-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
Sok sikert! Jövőre én is váltok. Nálam jelenleg S24U a kiszemelt.
-
haten
tag
Nekem egyelőre csak a pálca miatt cseszeget. Minden töltéskor feldobja, hogy nem találja, vagy nem tudja tölteni, vagy ilyesmi, de attól még működik. Nem tudom kikapcsolni ezt az értesítést.
Amúgy meg a 23 Ultra már jó áron van, lehet nem éri meg az akksit cserélni. -
haten
tag
Igazából a mostan kapható böszme ronda kiálló kameraszigetes hátlapok se segítik elő a lecserélését. Nálam is marad amíg megy. Eddig minden telóm kibirta 5 évig, remélem ez is.
-
haten
tag
Nem szüntették meg, csak átnevezték Ultrára.
-
haten
tag
Nekem is tollas kérdésem lenne. Most olvastam, hogy lehet olyat csinálni, hogy lezárt készüléknél a toll előhúzásával azonnal lehet jegyzetet irni. Na ezt hogy? Nálam egy üzenet jön elő, hogy a gyorsjegyzethez engedélyezzem a mindig felül opciót a beállításokban. Na ilyet fél órás kereséssel sem találtam.
-
haten
tag
Na ezt se tudtam eddig. A billentyűzet szóközét nyomva tartva és jobbra-balra húzva a szövegkurzort lehet jobbra- balra mozgatni. Véletlenül jöttem rá most, eddig szenvedtem a pontos odabökéssel.🙂
-
haten
tag
Üdv!
Ismerkedek a készülékkel, és olyan kérdésem lenne, hogy hogy tudok képernyő képet készíteni? A jól megszokott lehúzom a redőnyt, és ott kiválasztom a képernyő rögzítőt, akkor valamiért videót akar készíteni a fotó helyett. Köszi. -
haten
tag
Üdv!
Eljött az ideje új telefont vennem, mert 5 évente megérik a csere. Mindig valami elit telót veszek, ezúttal a Mate 8-amat cserélném egy Note 10 plus -ra.
Igazából jövőre akartam váltani, de most már minden nap töltenem kell, és 20 percenként értesít, hogy megtellt a tárhely, pedig lassan csak a rendszer lesz rajt. Tehát most kell venni. Sajna a 2021-es felhozatal nekem nem jön be, rondábbnál rondább telók jelennek meg versenyezve, hogy ki tud nagyobb púpot képezni a hátlapi kameráknak. Legjobban az A74 tetszik, de szerintem ez soha nem fog így megjelenni.Innen talán az elsők között tapogathattam meg a Note 10 plust jóval a magyar megjelenés előtt Dubajban, és akkor nagyon meggyőzőtt. Az fehér volt, és csodaszép. Most egy ilyet vennék, de fehéret nem igazán találok. E-bay-en azért van. A kérdésem, hogy mire kell figyelni a vásárláskor. Pl: "Samsung Galaxy Note 10+ Plus N975U 256GB Unlocked AT&T Sprint T-Mobile Verizon C" Ez így jó nekem?
Vagy van más ötlet a beszerzésre? Nem gond, ha egy-két hónapos használt, csak sérülésmentes legyen. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest