- iPhone topik
- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rottweiler89
senior tag
"És ha mégis van ilyen, arra meg pont a regalaxy egy jó program, és én még itt sem hallottam olyan készülékről, ami 90% alatti akkut kapott volna. Sőt! Pedig ez 2019-es modelleket is felölelt."
Regalaxy lett volna, de sajnos lekéstem róla. A bolt/szerviz regalaxy programban is volt. Ha azok jó akkut kaphattak, akkor én miért nem? Jó pár 1000 Ft-ot kifizettem a szervizre, egyenrangú vásárlónak számítok. Az ember elvárja, hogy nem 2-3 évig a polcon fekvő akkut kapja meg. Pláne nem 77%-ra degradálódottat. Ha 90-95%-os lenne, egy szavam nem lenne, nem kell, hogy 100 legyen. De ez így akárhogy nézzük, szerintem gáz, és probléma. Nem azért cseréltettem akkut, hogy napközben ismét töltőre kelljen tenni a telefont, hanem pont azért, hogy ne!, illetve hogy újabb pár évet adjak a telefonnak.
-
Rottweiler89
senior tag
Ez mondjuk nem lenne olyan rossz ötlet. Nem keveset fizettem ki érte, és csak akkucsere volt, semmi más, pedig akartam.
AccuBattery 5 ciklust alapul véve már csak 77%-ot mutat, és gyanítom, hogy ez rosszabb lesz a továbbiakban, azt a mínusz ~1000mAh-t meg megérzem napi szinten.Felesleges veszekedni, hogy legyen-e friss akku, vagy sem, de én azt mondom, hogy azért egy frissebb gyártás nem ártana, amivel kellőképp meg lehet támogatni egy kifutott készüléket. Jelen pillanatban azt mondom, hogy a gyári púpos akku jobban bírta, mint ez. De lássuk be, ez így azért nem kóser a felhasználóval szemben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Macska topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS Plus előfizetések
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő