- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joe_Muad_Dib #7944 üzenetére
Nincs Note 10-em, de szerintem a biztonságos indítás opciót kapcsold ki. (settings -> Biometrics and security -> Secure startup).
-
válasz
Maxximus #6592 üzenetére
A telefon belső DAC chipje kizárólag a beépített hangszórókat hajtja meg, Bluetooth-on pont, hogy egyáltalán nem megy. Olyankor a BT eszköz (füles / fejes) saját DAC-ja állítja elő az analóg jelet... Ebből az is következik, hogy BT audio esetén csak a BT kodek, illetve a BT eszköz számít - más szóval, BT-on keresztül a zene ugyanazzal a BT fejessel (ugyanazzal a lejátszóval) ugyanúgy szól, akár Note 10+, akár Redmi 8-ról játszod le...
-
válasz
Pioneer #3215 üzenetére
Nekem már az alábbi 3 dolog miatt is esszenciális:
- OneHandOperation+: normális gesztus navigáció
- EdgeTouch: inaktív zónákat lehet beállítani a kijelző szélén, így a véletlen érintések blokkolhatók
- QuickStar: státusz sor ikonjai beállíthatókDe van még beépített screen recorder, notification logging, lockscreen tuning, routines "backport" stb..
-
... és Yager01: nem tudom, milyen okból, de régió korlátozással szerepel maga a Good Lock és a legtöbb plugin is a Galaxy store-ban. Tudtommal csak dél-koreai és US régióban elérhető, de ebben nem vagyok biztos, nem szoktam régiót állítgatni...
Amúgy maga a Good Lock app felesleges, a NiceLock még jobb is, azonban sajnos a pluginek többsége sem érhető el számunkra a Galaxy store-ban. Ezeket lehet Sammobile-ról, apkmirror-ról tölteni. A NiceLock jelzi is, ha valamelyik frissül, nem kell állandóan vadászni őket.
-
válasz
Velocity #3206 üzenetére
Maga a Good Lock app csak a pluginek indításához kell, ezt jól kiváltja a NiceLock. A plugineket lehet XDA-ról vagy Sammobile-ról frissíteni, pl. a Task Changer-t innen: [link]
Button-based navigáció helyett érdemes kipróbálni az oldalsó gesztusokat a OneHandOperation+ appal (ez is gyári Samsung, a Good Lock-nak is része, de store-ból is elérhető). A Good Lock trükkök szerintem sokat dobnak a UI-n (én S9-en használom)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged