozhat az ember, azért van a ram, az akkumulátoros üzemidő romlása jobban zavarna a két alkalmazás miatt...
álarc; semmi, valóban nem fogy el, csak ha valaki nagyon elcseszett valamit.
-
Kunsztler
senior tag
Barátomnak felraktuk [AOSP]Official 4.3- S4 Google Edition- Finaly v2.0
Eszméletlen gyors 1.40.szabad ram van
nem szaggat tényleg tökéletes, érdekes amit láttam és láttunk fényképezésbe veri az gyári S4-et jobb képeket csinál most teszteltük le ezt nem értjük hm.....
Ja és az aksi szerintünk van olyan mint a gyári -
álarc
aktív tag
Mi baj a RAM használattal? Nem értem. Marad szabadon, nem kell parázni.
-
nadi94
csendes tag
Pontos értékeket most nem tudok írni,de 4 dolog van ami ébresztget.
1. Facebook (ezzel tisztába vagyok)
2. Google-szolgáltatások (ez nem tudom hogy miért ilyen magas, mert amit csak tudtam kikapcsoltam)
3. Android rendszer
4. Samsung Push Service (ezt szintén nem tudom hogy miért lett ilyen magas, eddig sosem ébresztgetett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest