Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desimal92
csendes tag
https://www.sammobile.com/news/samsung-mobile-os-updates-three-generations/ ez mondjuk érdekes.
Így végképp nem váltom le a Note 10+-t még jövőre sem..hadd érjen be az AMD együttműködés. -
Desimal92
csendes tag
A frissítés óta még gördülékenyebb a telefon, amit nem gondoltam volna, hogy még tovább lehet fokozni..
A billentyűzet dizájn is bejövős, én is benéztem hirtelen a Y Z felcserélést..aztán abszolváltam a problémát.
A kijövetel óta megvan a 10+, és kíváncsi voltam az üzemidőre milyen hatással lesz, nyilván még 1 napos sincs de nem látok javulást..remélem ebben közrejátszik az is, hogy nem volt még gyalulva. Az akkumulátoron kívül egyébként egy rossz szavam sincs a telefonra, a One UI is egyre csak jobb.
-
Desimal92
csendes tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
-
Desimal92
csendes tag
válasz
Scrydhan
üzenetére
Jobban? 11.-én 23:50körül előrendeltem, és tegnap kaptam visszahívást.
Való igaz, eléggé beleéltem magam, hogy az előrendelés végéig megkapom én is.
Olvasgattam a Facebook oldalukat, itt a fórumot, hogy rengetegen megkapták már, 2-3 nap után visszahívás nekem meg 2 hét után semmi...
Én csak az egyik boltot próbáltam hívni napokig, 0 eredmény. Kétszer közölték velem írásban, hogy tuti visszahívnak mindenkit. Tegnap úgy gondoltam 2.5 hét után, hogy írok egy korrekt levelet, hogy legalább valami információt hadd kapjak. Továbbították a levelem, és ma reggel hívott egy kollegina, hogy valami technikai malőr által az én telefonszámom elkeveredett és valóban nem hívtak..
Viszont ő nem tudta meg mondani, mikor lesz a fénylő prizma.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- eBay
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Így végképp nem váltom le a Note 10+-t még jövőre sem..hadd érjen be az AMD együttműködés.
A billentyűzet dizájn is bejövős, én is benéztem hirtelen a Y Z felcserélést..aztán abszolváltam a problémát.
A kijövetel óta megvan a 10+, és kíváncsi voltam az üzemidőre milyen hatással lesz, nyilván még 1 napos sincs de nem látok javulást..remélem ebben közrejátszik az is, hogy nem volt még gyalulva. Az akkumulátoron kívül egyébként egy rossz szavam sincs a telefonra, a One UI is egyre csak jobb.