Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Olyan érzésem van mintha meghülyült volna, pl. "leválasztott" állapotban ugyanúgy működik a gesztus, gyors funkciók stb. egyedül a fényképezésnél nem csinál semmit. De ugyanez van akkor is ha kikapcsolom a gyorsműveleteket/funkciót, továbbra is ugyanúgy tudom használni őket
A gyorsműveletek menűben ha bekapcsolom a funkciót (s-pen a telóban) kapcsolódik és írja, hogy 100% , majd kb. 10 másodperc után írja, hogy leválasztás, majd kb. szintén 10 sec után kapcsolódás, és ez igy megy folyamatosan. Ha kiveszem akkor meg egyből "leválasztás" de ugyanúgy mennek a gesztusok a fotó kivetelével, de ott lehet én vagyok a hunyó, bár nem hiszem, anno (kb 4 éve?) kipróbáltam és működött
Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de ha a gyorsműveleteket kikapcsolom akkor a toll kivételénél nem írja, hogy "leválasztva" de ugyanúgy működik a gyorsművelet és a gesztus
A kis akksiról annyit, hogy nem vettem észre látványos merülést, sőt, 10-15 de volt 20 percig is a kezemben, és ezalatt semmi gond nem volt, nem merült le
Nem lehet, hogy csak egy FR kéne neki?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52-ES PS4 IS !
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest