- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
MCMLXXXII #14721 üzenetére
Hát igen, ha az általános felhasználást nézem, tényleg nem lenne érdemes, csak az a helyzet, hogy én szeretem ha minden eszközöm úgy működik ahogy kell, még ha nem is használom a funkciót, a lehetőség ott van, nem tudhatom mikor lesz rá szükségem
Meg ha jobban belegondolsz, az userek többsége nem a logikus döntések alapján választ pl.telót sem, egy flagship tudásának harmadát se használja ki, még sem alsó polcos dzsunkát választ, pedig sokszor lehet az is bőven megfelelne.
...na én is a többségbe tartozom
-
F_Gergely
őstag
-
Probert75
addikt
-
csubííí
senior tag
válasz
MCMLXXXII #14258 üzenetére
Goodlock-on belüli modul, QuickStar.
Lehet az alap 4x3 vagy 5x3 és 6x3. Ha letöltés megvan és nincs bekapcsolva, akkor (Show Quick button grid) bekapcs, utána állítható. Állapotsor teljesen lenyit- felül három pötty- gombrács.
Az állapotsorban dolgok kikapcsolhatóak, fent jobbról és balról lehúzásra külön állítható a részleges vagy teljes megnyitás, óra is áthelyezhető és még pár dolog.Remélem tudtam segíteni.
-
bcl
senior tag
válasz
MCMLXXXII #14178 üzenetére
Igen, ez is abszolút lehetséges, de talán az is benne van, hogy nehéz nem gyári körülmények között megfelelő, garantálható eredményt elérni.
Illetve lehetséges még egy dolog, erről a Fold belső fóliázása kapcsán hallottam: olyan drága az eszköz hozzá, hogy a szervíznek nem éri meg megvenni.
De ez mind csak tipp -
gjoco1
addikt
válasz
MCMLXXXII #14133 üzenetére
Azta , akkor végülis megérte fizetni .
Nekem is volt 8- as és jó kis vas volt az , de ugye leállt a frissítés .
Meglátod ( igaz , már fő verziót nem kapunk ) imádni fogod ezt is . Nem fényévekkel , de a új UI val príma . Tudsz sokal több ficsőrt használni , ha igényled . 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest