- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi007
tag
Köszönöm a segítségét, de bármenyire is szeretem ezt a telefont nem fogok teljes kijelzőt cserélni, nem éri meg! Egy kis sarkítással majdnem annyiért lehet most ezt a telefont venni, mint amennyibe a teljes kijelző csere kerülne..
Eladni meg nem tudom, hogy ilyen állapotban mennyiért lehetne, meg ki venné meg...
Már néztem, hogy 45 - 60 között cserélik az üveget. Marad ez a verzió.
-
kicsi007
tag
Sziasztok!
Lassan 1, 5 éve használom a telefont. Eddig semmi gondom nincs vele, nagyon szeretem. De sajnos betörtem a kijelző üvegét
.
A kijelző nem sérült, csak az üveg.Samsung szervízben kb. 120 ezer lenne a javítás, ami ma már szerintem a készülék jelenlegi árát nézve nem reális..
Tudnátok ajánlani egy helyet, ahol csak az üveget cserélik?
Előre is köszönöm a segítségét!
-
kicsi007
tag
Megjött Note 10+ XEH-re az OTA!
-
kicsi007
tag
A legfrissebb Multistar és a Clockface kiegészítő is tölthető Goodlock illetve NiceLock-hoz, most tették fel őket!
-
kicsi007
tag
válasz
kicsi007 #10712 üzenetére
Ezzel pedig az összes kiegészítő tölthető, frissíthető: NiceLock Downloader Companion
-
kicsi007
tag
válasz
MikeWazowski #10709 üzenetére
Letöltöd a NiceLock a play áruházból, aztán a korábban linkelt Home up-ot, telepíted, s kész is. Én is így használom. A NiceLock pont ezekre a régiókra van, ahol a Goodlock nem elérhető.
-
kicsi007
tag
Nem vagyok szakértő a dologban, de a Nicelock kiváltja a Goodlock-ot, s tölthető a Play áruházból.
S a modulokat pedig le tudod tölteni a Nicelock Downloader Companion appal.
LockStar, QuickStar, Theme Park kiegészítő pedig már van android 11-re. A többi kiegészítő pedig februárban várható.
-
kicsi007
tag
Jött egy frissítés XEH 10+-ra.
144,29 MB.
-
kicsi007
tag
XEH-re tölthető az OTA frissítés!
-
kicsi007
tag
XEH-re kint a májusi frissítés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged